Коментари - Гяуров: В ръководството на СДС са като жени на повикване | Днес.dir.bg

Гяуров: В ръководството на СДС са като жени на повикване

Лидерът на СДС Емил Кабаиванов посочи имената на депутатите Мартин Димитров, Димо Гяуров и Ваньо Шарков като лица, нарушили основни принципи на партията, които явно служат на други интереси – на БСП и Иван Костов. Затова Кабаиванов не отрече, че тримата ще бъдат изключени от партията. Гяуров пък заяви, че хората от ръководството са като "жени на повикване" при ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Гяуров: В ръководството на СДС са като жени на повикване | Днес.dir.bg

Коментари

Този злопаметен некадърник( бивш ефрейтор) с каквли можем да запомним. Сбогом облажил се смотаняк.

Никога на можах да разбера,какво е работил Гяуров навремето.Някой може ли да подаде информация ?

Кога стана калайджия , кога гъзъ му почерне / почервене. Заспива ефрейтор събужда се генерал.Забрави кой го направи. Мъни , мъни.

Друже, точно ти ли трябва да се правиш на света вода - я някой да ти припомни като как започна кариерата ти на "политик" и от къде тръгна!... Поне си мълчете. Историята никога няма да се сети за вас - било с хубаво или лошо.

Този злобар забрави как влезе в политиката с протекциите на една дама и сега взел да говори за жени на повикване. Щом ти опря такива жени да те пробутат в СДС дето никой не те знаеше, защо сега говориш по темата. Много гнус ми предизвиква само като видя злобната ти физиономия и насмешливата тъпа усмивка.

сДС - с ГЕРБ, ГЕРБ - с БСП...и т.н. будалкане до 2080г. , когато ще влязат в кУмАнизЪма. Дано внуците не паднат от смях, когато наминат към България.

Гяуров, ти отдавна си срам за СДС, както и беше добър параван на Първанов. Все пак някой четем, пък и помним! Браво на Кабаиванов, отдавна трябваше да стане това! Спечелихте ме!

"Многоуважаеми" г-л.ефр. ,на повикване ти беше "хубавото" Наде ! Но когато срещу такива мекотели като теб застане истински мъж като Кабаиванов, по-добре се отбий в аптеката за памперси!

Редника-"генерал" Гяуров ще забрави облагите на СДС. Не се ядосвайте - догодина по това време никой няма да си спомня за него.

На този Кабанамсикой сметката е проста- на него за изборите догодина избиратели не му трябват, само няколко яки момчете да носят чувалите бюлетини които ГЕРБ ще му подготвят, срещу марката СДС която той им хариза за престиж.

Ще започна с уточнението-Аз съм си подредил живота,така щото да не завися от никого.Не ми дреме нито за СДС,БСП,ГЕРБ,ДПС,ДСБ и т.н.Пожелавам го и на Вас.Мога да кажа ,че ми дреме до известна степен върви ли БГ като държава напред в сравнение с Турция или Сърбия щото са около БГ,или БГ не се развива.Т.е. намеквам за държавност.И в този контекст,номинацията на П.Стоянов държавническо мислене ли е,или е партийно-сметкаджийско.Аз смятам ,че в КС трябва да работят юристи за съблюдаване конституцията-върховен закон на държавата,пък било тя и БГ.Ако и там се търсят партийни пристрастия,слугинаж в полза на една или друга партия,жална му майка на човека имащ БГ паспорт.И в този ред на мисли чикиджиите в НС като нищо ще накарат гражданите на БГ да показват като средство за самоличност не лична карта,а членска книжка към някоя си партия.Ха-ха-ха.

Руиз

Много важно! Махленски разправии!!!

Когато наближът избори и скандалите в БСП замират, а в СДС започват. И така до пълното унищожение на тези иначе все деклариращи се, като "отборни играчи" демократи.

Браво!

Ръководството на СДС само тласка истинските седесари да подкрепят и гласуват за ДСБ!Просто само те останаха,другото е менте!

"Гяуров пък заяви, че хората от ръководството са като "жени на повикване" при ГЕРБ. " - За това и за откритата му и активна позиция за АСТА, аз съм фен на този политик!

Ти ли ве суходорски...щом ти се фен на Гяурав - спукана му е работата...едно червено мекере да подържа един костовист...и това ли доживяхме да прочетем...бог да го прости тоя Гяуров тогава .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Скрий се бе Гаргамеле, само отблъскваш хората от ГЕРБ. Или това ти е работата, гаргамелен бесепарино?

Кабаиванов,най знаковата фигура в СДС-не бива да става за посмешище/като кандидат за Кон.съдия/той е ПРЕЗИДЕНТ и не забравяй това.Тъка,че клопката която му бе приготвил не сработи и ако някой трябва да си ходи от СДС това си ТИ.

Който има поне капка акъл в главата си, ще гласува за ДСБ

На изборите ДСБ = 0,5% !

