”Инерком”: Ще запазим утвърдените цени на ЧЕЗ поне 3 години

Ще запазим работните места, доходите и социалните придобивки, които служителите в ЧЕЗ получават.

Обратно в новината

Коментари - ”Инерком”: Ще запазим утвърдените цени на ЧЕЗ поне 3 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

последния да затвори вратата

А, може би парите от КТБ трябва да се вложат някъде и да дават принадена стойност?

Нали Гинка обеща,че няма да вдига цената на тока и хората да са спокойни затова,а какво става сега?

за 2 години цената се вдигна с 50% процента, както се казва всички да лапат мухите освен производителите и доставчиците

Веско, да беше казал кой е истинския собственик - онзи от сараите на ул.Секвоя или грузинеца. Със сигурност не са лелите и каките около теб. С този Ви клиент ми се проясни как съществува и просперира Маане Капитал и онзи позьор съдружникът ти.

"Блаженни са вярващите", Да, ама Не, няма как да стане Гиноо..., защото ти Гинке имаш мнооого малка част от парите и си на КРЕДИТИ, които как ще ги плащаш, ма краво, ако не смяташ да режеш главите ни до кръста???

Някой в тоя КЕВР има ли въобще понятие как се ценообразува?! Как се образува еденичната цена на даден продукт?!, а ако все пак има значи е съучасник на престъпление!

Гинка ще менка министри сега, а може и Премиеро да бутне. Ама не сега, че оня ще ходи в Брюксел да си взима наградата за най-добър менинджер на територия.

Мениджър на територия или на теория,че те двете на български звучат много еднакво.Виж на английски незнам и аз там съм силен като премиерът ни:))))Питам само да не се изложим пред чужденците:(((

Ще запазите кое?Ще запазите ли цените на тока такива които сте заварили,ще запазите ли мережата за разпространение такава каквато сте я заварили(да не дава господ):)))Нека някой да ми обясни,как едно семейство е по силно и грижовно за държавата от правителството?Аз лично съм гледал сегашният министър председател как се кълнеше при Цветанка Ризовова че и една Албания колкото и слаба държава да е е по силна ,от силната фирма????

Всички сте най-нагли престъпници - всички служители в ЧЕЗ, впоследствие и Вимеркон. Престъпници, които трябва да бъдете разстреляни на жълтите павета!!!!!!! Всяка написана дума в статията означава точно обратното - това съм научил през житейския си път с ЧЕЗ!

Сефте се лъжеме та нЕма,да си вЕрваме.

Немали тез кой да ги "сготви" или най - малко арестува. Или "е-баш" ченгетата могат да броят до 70 000, до 200 000 000 не са учили.

Не се притеснявайте! После така ще ги вдигнат, че ще си компенсират забавянето на новите цени за тези 3 години!

От 1.1.2014 г. до сега инфлацията според НСИ е 2,1%, докато цената на тока за същия период се е покачила с 18,96 %. Сами си правете извода!!!

И ТЕБ ЛИ ТЕ НАПАЗАРИХА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ?! КАК МОЖЕШ ЖЕЛЬО ДА ПРИЕМЕШ ЗА НОРМАЛНО ПРЕВРЪЩАНЕТО НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ В РОБИ НА ГИНКА, КОЯТО СТАВА СОБСТВЕНИК НА ЧЕЗ, А НИЕ ДЛЪЖНИЦИ ПО ЗАЕМИТЕ Й ?! ЗАЩО НЕ ПЛЕДИРАШ ТОЗИ КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ДА Е СОБСТВЕНИК БЕ ЖЕЛЬО?! ИЛИ МАЙНАТА МУ НА НАРОДА!! СКОРО ДО ОСЪДЕНИТЕ ЩЕ СЕ НАРЕДИТЕ И ВИЕ "ДРУГАРИ"

Е така де, който плати, той ще е новият собственик. Ако Гинка не ни плати, собствеността пътува посока Индия!

КОЙ ПЛАЩА - селянката или милионите българи превръщащи се в длъжници по ЗАЕМ , където те нямат изискващата се по закон представителност ли?! КАК ТИ СЕ СТРУВА НЯКОЙ "ИНВЕСТИТОР" ДА КУПИ КЪЩА И БЕЗ ДА СИ ХАБЕРЛИЯ БАНКАТА ДА ЗАПОЧНЕ ДА УДЪРЖА ОТ СМЕТКАТА ТИ?! ТОВА Е ЧУДОВИЩНА ИЗМАМА НАРЕЧЕНА "ОМРАЗЕН ДЪЛГ" В КОЙТО УЧАСТВАТ БАНКИТЕ КРЕДИТОРИ И ПОСТАВЕНИТЕ ОТ ТЯХ ЛИЦА , КАТО ГИНКИ , ИНДИЙЦИ И СИЕ. ПОДОБНО ФИНАНСОВО РОБСТВО ИМАШЕ В ЕКВАДОР И ТО ЗАВЪРШИ ПО ЕДИН БЕЗСЛАВЕН ЗА БАНКИТЕ НАЧИН!

