Съветът на Европа натиска България за македонската ОМО "Илинден"

Комитетът отбелязва, че повече от 15 г. редовно се отказва регистрация на сдружения, целящи "постигане на признаването на македонско малцинство"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Точно затова Гърция не призна измислената държава с името което тя искаше за да няма някакви претенции и след 5, 6 годишни спорове Гърция се съгласи на компромис с тази измислена държава името й да се казва Северна Македония. Сега след като ще преговарят с нас трябва да се въоръжат с търпение за следващите 5,6 години след това да дойдат с преименуваната си държавица с ново име-Западна Македония, което нас евентуално би ни устроивало за започване на някакви преговори с Западна Македония.

За какво изобщо ни е този Европейски съюз, чиито интереси са диаметрално противоположни с интересите на България. По -добре референдум и да си обираме крушите от там. Колкото по-бързо толкова по-добре. Членството ни в тази организация не само е безполезно но и вече опасно.

По-скоро нашите представители по институциите в ЕС не си вършат добре работата. Явно македонците успяват са са по-убедителни в защитата на интересите ни. Иначе имаме ползите да си в ЕС са по-големи от минусите. Британците тепърва го усещат на гърба си...

Ще признаем "македонско малцинство" у нас на куково лято, защото няма такова малцинство! Вижте, из цяла България, без изключение, има българи чиито предци нявга са живяли в и бягайки от преследвания и убийство са дошли тук, в България, от земите на днешна Албания, Косово, Сърбия, Гърция, Турция и така наричаната Северна Македония!!! Нима тази хора сме, защото и моето потекло е такова, турци, гърци, сърби, албанци или македонци, а не сме българи?! що за простотия прояват тези от ЕС?!

Утре ще поскат да е признаем за тюрки, роми или гърци....

Просто усещам как ще референдум две в едно за ЕС и НАТО. А немско малцинство в Австрия Италия и Лвейцария има ли? Е френско в Белгия Холандия и Германия?

Съветът на Европа да си гледа гейпарадите и джендърите без да се меси в Българската политика.

КОНСТИТУЦИЯ Глава първа ОСНОВНИ НАЧАЛА (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. дори и гейропейските. Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, .... Много здраве и на европата и на съвета им.

Съветът на Европа се изживява като един съвременен европейски Коминтерн, вместо засрамено да замълчи. Европейските политици раздаваха български земи на килограм на турци, на гърци, на сърби, на румънци. А какво получи България. Единствено си върна Южна Добруджа. И сега Съветът на Европа пак се опитва да ни кара да вървим против историята си и против националните си интереси. Е, хайде стига вече, мирясайте, господа европейци, и се заемете с общите за Европа проблеми. Това ви е работата, а не намесата в работите на една суверенна страна, пък била тя и членка на ЕС.

Ами очевидно българските представители са некадърни да убедят колегите си в правотата ни. Как е възможно македонците да си налагат думат по-добре от нас при положение, че даже са кандидат-държава за ЕС? Явно са по-убедителни...

Същата тази Европа, която създаде преди повече от век и никога не намери начин да реши справедливо по отношение на България т.н. "Източен въпрос", сега иска от нас да плюем върху кръвта на националните си герои, на дедите си, които, въпреки сръбските репресии, въпреки фанариотските гонения, въпреки коминтерновската идеология, винаги са се чувствали, самоопределяли и назовавали "българи". Ех, как ни липсват политици с куража на Орбан, та да се озъбят и на Северна Македония, и на Европа така, че никога повече да не зачекват този въпрос. Но това е в сферата на мечтите. Нашите днешни са мекотели - за едната похвалка от европейците ще преклонят глава и ще предадат и най-святото. После се чудим защо поколението от началото на XXI в. изповядва национален нихилизъм - взема пример от някои от властимащите. Но Европа си е Европа, интеграцията си е интеграция, а заветът на дедите "Българино, знай своя род и родина" е завет и дълг.

какво казва за Българите в севмакедония, тях има ли ги, няма ли ги могат ли да се сдрухават илаг ли права и т.н...?

Като България, няма сърце, когато на България и липсва кураж, когато на България и липсва национален идеал става това! Всички се подиграват на България. Всички искат да откарднат от България. Докато материалното е по важно, докато има калинки и изчегъртване, докато се караме помежду си така ще бъде.

А после казвайте, че комунизма си бил отишъл.....

Нов гръмовен успех на Елена Йончева и Радан Кънев! Браво, другари!

Комисарите от Съвета май са преминали на хранилка на Коминтерна.

Членовете са 2 семейства . Да ги регистрират като семеен кръг северномакедонско микро-малцинство.

Тея ако ако вземат Макитато и Албанците в ЕС,кой ще ни купува паспортите.

Съветът на Европа не е орган на Европейския съюз.

suvetut na Evropa da si ebe maikata i da si suvetva tehnite geyove .te purvo da priznayat bulgarskiyat genotzit ,zoshtoto toi ne ostana priznat ot novite ni "priyteli "amerikantzite i dobrodetelite evropeitzi.

