Коментари - Президентът Радев си назначи петима съветници | Днес.dir.bg

Президентът Радев си назначи петима съветници

Президентът Румен Радев подписа укази, с които назначи съветници в своя екип, съобщиха от прессекретариата на "Дондуков 2".

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев си назначи петима съветници | Днес.dir.bg

Коментари

А защо генерал Деси не е включена.

Не е важно колко са ,а какви качества имат.Защото нали снаете поговорката...Много баби хилаво внуче.

Щом оная пачавра Ирина Николова-Гъркова остава съветник, значи нищо няма да се промени, ще се смеем на гафовете и на новия президент :(

Пак ще излъжат народа тези червени гниди начело с шофьора на самолети!

щом има хора от абв и бкп-рабтата е ясна ще му изиграят номера

ура!българският доналд тръмп! българското население от днес нататък ще живее като, това на дубаи,катар,швеицария,хонгконг!сбогом беднотииио!

немките политици и бизнесмени са му дали задача да се справи със българската мафия,политици,корупция,и осъдени наи сетне висши български политици за зполупреба със власт и стопанска престъпност,и промяна на хората на съдебната система!

ура!очакват ни добри времена!богатство,щастие,безгрижие,като на раиски остров!българските пенсионери,кото са работили по времената на бкп на тодор живков,вече ще пълнят родните български хотели по нашето черноморие на нашите хора редом със съветските,пардон,сега руските туристи,немските,британските,френските пенсионери, и на шведска маса,а вечер ще разпускат със руснаци,араби и евреи по казината и ще живеят наи сетне като бели хора на бяла държава със заможно и щастливо население като на дубаи и шявеицария!ура другари!

Много ме е срам , пак надолу в блатото се натикахме.Няма никаква надежда за нас останалите в блатото

фатмак стана експерт тарикат на червените гниди. Назначава боклука с укази като независими и след 15 дни ги пуска като кандидати в листите на БСП.

"Против евроинтеграции. Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" 14 ноября 2016 "Европа наша: В Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты" Понедельник, 14 ноября 2016 "Очередная геополитическая победа Путина: Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" Понедельник, 14 ноября 2016 "Россия вернулась в Юго-Восточную Европу. На президентских выборах в Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты" 14 Ноября 2016

Трябва му съветник по етика, поведение, облекло, маниери, обноски...., първите 7 години са му пропуснати.., за казарма е добър, но за политик е като клошар на кралски прием. Хайде по комунистическо време беше предимство да си простак и дървеняк, но това време вече мина.

Еех Румене, пиле шарено, и без теб можем, само харчиш грешни пари на бедния народ и даваш грешни надежди на тарикатите от "Посрано20"

Бе това прецедентство нали имаше само представителни функции, какви са тези раздути щатове, съветници, говорители, прес съклецарки, първи мадами, вице мадами, позитано мадами, какъв е този раздут женски антураж, ме му ли стигат Деси, Курка и Лиянка? Много голям мераклия, с големо либидо е този льотчик, сега ще си наваксва изгубеното в небето време.

Ако мога да се набутам при Даринка.......

Колко съветници му трябват на един президент без почти никакви функции? Че и съветник по "Българската Коледа" даже, а съветник по българската зима няма ли?

когато президента е пенсиониран военен му трябват много съветници! та той незнае дори кога да козирува, кога да се ръкува! трябват си доста съветници!

сетих се и за пример. ето, миналата седмица го посъветваха, и назначи йончева за прессекретар. днес друг го посъветва, и я уволни! трябват си, и това си е!

Малко са още петима да му перат зелените чорапи! А.и още петима за "перат" самоходната тояга т.н. първа мадама! И тогава "какъв живот ще настане, ех здравей ..." пей сърце ( по точно - "възпей гнева на Ахила"

Браво на Радев, че разкара онази пръдла Йончева !

Браво за Илия Милушев. Най после да има един честен и умен професионалист в тази сфера.

До сега разбрахме, че си имаме президент-спестовник. Поне когато пътува...., а ЗАЩО не излезе пред данъкоплатеца и каже КОЛКО съветници има след двуседмичото си президенстване...И да ги сравни с администрацията на предишния или по-предишния...

..... ги НАЗНАЧАВА...

Сигурен ли си за Йончева ? Ако е така е сигурно заради снимките ,които бяха публикувани в посещението в Германия ...нали все пак бе "Прес служба" -съветник ...как така е изтекла такава компрометираща информация ? Не ,че не е било истина де !

