Съветникът на Тагарев подава оставка, ще съди медиците от "Пирогов"

Мустафа Емин обяви, че се оттегля заради атака срещу правителството и замразява членството си в "Да, България"

Обратно в новината

Коментари - Съветникът на Тагарев подава оставка, ще съди медиците от "Пирогов" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние едно време като паднехме от половин метър все по болници ни караха...

Егати наглото копеле! Да си сяда на задника и да си трае... В статията е дадена хромологията на събитията. Децата си играят в чакалнята. НЕ МОЖЕ докато лекари и сестри се борят за живота на друго дете, ти ИДИОТИНО, да звъниш 3 пъти и да им се бъркащ в работата, ясно ли ти е - НЕ МОЖЕ!!! Ами ако товето дете беше в залата и в този момент друг глупак като теб почне да напира и да се бърка в работата на лекарите и да им пречи, защото тъпите ти действия точно това правят - ПРЕЧАТ. Затова, както писах и в началото - сядай си на задника и си трай!

Нагъл, по-нагъл, политик, Емин.

Тоз Емин що не е отишъл във ВМА, щяха да козируват, да чукат токове че и кафе може да получи. Той в Пирогов отишъл, после те така аз иначе. Там г-н Тагарев не важи

С такава брада може да е гюленист.

защо е блокиран

Те него трябва да съдят! Правят се но важни, а като се разчуе, ни лук яли, ни мирисали. Медиците му виновни!!!

Ако българите бяха народ, щяха да са пред Пирогов в защита на медиците,но не са - най-обикновенна мърша сме.

Много сте прав!

Този е типичен пример за "Дайте на простия власт ...за да му видим акъла !

Този плужек, на Осрайна ли е министър,памперси дървена пушка и бегом на фронта чеченци да го заплодят във всички отвори

Всички министри да обявят своите съветници и тяхното образование и квалификация, професия и политическа ангажираност, сигурно ще е много интересно и занимателно четиво :)))

Вместо да прави панаири да беше вдигнал телефона и да обясни на здравния министър, че не е нормално в София да има само едно педиатрия за спешна помощ и да измислят как това може да се подобри, защото наистина не е нормално да висиш с часове с детето на ръце. Понеже гледайки всичкия ужас наоколо, а и отношението на коравосърдечните медици нанася непоправимо травма на психиката на деца и родители. Проблемът е в прогнилата система и нейното 7правление. Доктори и директори на болници със заплата 1 млн на година, а няма пари за втори спешен център и оборудване

не било нормално - я ела например във Великобритания да видиш как се виси в спешно с дете и как се виси в къщи на телефона , докато ти с обади някой, за да ти запише час посред нощите при педиатър , и никой дори не си помисля да каже гък в чакалнята.. Не е само тука, спшната помощ навсякъде по света е натоварена , недофинансирана и с хроничен недостиг на кадри ..щото всеккото посети 10 години на зубрене иска да е пластичен хирург, или понe няккъв хирург, а не педиатър в спешно :)))

Явно съветника няма кой да го посъветва да се скрие вдън земя, че става нагъл, а търпението на хората към политиците се е изчерпало на макс и такива кръчмарски истории ни идват в повече

Нахалник. Не защитавам медиците, щото и те могат да бъдат страшно нагли и арогантни, но щом сельо се е постарал всички да разберат, че е важна клечка....и пукнатина глава на чавето е над живота на едно дете , логично този човек няма място в управлението, камо ли във военно министерство. За там се иска доблест и чест. Мен ако питате и Тагарев може да го последва, явно са по -гъсти от съветник и министър , че да могат да си правят такива услуги да плашат някой с министъра. Аман от шуробаджаници, хора без стойност за обществото и държавата.

Като е подал оставка да хваща Тагарев за ръката злго и той е за там

Гнусният фес да се екстрадира !!!!! През която граница си избере.....

Питай първо майка си.

Укроминистърът Тагарев да се изпрати веднага в Киев. Дано там го поздравят с някой чип от пералня русите.

Мустафата политик, ако това е обидна дума - може !

ех този шегобиец Емин - как да не се пусне някоя шега с министъра докато чака 4 часа за да зашият главата на детето му. Ей така на шега си подаде и оставката и се надяваме и ей така на шега повече никога да не чуем за него.

Нашата армия е васална на турската! Големият "БРАТ " от отан! " Съветник" на Търгашев !!?

