СДВР: Шестокласници са засичани да обсъждат продажба на наркотици в чат групи

Пласирането на дрога сред учениците вече става в затворени групи в интернет

Обратно в новината

Коментари - СДВР: Шестокласници са засичани да обсъждат продажба на наркотици в чат групи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато има държавен чадър над разпространението и търговията с наркотични вещества, възрастта на употребяващите все повече ще пада. Та няма какво да се правят на изненадани тези, от които зависи децата ни да са защитени.

а в тоалетните масово правят сфирки на батковците и момичета и момчета...отделно наркотиците .../

Полицията и Прокуратурата носят главната отговорност за ужасяващите размери на наркоразпространението и употребата им предимно от млади хора. Поради тази причина трябва да се създаде отделна държавна агенция, която да включва полицейски отряди, специализирани само за борба с този вид престъпност, както и прокурори.

не --най виновни са съдиите при наличие на закони пускат дилъри отделно великия бонус - споразумение з а жертвите бонуси няма...

Трябва съдебен борд и всички сегашни съдии в затвора и конфискация всички са милионери!

Затова ли им плащаме заплати на шапкарите - за да ровят из чатовете? Я всички на улицата - да си заработят парите! И да не се правят на много умни, защото не са.

Най- големите бандити са мобалните фирми- А1 и Виииваком... Една Мутра( Мутреса ), Директор на Виииваком може да разболее с Рак и Левкемия- 50 000 души. От тия фирми, хората се чувстат като под ВЪЗДЕЙСТВИЕ на Наркотици, Започват да залитат, НЕ знаят къде ходят..... Някой разболян от тия фирми може да върви и гол по улицата.

А администратор на групата е некой полицай сигурно

Ха,че покрай интернет съвременните ученици не само си препродават наркотици,ами и алкохол пият,гледат всякакво порно,защото то е напълно достъпно в мрежата,дори знаят много повече от възрастните,просто си израства едно доста по развратно поколение... Да не говорим,че вече масово са обратни,защото така било модерно...

Открихте Америка ! Ура ! Още преди шест - седем години едно момиченце на 13 години ми казваше, че изкарва по 3000 / три хиляди / лева на месец, като обслужва един батко в парка на свободата. Той и се обажда на телефона, тя взема една доза от скривалището и до 10 минути му я занася. И това ако не го знаят полицаите, то съвсем ясно е , че и те са в схемата. Аз го знам, те да не го знаят. Хайде де !

След като десетилетия оставяха непълнолетните да жулят алкохол (истинската gateway drug) нормално е на днешните непълнолетни да им се иска нещо по-силно и по-интересно.

Шапките се ослушват за конкуренцията :)

Значи родната полиция счита, че е О.К. да следи група на класа във вайбър, в който шестокласници си пишат какво им е домашното, но не намира за нужно да хване дилъра, който виси пред входа на училището. П.С. Лапетата под 14г. са най-използваните от дилърите и те основно към такива се насочват, защото като ги хванат лапетиите, те не носят наказателна отговорност. Това не е моден тренд, винаги е било така.

некои известни шмръкачи стаха президенти даже

Полицаите са загрижени от конкуренцията?

подпомага за развитие и стимулиране на умствения процес

Поидпомага ти затъпяването :) Като искаш стимъулант пий черен чай или зелен. Яж шоколад.

Просто децата са предприемачи, а не тъпаци, чиято мечта е да учат, намерят работа, правят измислена кариера, имат скучен живот е работят за някой докато пукнат.

От тези предприемачи има колко искаш в ЦСЗ !

То не само в него, във всички затвори по света

Това означава само едно ! Дават им прекалено големи джобни ! Явно родителите смятат , че като има дадат пари и всичко е наред !

На времето в Люлин истинските играчи бръмкаха директно по улиците, а не се криеха като мишки по вайбар! Аз и 24-ки съм вземал и 72-ки и какво ли не, а сега хора без едно дело зад гърба си се правят на мутри, жалка история!

Какво са 24ки и 72ки?

То само с интернет не става! Задържания за по 24 и 72 часа....

Бате влезнал си в новите правила - или роиш или гориш ?

Боксьор ли си къв си и тогава не си бил мутра смешник баш мутрите ползват само вайбър измислен от изреалските военни и седа по места къде ти не си стъпвал а си седел на некоя беседка