вече и уволни един - Елена Йончева

чети на сайта на президентството и ще видиш кои, колко и какви са. На кратко, така като са изброени, първата,от ДПС, бе секретар по правни въпроси при Първанов и винтерес на истината има не само научни степени (звания), но е и твърде веща в работата си като юрист. Втората, ГЕРБ, е скромен, учтив и уравновесен човек, който предвидливо и много добре се справя с работата си и без да накърнява ничие достойнство. Третата, БСП(АБВ?), вършеше цялата работа по "Българската коледа" при Първанов. Четвъртият е ясен и няма нужда от пояснения.

тоя ще излезе най голямото говно някога докопало се до власт ...роско и гоце триера ряпа да ядат

Както го е подкарал Румен Десов Нинов ,май ще е ПЪРВИЯ български президент свален с импийчмънт или неда си боже с камъне и дърве от побеснелия ,излъган в надеждите си български Народ !

няма ли млади манекенки за това момче , че се женени лели е назначил

Все отбор откровен прокомунистически ДЖЕНК...!!!!!! Какво да говорим повече...

Генерале , да експераментираш с доверието и търпението на един Народ ,не е като да правиш лупинги в небето с самолет за няколко десетки милиона ,който ТОЙ ти е дал в ръцете , в едно с образованието и подготовката ти ... Имам приятел ,пенсиониран пилот ..подполковник ...пиеме си пиенето и го питам ...абе как така се оправяш на нощен полет , в облачност , мъгла ... как намираш летището ...пистата ... Той ми отговаря : Ами ... слушам в слушалките , държа ръчката ... и следя таблото ...компаса ...и ...ИЗПЪЛНЯВАМ ... те ме СЛЕДЯТ ,ВОДЯТ И НАПРАВЛЯВАТ ОТ ...ЗЕМЯТА ... Това ми го каза преди години ... Днес вече се убедих ,че е така ...дали си лейтенат или генерал -лейтенат ,явно си по -зле и от шофьор ,щом слушаш и изпълняваш външни нареждания ... Аз съм бил само шофьор и винаги сам съм си вземал решенията ...Не съм слушал ...пътниците ...

A съветник по слушането на Решетников предвижда ли се?

Съветник за българската коледа, е това е щат, това е длъжност мечта, това е началото. Следва съветник за 3-ти март, 24-ти май, 9-ти септември, пардон за 6-ти и 22-ри. А бе 365 съветника за всеки ден да има

Невин Осман... ?!? Турци ли ще го съветват?!?

Трябва ли името на човек да бъде негов порок, или просто си тъп?

Едната кадъна... другата ..Гъркова... Третата на нещо влашко ми намеква ... Пък полковника ...НАТО-вец ... Ей Радев ,пишман съм ,че те подкрепих да знаеш ...

Иначе йок гласове, щеше да спечели от нас.Трява, сега да назначи за байрам съветник. А и за българския великден може.

Тоя надут натовски пуяк май ще призими самолета преждевременно, както я е подкарал !

Даринка Владова е избрана от Радев за длъжността съветник по Българската Коледа. А съветник по "Българският Великден".Къде е ?

Е, ме ма.Чекам повиквателна та :)....

Глуповатий.. след като се наберат средства се подбират нуждаещите се деца, подбират се болници и екипи за лечението им, координират се нуждите на болници в цялата страна, подготвят се обществени поръчки за апаратура, после договорите, доставка, пускане в експлоатация.. купища работа има там..

Явно, има проблеми с функционалната граматност.

Посранският "Супермен"изглежда смешно в напъните си да изглежда като обигран и печен политик,но сам си знае колко е бос в тази област,в която и 20 съветници няма да компенсират пропуските му.

Да вземеш да обясниш, кой в България е обигран политик? Кой на политическата сцена у нас има съответното образование или специализация? Ще ти дам един жокер. Плевню, Тиквун, а може и някоя Калинка

Съветник по българската Коледа- тоя натовски слуга изби рибата.

няма да бъде "някой му назначи". Може без "си". Няма да си ги носи дома, я.

нема ли да му требва..

Ей така се става политик на годината-с 2 основни съветника от посрано,които му дават партиината линия и 5 в президенството.За да запълнят огромните пропуски на пенсионираната ушанка със сигурност ще му трябват още пет.

Пък на Боко Янето му е съветник по...хахахахааааа!!! Има съветници и съветници!!! ХО ХО ХО

Само ЦСКА!

да доживеем до нова година, да видим колко са добри тия съветници. Освен да държи речи, какво прави президента? То в тая държава май всички само това правим.

държи речи ,а не чете написано от друг....

