Надписаха с ”Полиция” 20 коли в центъра на София

20 автомобила бяха надраскани с надписи "Полиция" със синя и розова боя през изминалата нощ в центъра на София, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Надписаха с ”Полиция” 20 коли в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

многое яко

Полицаите са си надписали колите... А ако не са те дайте му на тоя 2 г. затвор: - както на поетите и художниците в България... Или това е новата маркировка на колите, които спират на забранени места и паяците не искат да ги вдигат.

Ти,си сбъркан Тъпак;-)Има Риба казва се копърка,естествено Ти не е знаеш защото на Консервата не пише така:-)Ако събереш 3 консерви ,твоят мозък не се равнява на рибките в тях.Остани си такъв;-)

Дай Боже на всяка кука такава патрулка!

Яко! що не им нарусувахте и черепи?

kgb777kgb

Мнението на един човек зависи от средата в която живее ! Явно твоите приятели и познати са крадци , мошеници и както сам ги определяш ! Това за 1% просто си го казал наизуст - няма как да знаеш !!! При мен нещата са 50/50 с хората с които контактувам и повечето "измами" както ги наричаш са тези които не са си плащали всички данъци в предишните години , когато това се правеше от всички ! За останалото - Честито ................... другото прочети в горния ми пост !!!

''Ако бъде заловен, неизвестният автор вероятно ще ...'' изяде много бой преди да ''...бъде съден за хулиганство.''

Подкрепям Ви за всяка изказана дума към КаГеБееца! Поздравления.

От НСБОП и ДАНС как ще преглътнат таа обида, тех за нищо ли ги немат ебати ?! А също и "ПОЛИЦАЙ ПОТ ПРИКРИТИЕ"?

Извършителите са момче и момиче, една от охранителните ни камери ги е хванала.

Тези с джиповете не трябва да се мразят. Достатъчно е да се презират, и при възможност - ликвидират.

до 681 А какво друго заслужава полицията? Те изяждат най-голямата част от бюджета, а ползата от тях е нулева. Най-добре е да си ходят, а на нас да разрешат оръжието.

ТОВА Е--> ВИК НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ СРЕЩУ СИСТЕМНАТА АРОГАНТНОСТ НА ЧАСТ ОТ ХОРАТА МЕЖДУ НАС И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА КОНКРЕТНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ОРГАНИ КОИТО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАТ НЕ АРОГАНТНОСТТА А ВСИЧКИ НАС

Ами като гледам пак на къде отиват коментарите ми става ясно защо сме я докарали до тук! От снимката е видно каква кола и как е спряна е нацапана така. Готов съм да се обзаложа, че останалите нацапани са също коли на арогантни собственици не-уважаващи правилата и останалите граждани! ХОРА ТОВА НЕ Е ВАНДАЛЩИНА, НЕ Е И ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОС ТОВА Е >

ДИРА И ТОИ ЧУКА ЯКО !..МА ДАЛИ ЗА БОЙКО ЗА СТАНИШЕВ ЛИ МНООО ПРОСТ НАРОД СТЕ ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ. И ВИ АКАМ НА ПРИСТРАСТИЯТА ЕЛЕМЕНТИ НЕ ХОРА.

Абе,ти не се отказваш лесно,а?

абе чукундур, от де се пръкна толкова неграмотен

Искам и на моята кола, изглежда супер! :D

ЕТО ЗА ТАКИВА ЧАКАМ КРАЯ ДА СА МААААТ ЧЕ МИ ПИСНА БОИКО СТАНИШЕВ БЕ ВУИИИИ КОЛКО ДА АСТЕ ОГРАЯНИЧЕНИ БЕ МИЛИ СЪЩЕСТВА? ПОЛИУДЯВАМ КАТО ЧЕТА С КВИ ХОРА РАБОТЯ И СЕ РАЗМИНАВАМ ВСЕКИ ДЕН .............ЯВНО БОКЛУК МАЛОУМИУНЕ Е ТОВА СВЕТАБ ОТИВА НА МАИНАТА СИ ТЕ БОИКО СТАНИШЕВ АЗ ЛИ СЪМ ТЪП ........КО СТАААААА ВЕЕЕЕЕЕЕЕДА МЪ РАЗБИРЕТЕ ША ВКАРАМ ПРОСТОТИЯ

Ти изобщо знаеш ли какво си написал???

ЗНАМ ХО. А НА ДИРА МУ ГО..........Е? . СТАНИШЕВ БОЙКО ...........СМЕШНО. КВИ СА ТЕЗИ КОЙ ГИ ПОЗНАВА?

Масовки като подпалванията. Това само подсказва, че и СерГей е същото като ББ.

Отново активно мероприятие на "другарите",за кой ли път?!

Хора това е недоволство от мутренската,полицейска /милиционерска/ групировка ГЕРБ аз така го разбирам. Но защо върху колите на обикновените хора ако са такива разбира се?

Като гледам тази кола не ще да е на обикновените хора.Знаеш ли и цената-към 80000 и ги няма втора ръка защото е модел от този година.Но в едно си прав най-вероятно мотива е чувство за безнадежност,безсилие и обреченост,с две думи мотивацията на тероризма.А той е следващото което ни очаква.

Няма значение каква кола караш, важното е къде я паркираш.

Колите бяха паркирани сутринта на разчертаните места!