$ ти е затворил очите, а и не вярваш на ушите си! :) :) :)

ДСБ е достойна и компетентна АВТЕНТИЧНА алтернатива, колкото и да я изкарват всички червени крива. В края на управленския мандат на КОСТОВ одобрението за него беше 35 %, въпреки ВИДЕНОВИЯ АПОКАЛИПСИС, въпреки цялата КДС пасмина в сините партийни структури, синдикатите, радиа и ТВ, въпреки червените стачки и протести нон стоп.

Каба- едикойси е позор за всяка дясна партия! Вън в Карлово!

не го /Каба...ов/ връщайте в Карлово и тук не го искаме

Този дебелак, никому неизветен, издигнат след преврата в СДС, осъществен в Пловдив от бургаските "седесари"(комунисти) братя Маркови, не служи на ГЕРБ, а на БКП-БСП! Това са ченгесарите, от които Костов правилно се отдели още създавйки ДСБ! Да не забравяме предателите Бонев, Бакърджиев и Софянски, на които комунистте дадоха пари да парвят партийки- само Софиянски успя, за малко с мощната подкрепа на ДС по места, а после неговото ССД залезе. Истинката опозиция на червенте са хората около Костов. Вече три петилетки"(три мандата на други) това...... още още се вижда от онези които имат ум в главите. Костов и ДСБ са единствената спирачка на червената мафия и олигархия в България! Само ДСБ! И Синята коалиция, която сега искат да разбият!

Опозиция срещу червената мафия е ДСБ и Иван Костов! А псевдоседесарите (като Софиянски, Петър Стоянов, Желев и др) предадоха синята идея!

Как ще е опозиция ?? Нали заедно с тях като мин.председател продаде Нефто-хима в Бургас БГА-Балкан Плама-Плевен. Всичко стана по времето на И Костов!! Е..ти и опозицията

"Лидерът на СДС Емил Кабаиванов посочи имената на депутатите Мартин Димитров, Димо Гяуров и Ваньо Шарков като лица, нарушили основни принципи на партията, които явно служат на други интереси на БСП и Иван Костов." По голяма тъпотия не бях чувал! Костов не само е виновен за всичко, а сега си има депутати, които служат на БСП и на него лично! Костов е виновен за всичко до сега! Най много за това, че оправи бакиите на Жан Виденов и на всичи ченгесари !

П.Стоянов: Няма нужда да ме издигате, защото съм спуснат. От кого - сами решете. Важното е, че изпълних поръката на ББ - да разбия окончателно СДС. В резултат на това от една страна те остават единствената "дясна" партия. От друга - доколкото е останал твърд електорат да увеличи изборните резултати на ГЕРБ, защото самостоятелното влизане на СДС в следващия парламент е илюзорно и ще затрудни ББ в правенето на коалиции....

Колегата от Булбанк трябва да направи справака за милионерите, но не само у нас, а и зад граница. До един са червени. Цял свят го знае. Другарю "Булсъветчервенбанк", тия приказки за забогателите министри на Костов, ги разправяйте на баба си на село или на старата ми шапка. Аз мога да ти посоча палати и дворци на министри от НДСВ и Тройната, но конкретно, по имена.

Истинска влиятелна дясна партия в БГ ще има, когато имаме стабила средна класа и легитимен български едър, среден и малък бизнес- т.е. "друг път". Дотогава на празното политичско пространство ще се пръкват и залязват популистки недоразумения като ГЕРБ или инфантилни партийки- джуджета като Мегленото недоносче и карловското СДС

Само мутрата Кабаиванов не разбра,че П.Стоянов му се подигра.След тоя силен звучен шамар ръководството на СДС трябва първо да изключи от партията П.Стоянов.След това цялото мутренско-комунистическо ръководство на СДС да бъде изхвърлено там ,откъдето е дошло.

След като напълниха гушите , СДС се превърна в празна обвивка за бившите членове на националния Съвет на СДС. Затова СДС западна и ще се гътне съвсем ..... Колко от имената министрите по времето на Костов все още се споменават по медиите ? - Ако се разровите повечето от тия хора в момента са успели мутро-милионери и въобще не им пука за политиката ... Те това е истината

Ние, мутромилионерите, още от зората на дУмокрацията, сме само членове на БКП, червени сме като теб, независимо от коя партия сме.

господин каба едикой си това сдс не ти е бащиния макар че напуснах сдс за мен е нещо свято в което съм вярвал и мечтал за мен си един помияр който иска да го подари на полицаи и пожарникари втори жельо нямаш право да заемаш този пост

В България винаги ще има опозиция срещу червената мафия, срещу рушителите на България. Винаги ще я има, колкото и всички да се мъчат да я разбият. И начело на нея ще бъдат ДСБ и Иван Костов! Защото Бонев, Бакърджиев, Софиянски, Петър Стоянов и др. псевдоседесари предадоха синята идея!

Тези тримата да отиват при костов,като искат!!!

