Борис Марков оглави временно СДС

Националният съвет на СДС избра за временен председател на партията Борис Марков - шеф на предизборния щаб на сините и един от най-яростните противници на Иван Костов. Не е изключено да се водят преговори за участие в управлението с ГЕРБ, каза новият шеф на сините.

Обратно в новината

Коментари - Борис Марков оглави временно СДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само физономията му вижте: тя говори за злоупотреба с алкохол и храна и излъчва отвратителна тъпота! Жалко само отрепки останаха в тази партия. Никога не бих гласувал за такива, въпреки, че съм от учредителите на СДС, от възродителите му през1996-1997г. Сега ще гласувам за ДСБ и ще се извиня на Костов за това, че го обвинявах за състоянието на Синята коалиция. Това е края на СДС от тях остана само ДС!

Подкрепям горното, разумно мнение. Това беше ясно от години, още след управлението на ОДС и затова Костов създде ДСБ, но тогава мнозина не го разбраха. Сега всичко си идва на мястото. Ще гласуваме за автентичното дясно - сините на Костов- ДСБ! Те са истинската, автентичната алтернатива на червените.

Пускайте онези кадри от митинга по "Цариградско шосе". Непрекъснато. До втръсване. Пък дано.....

Борката просто отива утре при един бръснар купува си една диплома от НСА и се присъединява без проблеми към Бойката. Впрочем не е нужна диплома, само трябва да каже че я има, те тия от ГЕРБ на такива неща верват.

МОЛЯ ВИ, БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ДЕБАТИРАЙТЕ КУЛТУРНО. НАЙ-ЧИСТИ ОТ АГЕНТУРНО МИНАЛО И С ДОБЪР УПРАВЛЕНСКИ ПОТЕНЦИАЛ ОСТАНАХА ХОРАТА ОКОЛО ИВАН КОСТОВ, КОЙТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НИ ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА СПОРЕД МЕН.

СДС се самоуби!То бе сътворено от ДС и кончината му е съвсем закономерна и много полезна за истинската десница преставлявана от ДСБ с автентичния десен лидер КОСТОВ!

УУУУУУУУУУУУЖАСССССССССС..

предречен и обречен съюз със ГЕРБ. Брат му К. Марков ( зам-кмет по строителството от СДС) в Бургас. Бургас доминиран от ГЕРБ ! ...

ХАРЕСВАМ КОГАТО СЕ ИЗБИРАТ ХОРА КОИТО НЕ ИСКАТ И НЕ СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ПОСТ. КАСТРО КАЗВА ПРЕЗ ЯНУАРИ 1959 - НЕ СМЯТАМ ДА СЕ ЗАДЪРЖАМ ДЪЛГО В ПОЛИТИКАТА- И ЮРИСТА КАСТРО ОТКАРВА 50 ГОДИНИ НА ВЛАСТ КАТО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДОКАРВА НАРОДА СИ ДА ЯДЕ ТРОСКОТ И ЕДНО ЯЙЦЕ НА МЕСЕЦ.

Измисленото СДС на прехода, рожбата на ДС, е мъртво! Да живее ДСБ! Демокрацията ще пребъде!

Свърши се сДС!

Някакви шкембести чичковци....

Показаха "истинският си лик" ченгесарите в сътвореното от службите СДС! Да отиват мв миналото! Сега с чиста съвест ще гласувам за единствните истински сини- ДСБ! Само Костов!

на тоя брат му е Костадин- зам.-кмет по строителството в Бургас, съдиха го за корупция при общ. поръчки, но "независимия" съд в България го оправда.

А татко им е инж.иван Марков - зам.ректор в БТУ (ВХТИ) , историята си има предистория. Жалко за Синята идея........

КАКЪВ Е ТОЯ ШОПАР, БЕ ХОРА ОТКЪДЕ ГО ИЗКОПАХТЕ. ЗАМ.РЕКТОР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ И СИГУРНО ЧЛЕН КОРЕСПОНДЕНТ НА "МАГНАУРСКАТА ШКОЛА"!!! ЕГАТИ ПАДЕНИЕТО СРАМ И РЕЗИЛ СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ АМА НЕ ЗНАЕ КОИ????

ама немате проблем бе ше ви управляват Шопарите, викнете и Галеви от сейшелскити осотрови.

Ко ме интересува СДС или ДСБ...ни едните, ни другите влизат...

Другари, прецакахме се, повече отколкото с клипа с брадвата! Този път, за ужас на нас, червените, ще дойде Костов!

