СДС още не е решил: СДС-Либерали или СДС-Патриоти

В РБ процесите на разпад са видни. СДС още не е взело решение в какъв политически алианс ще продължи пътя си и възможните варианти са от център до крайно дясно.

Обратно в новината

Коментари - СДС още не е решил: СДС-Либерали или СДС-Патриоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ааа, сдс одавна са реши! няма лево, няма десно, и център няма да са! от доста време са само зрители, и то в най далечният сектор!

"СДС още не е решил: СДС-Либерали или СДС-Патриоти" Най-добре да се нарекат, СДС-Идиоти! Съсипаха България. щщд

Приемаме членове на ДЖендърмерията

Жендър и Жандарм има ли разлика жендърмен на китайски Жен(а) - ДЪР(вен) - (за)Мен

как да се определят хората ,като борисов още не е казал ,какви ще му трябват , а как да каже борисов какви му трябват ,като още не са му казали кога и кои хора трябва да са в новото правителството

Няма какво да се чудят. СДС - Предатели Това са.

Не били решили на кви да се правят. Още едни посткомунизстически балкански травестити след с лед мюсюлмани либерали -дпс, комунисти -милиардери руски анадолски социалисти -бсп, десни комунисти на Винету- герб, доносници -патриоти- порочни консерватори.

Лукарски като отявлен радетел 3а корупцията най му отива да се прикачи към НФСБ , ВМРО и ДПС ! Така ще са силна алтернатива на сегашните рекетьори от властта!!!

лидери неприемливи за проевропейските избиратели, какъвто е и Лукарски, и така над 800 хиляди проевропейски ориентирани българи няма за кого да гласуват ???

при тримандатния народен любимец ???

СДС са единствената свесна партия в дясно. Не са катили като ДСБ, ДА Б, и други измислици. Само дясно и патриотично.

Сигурност, а герп самовъзникнал от спонтанните народни въжделения ???

още ли са тука? Това е партия само за нейните членове и членки. Нямат реално участие в политиката или обществото.

изсилва да сипе хули, проклятия и обвинения върху партия, която 18 години не е във властта, а тримандатната комунистическа банкянска мутра, цялата в бяло и невинна ???

Дорде "умните" се наумуват, лудите се налудуват!

Избора: либерасти или пе#е#асти?

Досега си мислех, че първо осъзнаваш какви са ти вижданията за развитието на обществото, а чак след това правиш партия, за да реализираш своите виждания. Тези хорица са съвсем наобратно. Имат партия, но нямат никаква идея за развитието на обществото и държавата. Освен общите и нищо незначещи приказки за евросолидарност и нато. А какво ще правят с държавата ако се доберат до власт (освен краденето де) изобщо не знаят. С такава позиция ще видят гласоподаватели на куково лято. Толкова са загубени, че даже не го осъзнават.

номерът е в лапачката, а не в работата на ползу роду, това ще е докато се спре субсидирането на партиите от държавата, т.е. от нас, щото дефакто ние сме държавата и платеца, иначе не вършат нищо,нали ги видяхме в управлението, нещастници и наглеци

СДС си е нищо никъде, този кво се чуди!

Този още вярва в задгробния живот. СДС отдавна са покойници. Останаха само сладките спомени от времето на Костовата приватизация.

Започва ново медийни помпане на доакзано издухани политически флигорни? Тия доказаха многократно че стават само за дребни и нтриги, кражбички по места и пладнешки грабежи /когато и ма дадат възможност/.

Сведохте привържениците до няколкостотин, тъй че карайте, не се свенете, никакво дясно, никакъв център, направо у лево.

Съсипахте всичко до което се докоснахте,след вас вече нямаме държава единственото за което имате право да се гордеете е циганската раждаемост и Българската нераждаемост ,проклети да сте

vasil

Спадът в раждаемостта у българите и увеличаването й у циганите е от 60 години.До 1957 е ликвидирана частната собственост върху земята и за много кратко време над милион млади българи се изсипват в градовете,а всички цигани са заставени да уседнат.

