Сбогом, Ангела: Меркел се оттегля от канцлерския пост като истинска политическа звезда

Канцлерът се превърна в символ на стабилност, на предвидимост, ще повторим, висока политическа култура. Въпреки че не всички я харесват, всички я уважават

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да бъде обвинена за глупостите които ваправи в Гелмания и Европа ,както и за игрите и с ватниците

е как западните немци се оставиха в ръцете на осита толкова време да ги дирижират във вътрешно политически и международен аспект? А ако някой си въобразява, че дъщерята на пастора е минала метър покрай ЩАЗИ значи вярва че дядо Коледа наистина съществува

кибуцът на меркел-щазито се разпада с гръмотевична скорост.

+++++

Спри, не си отивай...

последния виц, (дочуто от разговори в мосад): дучето на израел се обадил на щазито на меркел и казал: няма само ние, евреите да споходим пъклото след масовата "ваксинация! и вие требва да се "ваксинирате" "напълно"! винаги във труд и бой! .

Демографския "спящ" проблем който Меркел заложи тепърва ще се развива и задълбочава , високорепродуктивните паразитиращи милиони орки които яловото бабе натресе на дойчовците бавно НО сигурно ще променят генофонда на Германия ! Дойчовците да строят джамии от сега и да слагат чалмите !

100+

А бе щом аз, българина икономически емигрант голтак, след 12 години живот в Германия и с деца родени там, немски граждани по рождение, се махнах от Германия заради политиката на тая мастия, представете си колко я обичат другите нормални хора там, дето сега ги чака и принудително ваксене, като добитък. Пак предложено от нея.

Абсолютна истина !!!

меркел умря, да живее диктатурата на негъра обама, е и на клинтън! .

няма да ти се размине, комсомолско-фашистка мръсницо!

меркел, нека последното ти "амен" го даде баща ти- клоунът на щази! # аз се оттеглям! като санитар! .

Са на топ места по демокрация и свобода на словото.. не защото са демократични, а защото за 2г всички останали държави станаха за смях и се върнаха в средновековието. Където им е мястото след милионите придошли средновековни индивиди

меркел загаси ТОТАЛНО и ТОТАЛИТАРНО всяка искрица за нещо ново още в зародиш! тя погреба цели чвешки цели и стремежи още в бременна фаза. само и само тя да се наложи, като лузърка, каквато е и уруслката, майка на седем деца и министър на войната! дори при талибаните нема такива "джендър"-"педофилски"- "нацистки" квоти! . меркел с каква охрана ще бъде награден за дейността си в полза на еврейските фамилии, които се имат за "самите богове". не аз не съм нито снайперист, нито съм психопат. просто ми струва, като данъкоплатец на борсата на драги! #построи ли си вилата? АНТИХРИСТА! .

Забавно как в ЕП всеки политик с дълъг стаж се третира като филмова звезда. Непрекъснато хвалена за великите политически постижения, култура и не знам какво си още! въпреки че след началото на мигрантската криза не само спряха да я наричат "Mutti Merkel", но и започнаха да я ненавиждат. Една от основните причини за наплива на мигранти се смята изказването на баба Меркел в ЕП където съобщава, че всички са добре дошли. По повод коментарите как Америка е най-великата нация за мигранти. Преди да установи точно колко са се запътили към ЕВропа. И така "Mutti Merkel" беше принудена да въведе най-ужасната политика правена някога в Европа. Задължение всяка нация в съюза да настанява мигранти без право на избор и пълен медиен чадър над набезите на "бягащите от войни". Стигна се до там хората от множество градове в Германия(пълни с мигранти) да излизат на големи протести с желанието законите им да важат и за мигрантите! И какво направи "Mutti Merkel"? Наречи всички протестиращи расисти и ксенофоби на които не бива да се обръща внимание. Според доклад на ЕК с помощта на "Mutti Merkel" мигрантската политика е Пълен провал. Но "Mutti Merkel" не спря до там с глупостите си! След това дойде ИК със задължението всяка нация да я приеме. Защо? Защото в една малка точка пишело "за защита на жените от насилие"! Година по късно от ЕК пуснаха доклад според който ИК не само не помогнала за намаляването на домашното насилие, НО спомогнала за увеличение на случайте на насилие. Е още един провал за елита. За навременните мерки против ковид не е по различно. Преди това като по-млада и с акъла си може й да направила нещо истинско за съюза за което да я величаеш като звезда, но това време отдавна отмина.

