Славчо Върбаков бил известен на ДАНС за афера с БТК

Славчо Върбаков е енергичният двигател на семейния бизнес и той е известен на ДАНС, заяви пред bTV лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

Обратно в новината

Коментари - Славчо Върбаков бил известен на ДАНС за афера с БТК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е мислехме какво стана-С песни и скачане мислехме да стигнем висините и да се здрависаме с орлите,но Бойко ни прикотка във властта употреби и с земя ни покри!

ДАНС, трябва да направи проверка -кой издава тайни от службите си на Гнома .Тия Костовисти се мешат където не им е работата и крайно време е да им се поиска обяснение като какви се месят в тая държава .Да бъдат повикани и разследвани за постояните им непроверени и злонамерени подхвърляния в медиите .Особено говорителката им дзурлестата Ризова от БТВ , която постоянно ги пуска да замърсяват ефира.

,...и това лице , Атанасов е спомогнал , личното облагодетелсване . И какъв ''ГЕНЕРАЛ'' може да бъде този железничар ?

А И. Костов и ген. Атанасов , с какво ли са известни ? ---С ''морал''? ---С ''честност''? На времето /СДС/ , съпругите на Атанасов и Костов , присвоиха парите изпратени от САЩ за СДС , В ЧУЖДА БАНКА /ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ/. Затова никой от СДС /членовете/ , не обичат до ден днешен , лицето И. Й. Костов ! ЗАЩО ЛИ НАРИЧАТ И.Й.КОСТОВ ,....БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА ?

"Каква Държава е?". Ами то е ясно, бе човек. И съвсем точно си я описал - ДЪРЖАВА НА МУТРИТЕ!

Колко са компаниите с национално значение?Да кажем 3,5. на брой. Какво е останало от тях за България.Нищо. Държава без Енертгетика,без БДЖ,без Природни ресурси,без Пристанища,без Отбрана,,без Съдебна система,.....Каква Държава е? НИКАКВА. Това вече всеки го вижда ,не и тия на които народа е гласувал доверие и плаща. Горчиво ще съжаляват .

Много генерали, много нещо в тая малка България. И този задкулисен играч в пенсионна връзка взе да дава акъли и да прави" разследване" кой, защо, какво... Другарю Атанасов, бил си някога шеф на ДАНС, били са други времена и ти не си кристално чист както никой от властта тогава и сега. Какви ги бръщолевиш и защо подкукуросваш по този начин за сваляне на правителството. Като не му е предложена сделка, какво може да направи това правителство, насила да сключи такава с ЧЕЗ. Вместо да бръщолевиш глупости я по-добре отговори по кое време и кой ПРОДАДЕ ЧЕЗ НА ЧЕХИТЕ? тОВА СПОРЕД МЕН Е В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО, КОЙ РАЗПРОДАДЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПО КОЕ ВРЕМЕ БЕШЕ, КОЙ РАЗТУРИ ткзс-ТАТА ДЕТО ПРОИЗВЕЖДАХА БЪЛГАРСКА СЕЛСКО-СТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ КАЕСТВЕНА И ЕВТИНА, ПРЕДПРИЯТИЯТА, ФАБРИКИТЕ. иМАХМЕ СИ БАНКА СЕГА СЕ НАРОИХА ЧЕТ НЯМАТ И ВСЕ ЧУЖДЕНЦИ СОБСТВЕНИЦИ.За КАКВО БЪЛНУВАТЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ КАТО ВИЕ СТЕ В ОСНОВАТА НА РАЗРУХАТА НА БЪЛГАРИЯ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ ЧЕ ВЕЧЕ НАИСТИНА ОМРЪЗНАХТЕ НА НАРОДА ДА ВИ ГЛЕДА И СЛУША.