Държи речи, които са интелигентни и съдържателно издържани, адресирани към културните българи. Разликата с друг, който звучи като на маса в кръчмата, е очевАдна.

Той другаря две думи на кръст не може да каже без да чете, а и на четене трудно го докарва, но иначе речите му са "интелигентни и съдържателно издържани". Ха ха, тази година 1 април много подрани!

Ей това се казва служба - да даваш акъл. Това българина най го може.

МрънкЯнето се превръща в национален спорт. А най-големите мрънкЯчи в тоя спорт са най-големите неудачници в живота. Хванете се в ръце и направете нещо смислено, бе.. ;)

същата "съветваше" и плев. а туркинчето е анонимка. даеееа и сметището, даеее и боклуците...

Посъветва ли се със царя,Курнелия и Доган?Герджика,виж как ги слуша.Ако има не съгласувани лошо.Бъдете верен слуга на тези които те издигнаха от нищото!Вземете пример от царският шут!

...Курнелия,бе?Той си получава директно инструкциите от мАсква!...

Курнелия и царя също.В момента "ГАВАРИТ МОСКВА"чрез горе споменатите.

Гъркова, Турчева... само да не вземе да назначи и Москов че ще ни обкръжат отвсякъде!

Съветници винаги са нужни. Акъл да дават в областите, в които един военен не е компетентен. Чудя се само защо са 5, като областите са стотици, ама това е защото осъзнавам каква долна соросоидка съм и как се пречкам на социалната политика.. ей заради такива като мен няма да се оправим!

Представяне на Портал за дистанционно обучение на НИП специфики. Дискусия по проблемни сфери при работата със софтуера. Лектори: Десислава Тошкова-Николова, главен секретар на Комисията за защита на личните данни и д-р Невин Фети Осман-Йорданова, съветник по правните въпроси на Президента на Република България 2014.......

От бекапето са или от дедесето са:)

Каунът Радев колкото и съветници да назначи все ще си остане тъп военен. Те първа ще му гледаме тъпотията!!

Защото летя със Спартана и сега,ще ги даде,за съветници,а по нататък,ако пътува с влак,може и още някой калпак,да назначи!...

Щом е решил да води любовницата си ПР-ка по света при всяка визита за сметка на държавата ще гледа и от време на време да спести някой лев като лети със Спартана.

Коментари - Президентът Радев си назначи петима съветници | Днес.dir.bg

Президентът Радев си назначи петима съветници

Президентът Румен Радев подписа укази, с които назначи съветници в своя екип, съобщиха от прессекретариата на "Дондуков 2".

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев си назначи петима съветници | Днес.dir.bg

Коментари

А защо генерал Деси не е включена.

Не е важно колко са ,а какви качества имат.Защото нали снаете поговорката...Много баби хилаво внуче.

Щом оная пачавра Ирина Николова-Гъркова остава съветник, значи нищо няма да се промени, ще се смеем на гафовете и на новия президент :(

Пак ще излъжат народа тези червени гниди начело с шофьора на самолети!

щом има хора от абв и бкп-рабтата е ясна ще му изиграят номера

ура!българският доналд тръмп! българското население от днес нататък ще живее като, това на дубаи,катар,швеицария,хонгконг!сбогом беднотииио!

немките политици и бизнесмени са му дали задача да се справи със българската мафия,политици,корупция,и осъдени наи сетне висши български политици за зполупреба със власт и стопанска престъпност,и промяна на хората на съдебната система!

ура!очакват ни добри времена!богатство,щастие,безгрижие,като на раиски остров!българските пенсионери,кото са работили по времената на бкп на тодор живков,вече ще пълнят родните български хотели по нашето черноморие на нашите хора редом със съветските,пардон,сега руските туристи,немските,британските,френските пенсионери, и на шведска маса,а вечер ще разпускат със руснаци,араби и евреи по казината и ще живеят наи сетне като бели хора на бяла държава със заможно и щастливо население като на дубаи и шявеицария!ура другари!

Много ме е срам , пак надолу в блатото се натикахме.Няма никаква надежда за нас останалите в блатото

фатмак стана експерт тарикат на червените гниди. Назначава боклука с укази като независими и след 15 дни ги пуска като кандидати в листите на БСП.

"Против евроинтеграции. Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" 14 ноября 2016 "Европа наша: В Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты" Понедельник, 14 ноября 2016 "Очередная геополитическая победа Путина: Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" Понедельник, 14 ноября 2016 "Россия вернулась в Юго-Восточную Европу. На президентских выборах в Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты" 14 Ноября 2016

Трябва му съветник по етика, поведение, облекло, маниери, обноски...., първите 7 години са му пропуснати.., за казарма е добър, но за политик е като клошар на кралски прием. Хайде по комунистическо време беше предимство да си простак и дървеняк, но това време вече мина.