Преди време ви писах, че звездите ми предрекоха друг победител на търга, индийската фирма! Ноооо, кой да ми повярва! Крайният победител ще е индийската фирма, така че, спете спокойно, деца! Инерком няма да е новият собственик!

ЗА ИЗМАМАТА И УЧРЕДЕНИЯТ БЕЗ НАШЕ СЪГЛАСИЕ ОСОБЕН ЗАЛОГ С КРЕДИТОРИТЕ !! Кой от милионите българи ПЛАЩАЩИ ЛИХВИТЕ и ДОГОВОРЕНАТА НАДЦИНЕНА СУМА НА КРЕДИТА те е упълномощил с ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ пред ЧЕЗ и КРЕДИТОРИТЕ?!!! КОЙ МА ГИНКЕ?!! ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕНА ЗА ИЗМАМА И И СЪЗДАВАНЕТО НА "ОМРАЗЕН ДЪЛГ" В КОЙТО КАТО СТРАНА ЗАЕДНО С ТЕБ СА УЧАСТВАЛИ И КРЕДИТОРИТЕ ТИ!! ИДВА ВИДОВ ДЕН!!! И ЗА ТЕБ И ЗА ПОЛИТИЦИТЕ И ЗА "АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ"

Един пие друг плаща. "Инвеститора" Гинка получава активите на ЧЕЗ, а ние и плащаме заема към кредиторите. Странно защо след като плащаме ЗАЕМА не НИЕ , а ТЯ е собственика??!! ЗАЩО ГОСПОДА ОТ БСП ?! И ВАС ЛИ НАГЪШИХА ??

Дори и от българска банка заемът няма да е с 16% лихва. Щом досега ЧЕЗ е на печалба, ако цената се вдигне с 16%, със сигурност изплащаните лихви и главница ще са по-малко и няма проблем следващите 3 години да се пипа цената. Клиентите на ЧЕЗ ще платят масрафа и пак ще е на печалба собственика, за да си раздава дивидинти

Гинка да тегли заем и да получава активите на ЧЕЗ , а ние да плащаме ЗАДЪЛЖЕНИЯТА Й ЛИ?!! АКО ТОВА ЗА ТЕБ Е НОРМАЛНО , ТО ТОГАВА АЗ СЪМ НЕНОРМАЛЕН ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЯ ДА ПЛАЩАМ заеми натресени ми от НЯКАКВИ ГИНКИ без да са искали СЪГЛАСИЕТО МИ И БЕЗ ДА ИМИМ ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ в тези договаряния!! То е като АЗ да си купя къща , а ТИ да плащаш моя заем. НЕ Е ЛИ ПО РАЗУМНО КОЙТО ПЛАЩА ЗАЕМА ТОЙ ДА ДОГОВАРЯ И ТОЙ ДА Е СОБСТВЕНИКА!! ПОДОБНИ ИЗМАМИ НЕ СТАВАТ И В СТРАНИТЕ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ!!

Kalin

А те са в пъти завишени

Парите от КТБ ще минат през ЧЕЗ Пито платено. Борисов Балканите обикаля ЧЕЗ народа заравя!

Тарикат е Бойко. Купи си ЕРП и да му мислят следващите които дойдат на власт. Бойко вдига цените, управляващите треперят. Това Бойко го научи от собствен опит.

Братя Маргини и Геройко...пропуснали ПееФски,ти да видиш!Гинка-Славчо....смЕх!Ама плач.

Това ако стане, Гинка наистина да "купи" ЧЕЗ, след три години може да няма на кой да продава ток, а тя ни обещава, че 3-години нямала да вдига цената!

Г-н Президент , Върнете Старите Енергоснабдителни Дружества по Градове и Райони . Това е МАФИЯ . Иначе ще ни прикарат - 1 киловат= 1 хляб

Де да можеше, сигурно щеше да го направи, но няма такива пълномощия. Пък и виждате - само като подхване някоя тема, герберските лидери веднага го контрират. Докато тези не ги махнем от властта, няма спасение.

Така се оплитате в лъжите си че ви се чузя на акъла! Първото което, Инерком няма да може да плаща вноските по огромния си кредит, защото те ще възлизат някъде към 4 млн. Лв на месец, а балансът на ЧЕЗ въобще не дава никакви надежди отде ще ги вземат тия пари! Тая работа може да стане САМО И ЕДИНСТВЕНО ако тоя който дава парите не си ги иска обратно, или просто казано - той е истинският купувач! Инерком е подставено лице, а целта на купувача е да купи ЧЕЗ и след време , когато се построи АЕЦ Белене да го продаде, защото тогава цената му ще скочи до небето! А кой е скрития зад Гинчето купувач ще разберем след броени дни и циркът ще бъде пълен...

отде на де като (ако) се построи белене, цената на ЧЕЗ щяла да скочи?

Наследници на Гад Зееви: обещали, че ще запазят утвърдените цени поне 3 год... И к'во от това? Те всички управници само ни обещават, ама дереджето ни е видно. И какво значи "утвърдени цени" - някой да е изяснил? Оше повече на всеки 3 или 6 мес. цените на тока си растат. Въобще откъдето и да погледнеш - поредна далавера. За пореден път под най-височайшо покровителство!

