Коментари - Разследват сделка за 1,2 млн. лева в община Перник | dnes.dir.bg
назад

Разследват сделка за 1,2 млн. лева в община Перник

Спецпрокуратура е образувала досъдебно производство за сключване на неизгодна сделка от длъжностно лице, от която община Перник е ощетена с огромна сума.

Обратно в новината

Коментари - Разследват сделка за 1,2 млн. лева в община Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей! Каскво чудо! Където и да се " копне " в обшините - все нещо ще намерят неправилно- па дори че кметът ощипал някоя булка в разрез с Истанбулската конвенция. Само! забележете - в Софийската община нчма такива работи. Тук всичко е точно пито-платено. За повече от 2 милиарда. Нищо че тези дни не можем да слезем от автобусите. че не можем да стоим на спирките. че слизането от тротоара значи да се гаази вода до глезени, че лете от прах не можем да изчистим балконите, че градскичт трабспорт ( извън любимото метро) го нема никакъв - те това е да си имаш такаава кметица - не жена , а ...ДЪРВО гербрско. Подбралая най-добрите, най-правилните фирми за почистване и смето извозване. Нищо не е сгрешено тук, нищо не е надплатено, нищо не е присвоено.

Сделката е сключена на 09.09.2014 Иван Иванов е кмет от 01.11.2014 Излиза, че стария временен кмет - Илонка Никифорова - е подсигурила някой свой човек, дни преди да сдаде поста.

И така от лакумията на жалките миниори, от наркотрафиканти, от жалки гниди, като тях Перник прилича на Мордор! Направо ми се гади и от тоя фиктивен живот, толкова много паплач има в Перник!