Сблъсъци, арести и ранени на площад Таксим в Истанбул

На Първомайската манифестация има над 200 арестувани и десетки ранени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

арестуваните са повече...

В СТИЛ ГЛИСТОПАД....

Туркиа ке падне!

са сбъркали нашите възрожденци! Ето вече 100-150 години след тяхното време, Турция още не е паднала и няма никакво намерение да падне. Една толкова силна държава едва ли ще падне някога. Ама върви им обяснявай на нашите възрожденци.

Ти си турчеещ циганин.

Турция е в як локдаун ,а те правят манифестация ..ми колко и да не ми се иска да го кажа , тоя път Ердоган е прав

Като чета коментарите и гледам кой, как и защо изкривява реалността в своя визия а не гледа трезво нещата и не размишлява, се чудя как може да има толкова прости люде и разбирам защо сме на това положение.

Ужас. Дали полицаите са ги ритали като кучета, като нашите протестиращи миналото лято? Аз със това запомних Б.Б.

ти по добре запомни къде се пише" със," и къде не!

Щото ти не си виждал през осемдесетте години как немската (западно германската) полиция биеше с палки демонстрантите. Казвам ти, такъв пердах падаше, че това на нашите полицаи миналото лято беше някво погалване по главичката. В сравнение с якия пердах на немската федерална полиция. А имаше и екстри. Гледал съм, пак на кадри от Бундесрепубликата, как мощни водни струи направо повалят на земята някви протестиращи за нещо. Виждал съм и огромни газови облаци от хвърлени полицейски гранати. АМА ТОВА МАЙ Е ДОБРЕ ЗАБРАВЕНО, УСЛУЖЛИВО УМИШЛЕНО ЗАБРАВЕНО МИНАЛО В ДЪРЖАВА ОТ ЕС.

Да живей Президентът Реджеп Таип Ердоган! Да живей майка Турция!

Да живее на баба ти хфърчилото

Туркия - диф ислям, шерият и демокрация! Ша пийти алкохол а?

Алкохолът е бич за обществото и личността, но битов алкохолик няма как да го разбере.

В Турция всеки може да пие алкохол. Колкото си иска. По-скоро колкото може да си позволи - скъпичък е.

И добре правят турците, че продават скъпо алкохола. От алкохолни запои никой човек добро не е видял. Независимо от кой народ и коя религия е. Дори и бирата е алкохол.

Еми имат производства, работници и работническа класа, която се бори за правата си. При нас няма нищо останало. Има само евросредства която мутрата преразпределя на олигархичното си мафиотско обкръжение и държавни чиновници, работническа класа няма вече.

България няма друг истински приятел и съсед освен Майка Турция! България научи едно време турците на труд, Турските инвестиции ще върнат промишленоста!

Аман от промити мозъци. Едните протурски, другите проамерикански, третите проруски. Как пък не се замислихте, че е най-важно да сте пробългарски.

Къде е Путин? Как може новина без Путин или пък Петров и Баширов? Безобразие! Ааааа....то е защото Турция не е в ЕС....

В Бункерът си е, заедно с кооператив Озеро.

Браво на турците само така, този Еидоган ще ги докара до просешка тояга, а другите му глупости са още по-лоши!

Ковид е измислен за да няма протести. В България няма протести и затова мерките са леки! В страните , където протестират най-много , има тежки локдауни.

Нула логика! Ковид е КАТАЛИЗАТОР на протести! За какво да протестират успелите хора (мизерниците не се броят) преди Ковида? Ами че то си беше рай - на фона на сегашния свят.