Схемата за тази сделка е подготвяна много отдавна: кой ще е лице, кой ще е задкулисен, кой колко комисиони ще вземе и т.н.!!! Но най-вече схемата за заплащането е измислена перфектно (без Б.Б. не може да се случи!!!): първо ЧЕЗ завежда арбитражно дело срещу България за стотици милиони евро; после става продажбата на занижени цени на неизвестни засега мафиоти и накрая българските институции не правят нищо за защита на държавата на делото и ЧЕЗ си получава остатъка от истинската цена на дружеството от всички български данъкоплатци!!!!!!!

Генерале,ти от кои си бе.Пише ДСБ.Абе тия още ревът.Щом генерала не се сеща,че играта е тяхна,ама така е,тук няма да му дадат манджа,въпреки,че КОВАЧКИ е техен. Нали сега е ясно кои е в основата на сделката

Атанасов каза А ,но е добре да каже и Б и да се установи кой стои зад Гинка - ошфорката , също къде се крие шефа на КЕВР Иванов ,нали и той е демократ от ДСБ и се бори против корупцията и задкулисието , или всичко е празни думи...

Бе какъв бизнес ви гони?Използвайте правилните термини.Става въпрос за престъпна дейност и съответно престъпна групировка. Ставате смешни вече с вашия бизнес и бизнесмени.Няма такива в България.Има мутри и грабеж.

Както във всяка махала, и ние в КОНЬОВИЦА имахме един ГНОМ, който гледаше да те ритне в меките части на тялото, и да бяга при мама да се крие !!!

Мойзес Наим, Foreign Affairs, 91-3, Май-Юни 2012 Мафиотските държави .Благодарение на слабата икономика богатите престъпни организации могат да придобиват финансово затънали и потенциално ценни компании на ниски цени.През последните години възникна нова заплаха- т.нар. държава мафия. Престъпниците по целия свят са проникнали в правителствата до едно безпрецедентно ниво.В мафиотските държави като България, Гвинея, Черна гора, Мианмар (или т.нар. Бирма), Украйна националният интерес и интересите на организираната престъпност са тясно свързани.Тъй като политиката и средствата, които се разпределят в мафиотските държави са колкото повлияни от престъпниците, толкова и от властите, които по принцип формират състоянието на държавата, то тези държави поставят сериозно предизвикателство пред висшестоящите лица и анализаторите на международната политика.Мафията си има странаОрганизираната престъпност има корумпиращо влияние върху всички български институции, включително правителството, парламента и съдебната власт. В опит да запази влиянието си, независимо от това кой е на власт, представители на OП правят дарения на всички основни политически партии. Тъй като тези личности са разширили дейността си в законния бизнес, те се опитват - с известен успех - да си купят място в коридорите на властта ОП притежава много общини и отделни членове на парламента. Това пряко участие в политиката - за разлика от подкупа - е сравнително ново развитие на българската OП., Личности от OП контролират общински съвети и кметства. Почти идентични сценарии се разиграха в половин дузина по-малки градове и села в България.Така ,че този случай с Чез доказва това.

Тоя също допринесе изключително много за разграбането и разколачването на милата ни държавица,нищо,че сега така "патрЕотично"говори.И той беше от четата на Ай Дук Косто,превърнала организираната престъпност в държавна политика и положила здравите основи на държавната Мафия.Анатема,Ай дуци!До девето коляно!Дано се пържите в Ада при останалите четници!

НА КОМУНОИДНАТА СГАН В БЪЛГАРИЯ. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ СТАВАТ КОГАТО БИЗНЕСА Е ДЪРЖАВЕН(НИЧИЙ) И ЧЕХИТЕ ГО ПОКАЗАХА И ЗАТОВА НЕ ПРОСЪЩЕСВУВАХА. А ГАДНЯРИТЕ В ГЪЛГАРИЯ НА ТОВА СЕ НАДЯВАТ.

А зад тази бизнесменка не стои никой от държавата , тя просто е имала късмет за сто милиона лева от фотоволтаици.

