Създават нов трибунал в Хага за руски военни и политически лидери заради войната в Украйна

Международния наказателен съд вече е започнал разследване за евентуални военни престъпления след руското нахлуване в съседната страна

Обратно в новината

Коментари - Създават нов трибунал в Хага за руски военни и политически лидери заради войната в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички тези ще отидат на съда на историята. Русия, всички ще се прекланят пред нейната мощ и духовност. Зомбитата - вън!

да ви е честита новата Евро-хранилка, мизерни нискоземни изчадия! Ще хване паяжини вашият нов трибунал, ще има да чакате някой руснак да хванете и привлечете под отговорност. А ние - неприетите в Шенген, е редно да си помислим, дали да плащаме издръжка на тази измислена институция...

Да направят и един трибунал за БГ политици , ще сме им благодарни доживотно...

днес в дира ме кефят с осмиването на подпочвените нидерландски изроди. Тея са по зле даже от укрофашистите. Ама то с тая дрога е така - не напразно зеленясалото им е фен и ги гони по белите магистралки. Как лъснафа всички фащски подлоги само. ИСКАМ референдум за излизането ни от гейската надрусана организацийка ес и дилърът им холандия-нидерландия главни педерасти и изявлени мизантропи и човекоубийци. Така е то....

Еврогейците ме чукат анално мощно с интензитет като на шевна машина. На пълни обороти!!!!!! Вадят кафявата патка с размер на подводница, кална, черна, с татус " за Россию". Кален е и го целувам все едно е шоколадов сладолед. Кефи ме!!! Предпазва и от ковид. Сифилис само не ме подмина!!!! На Еврогейски кур се нанижи. Втечнен анален секрет вкуси! За вечни времена мумия в съркофак на червения площад стани!! Ванга точно в деня преди да умре е казала че русия ке пребъде, ама другт път,,

Трибунал за ковидиоти няма ли да има? Над 100 милиона убити заради кодив психозата.

Кики, ти ли си? Айде стига с белото

Ковид психозата

Нашия копейкин също е клиент за там

А укронацистите ще ги съдят в Москва, но после, след като ги пратят в Сибир!

Спирам ти пенсията еврогей

Путин ще закрие Хага....

те в Москва вече имат трибунал срещу укронацитата така че няма да останат ненаказани.

" БРАТЯ ХОЛАНДЦИ" . А ТАКИВА ФАШИСТЧЕТА КВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ ???? ..... https://t.me/boris_rozhin/67931

Ще съдят на баба си задника.

са за трибунала в Москва.

Нидерландо холандските копелета са много яки джендъри. И кексчетата им с кока са яки. Няма да обяват трибунал за зеленясалия си брат наркоман, я. А вие чакаъте Шентен и еврогей зона на куково лято. Да идва Путин и да приключваве с еврогейството и окупацията на негрите.

Смешници..те американците не признават трибунала в Хага тия щели да съдят руснаци....трибунала в Хага не може да съди американски военни ...та така и тоя

Каква мощ те гои бе човек , те една кола не могат да направят, купуват дронове от Иран ха,ха,ха да ебем тая мощ недодялана !!!!

А за украинските фашисти кога ще създадат нов трибунал в Хага? Или за "защитниците" на човешките права, хора са само тези, които са съгласни да бъдат командвани от САЩ за да се бият с Русия ?! Европейски варваризъм в действие.

А за американските къде е трибуналът? Само питам.

Ами да започват с Байдън И Борето Джонсън.

Чудя се коя е подходящата дума - циркаджии, смешници, луди! Кой ще го бръсне за червива слива този съд? Някой да го е упълномощил , холандското правителство било? ООН нещо да са се произнесли? АМИ КАДИРОВ -ПРАВИ СЪД И КОЙТО ЕВРОГЕЙ СЕ МЕРНЕ ДАВАЙ ДА ГО СЪДИШ. За воденето на война трябва две страни, краварите са едната, руснаците другата. Съдът трябва да е независим.