Мисля, че от този избор на временен водач на умрялото вече СДС най-добре ще се възползва най-хитрия и умен политик в България.Не знам защо но с този избор направиха голям подърък на ДСБ и Иван Костов.

Леле колко злоба срещу СДС, а не срещу комунягите на костофчо, СДС Е ЕДИСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА КАКТО ВИНАГИ Е БИЛА. а на костоффф лека му пръст

то не се знае на кой ще е лека му пръст,на Кочината, в която Мултаци и Мутряци превърнаха държавата.

Ние Сътруднците на Държавна Сигурност, наречени в зората на демокрацията за по-кратко- СДС, сме мъртвели! Костов беше начело на ОДС! Седесарите бяха Желювци и Стояновци, мутрягите и червения слугинаж на прехода. Само Костов и истинската синя алтернтива! Червени седесари, няма да ни разцепите.

Костов беше и начело на СДС до 2001-ва, така че са си един дол дренки. Той също много яде и много граби. За съжаление алтернативите за българския избирател се изчерпаха.

СДС са гадни клиентелисти - подлоги на Бисеров, Юруков, Софиянски и Л.Пъпката - гадни богаташи - от къде заботяхте бе нещастници??? Предатели!! Само ДСБ остава най-истинската проверена в битки дясна алтернатива!!

Брат му със същото свинко излъчване ли омайва бургазлии??? Чувствам ги с нос и през порите ми навлиза вонята

От кои гори излезе този шопар?

шопара, поне вече се е угоил и ще се задоволява с по-малко от все още неуял се - дерзайте "демократи", в България има все още неопоскани неща, ще има и за такива шопари и братята им.

Костов е главния убиец на синьото!!! Напусна СДС,после тръгна коалиция да прави...еее,майната ти другарю КостУф

Стига глупости, драги ми другарю!

а защо пък да беше останало СДС на комплексари и ДС агенти.

В Бургаско са открити останки от вампири, съобщиха медиите. Един от тях, червен вампир, е възкръснал и прави гаргамелски гримаси! Помощ!

Аби тия нема да мирясат докато не се самозакрият.

За този огромен нерез можем да кажем, че оглави и огъзи СДС-то! Збогум на другарити и надеждити сДСарски

тва Слави Бинев ли е?

СДС се отече в канала заедно със софийската групичка на Стефан Иванов и протежето на усмихнатия крадец - Иванчо Сотироффф...

С тази "одухотворена"физиономия" доникъде няма да я докарат!

Не съм член на СДС,даже не съм и симпатизант,но ми е болно като гледам какви хора си присвояват т.н . СИНЯ ИДЕЯ.Какво става?Бургас е известен като родно място на интелектуалци,духовно извисени хора-нима е възможно братът на зам.кмета да е единственият,който може да заеме посат?НЕ ВЯРВАМ в това!!!!

Хубавец!

Много е дебел тоя шопар...На фона на изнемогващите бедни пенсионери е просто неморално да има такива мастити "лидери".

ГЕРБ и Бойк Борисов, въпреки че брат му на този е зам.кмет, нямат нищо толкова общо в случая. Двамата братя са "троянските коне" на червените в Бургас и то от години! Знае го цял Бургас, ще го научи и България. Умните хора се досещат, кой е кукловодът на цялото театро с разцепването на "Синята коалиция". Нека се омитат, за да дойдат, най-накрая, истинските! Стига театри! Миналият мандат бившият главен на СДС не искаше да го регистрира в коалиция.

нещо общо?! Че брат му на тоз и кметът са си комбина още кога Димитър Николов си беше от СДС, после като стана от ГЕРБ си го взе и го направи зам.-кмет, то е щото нямаше кой друг ;) И групата на СДС в ОС си гласува правилно, доколкото я има. А двамата братя са с червена закваска, татко им какъв е бил?

КОй сте Вие бе господин Марков?

"Бизнесме" и интелигентен, виж му физономията, червен деятел, внедрен в СДС, като много други. Но идва времето на истинските. Наистина СДС бе маргинализирано и капитан Немо е прав! Но ДСБ никой не може да го маргинализира! Там са истинските сини, алтернативата на червените и олигирхията!