на кой ги пробутваш тия.искаш да ни убедиш в това че който има фотоволтаици ги е направил без помощта на някой от върхушката ли бе кавал.ходи да търкаляш аспирини

мили соросоиде,времето ти е на свършване,на свършване и евролиберасткосоросоидното ви влечуго

Ако бяхте преизбрали Костов за втори мандат , сега щяхме да бъдем поне като Чехия.Но понеже се излакомихте , сега мизерствате и олигарсите ви използват и маниполират.При Костов нямаше олигарси , а силна държава и двуцифрен растеж на икономиката , плюс създаване на средна класа( 600 хил. нови фирми).Даже имахме прираст на населението и спад на външния дълг с една трета.Но това не ви стигна и пак ви ограбиха

ИДИОТСКИ КОМУНОИДЕН САЙТ СТЕ? САМО И САМО ДА ПЛЮЕТЕ ЦИТИРАТЕ КАКВО КАЗАЛО ОТВРАТИТЕЛНОТОСЪЩЕСТВО ГНОМ.

да бе да. а кво ще рече за корнела нали беше солтaшака на костов

а ги съжалете за алчността им. Тази нещастница Гинка и Върбалаков са поредните бизнесмени-пътници като Илия Павлов, Емил Кюлев, Мишо бирата, Бай Миле, ...и много други, които си повярваха, че са по хитри и ловки от тези, които им дърпаха конците.

златни теми за опозицията да се върне на политическата сцена, но тя си трае

Айде посочете едно печелившо предприятие , което Костов да е приватизирал на загуба.Едно само , айде

Гномът е най-чак ! Той е в течение на всички далавери в България през прехода и точно затова все още сме изостанали.Махнаха го от парламента и страната тръгна нагоре. За мъка на БСП и манипулаторите . Това БСП - ДПС - РБ - съвкупност от червеи за изтребване.

За този неподправен патос, имаш от мен днес надница с 5 ст. отгоре. Поздрав, Цв.Цв.

На НСС с шеф генерал Атанасов, ДАНС още го нямаше. Участвах в операцията.

Държава в , която пороците са се превърнали в обичай е обречена-Сенека.Но, на тях не им пука-родните им огнища не са в България.

Ами пореден случай в който се изяснява позицията спрямо България за Шенген. Докато това е ежедневие в родината ни няма как да ни приемат, колкото и да се пънат родните политици. Никой не иска да вкарва вълк в овча кожа в кошарката си. Щото за разлика от нашите управници там се грижат за стадото, а тука кучета го яли...

Освен да говорите вземете та и направете нещо по въпроса с това пропаднало правителство. Нали сте дясната опозиция организирайте стачки, протести или знам ли там какво, защитете народа си и му покажете, че сте готови да го управлявате. Цената ние ще я платим на Гинка, както и до сега спечелените 100 мил. лева от нея.

Направо поредна национална катастрофа ни доведе БОКО И НЕГОВИЯ СЛУГИНАЖ И ЛИЗАЧИ ТРОЛОВЕ

И така, след толкова обяснения все още има не разбрали. Нека сме търпеливи и обясним отново. Общо известно е, че себестойността на тока е 25% от цената която крайният потребител плаща. Който още не му е известно това да си прочете внимателно фиша. Значи купувам аз продукта за 25 стотинки и го продавам за лев. Дай да видим сега какви са ми разходите. Ами пренос ми е разхода и още имам разход за каките, които всимат парите - касиерки и инкасатори. Преноса не го правя на гръб а по жици опънати преди мен ор разни други истински работещи хора. По правило аз трябва да заделям за поддръжка и ремонт, но познайте дали го правя? На хартия за пред данъчните - сигурно, в действителност поддръжката ми е също толкова, колкото и тази на тунелите на Витиня. Та да приемем, че съм честен човек и давам за поддръжка и касиерки по 300 милиона лева годишно. Ами аз продавам на 3 милиона българи исхождайки от продажна цена 500 лева на глава - в тази цена влизат и цените за бизнес и за производство. Съгласете се, че 50 лева на месец ток на човек е нормално при това положение. Ами 3 милина по 500 прави 1.5 милиарда лева годишно за все още не забравилите математиката. От тези парички давам 800 милина оперативни разходи и ми остават едни 700 милиона с които спокойно за шест месеца до година си изплащам инвестицията и през останалото време просто си трупам парички. Разбира се на данъчните им казвам, че едвам едвам съм направил 25 милиона, и за да мине тази лъжа за истина давам на когото трябва каквото трябва. Що се отнася за прането на пари не забравяйте, че никой не зная Кой е дал парите за първоначалното закупуване. Какво да се прави - търговска тайна...

