Нов сблъсък с полицията: има ранени, материални щети, задържани

Протестите срещу монополите продължиха и тази вечер в цялата страна. В София недоволни се събраха пред парламента, където възникна сблъсък с жандармерията. Протестиращи замеряха униформените с камъни, беше счупен прозорец на Народното събрание. 11 души са задържани, има ранени полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Нов сблъсък с полицията: има ранени, материални щети, задържани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На съд ЦЦ, за пролятата кръв от невинни хора!!!

КРЪВТА ПО ГЛАВИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ДЕЦАТА МЕ ПЛАШИ?!

Той си е страхливец, но само за собствената му кожа го е страх, за хората му дреме на...

КВО ПРАИМ С ТИЯ: ЧЕЗ ЕОН ЕВН МОНОПОЛИ?

Така наречените недоволни от Бойко Борисов са лесни за разподнаване на протеста- Те носят раници на гърба си или крият чанти под връхните дрехи. Това са чакащи недоволството да прерастне в чупене на витрини като в Гърция...Естествено веднага ще си напълнят раниците и торбичките и ще са щастливи...БСП още не са наясно какво става и вече се крият дори да не ходят на работа в НС...Инструктажите на Позитано 20 продължават. ДПС като всеки глупак, мълчи и сумти, дано докопа ползи от протестите...

ЯВНО ВИСИШ НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ В БЪЛГАРИЯ, А НЕ В ГЕРМАНИЯ, ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ПОДКРЕПИШ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ОТ СВОЯТА ЧЕРГА.

ГЛУПАК ТИ КАФЕ В ТЕРМУС, САНДВИЧИ И НОСНИ КЪРПИЧКИ НЕ СИ ЛИ СИ НОСИЛ? ОХЛЮВ СМОТАН! НЕ ВСЕКИ ИМА ПАРИ ЗА РЕСТОРАНТИ И КАФЕТА. СТУДЕНТИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ СА БОГАТИ!?

Швабски селяко, нито си бил на протест, нито знаеш какви хора идват, затвори си глупавата уста!

НА НАРОДА ОТДАВНА МУ СЕ ИСКА ЦЕЛЯТ СЕГАШЕН ПАРЛАМЕНТ ДА СЕ ИЗНЕСЕ ОТ ПОЛИТИКАТА. И КОЙТО Е ЗА ТАМ ДА СЕ ПРЕМЕСТИ В ЗАТВОРА, ДРУГИТЕ ДА СЕ ПРИБЕРАТ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА - ИЗРАЕЛ, САЩ И Т.Н.

НЕ САМО ЧЕЗ ЕОН ЕВН ВСИЧКИ ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЗАЕДНО С КАПИТАЛИТЕ ОТ ДЕЙНОСТТА

Алиоууу, Дира!Кви ги пишете, бе -чак ранени протестиращи?Не знаете ли, че днешната полиция не бие!Е, снощната ни счупи кокалите, но днешната?Внимаайте, че тва не е в правата политическа линия!Дън съ назваме!

ИСТИНАТА ХОРА Е , ЧЕ ВСИЧКИ КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е ДОБРО- ПРОСТО ДЕМИНСТРАЦИИТЕ И МИТИНГИТЕ ТРЯБВА ДА СА МАААЛКО ПО-ОРГАНИЗИРАНИ- А КОГАТО ПОЛИЦИЯТА СЕ ОПИТА ДА ПРОВОКИРА НЯКОГО- ВСИЧКИ ДА СА ЕДИННИ : .... ЕДИН ЗА ВСИЧКИ- ВСИЧКИ ЗА ЕДИН !!!!!!!... И НАЙ- ВЕЧЕ - ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОНСТРАЦИИТЕ- ДА СЕ ВСЛУШВАМЕ В ГЛАСА НА ПО УМНИТЕ И ВЪЗПИТАНИТЕ- А ДА НЕ ОБРЪЩАМЕ МНОГО ВНИМАНИЕ НА ПРОВОКАТОРИТЕ .... И ТРЯБВА АБСЛЮТНО ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ДА СИ КАЖЕМ ВСИЧКИ СРЕД ВСИЧКИ- А НЕ ДА СЕ ЗАЛЪГВАМЕ САМО С НЕК , ДКВР ЧЕЗ.. - ЧЕ УТРЕ , ЩЕ ПОПАДНЕМ В НОКТИТЕ НА ПОРЕДНИЯ МОНОПОЛИСТ -СЪЗДАДЕН ОТ МУТРИТЕ И ОТ САМИЯ ЦАР БУДА !!!!! ДА БЪДЕМ ВСИЧКИ ЕДИННИ - И ДА ПОИСКАМЕ КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ ДОКРАЙ И СЕГА !!!!!!!!