Е браво, от кога чакаме да видим, гарга на гарга вади ли око, въпреки че този нагъл тъпак прекалява, но това са те, да България, като почнем от Пинокио и генерала пинчер че да стигнем до много по нагли субекти от този, как не е имало някой мангасар с дете и този да го изпревари, сега нямаше да бъде жив, но нека се съдят и поставят някакъв ред и дисциплина в Пиригов, и не само на пациенти, а и за лекарите

Това рядко л.но, което не е помирисвало казарма, какъв заместник минстър може да бъде?!?

Как така ще съди него трябва да го вкарат в затвора без съд

Този е тъп да продължава да се заканва да съди Пирогов. На срещата не са ли му обяснили да се покрие.

ама жена му в къщи го чака с точилката.. прегледах й социалните мрежи и.според мен тя е с т....те в къщи, ако беше сам докато обрабоват детето му, нямаше да вдига чак такива панаири сто процента:)))

Тия двамата Тсгарев и Мустафа дес да ги няма в армията и двамата са противни тъпи свини.

СИПАНИЧАВИЯТ МУ НАЧАЛНИК КАКВО СЕ МОТА С ОСТАВКАТА СИ !! ПОДАВАЙ Я ВЕДНАГА БЕ ТУЛУП !! ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ !! ХОХОЛСКА ПОДЛОГО !!

Емин нямал подходящото военно образование, необходимо за длъжността съветник на военният министър! Трябва незабавна проверка на назначаването му на този пост, Чрез връзките му с ДБ ДС!

Няма ли ценз и изисквания за длъжността, Които трябва да се спазват?

Добре че махнаха простака, От поста му! Това е работа на джобният генерал от ДБ ДС службите!

това е съветник, не е административен персонал. Съветник, може да бъде всеки, без значение от образование, ценз и квалификация. Може и да си неграмотен и да си съветник - по въпросите примерно за поведението и реакцията на ромските общности. Съветник не е административна длъжност - това е да получаваш едни пари всеки месец, за да казваш от време на време какво си сънувал.

Припомнете си тази случка когато гласувате на следващите избори.

Руското ГРУ активира спяща клетка в Пирогов, за да компрометира Да,България и Тагарев. Бяха притиснати и руско зависимите Борисов и Пеевски, да искат оставката на Мустафа Емин и Тагарев. Бдителни гражданини ,от жълтите павета,разобличиха гнусната руска провокация.

ненормалник

От ирония не разбирате...

И ето идва шифрограмата и аз падам на колене и се моля на всички богове - УВОЛНЕНИЕ!

Мустафа Емин е прав.Както и да го погледнеш случая.Дамата дето биела камбаните няма право да изнася информация от Пирогов.Второ няма обяснение защо в шокова зала се обслужват толкова бавно.Става въпрос за деца.Трето кой е бил сигурен че детето на Мустафа е супер здраво гледа телевизия и може да чака до сутринта.Ако в случая пациента беше ром щеше да има тълпа пред Пирогов и после среднощен панаир.Значи като си потърсиш правата и ги попиташ ,кога ще приемете детето ми се оказва че е натиск.Организацията ви куца Пирогов и.Оправяйте се.Пациентите също имат права.Така мисля,без да обвинявам никой.Имат нужда от медицински медиатори при нужда в криза с пациенти.

Прав е. Да изкарат чуждото дете,за да обслужат неговото с предимство. Това е правдата.

Ми като не му харесва в Пирогов да върви в киев, нали от там му плащат...

Пеевски ще чака ли 4 часа в спешното или целия екип на Пирогов ще зареже всичко и ще отиде там където им каже на крак ;). За един приятел питам

Еми да отиде па да видим.

Аре ве, арееее

Пак изпълзя тук онази психушата от КурИло и както своя патрон другаря Радев,Гълабовица започна да ръси мозъци,та чак да се сторва на журналистка.Левундарестата вместо да работи за болните,лелята която не става за санитарка,пак съска и лапуца срещу журналистите.Моме времето ти минало,като на Маноловица,като на Дъревица,като онази с тишината в спалнята.

Да извикаме с тебе дружно - сус, бе, керати! Нема да пипате нащето момче! Анандънму?

Ясно, групата копейковци се състезава по глупости на квадрат и сами си слагат плюсове и се издават.Люпилня за политически олигофрени злоупотребяващи с проблема в който всеки може да попадне.

Ха-ха-ха, защо мурджо не отидеш на украинския фронт за да запазиш "поруганата" си чест: https://inx.lv/miW7

Да извика Киро просто за свидетел, той всичко знае.

