Сблъсъци между протестиращи и жандармерия в Габрово, има ранени

Демонстранти се опитаха да атакуват къщи на роми в района на бившата консервна фабрика

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между протестиращи и жандармерия в Габрово, има ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой каже, че българите са расисти и дискриминират циганите, нека изпише: в Google "Цигани пребиха". Ще му излязат десетки случаи не а десетки страници. Половината българи не гласуват защото нямат доверие на ГЕРБ и СПИПА а Българска етническа партия, аналог на ДПС няма. Като няма, ще я създадем, за да спасим българите. Нова Възрожденска партия ни трябва. Видя се, че ГЕРБ, БСП и ДПС са маскари, въпреки, че 30 г. вече ни убеждават в обратното.

Xa xa xa aaaa

santanico

Само напишете в Google "Цигани пребиха". - Шокираща агресия в денонощен магазин. Трима цигани пребиха служител на супермаркет в Габрово. - Цигани пребиха семейство на Бъдни вечер (Свиленград). - Подивели цигани пребиха Иван Пилето (Обединение); - Цигани пребиха активист на АТАКА във Варна; - Цигани пребиха и ограбиха тежко болен човек (София); - Цигани пребиха старец в къщата му за 15 лева (Градна, неделинско); - Цигани пребиха шофьор и възрастен човек на кръстовище в София; - Двама цигани пребиха и ограбиха 82-годишен пенсионер в бургаския квартал Победа; - Цигани пребиха зверски българче в Пловдив; - Цигани пребиха публично полицай след засада в хранителен магазин (Борован); - Цигани пребиха старец заради 5 кг захар в Казанлък ; - Цигани пребиха и ограбиха възрастен мъж (квартал "Васил Левски“ в Казанлък); - Цигани пребиха и заплашиха със смърт лекари (Русе); - Пияни цигани пребиха две жени в Смолян ; - Цигани пребиха до безобразие Пламен, оставиха го да лежи в локва кръв насред пътя (Айтос); - Цигани пребиха охранител в София; - Цигани пребиха мъж с прътове заради забележка (Русе); - Цигани пребиха племенник на Венета Райкова(София); - Цигани пребиха баща и син (Благоевград) И ТАКА 10 (ДЕСЕТ) СТРАНИЦИ! АБЕ, БОРИСОВ, ТИ КАК СИ Я ПРАВИШ СМЕТКАТА?! Потърсете в Гугъл: Война с циганите превръща България в Косово

Някои упрекват полицията. И полицията е безсилна срещу циганите. А за да не се омаскарят и предадат рода си , полицаите трябва да направят италианска стачка и да не пречат на народа.

"....плътният кордон от жандармеристи успя да разпръсне демонстрантите." ...Абе знаем си ние, че накрая демокрацията побеждава!

Значи, при извършено престъпление от цигани или ги освобождават от отговорност, или им дават минимална присъда. А ако българи се опитат да защитят своите права, биват арестувани. Е... ТИ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ - БЪЛГАРСКА ИЛИ ЦИГАНСКА?!

Инфантилни хора, смятат , че за по-богатите българи е нормално да са криминални, което се потвърждава всеки ден от новините и не буди никакви протести и търсене на сметка, но от бедните цигани очакват да са светци. Явно да си българин няма общо с нация , а се възприема като да си част от няква криминална банда, която е нормално да върши престъпления Явно сме си останали на нивото на конекрадците от долния Дунав , както беше ни нарекъл някои преди столетия.

Режимът на Борисов тероризира българите, за да защити избирателите си ци-ани.

goose

Участниците са малоумни, без извинение. Ограничават ви възможностите за лечение, вдигат ви съдебните такси, за да не можете да си търсите правата, мрете по доказано некачествени пътища, могат да ви подслушват и арестуват без никакви основания, на тоз фон данъчно-осигурителната тежест расте ежегодно, а икономиката се издържа реално от работещите в чужбина и еврофондовете, щото по управленските върхове е пълно с калинки... Обаче излизате на бунт, щото... Щото какво, всъщност?