СДС беше създадена от ДС, каквато е част от абревиацията на този съюз, де юре го провъзгласиха като "съюз на демократичните сили", но де факто бе "Създадено от ДС". ДС създаде това за да заблуди българите, да се осигури със структура, която ще ги обуздава докато комунистическата номенклатура разграбва страната, СДС беше "свирката" с която ДС изпускаше парата на народното недоволство. За по голяма убедителност уж дадоха властта на СДС в края на века., а всъщност те, комунистите управляваха със свои подставени хора. Когато разграбването свърши, СДС се оказа излишна и тези, които я създадоха умъртвиха рожбата си.

СДС - либерасти

Стани Да Седна отляво или отдясно ?

Фашистки джендъри.

Де е Мигленчето - да ви поведе!

СДС= Сбирщина от Долни Смотльовци, скрийте се в историята

По скоро да избират между СДС-умрели и СДС-зомбита. Тея що се бутат още в политиката? НЯМА вече пари и далавера за тях. И скоро от козяк ще им спрат парите и ще се разбягат...

Е, много ясно къде - на боклука на историята!

Pesh0

дясно значи да сте с богатите , за да сте с тях ... тоест те да са с вас трябва да сте на власт ,или поне в парламента .За дясна партия трябват пари на изборите , за да си купите депутатските места. За дясно център , ще ви посрещнат либерално ДПС :) те си купуват правото да са в центъра дори , като либерална партия . остава Ляво .... колко на ляво може да играе СДС и да е СДС :) а изобщо нещо добро видели ли сме от СДС , и искаме ли да го има ?

пешо, пешооооо, най десните в България са у лево! да не ги изброявам, ама гергов , курнелия и станишевич стигат! те за туй си наложиха плоският данък, дето го нема и в най десните , богатите, държави! а пък десните в България правят точно обратното! пускат фандък на бедните, под всяка възможна форма!

Център-полувдясно и леко полунадолу.Така най-добре ще преструктурираме дясното политическо пространство.Виждате ли какъв блестящ политически анализатор съм! Както и социален антрополог.

Лукарски е лукав политически мошеник.

Ех, каква енергия, какво чудо пропиляха и загробиха тези. Какво чудо беше СДС, преди заблудения народ да разбере, че тези дето най-много плюят "комунистите", всъщност са си най-комунисти, назначени за 'опозиция' и си крадат и присвояват заедно и по много. Когато разбрахме беше късно. Вече ни бяха свалили гащите. Така и до днес не можем да си ги вдигнем. Но ако някой все още е объркан и не е наясно кой е свързан с най-ретроградната част на бившето БКП и със бившите му служби, нека да погледне кой днес най-много говори за "комунизъм" и плюе "комунсти". По това ще ги познаете!

който иска да смени статуквото, бунтар, млад, недоволен скачащ по улици, протестър и т.н е ЛЯВ. който има фабрики, бизеси, служители, банки и т.б е десен. Консерватор. Иска да запази статквото. В бг всичко е наобратно :) а от БСП за най-големите фабриканти - т.е. десни

Кой не скача е червен,кой не скача е червен ,скачайте ,скачайте хахахахааааааааааааааааааааааа????

Някои от колегите виждат по-голямо разширение, включително с либерални партии (т.е. като част от обединението около Да България, ДСБ, ДЕОС, Зелените и т.н.), други колеги виждат развитието ни в дясно-консервативния, дори патриотичния сектор (според различни публикации с Атака или НФСБ), посочи Лукарски, като даде да се разбере, че той е от втората група." В БГ има 3 партии: БСП, Патриоти / Атака и ВМРО / и Партия на джендърите. Разширява се последната партия...

а бе тоя лукарски на сурат ми прилича на ония кънев! да не са клонинги тия бе???

всички джендъри си приличат

чекай малко! аз съм дърт, ама съм пропуснал от кога точно на амбриажите им викате джендър?

и двамата са гьон-сурат жендари

Тия ми разбиха всички представи за политика. До сега си мислех че около идеята се обединява партията, този се опитва да ни обеди обратното, обединили са си партията, а сега търсят идеята. Евала смешници :)

флуидните джендъри още не могат да си изберат кои от 63-те джендъра са го играят и в каква последователност, направо ни се повръща от такива боклуци!

въобще да не сте, най-добрие.