Нека еврогейска и юдомасонска ,неолиберална Европа да не се бърка в етническите работи на България.Видя се как се оправи с тълпите "навлеци" ,които призоваваше от бившите си колонии , а сега освен ,че иска да ни прехвърли част у нас ,ами и ни казва какво да правим Имаме си достатъчно предатели ,продажници и всякаква друга сороска ,добре платена измет.Чудно защо така наречената Европа не призовава Гърция ,за признаване на такива организации

Точно затова Гърция не призна измислената държава с името което тя искаше за да няма някакви претенции и след 5, 6 годишни спорове Гърция се съгласи на компромис с тази измислена държава името й да се казва Северна Македония. Сега след като ще преговарят с нас трябва да се въоръжат с търпение за следващите 5,6 години след това да дойдат с преименуваната си държавица с ново име-Западна Македония, което нас евентуално би ни устроивало за започване на някакви преговори с Западна Македония.

Тези дето ни отнеха Македония , Покрайнините , С.Добруджа , Тракия и Беломорието сега ни натискат и за ново " дпс "

Съвета на Европа да запомни, че в България няма македонско малцинство.

Защо си пишете глупости! Всеки може са се опредекя кайто си иска. Въпросът тук е, че Македонци има, те са наричани такива поради факта, че живеят на територията наречена Македония.

В Северна Македония има- Сърби, Българи и Ислямски змии- албанци - Османци... Тия ОМО-Илинден какви са ???? Българите в областта от Османската империя- Македония, бяха 500 години под Ислямско АЛбанско РОБСТВО. А след това от 1913 г, - 80 години под Сръбско Владичество.. Ислямистите Албанци и сръбските Комунисти на Тито, ТОРМОЗЕХА и ИЗМЪЧАХА българите в Македония, общо 600 години и затова те сега НЕ могат да познаят своите приятели от България.... Все едно някой да е отвлечен в гората от Бандити, за дълги години.. По същия начин, Сърбите искаха да ОТВЛЕКАТ българите в Източна Румелия през 1885 г, когато се обединиха България и Източна Румелия. Тогава сърбите НЕ успяха. Но след 30 години, през 1913 г те ОТЛЯКОХА, откраднаха и измъчваха българите в Македония. И НЕ знам защо са сложили статуя на Александър ВЕЛИКИ в Скопие ?? Тия явно НЕ знаят Историята... А всъщност, точно 50 години, след като гръка Александър завзема Персия, неговия наследник цар Пир напада РИМ ( преди Рим да стане империя) и ГУБИ войната.. След това Гърците в Македония са поробени или избити от РИмляните. А накрая са довършени от Хуните.. Същото е станало и с Траките, които са живяли на територията на деншна България. Затова и сега в областта Македония има- Българи, Сърби и Ислямски змии- албанци- османци.. Българинът- Паисий Хилендарски пише историята на България- "" История Славянобългарска" през Ислямското Османско РОбство, когато всички българи- и в Македония и в днешна България сме били под Робство.. Езикът в нея е близко до езика в Македония в момента. Българите Георги Бенковски и Георги Сава Раковски участваха в Априлското Въстание за Освобождения на БЪлгария от Ислямско Османско РОбство през 1876 г, когато всички българи и в днешна България и в Северна Македония сме били под РОбство.. А през 1934 г. , българинът Владо Черноземски убива Краля на Сърбия и Югославия за да може отново да се обединим всички българи.

Съветът на Европа няма абсолютно нищо общо с Европейския съюз! Не се бъркайте и не смесвайте понятията! В Съветът на Европа присъстват всички министри от географските граници на Европа, ЕС е съвсем друга организация! Проблемът е ,че има вероятност да ни изгонят от Съвета на Европа ,ако не признаем "македонско малцинство",така че една подобна куха организация не може да ни извива ръцете !!!

ЕБАЛ

А регистрирано ли е сдружение на малцинствота на българите в РСМ и какво ще каже съвета на европа за него. Да дадат обоснован отговор. Противоконституционно е да се правят партии и сдружения на малцинствен принцип. В тоя ред на мисли ДПС не трябва да съществува също. Има руснаци в България, американци, що да не си направят и те партии.

Да благодарим на БСП евродепутатите, които вкараха резолщция за това,вемсто да представят българскта гледна точка те защитиха Македониската и това не е случайна грешка, Станишев и Йончева ни прецакаха съвсем пи план, нещо типично за Станишев

Защо забравяш ДБ? Ами Радана?

Съвета на Европа да прави като вятъра.

Какво е Европедераз и има ли почва у нас? Тези имперски свине, които държавите им са основани на геноцид, поробване, грабеж, война, и убийства дошли нас да учат. Наглост, свинска наглост!

Вас майка ли ви е раждала, бе, мръсни човекоподобни джендъри?

Съветът на Европа могат да ходят там, където Стоичков праща всички! Аман от нагли джендъри!

Да възобновим и Куклус клан и СС .Вие с всикия ли сте .Западняци откачени..

А с истанбулската конвенция ко ке прайме.

Рада- дълбоката и лудото Ленче Йончева. Националните предатели.