Вижте ПО-ПОДРОБНО коя всъщност е Даниела Пеловска, т.нар. "водач на протестите и исканията на НАРОДА" в сайта "Биволъ", статията "БУДА ПРЕДСТАВИ ПРИБЛИЖЕНАТА НА ГЕРБ ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА КАТО ИЗРАЗИТЕЛ НА ИСКАНИЯТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ", и в коментарите отдолу. Поредният зле скроен опит за ПиАр на мутрата-премиер!

До братчеда Гицо Здрасти, братчед, жив да си и здрав, обаче не ти е правилна приказката. Не може и вий да не плащате кат нас, щото ний имаме патент за тая работа, ръйш. Борили сми се, дет се вика,1 имаме авторското и секаквото право да си ползваме авантата. Недейте така да крадете нашта идея! Измислете си нещо друго, нали сте по-умни и от нас, и от европейците.

Фредо, ти си по-големият ми брат и те обичам, но НИКОГА не заставай на страната на онзи, който върви против семейството ти. ОТ ФИЛМА КРЪСТНИКЪТ ПЪРВА ЧАСТ.

Това което правят в момента е да разединят хората на лагери-българи и малцинства,против и за ГЕРБ,полицаи и граждани и т.н.Пак се говори за провокации.Вчера/има го по ТВ/ полицаи-лумпени биха с палки и след това ритаха паднал човек на земята.На нас ни внушават,че сме виновни,за това и че хората по площадите били наркомани и скинари.Истината е,че те властта няма да я дадът без кръв и нищо няма да ги спре,защото знаят,че всички до един от 1990 насам властимащи са част от една престъпна система за ГЕНОЦИД и УНИЩОЖАВАНЕ на прекрасния и трудолюбив българския народ.Този т.нар. "мирен" преход бе просто един блъф както "комунизма".Надявам се този път да сме си взели поука като народ и да не се делим в името на справедливата кауза.Съединението прави Силата!

На всички е ясно, включително и на жандармерията, че провокаторите са платени от Цоко лумпени и ултраси, които нарочно предизвикват силите на реда, като по този начин им дадат повод да използват сила, за да се компрометира и провали МИРНИЯ протест. Зимата на 2009-та също ги имаше. Това е стара милиционерска тактика, преподавана още първата година в Симеоново. Единственият начин да се неутрализира, е на първите редици да застанат девойки, малчугани, майки с деца, и да прегърнат миролюбиво полицаите и жандармеристите. Те са на същия хал като народа, и те имат сметки за плащане, и семейства за хранене, а и каквито и заповеди да имат, няма да посмеят да вдигнат ръка срещу напълно беззащитни мирни граждани. И те имат майки, жени, деца! Повярвайте, това е единственият начин! Саморазправата не постига целта. Агресията поражда само агресия. Да покажем, че сме умни хора, не мутри и хулигани, както на някой им се иска.

Еничарите и другите катили за които най бедната страна в Европа си харчи парите не са част от българите, а верни слуги на говняната тиква. Бийте убийците когато не са сами!

Хипермаркетите са пълни със стоки и хора, хранителните вериги пълни със стоки и хора, МОЛовете пълни със стоки и хора. От задръствания по улиците не можеш да се разминеш, все едно бензина и нафтата са без пари. Всички харчат като луди.После Дянков бил виновен. И за какво протестирате, не разбрах? ''Умен'' народ. За кефа на БСП и ДПС ще разбият държавата.

ПАРИЖ ЛИ СЕ ОТНАСЯ?

Да спрем да плащаме тока като циганите!! Да видим на кого ще продават!!??!! НЕ ПЛАЩАЙТЕ!!!

Като не плащаш, ще те съдят. Като не ползваш, няма какво да плащаш и няма кой да те съди.

Хора, платихте ли си тока? ЗАЩО??? Нека никой този месец не отиде да плати-не могат и НЯМА да спрат тока на никого сега. Нека им покажем какво ще стане ако всички спрем да плащаме като циганите. Нека ги накажем и така. И... не спирайте-днес отново на улицата, и утре...

Жалкото е,че протестите нямат водачи-партия или синдикат,както се провеждат в другите държави. По този начин те се превръщат в някакво неясно сборище,което води до хаос.Явно някой има интерес от това.