Еех Румене, пиле шарено, и без теб можем, само харчиш грешни пари на бедния народ и даваш грешни надежди на тарикатите от "Посрано20"

Бе това прецедентство нали имаше само представителни функции, какви са тези раздути щатове, съветници, говорители, прес съклецарки, първи мадами, вице мадами, позитано мадами, какъв е този раздут женски антураж, ме му ли стигат Деси, Курка и Лиянка? Много голям мераклия, с големо либидо е този льотчик, сега ще си наваксва изгубеното в небето време.

Ако мога да се набутам при Даринка.......

Колко съветници му трябват на един президент без почти никакви функции? Че и съветник по "Българската Коледа" даже, а съветник по българската зима няма ли?

когато президента е пенсиониран военен му трябват много съветници! та той незнае дори кога да козирува, кога да се ръкува! трябват си доста съветници!

сетих се и за пример. ето, миналата седмица го посъветваха, и назначи йончева за прессекретар. днес друг го посъветва, и я уволни! трябват си, и това си е!

Малко са още петима да му перат зелените чорапи! А.и още петима за "перат" самоходната тояга т.н. първа мадама! И тогава "какъв живот ще настане, ех здравей ..." пей сърце ( по точно - "възпей гнева на Ахила"

Браво на Радев, че разкара онази пръдла Йончева !

Браво за Илия Милушев. Най после да има един честен и умен професионалист в тази сфера.

До сега разбрахме, че си имаме президент-спестовник. Поне когато пътува...., а ЗАЩО не излезе пред данъкоплатеца и каже КОЛКО съветници има след двуседмичото си президенстване...И да ги сравни с администрацията на предишния или по-предишния...

..... ги НАЗНАЧАВА...

Сигурен ли си за Йончева ? Ако е така е сигурно заради снимките ,които бяха публикувани в посещението в Германия ...нали все пак бе "Прес служба" -съветник ...как така е изтекла такава компрометираща информация ? Не ,че не е било истина де !

вече и уволни един - Елена Йончева

чети на сайта на президентството и ще видиш кои, колко и какви са. На кратко, така като са изброени, първата,от ДПС, бе секретар по правни въпроси при Първанов и винтерес на истината има не само научни степени (звания), но е и твърде веща в работата си като юрист. Втората, ГЕРБ, е скромен, учтив и уравновесен човек, който предвидливо и много добре се справя с работата си и без да накърнява ничие достойнство. Третата, БСП(АБВ?), вършеше цялата работа по "Българската коледа" при Първанов. Четвъртият е ясен и няма нужда от пояснения.

тоя ще излезе най голямото говно някога докопало се до власт ...роско и гоце триера ряпа да ядат

Както го е подкарал Румен Десов Нинов ,май ще е ПЪРВИЯ български президент свален с импийчмънт или неда си боже с камъне и дърве от побеснелия ,излъган в надеждите си български Народ !

няма ли млади манекенки за това момче , че се женени лели е назначил

Все отбор откровен прокомунистически ДЖЕНК...!!!!!! Какво да говорим повече...

Генерале , да експераментираш с доверието и търпението на един Народ ,не е като да правиш лупинги в небето с самолет за няколко десетки милиона ,който ТОЙ ти е дал в ръцете , в едно с образованието и подготовката ти ... Имам приятел ,пенсиониран пилот ..подполковник ...пиеме си пиенето и го питам ...абе как така се оправяш на нощен полет , в облачност , мъгла ... как намираш летището ...пистата ... Той ми отговаря : Ами ... слушам в слушалките , държа ръчката ... и следя таблото ...компаса ...и ...ИЗПЪЛНЯВАМ ... те ме СЛЕДЯТ ,ВОДЯТ И НАПРАВЛЯВАТ ОТ ...ЗЕМЯТА ... Това ми го каза преди години ... Днес вече се убедих ,че е така ...дали си лейтенат или генерал -лейтенат ,явно си по -зле и от шофьор ,щом слушаш и изпълняваш външни нареждания ... Аз съм бил само шофьор и винаги сам съм си вземал решенията ...Не съм слушал ...пътниците ...

A съветник по слушането на Решетников предвижда ли се?

Съветник за българската коледа, е това е щат, това е длъжност мечта, това е началото. Следва съветник за 3-ти март, 24-ти май, 9-ти септември, пардон за 6-ти и 22-ри. А бе 365 съветника за всеки ден да има

Невин Осман... ?!? Турци ли ще го съветват?!?