дира, заглавието е мега! такъв фин хумор не сайм- срещал у журналисти още от времето на бай-тошката!

рано е да се сбогувате с дъртата, втреперена антихристка! тя каквото пося, само Смъртта може да пожъне години напред. за цела европа, но и за света! на много хора написах следсмъртното слово. и за меркел ще го напиша! не знам кой може да уважава в днешни дни един брежнев. е, сигурно има и такива днес! меркел отне правата на Хората - Данъкоплатци, за да ги дари на онез, които не плащат данъци. меркел превърна германия в банана републик с напълно разрушена здравна система, с напълно разрушена инфраструктура, с талибански "права", но с робски задължения за работещите. за края си, меркел дари народа си с концлагер. е, не бил той насилствен, а "препоръчителен", но все пак концлагер, "демократичен" концлагер, в каквото чудо превърнаха троицата на Мамона ес. а именно драги, макрон и меркел. дуче, голдмън съкс и хитлер. новата ОС на обамовщините на вечните лузъри! меркел бе лузър, но успя да се докопа до висока роля, но си остана лузър в поведението си. бащата на меркел щазито на хонекер остави много повече, отколкото осраната до уши меркел ни остави на нас, европейците, евреите и обитателите на но-го зоните в берлин! тенкю баба! . а политическата култура юбер алес задължава да се казва Истината, а не да се диктатурства над медиите" ! жалко за журнализма. имах нещо повече за продажните медии, освен бащица цензур по квотата на жените! . сбогом, меркел, кукло на конци! гори в пъкъла, антихристке! и да пукнеш, може да липсваш само на празнината на гроба, който сама си създаде! . свиря ти траурния марш откъм австрия! и за кого бие камбаната, едновременно! .

Да се пръждосва тая сатанинска "звезда"...

Калинке, загуби ме с това дето немците я наричали "Мама Меркел". Така я нарекоха тълпите поканени от нея нелегални мигранти, не немците. А иначе, в общи линии си права - просто е "велика". Най-точно я охарактеризират тези, които наричат Меркел "Отмъщението на ЩАЗИ". Разби ЕС, подчини го още повече на САЩ, насади ни на главата псевдополитици като Мишел Фон дер Лайен, направи НАТО беззъбо, а на нас ни натресе Борисов, като му създаде ГЕРБ...

Така се прави, политическата култура над всичко. Показаха го как се прави, да изпратиш един политик подобаващо, макар германците да не я понасят, особенно след емигрантската криза.

Една от разсипниците на Европа,сега след нея Фон Дер Лайнен ще я досъсипе! То не бяха бежанци,терористи,изнасилвания,убийства,после ваксинации,простотии,абе...

Ми айде де сбогом сбогом от три месеца все сбогом пък още е жив тоя дъртофешник????

Тая дърта вещица заслужава клада за стореното зло. Кумулира истинска омраза и презрение за стореното. А либерастките помияри ни я презентират като истинска политическа звезда.

Да си купи повече тоалетна хартия и да си ходи.

Политическа звезда ?! Писалият тая жалка захаросана ода е бетер идиот, нямащ връзка с кораба майка. Днешните ни "независими" джурналя.

Abschied !!!

Сбогом и не се връщай!

Боже, Боже... Всички знаем за какъв боклук става дума.

ХВАЛЕБСТВЕНА статия за МАМА Меркел, написана от БОЖИДАР ЗАХАРИЕВ, БТА. :) КОЙ е спонсорът на БТА?! ... За да изтъкне УМЕРЕНОСТТА на МАМА, Захариев противопоставя/ оплюва ЕМОЦИОНАЛНОСТТА на Тръмп; За да подчертае СЪОБРАЗИТЕЛНОСТТА на МАМА за СЛИЗАНЕТО й от ВЛАСТТА, Захариев намеква за застоялите се НЕДЕМОКРАТИЧНИ лидери като Путин и Ердоган... ... МАМА Меркел ще остане в паметта ми с 4 неща: МЕХМЕД е НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНОТО име СРЕД НОВОРОДЕНИТЕ в Берлин; Предизвиканият от политиката й БРЕКЗИТ; Гробокопачът на ЕС; ЛИПСАТА на ХАРИЗМА. А, и с възгласите на сънародниците й: "Путин в Берлин, Меркел в Сибир!"