Няма на света друга партия,в която решенията да не се вземат от Националното ръководство и всички други да изпълняват!Особено депутатите,които провеждат партийната политика в Парламента?!Тези тримата кои са-никаквици?!Д.Гяуров беше низвергнат от Варна,а П.Стоянов го реализира чрез Пловдив!П.Стоянов го направи незаслужено за един ден генерал,сега слугува на Костов?!Няма ненаказано добро!Ваньо Шарков изгуби изборите в СДС-не разбра ли?!Спечели ги Кабаиванов и сега той води бащина дружина!Уставът следва да се изпълнява!Никога с ДСБ на и.костов!Той отдавна иска да ликвидира СДС!

Гаргамелче, другарю, спри се за малко, че ще получш инфаркт. Сега се връщам от централата, ти взе ли си хонорара?

Лошо става за българската демокрация.Няма лидери в истинския смисъл на думата някакви мушитрънковци заемащи постове .Лидера трябва да има качества да обединява хората да ги убеждава в истинноста на идеите си.Това е краят на СДС казвам го с угорчение ние вярвахме ,че ще стане нещо в тази държава ще се създаде нормална средна класа.

Този дебелак, никому неизветен, издигнат след преврата в СДС, осъществен в Пловдив от бургаските "седесари"(комунисти) братя Маркови, не служи на ГЕРБ, а на БКП-БСП! Това са ченгесарите, от които Костов правилно се отдели още създавйки ДСБ! Да не забравяме предателите Бонев, Бакърджиев и Софянски, на които комунистте дадоха пари да парвят партийки- само Софиянски успя, за малко с мощната подкрепа на ДС по места, а после неговото ССД залезе. Истинката опозиция на червенте са хората около Костов. Вече три петилетки"(три мандата на други) това... още се вижда от онези които имат ум в главите. Костов и ДСБ са единствената спирачка на червената мафия и олигархия!

Този служи само на себе си ,защото ГЕРБ са му обещали дупетатско место в следващия парламент в техните листи ,ако им послужи вярно да им замаже гафа със Марковска.Не можа да изпълни задачата от раз ,но ще опита втори път-бъдете сигурни!

Аууу, ми тия тримата професионални депутати какво ще правят, ако не са водачи на листи? щото костов едва ли ще им даде избираеми места. (ако изобщо Костовистите прескочат бариерата)

Това са ренегати и предатели на СДС. Трябва да се махат от народното събрание. Те вече не ни представляват. Те служат на БСП и Костов.

Първо ДС и БКП трябва да се покаят че още в годините на перестройката, в навечерието на 1989 год. създадоха СДС на П.Симеонов, Желю и безброй нагаждачи, уж дисиденти, а всъщност червени провокатори. Вижте им снимките по старите митинги. Ще ги познаете като комунисти до един. Костов е единствениятполитик спасилбългария, макар и временно от червената чума. Показал НА ДЕЛО как се вади Българя от поредната комунистическа криза! Червеното айкю, вземи си дипломата за средно обрзование, при положение, че имаш за основно...

Жалко, но със СДС е свършено. Те, заедно с ДСБ, едвам покриха минимума от 4% на предишните избори, та сега самостоятелно ли ще го прескочат?И то - скандал, след скандал, което намалява още по-вече авторитета им.

СДС се отърва от костовистите и сега може самостоателно да влезе в парламента.

Павле, не се заблуждавай за Иван Костов. Той създаде СДС по поръчка на Андрей Луканов, който го изпрати на Раковска 136 да оглави т.н. демократи и да образува партия. Защо забрави или не знаеш,че този който най много е срещу Русия е бил в школа, където е най силна била КГБ.Защо забрави,че Костов разпродаде българските предприятия за 1лев. И накрая искам да напиша,че не съм от нито една партия, но като обикновен човек виждам накъде вървят нещата.

Костов не е създавал СДС - той се вмъкна на готово .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Т.нар. "Гаргамелиус" е чистопробен комунист и червен провоктор, от елементарно примитвен тип, представящ се уж за демократ. Елементарно Гарги, даже цветният ти аватар е безпомощен, пред жалкото ти комунистическо мракобесие. Този червен папагал, спами като обезумял, едно и също.

Първо, Костов ТРЯБВА да се покае. За това, че разпродаде държавното имущество на безценица на партизаните, следващи го. Да заклейми философията "Следвайте ме и ще ви направя богати"! След това да се оттегли. Малтин СЪЩО трябва да се оттегли - не става за лидер! Този новия на СДС-също не става! След това двете ръководства, на СДС и ДСБ трябва да направят обединителен конгрес, като се извинят на сините симпатизанти, че позволиха на клиентелата да ПРЕВЗЕМЕ СДС! И да поискат прошка, като обещаят НИКОГА КРАДЦИ в партията! След това да изберат 2-3 лица, които могат да се "продадат" на политическия пазар, позитивни, интелигентни, компетентни, диалогични, прагматични и т.н... Нещо подобно на Москов, но той е доста остър...И най-важното, да говорят ЗА ПРИНЦИПИ! И да се съобразяват НЕ С ИНТЕРЕСИ, А С ПРИНЦИПИ! Подкрепяте ли Боко, когато строи магистрали?Подкрепяте ли Дянков, когато УСЪВЪРШЕНСТВА прилагането на плоския данък, като премахва ПРИВИЛЕГИИ?... И други подобни! Не конюнктурни, а ПРИНЦИПНИ позиции! ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ! И след това може и да има шанс...! Иначе, уви - пътници!!!