Трябва ли името на човек да бъде негов порок, или просто си тъп?

Едната кадъна... другата ..Гъркова... Третата на нещо влашко ми намеква ... Пък полковника ...НАТО-вец ... Ей Радев ,пишман съм ,че те подкрепих да знаеш ...

Иначе йок гласове, щеше да спечели от нас.Трява, сега да назначи за байрам съветник. А и за българския великден може.

Тоя надут натовски пуяк май ще призими самолета преждевременно, както я е подкарал !

Даринка Владова е избрана от Радев за длъжността съветник по Българската Коледа. А съветник по "Българският Великден".Къде е ?

Е, ме ма.Чекам повиквателна та :)....

Глуповатий.. след като се наберат средства се подбират нуждаещите се деца, подбират се болници и екипи за лечението им, координират се нуждите на болници в цялата страна, подготвят се обществени поръчки за апаратура, после договорите, доставка, пускане в експлоатация.. купища работа има там..

Явно, има проблеми с функционалната граматност.

Посранският "Супермен"изглежда смешно в напъните си да изглежда като обигран и печен политик,но сам си знае колко е бос в тази област,в която и 20 съветници няма да компенсират пропуските му.

Да вземеш да обясниш, кой в България е обигран политик? Кой на политическата сцена у нас има съответното образование или специализация? Ще ти дам един жокер. Плевню, Тиквун, а може и някоя Калинка

Съветник по българската Коледа- тоя натовски слуга изби рибата.

няма да бъде "някой му назначи". Може без "си". Няма да си ги носи дома, я.

нема ли да му требва..

Ей така се става политик на годината-с 2 основни съветника от посрано,които му дават партиината линия и 5 в президенството.За да запълнят огромните пропуски на пенсионираната ушанка със сигурност ще му трябват още пет.

Пък на Боко Янето му е съветник по...хахахахааааа!!! Има съветници и съветници!!! ХО ХО ХО

Само ЦСКА!

да доживеем до нова година, да видим колко са добри тия съветници. Освен да държи речи, какво прави президента? То в тая държава май всички само това правим.

държи речи ,а не чете написано от друг....

Държи речи, които са интелигентни и съдържателно издържани, адресирани към културните българи. Разликата с друг, който звучи като на маса в кръчмата, е очевАдна.

Той другаря две думи на кръст не може да каже без да чете, а и на четене трудно го докарва, но иначе речите му са "интелигентни и съдържателно издържани". Ха ха, тази година 1 април много подрани!

Ей това се казва служба - да даваш акъл. Това българина най го може.

МрънкЯнето се превръща в национален спорт. А най-големите мрънкЯчи в тоя спорт са най-големите неудачници в живота. Хванете се в ръце и направете нещо смислено, бе.. ;)

същата "съветваше" и плев. а туркинчето е анонимка. даеееа и сметището, даеее и боклуците...

Посъветва ли се със царя,Курнелия и Доган?Герджика,виж как ги слуша.Ако има не съгласувани лошо.Бъдете верен слуга на тези които те издигнаха от нищото!Вземете пример от царският шут!

...Курнелия,бе?Той си получава директно инструкциите от мАсква!...

Курнелия и царя също.В момента "ГАВАРИТ МОСКВА"чрез горе споменатите.

Гъркова, Турчева... само да не вземе да назначи и Москов че ще ни обкръжат отвсякъде!

Съветници винаги са нужни. Акъл да дават в областите, в които един военен не е компетентен. Чудя се само защо са 5, като областите са стотици, ама това е защото осъзнавам каква долна соросоидка съм и как се пречкам на социалната политика.. ей заради такива като мен няма да се оправим!

Представяне на Портал за дистанционно обучение на НИП специфики. Дискусия по проблемни сфери при работата със софтуера. Лектори: Десислава Тошкова-Николова, главен секретар на Комисията за защита на личните данни и д-р Невин Фети Осман-Йорданова, съветник по правните въпроси на Президента на Република България 2014.......

От бекапето са или от дедесето са:)

Каунът Радев колкото и съветници да назначи все ще си остане тъп военен. Те първа ще му гледаме тъпотията!!

Защото летя със Спартана и сега,ще ги даде,за съветници,а по нататък,ако пътува с влак,може и още някой калпак,да назначи!...

Щом е решил да води любовницата си ПР-ка по света при всяка визита за сметка на държавата ще гледа и от време на време да спести някой лев като лети със Спартана.