дъртата вещица унищожи европа с тези мюсюлмански нахлебници вижте колко много са само ви слагат минуси на мнен ята дано Господ я накаже

Никой не е съобщил, че се сбогуваме с Меркел. Явно е голяма лъжа, вече нямаме срам от Бога.

Muti Angela !

Колко време ще я изпращат е пенсия? Откога са почнали- то погребенията нацдъветските лидери не траеха толкова време…

Дърта изкуфяла кранта.

По=гаден политик е само Бойко може би и плевнелиев г е я. Толкова лошо направи за Германия и Европа, то е бяха бежанци терористи, кризи, подлсшушвания, фалити, корупция и тн. Бабче всичко се връща

Нейните PR -специалисти ли написаха тези мазно-захаросани хвалебствия? Щото Меркел съсипа Германия и Европа!

Майната ти, Ангела, Напълни Европа със сган откъде ли не и цели държави се чудят как да се оправят.

Многу дебил тука, многу нещо. Инак без майтапа, това е най-светният политик който Германия е имала, след ВСВ. Направи Германия първа в Европа.

Първа по клошари, пришълци от къде ли не, които нищо не правят за Германия.

o!!o

Е може ли да не бъде изпратен с фанфари ,салюти и парад и Нашио премиер,толкова много се грижеше за бедните,пенсионерите и онеправданите!!!!

Само за 16 години тази унищожи една такава държава като германия ,пардон Германистан, и обърка целия свят.

Никога не бих уважава човека, който съсипа Германия и ЕС! Амин и Господ да я съди.

направо живи да ги оплачеш германците. почнаха да емигрират към русия.

Да ама тук в UK има доста немци

Вярно, не заминават за Русия... Но ако знаеш немски можеш сам да си провериш колко се махат. Ако не знаеш ще ти кажа - по около милион годишно.

Дано някой ден и ние имаме такива политици., Изкара Германия от калта през 2004та. Изкара я от голямата рецесия, Вдигна заплатите дори на мързеливите. Направи Германия 4-тата икономика в света с мизерните си 80млн човека. Застъпи се за всички по-малки държави. Зекрепи Португалия и вдигна икономиката и на крака. Защити и Гърция която можеше да замине по спиралата на заемите. Единствено се изложи в политиката с емигрантите, но злобарите само това помнят, щото друготе не им се позволява да видят, че може да разберат що за гъз гу управлява..

Е, и панаира с короната, на принципа на "след мен и потоп". Така за изпроводяк.

((.))

Не е имало друг на такъв пост, който за такова време да съсипе една сериозна държава. Не на последно място, човек без деца не трябва по никакъв начин да управлява и учи на семейни ценности. Пълен провал във вътрешната и външната политика, за десерт измислена толерантност - хиляди "аборигени" на гости в Европа, обаче Европа като такава вече я няма, една мешана гнусна култура без идентичност на народите...

Нашият бате Бойко?Той как се сбогува със българската народна любов?

Звезда??? По-дебилна и самоубийствена политика в Германия не е водена от Хитлер насам...

дебила се покзва с САМОнабиване на плюсове с ИП сменячката щото знае, че никой друг няма да му тури такъв.

Не трябва да позволяват хора, които нямат деца да бъдат политици!

Хайде, че топлото местенце в Газпром я очаква.

Убийцата на Европа, Господ да има милост над нея, аз нямам.

Не трябва ли повече мигранти да има на това збогуване.?

айде бе тоя букет не увехнали, колко пъти ще и го поднасят

Докато гръмне. Нещо механизъма заяжда. Иначе тя вече е гушнала букета.

Заради нея, германия прилича на арабско село.

Ще я запомня с дебилната й мигрантска политика, за другото ще се изкажат нейните гости и германците.