Да се покае!? Той за трепане вее...окраде всичко и да се покае...вие луди ли сте .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Написаното отговаря на IQ-то, но като се махне единицата отпред!!!!!!

Май си сбъркал форума. Тук не венцеславят работодателя ти др. Бойко Борисови и не избират лидери, които могат да се "продадат" на политическия пазар. Просто си сбъркал адреса. Честните и почтени хора мразят политическите проститутки, подлоги на бившите партийни и комсомолски секретари от Герб. Москов и принципи?! Не бъде смешен. Този шопар е лика прилика с Кабаиванов

krassikat@

Опитвам се да дам алтернатива... Опитай и ти...

Виж коя телевизия му дава трибуна и ще разбереш на кой служи

Ако това, че кандидатурата е била наложена на членовете на НИС без да е проведена процедура за номиниране? Въобще да не говорим, че на НИС не е поставен въпрос за обсъждане за офертата от ГЕРБ /от ББ/. И по второто НИС е трябвало да вземе решение. Значи, стана нещо като "седнали двама шефове на партии и се договорили". Сека договорка става с мандат от представителния орган. Това, че ББ си го има мадата за секви преговори по "право" е ясно, ама защо и този нашия гази принципите макар и крехки в СДС не знам.

Много ще ми бъде интересно как Огромното ЕГО на Иван Сигането ще наведе глава пред Огромното ЕГО на Бойко Борчето :) .... А иначе жалко за СДС - падението от управляваща партия до момичета на повикване при Герб е жестоко - но те сами си избраха тая съдба когато вместо да работят на полза Народз, ядяха мазните кепабчета :)

Най-голумият български политик и државник, спечелил авторитет в цяла Европа и света- Иван Костов, не е от СДС, а от ДСБ - истинската опозиция на червената мафия в България! А СДС е творение на перестройката, на ДС и БКП още преди преврта от 10 ноември 1989 год. Комунисти и Гаргамелиусци(баш червен!) сврете се в ъгъла! Там ви е мястото.

Гаргамел

Мисля, че и на Луната, Марс...и там за него се говорят .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Гаргамел

Цялата Галактика е пощуряла по Костов...направо не е за вярване .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Иван Костов е бандит, който отдавна трябваше да е в затвора за разбойническо - ментарджийската приватизация , авио-Балкан, и Кремиковци.

Народа им умира ,от глад и липса на здравеопазване - те не спряха да се дърлят за глупости и не се обединиха за едно нещо ,което ще е от полза на този изстрадал народ.!

Че той Народът избира свойте представителе, и здравеопазването ие работа на избраните управляващи и те нехаят, а изтеглиха събраните до тяно време здравни осигур. и ги хвърлиха в строителство на магистрали.Така че адашке влез в крачка и обвинявай справедливо.

Тоя Каба,,,,,, гайди го виждам как доволно потрива охранени ръчички,как е на килимчето пред Боко и докладва мазно мазно, ще уреди някой тлъст кокал.

Кабаиванов и кой те взема на сериозно. Къде беше когато аз и хиляди като мене бранехме синята идея и мръзнехме по площадите, та да имаш право да говориш от наше име кой ще изключваш. Аз съм син и син ще си отида от тоя свят, а ти си подлога на Бойко Борисов. Тоя който подмени истинското синьо и който си е вършел мутренските дела, когато 97 г., ние спасявахме демокрацията. Да, много грешки направи Костов и не само той, но хиляди пътисъм съгласен да сме коалиция с него, отколкото с тоя мафиот от ГЕРб.заминавай си на село и остави истинските демократи да определим бъдещето ни.

Бранел си...охрана ли си работил .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Има и това е ДСБ

Като наблюдавам какво става в СДС през последните дни се сещам за посланията на СДС през първите години на прехода,за "Последен валс". Сега СДС е обезличено от вътршни борби и пререкания. Колкото до П. Стоянов и да не бяха тези разправии ТОЙ нямаше да приеме. Мисля така защото като бивш президент има достатъчно облаги и щеше да му дойде в повече да оправя съдебните неразбории. Сега фарсовете продължават и да видим докъде ще стигнат!

кой е този Кабаиванов ? поредната мижитурка дошла с манипулации в СДС. Изгонихте мислещите остават мижитурките. Засрамете се Кабаиванов, гледайте си кметството или си иди в ГЕРБ щом искаш да благоденстваш в кметуването си а не гони хората които са емблеми в СДС и в дясното пространство. И друго - истината е,че ДСБ са по-близо до дясното отколкото ГЕРБ. Видно и за слепците.