Щото нямат идея за общество и права. Подивели хора , живяли затворени 45 години извън света и нямащи представа от него. Все едно да разпуснат затвора-30 години само криминални истории и насилие.

Normalno e da reagirat romite sega i da otvurnat. Samo taka shte oceleiat

Разумът изисква етнически мир.

Stan Stan

Етническият мир изисква разум. От управляващите. От медиите.

Върви на майната си Кънчо ,не бивало да се делим на етноси,не след много ще са мнозинство и ти няма да си Кънчо а ще си слугата кънчо,какъвто впрочем си и сега.......слугински манталитет

Циганите имигрират много повече от българите, можеш ли да ми обясниш как точно ще станат мнозинство хора , които са под 10 процента и намаляват повече от мнозинството . Училище учил ли си?

това бе само искрата на цялото негодувание и омраза натрупана с годините. това племе се чувства недосегаемо и само с права, за тях законите не важат и нямат задължения. но това им е вменено от всички политици до сега, като с това и ги манипулираха в своя полза, но в останалите хора се трупаше само гняв и това един ден ще ескалира и няма да има сила която да го спре. а тези полицаи и жандармеристи къде са когато представителите на това племе мародерстват, арестуват ги и ги пускат все едно нищо не се е случило, но предимно действат подир дъжд - качулка. а същите тези полицаи са на хранилка на трудовите хора, които трябва да "защитават".

При поредното безчинство на развилнялата се с.г.а.н от Р.и.м.л.я.н.и,дето не са от Италия,да не и скаме превръщането им в популярното средство за миене.Нека ги пратим На Сатурн без скафандри,ден е на Космонавтиката все пак.

данък на всичките им придобити имоти ,чрез кражби и хазната ще се напълни.Ще имаза образование,здравеопазване,пенсии......Така е във Францияза богатите данъка е висок ,не като нащи крадци да са освободени от всичко ида продължават да крадат

Защо са въоръжени жандармеристите? По кой ще стрелат? продажни ЕНИЧАРИ

е предателите от 1944та година да защитвавт своето...

а преди 1944 са били патриоти и родолюбци!! Ай не пиши глупости гробар гнусен, в края на Вторат асветовна война българското правителство обевява война на СССР, САЩ и Великобритания! Хем ни бомбят, хме след края на войната плащаме репарации!! Продажник си ти фашага!

да спрем да плащаме данаци ида няма милиони полиците за да пазят българските убици

Срам за "жандармерията". Всъщност, полиция, жандармерия и пр. структури винаги са били предатели на българския народ! Да не се учудват защо никой не ги обича или уважава.

Борисов си пази избирателите . Така ,са му наредили от америка за България .

Полицията пази циганите! Полицията пази властимащите! Някои някога да у чувал полицията да пази българите от цигански набези или от ограбване от властимащите?

те затова след 9 септември 1944 са ги съдили защото са били против народа

ръководните им шкембелии и част от тях кога са раждани???? по тошово време...ходи се скрии с тъпизмите си... и никой не са осъдили...избивана е и интелигенцията БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА... и по тошово време братята имаха по 6-7 деца, а българите по едно, рядко по 2.е, от кои времена им нарастна бройката в геометрична прогресия.. и г..дн..ите соцалисти от бкп сами си спретнаха преврата за да си осигурят гепените пари и да живеят като "капиталисти"...30 години след преврата се видя колко са кадърни ушанките

Полицията пази и самите протестиращи, да станеш вандал е лесно!

Кой не разбра,че това са футболни фенове,на които им се бие.Някой ги организира , за да създадат безредици.Как не се сетиха да понацапат 2-3 глави с червена боя и готово ,ще имат оставка.И тогава ще видят кон боб яде ли.

Който не разбира, че циганта прави каквото и с когото си иска, при това безнаказано.

Абе топчо, какви футболни фенове в Габрово, какви 5 лева са ти в главата? Това да не ти е София, или Пловдив? В малките населени места циганията е плъзнала в много по-голяма степен , от колкото в столицата, и на хората вече им е писнало!

