17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Според тяхното решение се открива път през юни догодина предприсъединителните преговори със Скопие ..............Уточнява се, че решението за начало на преговори е обвързано с подкрепа от Европейския съвет и с осъществения напредък до края на следващата година. " Колко точно и ясно определят момента на започване на преговорите. На 15 юни 2019 година ще решат в зависимост от постигнатите резултати до 31.12.2019 година.

Браво.

Тате каза"ще,ще"....Догодина до амина-я камилата,я камилата...

Поживем - увидим! Ние руснаците, разбира се, ще направим всичко възможно да провалим това!

Дано да е така колкото ние имаме право да сме в ЕС толкова и тези страни имат ,нима не са европейски Колкото нас?

За Северна Македония - да!, но за шиптарите не съм съгласен!

Ееееееееее, та половината Северна Македония е шиптарска.

"Това съобщи за БТА дипломатически източник." Случайно да сте чули за официално изявление на ЕК по въпроса? Просто замазват противоречията и несъгласието на поне три страни, че иначе язък за големия напън! Пък и ако беше вярно до сега щеше да има безброй изявления на нашите " политици"!

Голям успех на Българското европредседателство ! Не само, че постави Западните Балкани във фокуса на разединения ЕС, но успя да осигури развитие в пътната, енергийната и дигиталната им свързаност и напредък в евроинтеграцията на Македония и Албания, както и на Сърбия и Черна Гора, които отварят 2 нови и съответно 1 нова преговорни глави ! Браво на българското правителство !

Пробив за герберите. факт.

Албания, сериозно ли?

С Турция от кога са на "открехната" врата? Има-няма четвърт век, а може и повече. Почват да ги карат да правят номера като цирково кученце, без даже бисквитка да дадат.