Засегнат на чест,а???Такива като този са много голям инат.От кой народ идваш бе приятел? Закани наляво и надясно.

В България за жалост хората с власт и високо служебно положение много често прекрачват моралните граници. Едно силно общество не трябва да толерира това. В полза за всички нас е тези хора да бъдат публично разоблечени и посредством обществения натиск да понесат последствията от своите действия.

Толкова много уж коментиращи ,а то "специализанти "на Възраждането пишат глупотевици та се късат.,и естествено политически,а не за медицинските неразбории на които много хора са били потърпевши. Е не разбрахте ,че спешното не е спешно и може да чакаш до сутринта.Нека приемат приоритетно тежки случаи,но как точно преценяват че останалите не са без да ги прегледат.Не всеки е с видима травма,може да има стомашен проблем,язва примерно ,други кризи и какво един екип за цял град и околия.Я стига!

Ами да т са направили точно това преценили са , че въпросното дете не е спешно. Прието е прегледано е , пратено е на коремен хиррг, направили са му рентгени, и са установили че е общо състояние е ОК, има нужда само от 1 шев- 1 шев при това не е имало дори кръвотечение. Тоест мама и тате са се изнервили от дългото чакане, а не щото детето им било на умирачка - детето си е стояло мирно и кротко гледало е телевизия, даже си е играло с други чакащи деца - по дми на тези които са преглеждали записите.

Ами никой не е преценил ,ти там ли беше?Познаваш ли системата ,висиш до припадък и си чакаш реда ,който не се спазва,защото има един екип за всички !Глупаци,не е въпроса че се е оплакал,има право ,а да имат съвременна техника ,повече екипи и бърза реакция.Това е Спешен център ,не чакалня пред семейния лекар.

Хората я чакали да отиде там, за да я атакуват “информационно”. Чакали са и някакви други депутати. Аха някой чист като сълза депутат да влезе в Пирогов и веднага скрита атака - вай, вай Мустафа.

Какъв съд бе, киртак.... я, марш в строителни войски !!

Не може, закрити са отдавна строителните войски.

Вие сте държавни СЛУЖИтели. Трябва да служите на народа и държавата. Кога ще го осъзнаете, мърши долни крадливи???? Първо заплашва служителят в спешното, сега заплашва със съд.

Има право да ги съда ,ако е преценил че лъжат и злоупотребяват.

НО ПЪК СИПНИЧАВИЯ МУ НАЧАЛНИК СЕ СКРИ КОТО ПЛЪХ !! ПОДАРИ НА УСРАЙНА ВСИЧКИ БТР КОИТО ИМАХМЕ !! ЧИСТО НОВИ МАШИНИ ОТ РЕЗЕРВА СТРУВАЩИ МИЛИАРДИ ! КАК И КОЙ ЩЕ ПОМОГНЕ НА БЕДСТВАЩИТЕ НА МОРЕТО ХОРА ?? ТАЗИ ТЕХНИКА ЩЕШЕ ДА СПАСИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ !! ПРОТИВЕН ИЗРОД Е МАГАРЕВ !! ГОЛЯМ КРЕТЕН !!

Оставка и на Тагарев!!!

Чудовищно е това което се случва в България. На какво основание и на какви критерии е отговарял въпросния Емин за да бъде назначен за съветник в МО ? Прокуратурата трябва непременно да се самосезира.

Още ли се казва така тази болница!? Със сигурност поне една подписка за смяна на това руско име с по-евроориентирано има някъде! Или спите, умнокрасиви!

Името си е на място.Пирогов е участник в Руско-турската война и има голям принос в развитието на медицината.

Ред е на тагарчо да си даде оставка .Боклуци.

Укробоклуците и българофобите от управлението на страната!

Тагарев всъщност има доста съветници... Един повече или по-малко не е от значение...

Представителят на ДПС в ДБ подава оставка.

Това нагло, алчно, арогантно, жалко недоразумение, незнайно как станало някакъв "съветник" в държавната администрация трябва да бъде съдено от медиците за насилие срещу тях повреме на изпълнение на служебните им задължения в името на пациентите. Кого ще съдиш бе, умствено недоразвит плазмодий, кай си мислиш че си? Вместо да изчезне от общественото и политическо пространство и никога повече да не се появява пред хора, той щял бил да съди. Хайде пробвай се да съдиш когото и било от медиците, за да видиш и усетиш нагледно какво значи "народна любов"! Некадърен имбецил! И тагарев трябва да е следващия, защото се опитваше да те скрие и защити!

ДПС го праща като свой представител в ДБ