Коментари - Нечистите сделки на ЦРУ и сие | dnes.dir.bg
назад

Нечистите сделки на ЦРУ и сие

Когато тайните служби извършват незаконни операции, те няма как да ги финансират с официални пари. И затова си набавят средства, като въртят мръсни сделки.

Обратно в новината

Коментари - Нечистите сделки на ЦРУ и сие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би няма да съм жив до тогава, но все някога "великата" нация ще бъде осъдена от човечеството за безчинствата по света. На съвестта на американските политици лежи смъртта на хиляди хора. Мисля, че първо самите американци трябва да въстанат срещу агресията на своите политици.

На ЦРУ му трябват пари, за да финансират мръсотиите си... На КГБ не му трябват мръсни пари. Мръсотиите ги финансира с пари от бюджета руската държава, тръгнала по пътя на СССР...

Това IQ146 изглежда си си го купил с смс за 6 лева. Доста смешно изглежда. Или с умение папагалски да повтаряш пропагандистки лъжи. Всички латиноамерикански президенти се разболяха или умряха от рак. Съвсем случайно. В "задния двор" на САЩ. Бюджета на ЦРУ е неконтролируем от държавата и е сьизмерим с целия бюджет на страни като Италия или Испания, ако не и по-голям.

страх ли надушвам? май някой някъде взе сериозно да се притеснява от това, че хората взеха да зацепват и да събират пъзела - всичките тия преврати, войни, убийства, отвличания взеха да тежат на съвестта на изключителната нация убила индианците

интересна статийка адвокатстваща на дявола, ама как сръчно са наредили всичко, чак ми дожаля за милите доблестни службички които самоотвержено се борят с лошите, но понякога се подхлъзват слабостта на тъпите американци е точно това, че мислят, че всички по света са като тях с една дума - не мина номера ви, верно е че спецслужбите въртят всякакви номера, но ЦРУ заема особено място по цинизъм и извратеност и за това си има много просто обяснение - истината, е че ЦРУ е създадено след Втората Световна Война 1947 основно на база.... бивши нацисти приютени от ужким антифашисткия съюзник САЩ. Ако си спомним, че според изследванията на Гардиън Хитлер е бил финансиран от американски банки - става съвсем цапана работата..........

Озаглавена "Нечистите сделки на ЦРУ" три четвърти от нея е за лошото недемократично КГБ. Каквото има за нашите братя американците е отпреди 40 години и е известно даже на децата. Нищо лошо не са направили оттогава предполагам. А да, споменаха и някаква художствена творба... Абе вие за Американци ли ни взрмате?

Пич ,ти сериозно ли ги мислиш тия ?!

дам полиила е бтила измислена да контролира масите хора и финансира мръсните идеи и до ден днешен . само щатите могат да финансират толкова голяма организация като ИДИЛ .

Стига с тоя Герги Марков осрахте се вече. Никога няма да повярвам че някой ще тръгне да убива един незначителен беглец списвач на фейлетони със сачма в чадър. С какво е бил толкова страшен този Герги Марков? Вие наясно ли сте че руски пилот през 70-те бяга с чисто нов Миг в Япония, след което заживява в САЩ. И до днес си е жив и здрав, 95-та дори посещава Русия.

Ако си интелигентен и прочетеш работите на Георги Марков, ще разбереш веднага защо е убит от ДС. Словото му е страшно оръжие и действа мног оободряващо на българската интелигенция. Простак не може д го оцени, защото смислите от есетата просто няма как да стигнат до него, те не са и предназначени за глупави посредствени хора. Само искам да те уверя, че имайки пред вид същността на режима, той е имал голям и истински интерес да погуби този светъл прогресивен български ум и дух. ... и прасета като тебе нека да не бъдат оценяващи значимостта на личности от величина! Звичш като въшка, оценяваща великана. И си пошъл.

Че то две трети от Задочните му репортажи са реклама на Тошковия социализъм. Най-ми харесва разказа му в който се оплаква че инжинерите били слабо платени, па като го сложили да охранява от диверсанти фабриката в която работи заедно със счетоводителя си взели от работническия стол тарга пържоли и половин каса вино че наряда им да мине по-бързо, не стига това ами и партийния секретар ги хванал докато пируват на пост... Е, партийния се ожалил на директорката а тя насмела партийния секретар с думите партийци много а инжинери малко, тъй че ако иска да остане партиен секретар да си наляга парцалите. Ами репортажа в който се оплаква че около София не са останали места за разходка щото се напълнили с коли и вили на работници? Ами откровените хвалби на Живков в същите тези репортажи... И за цялата тази безплатна реклама лееща се по ВВС и СвободнаЕвропа викаш баш българите взели че го убили:)

Накрая да не си окаже, че мръсните сделки преобладават в повечето държави и самата структура на бизнеса в днешно време е повече защитени мръсни сделки от легални такива!!!

На практика така службите се превръщат в част от най-лошата престъпност и защото имат повече връзка и закрила, я оглавяват!! И когато на такова място съвсем логично се влеят мафиоти и мутри, какво става с държавата? С нас? С ценностите? Как изобщо си въобразяват, че могат да си позволят подобно нещо??!!

И всичко това с инфантилното оправдание, че нямали пари! И ние нямаме, това значи ли, че трябва да ги изтрепем?

Просто това е място, в което има всички условия за мръсна игра и са се събрали любители на такава! В собствените ни държави и собствените ни официални институции.

"ЦРУ по принцип зачита върховенството на закона" хахаха... над 100 опита за убийство на Кастро - президент на Куба. Кво му е законното да убиеш държавен глава на суверенна държава? Или към 50 преврата в Африка?