Ами не са прави да искат регистрация на такова сдружение. Такова "малцинство" просто няма. Ако искат, да си признаят "австрийско малцинство" в Германия, или холандско в Германия и подобни. Нямат право да се месят. Организации на етнически принцип в Република България са неконституцуонни.

По тая логика ставаме държава само с малцинства - македонски, шопски, тракийски, добруджански ........

България да се с обедини българите - 50 хиляди паспорта, едва тогава ОМО "Илинден" ще види македонско малцинство, а не отказ за регистрация. Нека да се преброят през есента и българите и македонците за да се върнем отново на тази тема.

Никаква тема няма да се вяръщаме. Какви македонци, какви пет лева?

Как никакви- ами античните....?

Бойко бе лаконичен за Македония, каза македонско малцинство в България няма да има. Това е една от причините да загуби подкрепата от Европа.

Няма такова малцинство , а и всякакво друго тези не познават българската конституция ,там ясно пише няма малцинства в България всички са български граждани независимо от своя етност и религия

Тия упорито си настояват за измислиците. И накрая нищо чудно и да ги постигнат. Докато тука се карат и се дразнят от някакво си прекъсване по БНТ и това му е фикс мисията на министъра, макетата си действат.

Изчезвайте, кукуригалници!

са такива жалки,смешни и дебилни! Сякаш ние чакаме пред вратата на ЕС! Радев-предателя да внимава в картинката!

"Комитетът отбелязва, че повече от 15 години след първото решение по тази група дела редовно се отказва регистрация на сдружения, целящи "постигане на признаването на македонско малцинство"," Да се регистрира такова сдружение означава едно: да се признае наличието на македонски етнос, на македонска народност. А такава няма. Който живее в Македония или е българин, или е сърбин, или е албанец. Да признаем тогава пловдивско, тутраканско, симитлийско, горно-нанадолнишко малцинство, а? Признаем ли, че има македонско малцинство, повече не можем да имаме НИКАКВИ претенции относно изопачаването на историята от страна на РСМ. Е, искате ли цар Самуил, Кирил и Методий, братя Миладинови, Гоце Делчев и пр. да бъдат официално определени за македонци? За момента макетата неофициално ги титулуват като такива. Признаем ли несъществуващия македонски етнос, можем да забравим за куп наши исторически личности. Те веднага официално ще бъдат помакедончени.

Чисто юридически това не може да е възможно - няма никакви доказателства, които да подкрепят която и да е кражба от страна на РСМ на личности и постижения на България. Няма! Нито едно! Как ще докажат точно, че братя Миладинови са някави други, след като те издават книги, написани на български, наричат себе си българи, голямата им стихосбирка има думата "България" в заглавието си. Във всеки град от Бургас и Варна до Видин има улица на тяхно име.

Невиждаш ли как. То става в момента и то чисто юридически.

На тях доказателства не им трябват. Те си присвояват исторически личности и толкова. В Струга е къщата на братя Миладинови, в Охрид - Самуиловата крепост. Това им е напълно достатъчно, за да твърдят във всичките си учебници и книги, че тези хора са били македонци. А че днешна Македония някога е била българска територия - това не просто се пропуска, а също се изопачава. Според тях това си е македонска територия, населена с етнически македонци, която в един момент просто е получила така чаканата независимост. Работя с македонци, бедна Ви е фантазията какви промити мозъци са и до каква степен са изопачили всичко техните "учени". А мотивът защо Гоце Делчев, братя Миладинови и другите сами са се наричали българи е, че просто по онова време не е съществувала независима държава Македония и тя е била прикачена като част от България.

Не е възможно, пак ви обяснявам. Първо - НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ. Второ, ако се опитат бюрократите чисто политически да ни прескочат, това ще означава ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА РАЙОНА. Убеден съм, че болшинството българи ще предпочетат да са извън този изгнил и корумпиран съюз. Защото явно този съюз ни е ВРАГ. Защитава под милион промити мозъци, на базата на какво, ако не са пари и чисто политически интереси. Ако искат да предпочетат една измислена през 1945 нация и официано съществуваща след 1991 държава пред нас, ще си носят последствията. Пълно е с предатели в парламента, но те са само 200. Българите с българско самосъзнание са милиони, и то не само в България. Няма как да предадем историята и езика си. И културата си! А вий продължавайте за Дай България и Радан, и Славун, и Мая да си гласувате. ВМРО били лоши, ако ги нямаше тях, не ми се мисли какво можеше да е сега.

ХОМО Илинден може да се регистрира , но не като партия , а само като НПО от ЛГ-транс движенията.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Европейският съвет, Съветът на Европейския съюз и Съветът на Европа са различни организации, като последната не е институция на ЕС.

Драги коментиращи , хайде първо да прочетем що е то "Съвет на Европа" и какво общо има с ЕС :)

Нищо общо няма, пореден клуб на диктатори, създаден от комунета.

Съвета на еВРОПА нали беше против комунизма?

Да, против комунизма са, но само на думи! Ето ги истинските лица на "съюзниците" ни...

Да прочетат конституцията - партии на етническа основа са забранени. У лево!