Герб ще си идат с голям сеир и много мъка. Не забравяйте за апартаментгейт докато ви баламосват с циганите. Те от крадене гробарите съвсем забравиха , че в държавата живеят хора, че тези хора има т проблеми, че сме все по-последни и все по-назад. Заради единия келепир съсипаха народа и държавата ни. Вечен адски огън да ги фори гробарите.

Отново се прявява един и същ бъг в системата. Репресивния апарат се обръща срещу жертвите, а не срещу насилниците. Ако проблема с "битовата" и криминалната престъпност не беше толкова сериозен и неадресиран от валстите, нямаше да има ни протест ни сблъсъци, ни проблеми. Гражднаите просто искат някой да гаратира физичческата им сигурност. Ако няма кой, то те сами ще си я гарантират.

Едно време редовно се биехме циганска срещу българска маала, аз нищо нередно не виждам, да се продължават традициите .

е проста - много скандали тия дни - циганския барон казва, поръчано свише - ся отивате и правете едно мазало с някой българин - а вие си блейте... делете се... при истинска държавност - каквато имахем преди 1944та - такива пробелеми е НЯМАЛО...

Такива неща стават постоянно. Рашили са свише да хванат първия удобен ифилмиран случай и да го превърнат в национален скандал. Колко още постоянно случващи се безобразия в горката ни рОдина имат потенциал да създават перманентни скандали......

циганиоте ни се качиха на главата - да, ама кой се възползва и кой позволи е въпроса !

най мъжествения от мъжествените съвременни патриоти, евро надеждата ни? Къде се крие сега да каже два лафа и да нареди на всички да скочат и да въведат ред?? Няма го, що щото е хитрец!

На поредния форум договаря с китайския президент строителството на "Белене".

винаги като стане напечено в страната ходи да се развява по разни международни форуми да дава акъл кое как да става!

Той не се крие само сега, а винаги когато има подобен проблем. Не съм го чул нито един път да се изкаже ,а още по-малко в подкрепа на тези които с плащането на данъци му осигуряват средства за крадене,за заплати на раздутата му администрация и за кебапчета по време на избори за любимия на всички политици тъмно зелен електорат.

АКО БЯХА СЕ НАМЕСИЛИ, ВЕДНАГА ЩЯХА ДА ГИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА, ЗАЩОТО СА ПОСЕГНАЛИ НА ЦИГАНИТЕ!!!!

3 неща се набиват на очи при поредния случай на брутална ромлянска агресия. Докато пребиват продавача,поне двама българи стоят отстрани и гледат тъпо. Нещата се развиват точно както преди,напр.Войводиново.Пребит,после протести. Народът харчи луди пари за осигуряване на битието на съгражданите с тен,които са мишена на недоволството. И четвъртото,което пропускам-политиците"спешно"/смешно се събират,клатят глави и тумбаци и "разсъждават"по казуса от 30 г.,"Какво да се прави с електората?" 30г.търпим този"модел".

Ако се намесят, циганите ще ги дадат под съд, а съдиите ще ги осъдят за несъразмерно употребена сила и ще ги хвърлят в затвора, а циганските семейства ще поискат обезщетения за стотици хиляди, изобщо ГЕРБ ни постави в ъгъла, иначе ще избухне някоя газова бутилка наблизо.

Точно така! Тъпият "МОДЕЛ" е наложен с ТАЙНАТА ПРОГРАМА на "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС" наречена "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", от 1988 година. Затова и тъпият "МОДЕЛ" вече дава бъг след бъг. Докога?! "ДО ТОГАВА ДОКОГАТО АЗ КАЖА!" - Господ българина. Времето Ми, ... ОЩЕ НЕ Е ДОШЛО?! /Никой не забелязва КВАНТОВИЯ СКОК, станал през 2012 - 2018 години, затова са и "видимите ефекти" в ДЕМОноДРАДСКИТЕ ИЗТРЕБИТЕЛНИ МЕРАЦИ./

на нас и на руските пияндури все някой друг им с...р..а..л в гащите

и за какво точно ще ни изтребват евреите...дреме им за нас... на некадърниците все друг им пречи...ожсобено световните конспирации

Поклон пред героите от Габрово!