МНОГО Е ЛОШО, КОГАТО СЕ МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ - ЕДНО Е ДА ПРОТЕСТИРАШ МИРНО, ДРУГО Е ДА ГО ПРЕВРЪЩАШ ПРОТЕСТА ВЪВ ВАНДАЛСКА ПОСТЪПКА /МНОГО МОМЧЕТА НА КОИТО СИГУРНО ИМ ПЛАТЕНО ПРОЯВЯВАХА ВАНДАЛИЗЪМ/ СЕЩАЙТЕ СЕ КОЙ МОЖЕ ДА ИМА ИНТЕРЕС ЕДНОТО ДА СЕ ПРИПОКРИЕ С ДРУГОТО /БСП - БКП/

Или по - скоро герб

Провокаторите обикновенно са от в момента управляващите и са с протекциите на МВР. Това не е от вчера и да не ни обясняват глупости. Плаща се на по-буйни момчета да разединяват протестиращите и да помагат при разпръскване на тълпата.

ми да ги арестуват тях бе- ама леко мирно и тихо- да ги арестуват- и в ареста - ще се разбере бсп ли са герб ли са- и озбщо със народа ли са или с политиците... защото май конфликта не е бсп- герб- а политици-народ.....

Сагласен сьм напьлно с (09:17).Много от пртестираштите не знаят за какво са на протастите? Може би има безплатни кебапчета?

Сагласен сьм напьлно с (09:17).Много от пртестираштите не знаят за какво са на протастите? Може би има безплатни кебапчета?

СПОРЕД СЪОБЩЕНИЕ НА СNN: "БОРИСОВ Е НАПУСНАЛ ДЪРЖАВАТА И ЗАЕДНО С ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА СА ОТПЪТУВАЛИ В НЕИЗВЕСТНА ПОСОКА." !!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛЕД КАТО ДЯНКОВ ИЗБЯГА В АМЕРИКА ГО ПОСЛЕДВА И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДЪРЖАВАТА Е НА ПЪЛЕН АВТОПИЛОТ НЯМА ВЛАСТ , НЯМА УПРАВЛЯВАЩИ. ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА ИЗЛЪЧИ СВОИТЕ ВОДАЧИ

Време е да ни изхвърлят от европейския съюз и да ни спрат еврофондовете !!! Българския народ си подпали чергата със своята глупост !!!

Голяма далавера имаме от този ЕС Само ни грабят и глобяват за нещо

От всичко писано до тук е ясно едно:не искаме да разберем от каде токьт ни е толкова скьп.Има толкова запознати хора и говорешти на Ти с математиката.Да изчислят как се формира цената на тока.Коя енергия ако изхвьрлим от ценообразуването и заместим с еди кояси цената щте по ниска и.т.н.Опасявам се обаче че ще се получат неприятни за някои хора истини.Те разбираса са от преди доста време и сьщите сега пак се показват и говорят колко са били честни при тяхното управление!!!!!!!!!!!!! И.К Ца. Се!!!!!!!!!!

Смеехме се на гърците, че не знаят защо са на площада. Четейки коментарите по-долу стигам до извода, че българите не са по-читави. 1/4 от тях протестират срещу правителството. 1/4 протестират срещу монополите, 1/4 са заради 50, а останалите и те не знаят защо...

Като гледам как моловете и хипермаркетите са пълни с хора, а се строят още и още магазини, хич не сте бедни! Разлигавени сте, а не бедни!

ЧЕЗ да си вземе инвестицията (новите манипулирани елктромери) и да си ходи в тяхната държава. Наши фирми да поемат печелившия бизнес на ЕРП и по този начин парите ще останат в България

Без Лустрация по чешки няма Истина, няма високи доходи и няма Демокрация... Има схема от комуннетата ограбили страната ни и докарали бедността за завземане на Власта в държавата- първо обречен референдум за АЕЦ с цел активиране на провокатори и заблудени хора за ниски сметки, и светло бъдеще. 2.Виновните за бедността и високите сметки манипулативно ги приписват на ГЕРБ - БЕЗУМИЕ за заблудени ... 3.Неколкостотин идват на митинг в подкрепа на законното Правителство ...

Виждам, всички знаете как се руши и гони! А не чувам кой, как и с какво ще гради! Всички търсите идеалния бащица, който денонощно да се грижи за вас, да работи без пари от сутрин до вечер за "народа"! Демек, търсите новия Левски! Ама дори тогава малцина българи са го последвали, а някои даже са го предали! Защо никой от вас не е готов да поеме нещата и да ги свърши! Защо само викате срещу някой, търсите някой, но личното го няма - къде сте вие, освен да викате и да псувате!