Коментари - Гяуров: В ръководството на СДС са като жени на повикване | Днес.dir.bg

Гяуров: В ръководството на СДС са като жени на повикване

Лидерът на СДС Емил Кабаиванов посочи имената на депутатите Мартин Димитров, Димо Гяуров и Ваньо Шарков като лица, нарушили основни принципи на партията, които явно служат на други интереси – на БСП и Иван Костов. Затова Кабаиванов не отрече, че тримата ще бъдат изключени от партията. Гяуров пък заяви, че хората от ръководството са като "жени на повикване" при ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Гяуров: В ръководството на СДС са като жени на повикване | Днес.dir.bg

Коментари

Този злопаметен некадърник( бивш ефрейтор) с каквли можем да запомним. Сбогом облажил се смотаняк.

Никога на можах да разбера,какво е работил Гяуров навремето.Някой може ли да подаде информация ?

Кога стана калайджия , кога гъзъ му почерне / почервене. Заспива ефрейтор събужда се генерал.Забрави кой го направи. Мъни , мъни.

Друже, точно ти ли трябва да се правиш на света вода - я някой да ти припомни като как започна кариерата ти на "политик" и от къде тръгна!... Поне си мълчете. Историята никога няма да се сети за вас - било с хубаво или лошо.

Този злобар забрави как влезе в политиката с протекциите на една дама и сега взел да говори за жени на повикване. Щом ти опря такива жени да те пробутат в СДС дето никой не те знаеше, защо сега говориш по темата. Много гнус ми предизвиква само като видя злобната ти физиономия и насмешливата тъпа усмивка.

сДС - с ГЕРБ, ГЕРБ - с БСП...и т.н. будалкане до 2080г. , когато ще влязат в кУмАнизЪма. Дано внуците не паднат от смях, когато наминат към България.

Гяуров, ти отдавна си срам за СДС, както и беше добър параван на Първанов. Все пак някой четем, пък и помним! Браво на Кабаиванов, отдавна трябваше да стане това! Спечелихте ме!

"Многоуважаеми" г-л.ефр. ,на повикване ти беше "хубавото" Наде ! Но когато срещу такива мекотели като теб застане истински мъж като Кабаиванов, по-добре се отбий в аптеката за памперси!

Редника-"генерал" Гяуров ще забрави облагите на СДС. Не се ядосвайте - догодина по това време никой няма да си спомня за него.

На този Кабанамсикой сметката е проста- на него за изборите догодина избиратели не му трябват, само няколко яки момчете да носят чувалите бюлетини които ГЕРБ ще му подготвят, срещу марката СДС която той им хариза за престиж.

Ще започна с уточнението-Аз съм си подредил живота,така щото да не завися от никого.Не ми дреме нито за СДС,БСП,ГЕРБ,ДПС,ДСБ и т.н.Пожелавам го и на Вас.Мога да кажа ,че ми дреме до известна степен върви ли БГ като държава напред в сравнение с Турция или Сърбия щото са около БГ,или БГ не се развива.Т.е. намеквам за държавност.И в този контекст,номинацията на П.Стоянов държавническо мислене ли е,или е партийно-сметкаджийско.Аз смятам ,че в КС трябва да работят юристи за съблюдаване конституцията-върховен закон на държавата,пък било тя и БГ.Ако и там се търсят партийни пристрастия,слугинаж в полза на една или друга партия,жална му майка на човека имащ БГ паспорт.И в този ред на мисли чикиджиите в НС като нищо ще накарат гражданите на БГ да показват като средство за самоличност не лична карта,а членска книжка към някоя си партия.Ха-ха-ха.

Руиз

Много важно! Махленски разправии!!!

Когато наближът избори и скандалите в БСП замират, а в СДС започват. И така до пълното унищожение на тези иначе все деклариращи се, като "отборни играчи" демократи.

Браво!

Ръководството на СДС само тласка истинските седесари да подкрепят и гласуват за ДСБ!Просто само те останаха,другото е менте!

"Гяуров пък заяви, че хората от ръководството са като "жени на повикване" при ГЕРБ. " - За това и за откритата му и активна позиция за АСТА, аз съм фен на този политик!

Ти ли ве суходорски...щом ти се фен на Гяурав - спукана му е работата...едно червено мекере да подържа един костовист...и това ли доживяхме да прочетем...бог да го прости тоя Гяуров тогава .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Скрий се бе Гаргамеле, само отблъскваш хората от ГЕРБ. Или това ти е работата, гаргамелен бесепарино?

Кабаиванов,най знаковата фигура в СДС-не бива да става за посмешище/като кандидат за Кон.съдия/той е ПРЕЗИДЕНТ и не забравяй това.Тъка,че клопката която му бе приготвил не сработи и ако някой трябва да си ходи от СДС това си ТИ.

Който има поне капка акъл в главата си, ще гласува за ДСБ

На изборите ДСБ = 0,5% !

