Сделка в САЩ: Бариери вместо стена по границата с Мексико

Споразумение между Конгреса и Тръмп спаси финансирането на американското правителство

Обратно в новината

Коментари - Сделка в САЩ: Бариери вместо стена по границата с Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе направо да се направят няколко знака: Стоп не преминавай, да ги забучат тук таме по границата и да се приключи с това

Бариери в пустинята?!

Голяма сделка на собствена теротория ''направи'' тръмпчо:)))Вместо 5 милиарда 50 хиляди за едни ''бариери'':))))))))Всяка гиодина този цирк при краварите се разиграва ама някой е решил че е ''открил'' топлата вода с тези си писания..

Браво! Досега парата отиваше в свирката и стената отклоняваше Доналд Тръмп от предначертаната цел, да направи Америка отново велика!

"избягване на спиране финансиране работата" - блестящ стил, блестящ български език, браво, дир, продължавайте с разпространение на неграмотността!

РЕШЕНИЕТО Е ПРОСТО БЕ! ЩЕ ГО НАПИША В ТУИТЪРА, КОГОТО СЛЕДВАМ - ЗАСЕЛВАШ БЕЖАНЦИТЕ В КВАРТАЛИТЕ НА ДЕМОКРАТСКИТЕ НАЧАЛНИЦИ!::::)

Абе ТрАмпи... нали Мексико щеше да я плаща? :)))

Те и американските компании щяха да местят производството в САЩ ...

Не само щяха, ами го и преместиха. Добре е да четете от време на време нещо различно от болшевишки медии!!

връщат се ама нанай. Няма как да се върне производство и да се плащат десетки долари на час, когато китайците правят същото за много по малко пари. Ще ви се да се върнат, ама икономическите закони са железнии, те са определящи, а не какво ви се иска на вас.