ок разбрахме че си гей...всички постове са ти как някой те чука отзад...отвори прозореца на панелката и се провикни че си гей че да то олекне

Е да, ама с рушняците ще започнат! :))))

Ще ги осъдят тогава , когато Русия осъди космоса за тунгунския метеорит......

Щели да го бесят на табутетка

Ти не разбра ли, че цял свят е против Русия, само тук шепа русофилистици сте на страната на необятната кочина?

Срещу сащ. англия и франция ще започнат ли разследвания, за престъпления срещу човечеството !?!? А сетих се - не, защото те са "демократични" престъпления!

Ами няма как да го разберем, понеже само англо-саксите са против Русия. Всички останали не са! Забий си го в тъпата кратуна!

ХАХАХАХАХАХА!

Смешници! ама Те и Китай Осъдиха за Южно Китайско Море и какво - нищо - Китай си го Присвои!! Щото за да Осъдиш Някой, трябва да Имаш Начин да Изпълниш и Наложиш Присъдата!!

Предварителният доклад на МНС, Report on Preliminary Examination Activities 2020 The Office of the ProsecutorLe Bureau du Procureur, от 14 декември 2020 г. открива, че има "разумно основание да се вярва", че множество военни престъпления са извършени в Крим и Донбас от 2013 г. насам - убийства, изнасилвания, мъчения, умишлени атаки по невоенни цели, или с други думи украинците нямат сметка отново да ги разследват от МНС... та и за това холандците гледат да измислят някакъв друг съд дето ще се справи с поръчението да се скрият украинските престъпления.

Грешката на Съветския съюз през Втората световна война е, че трябваше да избият всички пленени нацисти, а не да ги освобождават. Оставиха САЩ да приберат златото и всичко ценно от Германия. Дори прибраха най големите им учени, инженери и дори лекари, които работеха в секретни немски лаборатории. Тази руска мекушавост и сега я проявяват в Украйна, къде досега трябваше да ги избият всички нацисти до крак, а те ги пленяват, полагат грижи за тях и ги хранят.

но когато създадат трибунал в Хага за американците, тогава може и за руснаците...иначе да го духат американците на Путин калашника!

Евродибилизацията продължава. Холадски парламент. Решава за някакъв съд. Който ще съди ядрена супердила. Която не знае къде се намира този съд. И кво. Като ги осъди. Най-много пак да отворят работа на производителите на тоалетна хартия. Да напечатат решението на съда на тоалетна хартия както направиха със санкциите. Тези европейци са ебати палячовците.

Хахахахаха Гааага :)))

Путин при Милошевшч!

САЩ не са член на МНС,а през 2002 г. те приеха специален закон, който позволява използването на военна сила за освобождаване на американски граждани и съюзни държави, задържани по заповедта на МНС.

Вярно ли?! А за геноцида в Йемен ще има ли трибунал? За убийсвото на около петстотин деца от украинската армия от 2014 година досега? За това на 14 000 цивилни също? Зеленски и предшествениците му ще застанат ли на подсъдимата скамейка? Или фашистите вече са герои?

Конгресът-Парламент на САЩ, вече обяви ,че Международният Съд в Хага е Незаконен и САЩ няма да се съобразяват с него по никакъв начин.

Победителя нама кой да го осъди. Когато осъдят САЩ , тогава може и Русия. Силните в света няма кой да ги съди.

като Милошевич-)

Нидерландците да внимават, защото само с една ядрена ракета Русия може да заличи половината им държава!

а разстрел за украинските нацисти до 9 коляно!

Само Китай е почти колкото останалия свят. Що не се метнеш от високо?

Кажи го на Милошевшч! :))))))

Америка и контролираните от тях държави не са целия свят!

Време е руснаците да калибрират и дезинфекцират тази глобалистка клоака.

Принципно е така, но в конкретния случай Русия далеч не е победител. Поне не все още. И с всеки ден става все по-малко да е победител. А и какво значи "победител" в "специална военна операция"?! Така операция завършва с успех или с провал, но не и с победител и с победен.