$ ти е затворил очите, а и не вярваш на ушите си! :) :) :)

ДСБ е достойна и компетентна АВТЕНТИЧНА алтернатива, колкото и да я изкарват всички червени крива. В края на управленския мандат на КОСТОВ одобрението за него беше 35 %, въпреки ВИДЕНОВИЯ АПОКАЛИПСИС, въпреки цялата КДС пасмина в сините партийни структури, синдикатите, радиа и ТВ, въпреки червените стачки и протести нон стоп.

Каба- едикойси е позор за всяка дясна партия! Вън в Карлово!

не го /Каба...ов/ връщайте в Карлово и тук не го искаме

Този дебелак, никому неизветен, издигнат след преврата в СДС, осъществен в Пловдив от бургаските "седесари"(комунисти) братя Маркови, не служи на ГЕРБ, а на БКП-БСП! Това са ченгесарите, от които Костов правилно се отдели още създавйки ДСБ! Да не забравяме предателите Бонев, Бакърджиев и Софянски, на които комунистте дадоха пари да парвят партийки- само Софиянски успя, за малко с мощната подкрепа на ДС по места, а после неговото ССД залезе. Истинката опозиция на червенте са хората около Костов. Вече три петилетки"(три мандата на други) това...... още още се вижда от онези които имат ум в главите. Костов и ДСБ са единствената спирачка на червената мафия и олигархия в България! Само ДСБ! И Синята коалиция, която сега искат да разбият!

Опозиция срещу червената мафия е ДСБ и Иван Костов! А псевдоседесарите (като Софиянски, Петър Стоянов, Желев и др) предадоха синята идея!

Как ще е опозиция ?? Нали заедно с тях като мин.председател продаде Нефто-хима в Бургас БГА-Балкан Плама-Плевен. Всичко стана по времето на И Костов!! Е..ти и опозицията

"Лидерът на СДС Емил Кабаиванов посочи имената на депутатите Мартин Димитров, Димо Гяуров и Ваньо Шарков като лица, нарушили основни принципи на партията, които явно служат на други интереси на БСП и Иван Костов." По голяма тъпотия не бях чувал! Костов не само е виновен за всичко, а сега си има депутати, които служат на БСП и на него лично! Костов е виновен за всичко до сега! Най много за това, че оправи бакиите на Жан Виденов и на всичи ченгесари !

П.Стоянов: Няма нужда да ме издигате, защото съм спуснат. От кого - сами решете. Важното е, че изпълних поръката на ББ - да разбия окончателно СДС. В резултат на това от една страна те остават единствената "дясна" партия. От друга - доколкото е останал твърд електорат да увеличи изборните резултати на ГЕРБ, защото самостоятелното влизане на СДС в следващия парламент е илюзорно и ще затрудни ББ в правенето на коалиции....

Колегата от Булбанк трябва да направи справака за милионерите, но не само у нас, а и зад граница. До един са червени. Цял свят го знае. Другарю "Булсъветчервенбанк", тия приказки за забогателите министри на Костов, ги разправяйте на баба си на село или на старата ми шапка. Аз мога да ти посоча палати и дворци на министри от НДСВ и Тройната, но конкретно, по имена.

Истинска влиятелна дясна партия в БГ ще има, когато имаме стабила средна класа и легитимен български едър, среден и малък бизнес- т.е. "друг път". Дотогава на празното политичско пространство ще се пръкват и залязват популистки недоразумения като ГЕРБ или инфантилни партийки- джуджета като Мегленото недоносче и карловското СДС

Само мутрата Кабаиванов не разбра,че П.Стоянов му се подигра.След тоя силен звучен шамар ръководството на СДС трябва първо да изключи от партията П.Стоянов.След това цялото мутренско-комунистическо ръководство на СДС да бъде изхвърлено там ,откъдето е дошло.

След като напълниха гушите , СДС се превърна в празна обвивка за бившите членове на националния Съвет на СДС. Затова СДС западна и ще се гътне съвсем ..... Колко от имената министрите по времето на Костов все още се споменават по медиите ? - Ако се разровите повечето от тия хора в момента са успели мутро-милионери и въобще не им пука за политиката ... Те това е истината

Ние, мутромилионерите, още от зората на дУмокрацията, сме само членове на БКП, червени сме като теб, независимо от коя партия сме.

господин каба едикой си това сдс не ти е бащиния макар че напуснах сдс за мен е нещо свято в което съм вярвал и мечтал за мен си един помияр който иска да го подари на полицаи и пожарникари втори жельо нямаш право да заемаш този пост

В България винаги ще има опозиция срещу червената мафия, срещу рушителите на България. Винаги ще я има, колкото и всички да се мъчат да я разбият. И начело на нея ще бъдат ДСБ и Иван Костов! Защото Бонев, Бакърджиев, Софиянски, Петър Стоянов и др. псевдоседесари предадоха синята идея!

Тези тримата да отиват при костов,като искат!!!

