СДВР издирва този мъж за тежко криминално престъпление

Органите на реда търсят съдействие за установяване на самоличност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делян Пеевски има имунитет.

пеесе хилки моем да ви каем къдо го видех тоа, ама айде от мен да мине. Видех го у един зайчарник у банкя!

Абе мургавичък е младежа, но е прекалено чист и добре облечен и добре изглеждащ за да е циганин. По скоро е от специалните служби на РСМ..

Извинете, някой да продава овесени ядки или слънчоглед? Благодаря

И тоя май от боята.

Спорно е. Доста българи са същия десен. Затова и толкова шумно мразят циганите при всяка възможност. Да не ги объркат...

Тоя 100% съм го виждал някъде, ама нямам никакъв спомен къде...

Съдейки по широкия ханш, най-вероятно да го намерят в някоя дюнерджийница около Лъвов мост.

Това не е ли Зукърбърг?

"...тежко криминално престъпление..." Ами то има ли некриминални престъпления, "редакторке"?

Да, има. Хилиганството и убийството не са еднакви по тежест

Ами не, некриминално престъпление няма. То и криминално няма. Има само престъпление. Криминален означава престъпен. Криминално престъпление = престъпно престъпление = гавра с българския език...

Тежестта на деянието не е признак, който го определя като престъпление или друго нарушение. Тежестта на престъплението се определя от предвиденото за него наказание. Тежки претъпения са тези, които се наказват с повече от 5 г. затвор.

Некой лев за инфо няма ли?

Прилича ама не е той.

Снимката е от подлеза . Профила определено крими . В душата му е тъмнина .

Малко на циганин мяза келемето...

Е, що пък да е малко?

го в Шекера :)

Много прилича на служител на Мосад..

Този не е ли брат'чеда на Гринго от Бурса? Българоговорящите в Мосад не бяха ли с немски Ешкенази корени на руски хазари? Т.е. от бялата боя?

от звеното във факултета

И от къде знаете, че точно той го е извършил "тежкото престъпление"? Познавате ли момчето, знаете ли какво му е било на главата и с какви проблеми е трябвало да се справи, при това абсолютно сам, без подкрепата на роднини или приятели. Когато не си наясно със ситуацията, не трябва да се изказваш неподготвен..

А ти наясно ли си със ситуацията че се изказваш?

Не го познавам момчето, но мой близък беше набеден по подобен начин. Публикуваха снимката му в интернет, защо? Просто защото е по-мургав! А нямаше нищо общо с престъплението, в което го обвиняваха. Случаят ми се вижда сходен...

Амепиканската прокуратура предварително е познавала семейство Розинберг, че чак когато Роземберг предават на СССР документите на атомната бомба ..... американските прокурори са казали: Аааа, ние ги познаваме семейство Розенберг, вчера пихме генералско кафе с тях, затова ще им предявим обвинение за шпионаж!

Написах че явно го издирват във връзка със взривеният автобус и веднага ми изтриха коментара. Значи съм бил прав.

В циганския квартал ще го намерите, по снимката си личи.

Точно както в САЩ, белия "нацист" убил с колата си карайки назад 1 нигър лежи доживотно в затвора а вчера жертвите на нигъра УМИШЛЕНО ВРЯЗЪЛ СЕ С КОЛА на протест станаха шест с умряло 8 годишно дете от ШЕСДЕСЕТ РАНЕНИ. Нигъра е заплашен от освобождаване от ареста....ако плати $1000.00 гаранция. Точно така е пуснат и за друго престъпление, преди да се вреже умишлено с кола в множество хора. Американския съд не сметнал, че да раниш 60 човека и да умрат 8, включително дете, не е тероризъм. Същото е и в България - смърт в автобуси не е тероризъм. Колко секунди ще издържи този коментар, преди да го изстрият?

Надявам се бързо да осъзнаят какви глупости си написал и да го изтрият.

Не ти е точна информацията. Пуснали са го срещу 1000 долара след като се е опитал да прегази жена която твърде, че е бременна от него. А сега гаранцията му е 5 милиона долара, като се разследва защо са го пуснали срещу 1000

За кво ви е па тоя? Нали онзи от парка накрая го намерихте като брат му го издаде, показа ви къде е изхвърлил ножа и накрая - едно голямо нищо. И тук ако га намерят ще стане същото.

Като го гледам е младеж да го търсят в училището.

Не виждам мъж на снимката

Seaseal

Мдаа, писането на статии е е силана на дир-а.