Да де, ДСБ никой не може да го маргинализира, защото то отдавна се е маргинализирало само под ръководството на Командира / Иван Костов /. Догодина като останат извън Парламента може да продължават да си вярват колко са велики. И изобщо всички бивши СДС партийки трябва да се примирят с факта, че СДС е минало и или да правят нова, обединена, дясна партия с ново име и нови хора или да се пенсионират. Е, има и трети вариант, който е този в момента: да мухлясват кротко в ъгъла на политическия килер. А някои от активистите им избраха и 4-ти вариант: евакуираха се в други партии и проекти.

Брат му е зам.кмет по строителството на Бургас, където както добре знаем вся власт ГЕРБ. Какво да говорим повече?! Ясно е,че ще се предложат на бате Бойко. Ама, много евтини,бе! За това им пречеше Костов.

Борис Марков-свинската глава оглави временно СДС! Грух, грух, грих

СДС е мъртво!!! Да живее ДСБ!!!

СДС-то, какъв охранен нерез е отгледало!!! Свинска глава и гуша за 3 шопара носи!

И този, както СДС-то, в огромната си част, са отгледани и охранени от създателите си- ДС и БКП! А братя Маркови са потомствени номенклатури! Кукловодите ще се усетят и този ще го сменят. Никой няма очи да застане, дори временно, начело на "самоубилото се СДС", даже и Р. Христов- човекът на ДПС!

ДеПраСето да оглави СеРеСето за постоянному с руменя ти Глистов! Доноснически му работи....

Визте му ком. мутра и край!

От заглавието не разбрах оглавяването ли е временно или СДС-то.

И двете са временни, създадени от БКП и ДС, изпълнили ролята си на "троянски кон" в истинските демократични среди, а сега ще си идат в историята, за да отстъпят място на АВТЕНТИЧНОТО ДЯСНО! ЗБОГОМ другари от СДС -рожби на дУмокрацията и БКП.

ТОЗИ АНОНИМНИК И МИШОК ПРИЛИЧА НА ГЛИГАН-Я КАКВА ЗУРЛА Е НАВИРИЛ И ГРУХТИ,ГРУХТИ..... ЖАЛКИ ПОМИЯРИ СА ТЕЗИ СЕДЕСАРИ,ДЕСЕБАРИ И ГЕРБЕРАСТИ.. ТИКВИ,КАЛИНКИ,ГЛИГАНИ,ПРАСЕТА,ОТЯВЛЕНИ ПРОСТИТУТКИ.....ТОВА Е КАДРОВАТА БАНКА НА ТЕЗИ МАРГИНАЛИ И МУТАНТИ....

Точно ГЕРБ в момента не е пример за маргинализирана партия. Виж там ...консултирай се с речника за чуждите думи преди да ги използваш. А според мен е по-правилно да се каже, че жалки помияри са всички български политици с някои много малки, единични изключения.

За мен СДС вече са абсолютно безинтересни. Този,новият ,временно оглавяващ ,бил яростен противник на Иван Костов? А на кого е яростен привърженик,на на Гоце,Сергей или Боко?

една свиня министър-председател,друга свиня председател на сдс,мозъците им плувнали в мас и ние чакаме трезва мисъл от тях.

Явно трябва да е некоя нова фигура т.е. не е компроментирана фигура от миналото... толкоз е нов, че не сме го чували. Ама в СДС си го знаят...което идава да покаже, че бившите СДС формации са вече толкоз маргинализирани от политиката и избирателите, че повечето хора не познават като имена никой освен 1-2 души по върховете. Интересна е обаче завидната бодрост с която влизат в боя демек предизборната кампания. За мен лично е загадка дали 1. Надеждата умира последана 2. Толкова съм се надъхал, че сам си вярвам или 3. Требе да се мисли позитивно пък току-виж станало от само себе си :-)))

Тоя гробокопач на СДС е много голям красавец бе, нещо средно между мутра и свиня. Нищо чудно, че от ГРОБ са го харесали.

Извинете -- кой е г-н Борис Марков ?

Кой е Борис Марков, ще разкажат малцината бургазлии, които го познават или въобще са чували името му, а брат му е шеф на СДС Бургас, по-известен с родовите и наследствените си връзки със Столетницата.

Трудно ще се намерят нови хора за СДС, защото всеки четвърти човек в България преди 10 ноември е бил доносник!!! На всеки не комунист и кадърен човек му е била "скроена шапката" с някакво лично, родово или сексуално петно! И сега всички бивши ченгета пишат ли, пишат...не знаеш на кого да вярваш. За да разбереш човека, трябва време, през което той вече е станал водач и е късно за корекция, защото той се е окопал!!!