Какво ще запазите бе, цървули? Не сте купувачи, а бушони!

Добре, че е интернет, та всичкото форумен войвода да натири мутрите във властта и бизнеса там където им е мястото и да оправи народа, после да гаврътне една пърцуца и доволен от свършената работа "на ползу роду" да захърка. Ако беше жив Радой Ралин щеше да напише "Повика, повика, пък си плю на чепика"

Това означава ,че другарят Иванов ще вдигне с 100% цените на ЧЕЗ за април 2018 и къде ще отиде после и София и Пловдив ще са му тясни!

ХА ХА ХА .. Тия значи и понятие си нямат от това дето са ''купили'' или просто знаят че няма с какви мангизи да правят инвестиции в енергийната система и за това няма да подават данни за определяне на цената...

Точно до края на мандата на ГЕРБ, знаем че зад Инерком седи Бойко. Да му мислят другите Парти, ако дойдат на власт!

Други няма да има

Веднага ви повЕрвахме! Аман от изманици!

След наследството ни от Костов с американските централи, от които не можем да се отървем, до изтичане на договорите, сега ни се стовари на главите и това невежество Гинка /явно подставено лице/, божееее колко мъка има на този свят...

Ревеш за циганите от Индия!?

Обещаното не е като даденото.Защо лък да не може да се предоговаря с КЕВР?Че как на всеки 3 месеца крънкат нови увеличения?Това са едни голи приказки за наивни мишлета.

Да, докато изтече мандата на герб и парИотите, после Гинка може и правителства да сваля.Точно това е опасното и засягащо националната сигурност. Когато им узтече мандатът, пак да контролират и събират всичко.

Никакво доверие , лъжат като цигани ! Как може да вярваш , особено в България ?

Къде е ГИНКА - БАЙ ХОЙ!

Обичам толкова млади и способни инвеститори, които са толкова спокойни за бъдещето в страната на диктатора от СИК. Нищо не може да ги разклати следващите три години. Те дори сигурно не искат да изкарат толкова, достатъчно е да ни оставят няколко дена без ток, ако някой реши да сваля правитеслтвото. Всички, които взимат участие в цирка мутренските циркове, си заслужават мястото в историята. Фандъкова е идеален пример - добрата невинна детска учителка, която на всичко отгоре боледува откакто е станала кмет, всъщност е една добра лелка, но изпълнява "заповедите" на едни момчета, които не признават "не" за отговор. Направо жива да я ожалиш! Народа обаче едва ли ще прави разлика, като дойде време за съд.

Тези смешници трябва да бъдат изгонени навреме, че после д... да ни е яко!

Ми те нали сега, ще ги вдигнат цените с 50% от името на ЧЕЗ. После по-помалко, да не се усети стадото

Защо ли не ви вярвам ?? Цените трябва да се свалят, както направи Орбан в Унгария !!

Поредната калинка на ГЕРБ , неграмотна ошфорка, боядисала се черна за да изглежда умна, ще купи цял отрасъл от икономиката без пари, с някакви фиктивни кредити, които след това ще ни излязат СОЛЕНО!

И след три години ли ще има КЕВР? Какво ще стане с пълната либеризация в енергетиката, или ще си я караме по цоцолистически.

Българино! Стягай се за след 3-годишния период. Тогава ще коригираме цените и ще си платим и за този 3 годишен гратисен период.

Лошо! Цените са високи и искаме да се свалят. Неоправданото затваряне, или неарочно не строене на атомни централи доведе до това, че сметките ни са оскъпени с над 62% заради централите на въглища! Егати политиката, егати чудото. Народът ви е проклел безброй пъти до сега. Тия парици дето откраднахте в гроба да си ги занесете, дано.

Пропускащ фотоволтаиците и вятърните мелници, пардон, централи.

Рибата в морета те сложиха тигана . И като всички които са временно на власт обещават в бъдеще време

От позицията си на убеден антикомунист смятам,че една национализация не е толкова лош акт!

Ето един повод да се откажа от ЧЕЗ и да си купа соларни панели понеже повече от 5000 W на ден неми трябват но за целта ще трябва да си купа акумулатори.Всички нови електро уреди харчат малко. И със сигорност ще се откажа от модерното робство !

Това е бъдещето.

И от училището си се отказал навремето.

Това, което си изписал е мощност. За да стане енергия (това, което ти трябва "на ден") е енергия. (kW/h)

Инерком на Гинка въобще да не се слага в сметките за ЧЕЗ. ЧЕЗ-България е държавата Чехия. Държавата България трябва отново да придобие активите си, а не да ги подарява на някакви Гинки и ояли се мутри от управляващата СИК. Пряка вина за престъпната "приватизация" на български ЕРП-та от страна на ЧЕЗ са Симеон Саксофонски, Милко Ковачев и Бойко Борисов. Разбира се, зад тях има цяла армия разбойници и ятаци на котлова храна.

Заболя ме главата да слушам глупости от хора, които ме взимат за идиот. Няма какво повече да кажа.

"Ще запазим цените", докато шефът ви, мутрата Борисов, е на власт, защото още помни како се случи месец февруари преди няколко години!!!