Създава се общо звено между прокуратурата и ДАНС за предизборната кампания и вота на 2 април

Целта е да се подобрят взаимодействието и координацията между институциите за законосъобразно провеждане на изборите

Обратно в новината

Коментари - Създава се общо звено между прокуратурата и ДАНС за предизборната кампания и вота на 2 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В неолиберализма, за да се случи нещо ъо трябва да бъде конкретно дефинирано и уговорено. В неолиберализма се изключва възможността държавата да функционира по подразбиране. Това се прави, чрез унищожаване на терминологичната база, т.е. езика.. Няма ли понятия, няма и правосъдие. Държавата започва да работи шаблонно, по аналогии.. Чрез "прецеденти". В конкретния случай тези служби трябва по подразбиране да вършат тази дейност, но тя се оформя кампанийно. Т.е. работи се по изключение, не по принцип. В коя посока, т.е. за разкритие или приритие ще се работи с точност до знак, т.е. зависи кой опъва камшици в прокуратурата.

изборите на наредени от козяшките стратези унищожители на държавата, ще спазим формално благоприличие

Иначе как тъпи джендъри ще се доберат до властта? Само с помощта на държавния репресивен апарат става

С цел подобряване на политическите права на гражданите- пълни глупости . Никой не го интересува от гражданските права на гражданите . Апаши - крадци - убийци си правят каквото си поискат и никой не взема мерки. Слагат качулките и право в целта - няма полиция няма прокуратура - всички са се втренчили в кода на изборите . а че мафията си прави каквото си поиска - малтретират - ограбват - в някой случаи и убиват възрастни -самотни - и незащитени всякакви хора не е важно.

И не си плащат осигуровките.

поредната бухалка, за да може електоралната овца да бъде натикана в правилната евроаналтическа кошара...

Новината е абсолютен фейк. Не знам причинтите за писането на поредните глупости. Вчера, 08 март министърът на МВР обясни надълго и широко защо това нямам как и няма да стане! Отново дир.бг бълва тъпизми. фейк фейк фейк. Сега и ще ви репортна на СЕМи да ви пукат ушите смотани дирници!

Трябва да изпълнят разпореждането обраянхера, да победи посочената Правилна Партия, която българския народ ненавижда!

Като знаем кой си го избра прокурора се всички се досещаме коя е партията.

Последните две години жълтопаветниците разказаха играта на народ и държава, управляваха я като частен бизнес с посредници, меморандуми, с милиардни заеми неизвестно къде отишли, срещу българските национални интереси.

Поне знаехме къде отиват заемите-в чекмеджетата.

За какви жълтопаветници говориш? Те успяха да управляват 5-6 месеца и като тръгнаха да правят по-съществени промени учиндолската подводница на ГЕРБ/ДПС ги торпилира. Та дори не стана ясно дали наистина искат да направят някаква промяна или подмяна. Просто не им дадоха възможност. Оттогава юмручко си развява байрака. Само дето юмручко се прегърна със статуквото в името на общите кражби и изпоназначиха навсякъде бившите кадри на ГЕРБ/ДПС. Та идеята на жълтопаветниците беше смазана в зародиш. Признавам действаха хитро.

Какво ли няма да измислят, само и само да крадат бюджетните пари?

Е в играта, ГЕРБ и ДПС ще купуват гласове масово.И ще имат чадър.