Съветът по сигурността обсъди готовността на местната власт при усложняване на обстановката в Черноморския регион

Членовете на съвета се обединиха единодушно около решението отговорните институции да направят преглед и актуализация на плановете за защита при бедствия

Обратно в новината

Коментари - Съветът по сигурността обсъди готовността на местната власт при усложняване на обстановката в Черноморския регион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чуя "съвет за сигурност" да заседава, си мисля че това не е в БГ

70 руски дипломати събира ли се Съвета по сигурността.Обмисляме ли какви ще са последствията от всеки ход или слушаме какво казват от Американското посолство.

лентяй и нищоправци от снимката са събрали да играят комар на дългата маса, ама ние да им плащаме сметките.

Няма никаква опасност. Когато плъховете украински "бежанци" със луксозните коли побягнат оттам ще стане опасно. Лесно се познават: всички са със луксозни коли, млади мъже или семейства, харчат много и не общуват със бежанките украинки които работят по хотелите на две места за да издържат децата си.

Те нямат готовност да посрещнат зимата, която все ни изненадва, та...

Всички мъже и жени от 18 до 55 годишна възраст да се мобилизират. А това си е сериозна армия от милион и половина човекоединици. И да се пратят за пушечно месо (за друго не са учили нали са 80% дебили). Така ще се разреши проблемът с изхранването на останалите, ще си отядат на пушено! В Русия управниците още не могат да решат кой ще плаща кредитите на убитите, понеже банките са наскачали, че вдовиците със сираците няма да могат, а държавата отказва да плаща.

Като за начало се заемете с руските анклави по нашето Черноморие, както и с присъдружните им путинофили.

Повечето се оказва че са украински.

...и с джендърите като теб! Олигавил си задника на Чичо Сам, ама няма да ти се разминат нито студа, нито беднотията, нито ролята на пушечно месо, ако се наложи. За баня не говорим - не ти се полага, но ти и без туй не се къпеш - оше Чърчил го е забелязал при прадядо ти!!

Във военно отношение, ако някой инвестира три вагона пари, след 30 години може и да имаме армия. Към момента е достатъчно врага да ни навали с дъжд и да предизвика наводнение:))))

Ще ни засипят със стари оръжия, които след поколения ще изплатим. И ще ни пратят с тези оръжия на фронта. Като онези украински новобранци, които ги бяха зашили в танковете.

В момента е членството ни в НАТО. Други проблеми няма. Помислете си колко спокойно щеше да бъде ако бяхме неутрални а не принудени да вземаме страна и да ставаме врагове на държави с атомно оръжие. Нямам никакво намерение да се бия без значение за кого…не забравяйте, че това не е наша война.

То и държавата в момента не е нашата.

И Жужу напада А прибалтийските са в НАТО и Жужу го е страх Щото Жужу е просто един страхлив и подъл плъх

Провокира руснаците а после оле ле.

Къде е Мунчо Да не е мпбилизиран

Мълчанието е злато. Че като си отворят устите за разни евроатлантически опорки, дето им ги спускат

С нарастващата заплаха, трябва по най бързия възможен начин да се снабдим с всякакви съвременни ракетни системи за борба с наземни и въздушни цели. От 60 до 300км С300 са добри, но са твърде малко. Да насочим вниманието към HIMARS и др. Това са високо точни уръжия. Не трябва да се оставим някой за 24ч да стигне до Дунав... Затова, разбира се, трябва работещ Парламент...

Кой си ти? Никой, който ползвайки анонимността, много лесно се прави на герой. Мен пък не ми се воюва и не ми се мре заради украински фашисти. И понеже ще се скатаеш някъде, ако се стигне до мобилизация, тъпакът който слуша такива като теб и се опита да ме мобилизира ще изгуби живота си. После ще го изгубя и аз, но няма да бъда пратен на фронта. Ще ти дам един "българин"! И

какви планове, какви 5 лв, като в София се оказа, че освен за събралите се в кабинета и комшията отсреща - за хората Н Я М А никакви скривалища! и това се знае от мнооооого години! абе я по-добре да си направим една мобилизацийка, че поне ще сме на държавна ясла. ще ни хранят безплатно, колкото в склада има. то и без това тук са останали само старците!

Всички на майдана! Слава Україні! Героям слава!