ДОВЕЧЕРА И ПО ЕДИН БУРКАН С ТУРШИЯ ДА ИМ СЛОЖИТЕ. ..... ЯКООООООООО :)

То е очевидно кой е извършителят - написал си е името.

kgb777kgb

Дали всички коли са само черни джипове , паркирани в тревата или като "арабин в пустиня"? Едва ли , просто всички журналисти , като истински дребни душици ще сложат точно тази снимка , за да провокират истински "светли" чувства у простия народ ! На чист български език се нарича МАНИПУЛАЦИЯ - Всеки ден 24/7 можете да видите същата МАНИПУЛАЦИЯ като пуснете която и да е телевизия !!! Да мразим тези с джиповете , с къщите , с яхтите , с големите заплати ,да мразим.........всеки който е по-добре , важното за Андрешко е да завижда и да мрази !!! Честито животът ви ще бъде скапан и гаден - това е вселенски закон - каквото излъчвате това ще дойде при вас - не се чудете защо живеете зле !!!

Сутринта ги видях, но бяха останали 2 от тях, но и двете бяха черни мерцедеси.

А колко от тия автомобили са трошки на по 20+ години внос втора ръка ? Щот кат гледам снимката, тоя с джипа едва ли ще има голям проблем да пребоядиса возилото.

браво, достоино за Bansky

Банску ли искаше да напишеш или Banksy?

Станалото - станало, сега да се намерят европейски средства, за да изкупят от собствениците колите. Те и без това са вече подготвени с надписи...а колеги форумисти прогнозират и разкрасяване със сини лампи. Дано извършителите са надписали подходящи марки и модели автомобили, че да се обнови автопарка на родната полиция.

Напишете го на колите на управляващите, хората не са виновни. .............! Или по добре Не го пишете на техните коли , че с новия закон за НСО може и да ви гръмнат.

Идеята не е лоша,замислете се.Това не е драскане,а шаблон...

С латекс и мече става ли ??

Статията не е уточнила нещо важно: Надписите са сложени само на коли, които са спрели като у тях си. Я го вижте тоя на снимката как е паркирал - все едно е полицейска кола в акция.

Не е вярно за всички оцапотени. На нашата улица през една кола от моята имаше спрян джип, който беше щампиран с розов надпис. Джипът си беше спрял чинно по правилата и маркировката на улицата.

Ъгълът на снимката е лош - колите бяха нормално паркирани в зелена зона.

ако е само на мутренски лимузини и скъпи коли-можее. не е лошо да се използват и цветове като розово и зелено.

Да, ончо, точно така. За дребните душици като теб само старо Жигули

широкаа душаа съм затова предлагам и разнообразяване на надписите-напр.ЛУДНИЦА или САМО ЛЕВСКИ и тн.

Надпис "ДРУГАР" би подхождал повече.

това е дело на партизаните от позитано 20, подобно просташко посегателство върху частната собственост на хората само комундета могат да направят

Е няма как да са комундетата, защото повечето от тях карат големи черни джипове. Уж се борят за социална справедливост, а хич не се свенят да се възползват от екстричките на капитализма.

А може би е един ироничен сигнал, че съществува полиция и за черните джипове паркирали напряко в центъра като араби в пустиня? Полицията първо да им тресне по едно актче и после да се занимава с вандалите... Аз лично - съжалявам, но одобрявам, при тотална липса на държава е нормално хората да вземат инициативата в свои ръце...

Що за сбъркан човек трябва да си, за да е радваш на вандалщина и подигравка с полицията?! Друг е въпросът, доколко сме доволни от ''нищоправенето" на много от полицаите, които са с манталитет на пенсионер-охранител и считат, че само присъствието на работа е достатъчно, за да получават заплата.

А има ли полиция в тази държава?! Май има само цирк с евтини и тъпи артисти! Бог да пази България!

Извинявай но откакто "БОГ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ" бял ден не сме видели! Преди когато я пазеха БКП се живееше нормално!

Моля ви се, оправете си версиите. Всеки се оплаква. Единия, че няма полиция, другия, че сме полицейска държава. Е не става така - не може и двете да са верни.

Потвърждавам за нищо "правенето". Пресен пример от снощи - зад мен една кифла облещила едни ксенони на обикновен рефлекторен фар и свети до небето. На Подуяне минаваме покрай кола на КАТ и драгите полицаи се направиха, че не я виждат.

Нали не мислиш, че кифлата е слоожила тези фарове?:))))))) Това са и дали, това кара.

Абе ей, глупак! Я по-добре да млъкваш - като толкова те дразни, купи разтворител и изчисти колите, палячо.

Изглежда, надписаните автомобили е би следвало да си имат работа с полицията, което е и станало, макар и по друг повод.

хубава изява,довечера може да продължите по сценарий :)

ЗА 23 години.ТОВА Е НАЙ СМЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.ГАВРА ОТ ВСИЧКИ ТОЧКИ НА БЪЛГАРИЯ. ТО ТОВА ГО НЯМАШЕ ПО ВРЕМЕТО НА БКП-БСП-СДС-НДСВ-ДПС.ОТ МЕН ИМАТ БРАВООО.А ТОВА НЕ Е ХУЛИГАНСТВО А НЕДОВОЛСТВО.

хахахахаха

много се трудим еле нощем *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега на всеки паркинг ще има "Роднина-Милиционер".А може би е е поредната акция-"Полиция".Ако вземт да слагат и по една синия лампа за коледа ще имаме най-хубавата украса.

Довечера да им сложите и по един син буркан .

Но буркана да е от лютеница през предното стъкло:))))))))))))))

БРАВО! ГАВРЕТЕ СЕ С МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ!

А ти как разбра, че въпросните коли са на "мутрите" от ГЕРБ? :)))))) Аман, от вечно недоволни, недооценени и недоклатени бросуци, дето все другите са им виновни, за това, че не стават за нищо!

по насписа !

Какво да им пишат МУТРИ. Те си се знаят че са МУТРИ.