Елементарно е - не бива да се делим по етноси и се пъчим кои от нас са по значими. Ако така беше в Америка, досега щяха да се избият. Но толкова ни е акъля, а резултати те и плодовете от подобно мислене ги берем.

СКОТСКИ - ТВОЯ РАБОТА! НО НЕ ДАВАЙ АКЪЛ КАК ХОРАТА - БЪЛГАРИ ДА ПАЗЯТ ДОСТОЙНСТВОТО СИ! ДОСТАТЪЧНО ТЪРПЯХМЕ, ТОЛЕРАНТНО, ДИВОТИИТЕ НА ТАЗИ ПАСМИНА ! ПОГРОМИ И МАРОДЕРСТВО НЯМА ДА ТЪРПИМ !!!

Стига с тези етноси стига с тази измислена толерантност защо някой от вас не сочи с пръст циганина който живее по общоприетите правила или тогава няма расизъм. Запмнете ние Българите сме толернтни към ХОРАТА а ни дразнят кърлежите с много права а дали са цигани или марсианци никой не го интересува!

Така става,когато съдебнта система не струва. Ония от Войводиново почти убихА ЧОВЕК,А им дадоха условна. Затова хората взимат правосъдието в ръцете си и стават бели. Не се сърдете на Полицията, не ги наричайте защитници на циганята,те хващат тия паплач ,а съда ги пуска. Ако ги нямаше вчера да не позволят разправии,щеше да има трупове.

Без циганите България загива. Единствено те работят черната и мръсна работа. При това се грижат и за прираста на населението. Тези хора са безценни и трябва да ги ценим, те са деца на природата и част от колорита на един народ.

Не са "деца на природата", а хора с втора сигнална система, което означава, че трябва да учат, работят и плащат данъци като всички останали граждани, а не само да се грижат за възпроизводството си. От такъв прираст никоя държава няма полза.

Ами тия примитиви , дето ходят да бият бедните цигани с коя сигнална система работят. И ти с коя сигнална система ги защитаваш. А за данъците - виж как българите масово не си плащат данъците по скандалите с апартаментите на властта , пък после говори за циганите. Стига лицемерие и примитивизъм.

Ами почти всички значими строежи АЕЦ , Нефтохим, Девня,всички мини и Тецове, моста на Дунав,цялата канализация , ж.п инфраструктура и половината жилища и обществени сгради са построени от строителни и жп войски , в които 80 процента са цигани.

Наскоро гледах един документален филм за Димитровград. Чудех се защо бригадирите са толкова мургави, пък те били цигани.

Единственият правилен ход е да не се дават никакви помощи за родители под 18 години, за да спре ранната раждаемост. Страшна гледка е махала, приличаща на мравуняк - гъмжило деца, сред които момиченца държат вместо кукли, бебета. Тези хора стават все повече, не се подчиняват на законите, набират смелост и виждаме какво се случва. Властта да не реагира постфактум, а да започне реални действия.

Изобщо не бива да се плаща за деца, за да не се превръщат в поминък. Трябва добра икономика за добри граждани.

Като гледам тези озверели лица, които атакуват на тумби къщите на хората, предпочитам да съм циганин. Същите тези озверели лица са и по стадионите и поради това хората не ги посещават, предпочитат да гледат футбол в страни с друга култура. Да те е срам, да кажеш къде си се родил, до там я докарахме.

Абе колко ти плащат за тези коментари струва ли си да те сърби гъ.а за тези жълти стотинки който взимаш?

Бях, на един от протестите : Основното което се питаха , говореха и скандираха хората беше : "Докога,.. политиците ще си купуват луксозни имоти, а нас,... ще ни бият цигани.... докато работим" ????;(

Да хем бие, хем го дава жертва. Циганите не са толкова долни, от тях нищо не зависи и тихо и достойнство се изнасят навън. Българинът бие и мъчи бедните , политиците станали богати. Отврат. Срам!