Абсолютно си прав!

Държавните структури, и частните монополи са най големите свърталища и източници на корупция, чрез държавни поръчки, търгове, приватизация, липса на реална конкуренция и смърт за дребния и среден бизнес чрез постоянен рекет с хиляди регулации, постановления, разрешения. Политиците са яхнали олигарсите, а държавните чиновниците, връткат дребния и средния полу жив бизнес.

ИНТЕРЕСНА ПОРОДА СА ЛИЛИПУТИТЕ !!! ЗЛИ, НАХАЛНИ, БЕЗ СКРУПУЛИ, И ВСЕЗНАЙКОВЦИ !! ЯВНО БОГ Е ИЗСИПАЛ ЦЯЛАТА ХИЕНСКА ЗЛОБА В ТЕЗИ НЕДОРАСЛЯЦИ !!!

Не се подигравай на мъжа ми - великия президент Путин. (Ние се разведохме не, защото е нисък, а защото умря 2004 и го замениха с дубльор - сегашния, който ме биеше)

За обществото,което четвърт век едва свързва двата края е важно вече само това - кога Господ ще ви събере всички ай дуци в Ада, без значение пол,възраст , вероизповедание и политическа определеност.Просто всички сте от едно Котило и трябва да си получите заслуженото.

И от върбалака вместо заек, внезапно изкочи Върбака! И всички останаха гръмнати!!!

AbuTalib

Енергоразпределителната система на държавата е част от националната сигурност ТАКА Е! Ама какво се полага от тук насетне?

Яд го е маеъра от Драгалевци, че от тая приватизация няма да се облажи, но пък знае ли се кой стои зад Гинка!

Гинчето от Пазарджик с много ум и труд направила 100 милиона евро.

кака Гина не е толкова проста.В регистъра пише,че командори 20 големи фирми за волтаици,бетон,ток и други.Въпроса кой стои зад нея скришом,не вярвам да е някой турчин.?!

НЕ съм фен на КУРнелия, но и тя започна много съмнително ДА СИ ТРАЕ, беше обещала да създаде Анкетна комисия, за да изясни КАК така в Агенция Митници има "пробойни", от които течат едни милиарди в нечий "джобче"!!! И сега идва другото ЛАЙНО за "замазване или за РАЗНИЩВАНЕ!!! КУРнелкеее... и сега ли ЩЕ СИ ЗАТРАЕШ, с "Гинка", с офшорките, с перачките на пари и т.н при тая СЪМНИТЕЛНА сделка /ЧЕЗ...Пфу...всички сте за ОБЕСВАНЕ вашта майка ПРОДАЖНИЦИ АЛЧНИ!!!

Калинке бъркаш я с Боко тиквата и Цецко стратега. Скоро ,ще се разбере за Гинчето, Батко, Кака и Котарака.

На ДАНС всичко неизвестно е известно. Само дето за варода файда йок, но за някои чок!!!

Умните и красивите? Къде сте, бре? Не ви ли вълнува КОЙ стои зад сделката? Или излизате с децата и кучетата на паветата само, ако сте добре осребрени?

Ти сега на паветата ли си или през монитора в някое затънтено село русска свиня

....разбира се ,че борисов е в течение !!!...както казва генерала...тои заповядва на службите !!!...факт !!!....значи всички виновни да си получат заслуженото..като се почне отгоре надоло !!!...трябва наи-накрая да има ефективни присади и осадени за рпредателство на балгарските национални интереси !!!