Няма на света друга партия,в която решенията да не се вземат от Националното ръководство и всички други да изпълняват!Особено депутатите,които провеждат партийната политика в Парламента?!Тези тримата кои са-никаквици?!Д.Гяуров беше низвергнат от Варна,а П.Стоянов го реализира чрез Пловдив!П.Стоянов го направи незаслужено за един ден генерал,сега слугува на Костов?!Няма ненаказано добро!Ваньо Шарков изгуби изборите в СДС-не разбра ли?!Спечели ги Кабаиванов и сега той води бащина дружина!Уставът следва да се изпълнява!Никога с ДСБ на и.костов!Той отдавна иска да ликвидира СДС!

Гаргамелче, другарю, спри се за малко, че ще получш инфаркт. Сега се връщам от централата, ти взе ли си хонорара?

Лошо става за българската демокрация.Няма лидери в истинския смисъл на думата някакви мушитрънковци заемащи постове .Лидера трябва да има качества да обединява хората да ги убеждава в истинноста на идеите си.Това е краят на СДС казвам го с угорчение ние вярвахме ,че ще стане нещо в тази държава ще се създаде нормална средна класа.

Този дебелак, никому неизветен, издигнат след преврата в СДС, осъществен в Пловдив от бургаските "седесари"(комунисти) братя Маркови, не служи на ГЕРБ, а на БКП-БСП! Това са ченгесарите, от които Костов правилно се отдели още създавйки ДСБ! Да не забравяме предателите Бонев, Бакърджиев и Софянски, на които комунистте дадоха пари да парвят партийки- само Софиянски успя, за малко с мощната подкрепа на ДС по места, а после неговото ССД залезе. Истинката опозиция на червенте са хората около Костов. Вече три петилетки"(три мандата на други) това... още се вижда от онези които имат ум в главите. Костов и ДСБ са единствената спирачка на червената мафия и олигархия!

Този служи само на себе си ,защото ГЕРБ са му обещали дупетатско место в следващия парламент в техните листи ,ако им послужи вярно да им замаже гафа със Марковска.Не можа да изпълни задачата от раз ,но ще опита втори път-бъдете сигурни!

Аууу, ми тия тримата професионални депутати какво ще правят, ако не са водачи на листи? щото костов едва ли ще им даде избираеми места. (ако изобщо Костовистите прескочат бариерата)

Това са ренегати и предатели на СДС. Трябва да се махат от народното събрание. Те вече не ни представляват. Те служат на БСП и Костов.

Първо ДС и БКП трябва да се покаят че още в годините на перестройката, в навечерието на 1989 год. създадоха СДС на П.Симеонов, Желю и безброй нагаждачи, уж дисиденти, а всъщност червени провокатори. Вижте им снимките по старите митинги. Ще ги познаете като комунисти до един. Костов е единствениятполитик спасилбългария, макар и временно от червената чума. Показал НА ДЕЛО как се вади Българя от поредната комунистическа криза! Червеното айкю, вземи си дипломата за средно обрзование, при положение, че имаш за основно...

Жалко, но със СДС е свършено. Те, заедно с ДСБ, едвам покриха минимума от 4% на предишните избори, та сега самостоятелно ли ще го прескочат?И то - скандал, след скандал, което намалява още по-вече авторитета им.

СДС се отърва от костовистите и сега може самостоателно да влезе в парламента.

Павле, не се заблуждавай за Иван Костов. Той създаде СДС по поръчка на Андрей Луканов, който го изпрати на Раковска 136 да оглави т.н. демократи и да образува партия. Защо забрави или не знаеш,че този който най много е срещу Русия е бил в школа, където е най силна била КГБ.Защо забрави,че Костов разпродаде българските предприятия за 1лев. И накрая искам да напиша,че не съм от нито една партия, но като обикновен човек виждам накъде вървят нещата.

Костов не е създавал СДС - той се вмъкна на готово .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Т.нар. "Гаргамелиус" е чистопробен комунист и червен провоктор, от елементарно примитвен тип, представящ се уж за демократ. Елементарно Гарги, даже цветният ти аватар е безпомощен, пред жалкото ти комунистическо мракобесие. Този червен папагал, спами като обезумял, едно и също.

Първо, Костов ТРЯБВА да се покае. За това, че разпродаде държавното имущество на безценица на партизаните, следващи го. Да заклейми философията "Следвайте ме и ще ви направя богати"! След това да се оттегли. Малтин СЪЩО трябва да се оттегли - не става за лидер! Този новия на СДС-също не става! След това двете ръководства, на СДС и ДСБ трябва да направят обединителен конгрес, като се извинят на сините симпатизанти, че позволиха на клиентелата да ПРЕВЗЕМЕ СДС! И да поискат прошка, като обещаят НИКОГА КРАДЦИ в партията! След това да изберат 2-3 лица, които могат да се "продадат" на политическия пазар, позитивни, интелигентни, компетентни, диалогични, прагматични и т.н... Нещо подобно на Москов, но той е доста остър...И най-важното, да говорят ЗА ПРИНЦИПИ! И да се съобразяват НЕ С ИНТЕРЕСИ, А С ПРИНЦИПИ! Подкрепяте ли Боко, когато строи магистрали?Подкрепяте ли Дянков, когато УСЪВЪРШЕНСТВА прилагането на плоския данък, като премахва ПРИВИЛЕГИИ?... И други подобни! Не конюнктурни, а ПРИНЦИПНИ позиции! ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ! И след това може и да има шанс...! Иначе, уви - пътници!!!