Браво за коментара! Точно така е - викат, псуват, държат се хулигански, искат много неща, но никой не може да каже как и кой трябва да ги направи.

а бе добре , че е цар Буда- та знае и може всичкоп- особено от можене- докара третата национална катастрофа на България ... добре е , че сте и вие - неговите гозлизци- , че недай боже- размаха оставката- и държавата понеже се състои само от лош матрял и боклуци- е заминала ...

Всичко което се случва е добро! Помислете само,вече не чакаме 500 години а само някакви си 25,което е много добро. За няколко дена тайно и полека народа порасна с няколко века! Рано или късно чергата ще се запали няма как. Четем че някой не е съгласен с това което се случва Абе алаанкоулу,ела да вържеш месеца с 240 лева и тогава се прави на доволен! Един малък процент могат да си плащат сметките да си издържат семействата,и да спестяват за лятна почивка.-А останалите? Кучета ги яли! Господа гладът не признава закони и увъртания.Хич и не ревете че ще загубиме нищото,което ни поднесаха алчните и корумпирани власт имащи. Ако на някой му харесва децата ни да се препитават по чужди земи,родителите да не смеят да си пуснат парното,да се чудиме как ще изкараме месеца,да трепериме да не ни съкратят от работа,най малкото е слепец и безхаберник! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ САМИТЕ БЪЛГАРИ!!!

По схема на БКП отДържавата са откраднати над 100 миляр и БКП БСП е превърнала политическата власт в икономическа- правете извод ЗАЩО сме най-бедни в ЕС Задайте си и въпроса:Освен полученото и Какво изработих този месец. Защо плодородна земята 45% пустее ...

Кое му е добро бе ? Предсрочни избори, рестарт на преговорите с ЕС и загуба на еврофондове ? Това ли е доброто ? Това ли гласите на изстрадалия български народ ? Изедници !!! Само власт искате. И то веднага !!! Изборите са след 4 месеца, не дестабилизирайте държавата.

Няма ли един мъж в Блгария, койро да гръмне Агент Буда!

Ти бре ЮНАК! Грабвай чифтето и не се крий зад монитора!

КАЛИТКО къде си покри - на митинги ли ходиш на нови инструктажи ли що ли ? ЛИПСВАШ НИ

Питане: Има ли нормативен документ, който разрешава на жандармерията да рита и нанася крушета с умруци на протестиращи?

Това Е работата на жандармерията. Хората постоянно се подготвят и получават народна пара за издръжката си. Не омже Сульо и Пульо, а ако ще и Станишев и Доган да се казват, да излезнат и да свалят законно избрано правителство на Републиката. Има си законен начин след няколко месеца.

Много неща не са наред в държавата ни, но тези протести се превърнаха в избиване на комплекси - сульо и пульо, недоволни от всичко и от всеки, но иначе много разбиращи на приказки, излезли да си изкарат злобата и агресията. Протестите трябва да се правят с ум и интелект, а не с хулигани. И защо обвинявате жандармерията - нейно задължение е да всява ред, обвинявате ги, че биели - ами ще бият, това им е работата, ще бият който не слуша. Имало бременни жени на протеста - ами като са бременни защо са там, да си стоят вкъщи и да се пазят, така ли мислят отсега за бъдещите си отрочета, така ли им всяват злоба и агресия още от утробата??? Да, целият народ е изстрадал от мутри, бедност, лошо здравеопазване и образование, но това не е този протест, който ще помогне на народа, не по този начин.

Заври се в мишата си дупчица и не цвърчи повече. Аз като гледам протестите се чувствам горд, че съм българин, преди това не можех да се похваля с това. Преди си бяхме едно стадо покорни овце, е време е да им покажем, че сме лъвове, требва и те да поиграят малко по нашата свирка.

Май се превръщате в глутница побеснели чакали...

И с едната гола гордост ше си останеш щото ти е толкова акъла балкански ! Вместо всички тези хора да заведат дела срещу монополистите или да се обединят в колективен иск (тва щеше да е най-добре) те ходят да мръзнат по площадите и да хвърлят яйца по застрахованите сгради и автомобили на ЕРП-тата :) и кво после застрахователните компании за да си избият разходите ше ви вдигнат гражданската с 50 лв. СМЕШНИ СТЕ ! Единственото, което може да постигнете с тези глупости са предсрочни избори, които да доведат поредния БОКЛУК на власт ! От тези глупости по площадите тока няма да ви поевтинее и заплатите няма да ви се повишат. Сега ще ви яхне Станигей заедно с оня анадолския и ше ви яздят няколко годинки. ПРИЯТНА ЕЗДА КАТЪРИ !