Да, циганин съм.

Вардете си електората, че не остана.Кой е луд да ви гласува вече?

се събудиха, и почнаха да бълват против българите, че видиш ли, и ние сме били правили като циганите. Един вид, престъпността и при тях и при нас е от едно естество. Само че цигани не нападат цигани. Там е проблема и това вътрешно противоречие в техните тези им срива теорията.

много ти здраве. Разбира се, че се нападат но на кланова основа

Ще има метеж, то се вижда. Кого бият жанфарите бе! Не им го пожелавам, но във Войводино не пострадс ли техен колега? Циганите под охрана да ги разкарат, друго няма да реши проблема и изобщо не ми говорете какво щял да каже Брюксел. На мен Брюксел не ми е казвал лично нищо, но от цигснски престъпници съм си патил, и съм благодарен на полицията,е ми помогна. Нека жандарите да помислят фали държавата, за която бият народа си е на народа, или на хрантутниците на Брюксел, Сорос и Евророма.

20- 25 годишни келеши, неучещи, неработещи, чакат на мама и тате, скучаещи, не ходили в казарма си търсят забавление. Тези келеши не са родолюбци, те са същите келеши по стадионите.

Донякъде си прав. И все пак, рано или късно повечето от гореописаните ще почнат да работят,тоест ще са полезни на българското общество. Да питам циганите с какво по-точно са полезни на българското общество?

Циганите са български граждани. В личните им карти не пишат цигани, а - българин. В случая май се прекали. Къде е държавата. В други страни нямат ли подобни проблеми, или май у нас циганията е повсеместна, без значение към кой етнос принадлежим.

е циганин

Е, и? Кое у нас е наред, за да бъдат и циганите наред.

А ти си българин .

даже се чувства и циганин, освен че е циганин. И това го прави съвсем наред и редовен. И в личната му карта пише, че е циганин. Като задаваш грешен риторичен въпрос, да не мислиш, че даваш правилен отговор?

Най-страшната заплаха за България са циганите! И слабоумните властващи вече 30 г. дето гледат на тях само като електорат. По-добре да остане 4 млн. население без цигани, отколкото двойно повече, но половината да са това мързеливо, крадливо.,лъжливо ПАРЗИТНО племе! Помощи до трето дете, за да спрат да се въдят като хлебарки и да се махат на запад. НЕ ИЗБИРАЙТЕ тези, които са в парламента сега!

Не са циганите - някой допусна това да се случи, това не е случайно. Този, който допусна това да се случи за да извлече облаги, той е най-голямата заплаха. Циганите са само маша, друг прави контрола. Което не значи, че те нямат вина, просто те не са на върха на пирамидата. Не се бие в тялото, трябва да се отсече главата.

не виждам смисъл да се бият с полицаи.

В крайна сметка излиза, че плащаме данъци за заплатите на полицаите да пазят скапаните цигани, вместо да си гледат работата и да ги респектират, а не да дремят по колите и да се чудят как да изкарат някой лев. Само в България мангала се чувства безнаказан и прави каквото си иска.

Всеки път когато има такива сблъсъци, държавата защитава циганите, след това ги пуска с условни. Да не мислите, че е случайно? Кой иска да живее в държава, която не уважава собствените си граждани, и то подтиквайки малцинства да вършат безчинства и престъпления, да има хаос? Има два изхода - Терминала или свалянето на управляващите. Ако в собствената си страна няма гарантирана сигурност и спокойствие, какво правим? Циганите имат осигурено пълно такова спокойствие от страна на държавата, че и повече. Какво правим?

Подобни сблъсъци и демонстрации, едва ли са разумен изход в ситуацията. Много скоро в България ще останат да живеят повече цигани, и ако изхождаме от позиция на силата, тогава какво правим, те нас може да пометат.

в сиганския квартал, да проповядваш любов?

а ти, какво проповядваш ве, бастун.

към Габрово - и там пускайте зверовете си към тъмносиния квартал и към кордона

Липсата на декумунизация доведе до циганизация не само на ромите.