" Лидерът на СДС Лукарски лансира идеи за обединение на идейна основа(!) и общи действия с традиционните десни партии. Първите поканени били ДСБ. Но това не означавало, че СДС загърбва формата Реформаторски блок. Ех, Лукарски, Лукарски Накъдето и да се обърнеш, гъ гърбът ти е все отзад. Спасява те само това, че го въртиш бързо." И само като си спомни човек как с Кукунева са биехте кой да затвори последен вратата на Дондуков 1. След като Борисов Втори дори си бе излязъл вече оттам..

Този е ПЛЕМЕНИК на Георги Пьрванов-ДС агент Гоце Имали десни да му вярват .Шом е от ПЕРНИК зна4и е 4ервен до моцка на костите си .Перник всички са наследници на ПАРТИЗАНИ комунисти

гледал ли си улицата преди 20-30 г? там един казаваше "шефе ти си голям г.ъ.з", обаче щефа му го спираше на "шефе, ти си голям" - стоп, мерси. Сега и аз: "има ли десни..." - стоп мерси. Няма десни. А и какво е дясното? Ако си мислите че десни са тези "които мразят бсп" (щот са комунисти ) сте в грешка. Мраззещите са леви. Недоволните, бунтарите, революционерите са ЛЕВИ. Десни са консервативните богаташи които поради положението си от векове да притежават банки, инвестиции, и да са работодатели, се стремят да го "консервират", тоест да запазят статуквото. Всички подскачащи бедняци по улиците и викащи сдс са ЛЕВИ! те искат да се махнат комунистите за д а седнат те. Ми... сори ама това е ляво.

vasil

В ДЪРЖАВНИ мини-Периник преди 9.9.1944 е имапо повече социални придобивки,отколкото след това,напр.НЕОГРАНИЧЕНО БЕЗПЛАТНО отопление за миньорските семейства.Държавни мини Перник дават точно 0(нула)партизани.Трънско е съвсем отделен случай.

глупости на търкалета. помнето имената и фамилиите на предателите. лукарски е от тях

Защо занимават целокупната д.е.б.и.л.н.о.с.т българска с такива? Този нито е лидер нито има чар, нито може да увлече някаква маса на недоволство. Този иска да мине 4 процента, за да го наемат на работа в НС... б.а.с.и боклуците

- палячовци - смешници - фурнаджийски лопати - слугинаж

Рядко проявяваш разъсдак(мисъл) мислех си да ти препоръчам невро-хирург или направо патолог-изненадаа.

Много гелосани ще се сменят докато Идеята СДС се върне

Много ми е чудно от какво се изхранва Божидар? Няма да е от членски внос....един файтон политически трупове....

Господа, четем, че СДС не е решил кой е и какво е, а следователно и защо е. А да иска да реши е едно, какво може да реши е друго, а какво е станало станало е трето. И така, по буквите "СДС", една по една: - "С", т.е."съюз", вече не е. Няма съществени съюзници; - "Д", т.е. "демократични" не са. Служат не на народа, а на полит-съществени партии.. "Кому" е излишен въпрос - единственото им възможно слугинство е на БСП; - "С", т.е. "сили", отдавна не са. Безсилни са в избори и нищо чудно- не са решили кои са и какво са. Щом не са "съюз", "демократични" и "съюз", както са се нарекли, та и не знаят кои са и какво са - непотребни са. И няма какво да решават. Вече е решено. Точка.

Хахахахах. Един тон да бъдем политик корекни "Лузари" се опитват да си намерят място считай ки се за няква висша връзка с космическия демократичен разум, без платформа (освен познато последните 30 години - борба с комунизма), без идеи за развитие (освен лични) се правят на демократи белким вземат някое постче

Пробвайте със "СДС Престъпници" или "СДС Смешници"

Абе важното е: да го духат русофилите - всичко друго е без значение

англо-саксонска свиня отивай си..

Не може. Няма как. Запазено е за западните джендъри като теб (са всеки трябва си носи сам багажа) и може да бъдат обвинени в джендъро фобия, така че ........ Бе справяй се брат, може и бизнес да отвориш

Едни политически проститутки с опит, вече! Само лаф да падне , и някой друг леф ...