ЗАТВОР ЗА МИЛИАРДЕРА БОЙКО БОРИСОВ

........"Протестите срещу монополите продължиха и тази вечер в цялата страна". Какви ги пишете бре. Не срещу монополите а срещу 23 годишна крадлива нагла и безочлива партийна - милиционерщина. Поводът е едно, но ПРИЧИНАТА е друго. Влезте в час !!!!!!!!!!!!!

ДРУГАРИ , НА КОНГРЕСА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ОБЕДИНЕНА - / АТАКА/ЕВРОРОМА / ДПС / БСП /ДСБ /ВМРО / МЕГЛЕНА КУНЕВА / ВЗЕХМЕ КУРС КЪМ ВЪОРЪЖЕНА БОРБА И В МОМЕНТА ТЕЧЕ ПЛАНА НИ ЗА ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ ЗА НАСИЛСТВЕНО СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ И ПОДМЕНЯНЕТО МУ СЪС КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО , ГРАЖДАНИ СТАНЕТЕ КАТО ЕДИН ,ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШИТЕ ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯДИ , КОИТО ДЕЙСТВАТ В ЦЯЛАТА СТРАНА И НИ ПОДКРЕПЕТЕ !!!

"И с нов дъжд куршуми, камъни и дървье; дружините наши, оплискани с кърви, пушкат и отблъскват, без сигнал, без ред, всякой гледа само да бъде напреди гърди геройски на смърт да изложи, и един враг повеч мъртъв да положи."

Насритай ги, Бойко! Смачкай ги! Това не са протестиращи, а преоблечени полицаи, подкупени от серГей, Кост-офф и царот - да вандалстват! Иначе всички ти вярват и те обичат, но скромността им пречи да ти го кажат направо, затова го казват заобиколно като упреци. Дългът ти е да управляваш още два мандата. Но и след това ще си най-уважаваният - ние ще наемем фирмата ти да охранява офиса и гаражите ни!

А аз си мислех, че има някаква надежда за тебе!

Къде се е скрил ПЛЪХА Б.Б.Тиквоний???Кандидатства ли за бежанец в Македония???Нали самия той казваше,че народа много го обича и не се притеснява да е сред хората!!!Да се покаже ПЛЪХА и да усети народната любов!!!Б.Б.Тиквоний ти си ПРОСТО ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ!!!

По схема на БКП отДържавата са откраднати над 100 миляр и БКП БСП е превърнала политическата власт в икономическа- правете извод ЗАЩО сме най-бедни в ЕС Задайте си и въпроса:Освен полученото и Какво изработих този месец. Защо плодородна земята 45% пустее ... Идват стотици в защита на ГЕРБ

Някой страхува ли се от полицията? Че нали уж всички системи са измислени, за да ни "пазят" нас гражданите от такива измамници като сегашните ни депутати и министри .... май всичко се измисля, за да го използува някой да се пази от "народната любов" когато знае, че извършва престъпления. Ето с това чувство на безнаказаност ни управляваха и затова се стига до тук. Колко човека ще спре или задържи полицията? 10,20, 100, 1000 толкова много са на улицата, че няма как да се "справят", ето затова трябва село напред и да изгоним и съдим всички крадци, но да не се поддаваме на провокации на Държавна Сигурност, които със сигурност ще се опитат пак да извлекат печалба от всичко- системата работи и продължава още от бай Тошово време!!!

Най-малко е виновен Дянков и Борисов,ама те ще го отнесат,за съжаление..! А безпаметният народ ,дето сега скача,ще чека от Плъха,доносника и кривунделата да им намалят сметките! Тъпи народе,кога комунист е носил нещо добро на тая нещастна страна!?????