Явно има 6 дежурни руски трола или един, който пише регистриран и цъка минуси нерегистриран. Слабо, товарищи! Започвам да мисля, че наистина здраво сте го закъсали:)

Заради тия боклуци от американското ЦРУ колко народ е измрял в Латинска Америка и посвета не е истина!! Всички най-кървави режими в света са били подкрепяни от Америка! Като се почне от Хондурас, Боливия,ЧИЛИ, Аржентина и се стигне до Иран и Ирак! О да! САДАМЧО БЕШЕ ПЪРВО АВЕРЧЕ НА АМЕРИКА ПРЕЗ 80 ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК!!! А ДА НЕ ГОВОРИМ КОЙ СЪЗДАДЕ ИДИЛ И АЛ КАЙДА.>И КОЙ ТЪРГУВА СЕГА С ХЕРОИНА НА АФГАНИСТАН!! И С ПЕТРОЛА НА ИРАК!

една истинска руска опорна точка.

TIREX

НАРКОМАНА МАРКОВ НИКОГА НЕ Е БИЛ СВЕСТЕН.бил е като храненик на власта сценарист на на всеки километър умира след сепсис от одраскване на домашната му котка..отдавна този факт е оповестен и никакви чадъри и конспирации няма..седерастите до един нагаждачи и измекяри го развяват като знаме ..

Поредната шитня от дойче веле

Това са мръсни инсинуации. Тайните служби на световната опора на демокрацията не са способни на такова нещо

Ами другарите от ДС които имаха достъп до всякаква информация дали са се, ,облажавали" преди десети ноември 1989? Ами след това,че и до сега?Ами началниците им от КГБ-то дали са се облажавали със сделки с ИРА или, ,братските арабски или африкански или латиноамериканскистрани"?Какви ли пари са, ,откъртили'' къртят и днеска навярно

Не мога да повярвам че про-робовладелската преса черно на бяло ни намеква как ЦРУ търгува с наркотици и оръжие. Още малко и ще напишат за базата в Косово и врътката с Афганския хероин. Дир - поздравления за смелата постъпка и дано си нямате неприятности.

Края на статията: "Защото с ресурсите, с които разполагат, те лесно могат да се подхлъзнат и вместо за добрата кауза, да започнат да работят за собственото си финансиране и за лично облагодетелстване. " Все едно описаха България след 1989г.

Смешна статийка! Кого искат да впечатлят, или омаят с глупостите си?! Като искате да видите мръсна тайна служба, не споменавайте само ЦРУ, а вижте МОСАД, най-мръсната служба в света.

Уважаемият господин Андреев е пропуснал да отбележи дейността на комунистически тайни служби в организирането на контрабандни канали за оръжие и наркотици по времето на соца,някои които бяха приватизирани след 1990 г. Например аферата с кораба Пирин,който пренасяше оръжие за терористите в "братския" Алжир.

Глупако, комунистическите служби са вършели същото,което и западните. Дори западните още го вършат.

Тайните служби вършат незаконни операции предимно за собствено облагадетелстване... А политиците просто могат да подхвърлят списък с неудобните им съграждани на когото трябва и въпросът се решава в най-кратки срокове. Авторът е цитирал Георги Марков а е забравил за десетките американци "изчезнали" безследно в Чили след като Кисинджър изпраща подробен списък на американските граждани които създават главоболия на американската администрация.

Според теб само едните са лоши, а другите са ангели?

Тц, само намеквам че има многократна разлика в размаха с който са действали и едните и другите...

Както обикновено заедно с истината ни пробутваш и малко пропагандна лъжа!Кисинджър може да е дал списъци,но те са били на сАвеЦки агенти.Със американските граждани се оправят американските закони!

Бихте ли уточнили от коя дата в САЩ официално не се практикуват политически убийства...пък тогава евентуално може и да се съглася с Вашите квалификации-)

Шпионите от цял свят отдавна са се обединили.

Нечистите сделки на ЦРУ и сие Че то други сделки има ли?

Ами има.На кгб на путин.Що съ праш на ударен?

Да бе да!! Цру ако бяха толкова лоши досега щяха да са убили Сноудън и закрили Уикилийкс.Виж кагебето са друга тема.При тях човешкия живот няма никаква стойност и сеят смърт навсякъде по света.

e blanco си ти е мозъка,личи ти,поне да беше прочел за кво иде реч

Едно от последствията на аферата Уотъргейт е че Никсън обещава, докато е президент, повече да не издава заповеди за убийство на политическите му опоненти, и в страната и в чужбина, от тогава американците смятат за добър тон всеки следващ президент да препотвърждава този президентски екзекютив ордер... А това е и причината американците вече да не трепят поединично неудобните им политици, а за целта организират "демократизирането" на държавите ръководени от тези които искат да премахнат.

американското ЦРУ зачита закона

Щом е от Дойче веле статията няма нужда да се чете - пълна е с нагла дезинформация и подвеждане. Тук заглавието уж за ЦРУ, а се набляга на КГБ и Сталин. Явно ЦРУ е само за събуждане на интереса, а накрая пак плямпане по служба.

когато държавата и царят и са едно цяло! Тогава "няма" никакво престъпление!

ей открихме топлата вода благодарение на дира,може ли така да пишете за добрите тайни служби бе,та те са си светата вода ненапита още от самото им създаване

Публична тайна ! Изненадан съм само, че се дава гласност и трибуна на това ! Макар, че ДИР-ът не е удостоил тази новина-тайна с гриф "важна" !

За разлика от страната на учтивите окупатори на Запад за тези неща се говори, пише, правят филми и всичко, каквото може да се сетиш, откакто има демокрация. Но това не е "народна" демокрация.

Направо ме кефите как пръскате злоба:) Момчета и момичета, какво са ви правили като деца?

А, не вярвам аз на такива хибридни лъжи, чернящи Родината на Демокрацията!