ша испереме ,,парите,, от ктб-то докато ,,ги търсиме,,...!!!

смейте се вие ама как гинка като купи апъл...

.....майтапите се вие,но видях пропуск с името "VARBAKOVA" във фоайето на Apple....

Всички престъпници и терористи по света са стари познайници на съответните служби!!! Този глист да се скрие в гъза на Иван Костов и да кротува!!!

Не съм против някой да има 100 млн. Жив и здрав. Но да припомня за подобна сделка, когато Пикадили и Карфур се продоха от чуждите фирми на ГОЛЕМИТЕ български бизнесмени преди няколко години. Да, те имаха много пари, но не разбираха от този бизнес, разбираха от пилета и молове, но не и от това. А и не повярваха, че въпреки парите, които имаха, са малки за такъв голям бизнес. Те фалираха, аз също фалирах, изгубих огромна сума пари, защото те не ми платиха. И какво стана, кой ме защити - никой. Банките кредитори взеха всичко, за мен и останалите доставчици - нищо. Притеснявам се, че и сега има риск това да стане. Няма значение колко пари има Госпожата, тя е малка за такъв бизнес. Няма резерви, за да може да поправи грешките, които неминуемо ще прави. Банките при първият й неуспех ще я нападнат. И ще се види, че била малка за такъв бизнес. А дали има опит? Не вярвам да има опит да управлява такова дружество, да управлява огромен екип от хора, да управлява мъдро и да мисли за всичко - потребителите, държавата и законите. Чехите поне можеха да привикат министъра при посланика и да кажат, внимавайте със законите и разпоредбите... Госпожата на кого може да разчита? И ако ЧЕЗ фалира, няма само аз да фалирам и още няколко хиляди фирми, както при случая с Карфур и Пикадили. Половин България ще фалира. Някой ще каже - ами и Ричърд Брансън, Тръмп и много други бизнесмени са правили такива рисковани сделки и са успявали. Да, но не и в България. България е много малка страна, малка икономика. Не може с едно умно бизнес решение да се поправят две-три грешки. В Англия може, в Щатите може, в Германия може, но не и в България. Защото икономиката ни не носи на провали и погубва бързо всеки неуспешен бизнес и повлича много други покрай това.

kirchevo

Това джудже е личният шут на Костов. Так че акъл да не дава.

а ти фен на джуджето путин ли си?

Смотаняко, какво невярно казва Атанасов, та злобееш?

kirchevo

Малоумнико.Всичко което казва този лилипут е лъжа, защото даскал му е лъжеца Костов.

деер

Жената е спечелила едногодишна процедура, сигурно се е подготвяла още поне 6 месеца преди това, но ББ ей така му хрумнало идеята за АЕЦ Белене и го предлага.. въобще чудо и приказ е тази европейска демокрация! Словашки журналист то гръмнаха... Къде са българските?? Едвам и зададоха въпрос за дължината на мрежата, за на могат хората да останат заблудени...

Гинка купува ЧЕЗ, след това инвестира в АЕЦ Белене и гарантира енергийната независимост на България.

енергийната инвазия на руснаците в България.

Умееш да четеш между редовете.:)

ЧЕЗ е купено от подставени лица на БСП. Р.овч. притежава енергетиката

,курнелия май разбра и коленичи на СССР .....важно е Боко Ко ще каже .,...знае ли не знае ли и ако не даде факти или не измете двора си да си ходи ...щото се гарантира му казаха и за БТК аферата а ДАНС пак е била на линия

са назначени или контролирани от премиера- ДАНС, КФН, КЗК. Не е негова само КЕВР, ама се оказва, че в този случай тя нямала роля. Всичко е премислено и подготвено предварително, а от 2-3 дни се разиграват сценки за пред народа.

ние нямаме политик или министър,които да не са познати на ДАНС или да не са замесени поне в 5 афери.не смятам ,че съпругът на кака Гинка е неин негатив,по-скоро е плюс