Да се покае!? Той за трепане вее...окраде всичко и да се покае...вие луди ли сте .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Написаното отговаря на IQ-то, но като се махне единицата отпред!!!!!!

Май си сбъркал форума. Тук не венцеславят работодателя ти др. Бойко Борисови и не избират лидери, които могат да се "продадат" на политическия пазар. Просто си сбъркал адреса. Честните и почтени хора мразят политическите проститутки, подлоги на бившите партийни и комсомолски секретари от Герб. Москов и принципи?! Не бъде смешен. Този шопар е лика прилика с Кабаиванов

krassikat@

Опитвам се да дам алтернатива... Опитай и ти...

Виж коя телевизия му дава трибуна и ще разбереш на кой служи

Ако това, че кандидатурата е била наложена на членовете на НИС без да е проведена процедура за номиниране? Въобще да не говорим, че на НИС не е поставен въпрос за обсъждане за офертата от ГЕРБ /от ББ/. И по второто НИС е трябвало да вземе решение. Значи, стана нещо като "седнали двама шефове на партии и се договорили". Сека договорка става с мандат от представителния орган. Това, че ББ си го има мадата за секви преговори по "право" е ясно, ама защо и този нашия гази принципите макар и крехки в СДС не знам.

Много ще ми бъде интересно как Огромното ЕГО на Иван Сигането ще наведе глава пред Огромното ЕГО на Бойко Борчето :) .... А иначе жалко за СДС - падението от управляваща партия до момичета на повикване при Герб е жестоко - но те сами си избраха тая съдба когато вместо да работят на полза Народз, ядяха мазните кепабчета :)

Най-голумият български политик и државник, спечелил авторитет в цяла Европа и света- Иван Костов, не е от СДС, а от ДСБ - истинската опозиция на червената мафия в България! А СДС е творение на перестройката, на ДС и БКП още преди преврта от 10 ноември 1989 год. Комунисти и Гаргамелиусци(баш червен!) сврете се в ъгъла! Там ви е мястото.

Гаргамел

Мисля, че и на Луната, Марс...и там за него се говорят .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Гаргамел

Цялата Галактика е пощуряла по Костов...направо не е за вярване .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Иван Костов е бандит, който отдавна трябваше да е в затвора за разбойническо - ментарджийската приватизация , авио-Балкан, и Кремиковци.

Народа им умира ,от глад и липса на здравеопазване - те не спряха да се дърлят за глупости и не се обединиха за едно нещо ,което ще е от полза на този изстрадал народ.!

Че той Народът избира свойте представителе, и здравеопазването ие работа на избраните управляващи и те нехаят, а изтеглиха събраните до тяно време здравни осигур. и ги хвърлиха в строителство на магистрали.Така че адашке влез в крачка и обвинявай справедливо.

Тоя Каба,,,,,, гайди го виждам как доволно потрива охранени ръчички,как е на килимчето пред Боко и докладва мазно мазно, ще уреди някой тлъст кокал.

Кабаиванов и кой те взема на сериозно. Къде беше когато аз и хиляди като мене бранехме синята идея и мръзнехме по площадите, та да имаш право да говориш от наше име кой ще изключваш. Аз съм син и син ще си отида от тоя свят, а ти си подлога на Бойко Борисов. Тоя който подмени истинското синьо и който си е вършел мутренските дела, когато 97 г., ние спасявахме демокрацията. Да, много грешки направи Костов и не само той, но хиляди пътисъм съгласен да сме коалиция с него, отколкото с тоя мафиот от ГЕРб.заминавай си на село и остави истинските демократи да определим бъдещето ни.

Бранел си...охрана ли си работил .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Има и това е ДСБ

Като наблюдавам какво става в СДС през последните дни се сещам за посланията на СДС през първите години на прехода,за "Последен валс". Сега СДС е обезличено от вътршни борби и пререкания. Колкото до П. Стоянов и да не бяха тези разправии ТОЙ нямаше да приеме. Мисля така защото като бивш президент има достатъчно облаги и щеше да му дойде в повече да оправя съдебните неразбории. Сега фарсовете продължават и да видим докъде ще стигнат!

кой е този Кабаиванов ? поредната мижитурка дошла с манипулации в СДС. Изгонихте мислещите остават мижитурките. Засрамете се Кабаиванов, гледайте си кметството или си иди в ГЕРБ щом искаш да благоденстваш в кметуването си а не гони хората които са емблеми в СДС и в дясното пространство. И друго - истината е,че ДСБ са по-близо до дясното отколкото ГЕРБ. Видно и за слепците.