БРАТЯ БЪЛГАРИ ДА ИЗБЕРЕМ КРИСТИЯН КОЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ДА СЕ ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА И БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! ДА ЗАБРАВИМ ЗАВИНАГИ ОСКВЕРНЕНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ДЕПЕТАТИТЕ- БОКЛУЦИ, ДА СЕ ИЗМЕТЕ ЦЯЛАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ПО ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ -ОТ КМЕТОВЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЧИНОВНИК. НА БЪЛГАРИЯ НЕ И ТЛЯБВАТ КРЪВОПИЙЦИ- ЧИНОВНИЦИ, А ЗДРАВОМИСЛЕЩИ ПАТРИОТИ! ИЗЛИЗАМЕ ДОВЕЧЕРА И ЗАЩИТАВАМЕ НАРОД И РОДИНА, ТАКА КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ И В МИНАЛОТО НАШИТЕ ПАТРИОТИ! НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ И БОГ ДА ЗАКРИЛЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

От Тимок до Велека без ЕРП-та! От Петрич до Силистра вън монополиста!

-20години мутренска демокрация стигат -20 години мутренска икономика дотук -край на мутренските парламенти ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. ВИНОВНИЦИТИ НА СЪД! ИМА ЛИ ИЗХОД? -НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА БОРИСОВ -СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТТВО -СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И НОВА КОНСТИТУЦИЯ САМО ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ -ПАРЛАМЕНТ ОТ 120 ЧОВЕКА -шО Е ТОВА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ? дО СЕГА -КЛИКА ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ. -ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ПРЕДИЗБОРНИ КОАЛИЦИИ. ЗА РАЗБЕРЕМ НАЙ-ПОСЛЕ КОЙ КОЙ Е? КОАЛИЦИИ ЕДИНСТВЕНО И САМО В ПАРЛАМЕНТА. -ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО КАКТО Е В ес ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА

единственото което може да ви спаси е промяна на мисленето и разбиране на това какво е демокрация

Винету,Винету отивай си с мир,народа ще наамери кой да го дои.Народната любов те докара на власт ,тя и те изпраща,вярно е че ти се услади,лапаницата е голяма ,но ще трябва да си ходиш и после трябва да си понесеш отговорностите за зулумите които напрвихте заедно с твоята банда,която е организирана престъпна група.ХОДЕТЕ СИ!ХАЙ АЗ КАЗАХ.

Не разбрахте ли, че най-търпеливия народ в света скочи и се събуди от дълбок сън защото ДОХОДИТЕ МУ /заплати и особено пенсии/ са ПОД ВСЕКАКЪВ САНИТАРЕН МИНИМУМ .... това са основните причини, а високите и нечестни енергийни сметки просто отключиха гнева. За това НЕКАДЪРНИТЕ будисти и калинки с противочовешката си политика, /пенсиите не са вдигани от 4 години/ трябва да бъдат изритани и с каманье и дръвье изгонени от политическата сцена .... да си отиват и си фащат по техните си мафиотски, будистки пътища....

супер, само дето народът е прост и с комунистическо мислене, глад ви чака, напускане на ЕУ а след това и Ердоган

Къде се е скрил ПЛЪХА Б.Б.Тиквоний???Кандидатства ли за бежанец в Македония???Нали самия той казваше,че народа много го обича и не се притеснява да е сред хората!!!Да се покаже ПЛЪХА и да усети народната любов!!!Б.Б.Тиквоний ти си ПРОСТО ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ!!!

аз им пластам данаците те сте бят ,идвам .. купувам си пуска и ви поцвам нема назад *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо интернет мълчи за момчето, което се самозапали на бул."България"???????? Властта ще го искара, я криминално проявен, я употребяващ нарркотици или алкохол, или че се е скарал с майка си!!!!!Защо се самоубиват делфините!?И хората се самоубиват от отчаяние!Това управление доведе хората до пълно отчаяние!

Ти откъде знаеш защо се е запалил ? Че и изводи правиш. Политическото експлоатирането на всяка трагедия е най-малкото проява на лош вкус и дъх.

Защо се насажда мнението че няма кой да управлява държавата след падането на властта? ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО ГОСПОДА. Много умни българи има в тази страна. БЪЛГАРИ ИСКАМЕ,НЕ ПРЕДАТЕЛИ.

Свалям Ви шапка ! ------ Простете старомодността-ми - и момичета има !

и тоя филм сме го гледали

Защо се насажда мнението че няма кой да управлява държавата след падането на властта? ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО ГОСПОДА. Много умни българи има в тази страна. БЪЛГАРИ ИСКАМЕ,НЕ ПРЕДАТЕЛИ.

Свалям Ви шапка !

Добре би било да е експертно правителство, което да подготви избори за ново Велиоко народно събрание за промени в Конституцията. Като например - 80- 100 депутати, мажоритарна избирателна система, парлементарна република, премахване на президетската институциа като ненужна, и т.тн. и т.тн.