Ирина Бокова остана пета след поредното тайно гласуване

На поредното тайно гласуване Антониу Гутериш получи отново най-много гласове, а Ирина Бокова остана пета, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Бокова остана пета след поредното тайно гласуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак по бих възприел Сталинка. Поне не е дъщеря на убиец.

червената номенклатура отива в шеста глуха, след няколко години няма да има и помен от тази пасмина...слава богу

Само ПИЩОВА!!!! Хем смех, хем кебапчета!!! Лозунг - "НА ВСЕКИ 'ЖАКУЗИ!"

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ПОТОМЦИ НА ПАРТИЗАНИ -БОРЦИ ЗА ПАРИ ПРИВИЛЕГИИ И СЛУЖБИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА СВЕТА ВОДА НЕ НАПИТА.ТУК НЯМАТ РАБОТА да заминават в матушка Рус ,за тях тя е по -важна от България.Не разбирам защо трябва да се коментират комунистическата сволач.ПЕТА -много добро постижение за отроче на убийци-комунисти

язък, имаше голям шанс да затрие и ООН-то... едни бюрократи по малко

Уж щяха да слагат човек от източна Европа че е на станало вече време оон да бъде оглавено от човек от източна Европа поне така говориха но май това са били явно само приказки и долни лъжи! Аз до колкото знам Португалия е в западна Европа а не в източна!

точно така - от изтока, но не и комунде от бившата номенклатура. Ако беше чиста сигурно щеше да е фаворит...

Няма как да е"чиста" и да стигне до висок пост.

Скандал е дори участието на подобен комунистически парцал, потомка на масоя убиец и с пряко участие в срива на страната. Да не говорим за абсурда , тая изгуби президентски избори като комунистическа кандидатка в комунистическа страна, в която комунистите контролираха целия преход и печелеха всички избори въпреки фалитите си , докато заплата не стана 1 долар и на всеки стана ясно с кви гнусни боклуци са го управлявали, крали и манипулирали

Ти изобщо не си наред!Отивай на психиатър докато не е станало късно!Умопомрачен човек,зомби!

Комунистките Бокова и Георгиева нямат място в ООН.

Не знам кой е бащата на Кристална, но знам кой е бащата на Бокова.

Ами разбери това което не знаеш за Сталинкиния баща,ще бъде забавно!

Стане ли българка шеф на ООН е само въпрос на време тази завладяна от ционисти организация да се разпадне.

Крайно време е Бокова да се оттегли от кандидатската надпревара за генерален секретар на ООН. Явно този път Русия няма да си мръдне и пръста за не,я и да спретне някое активно компроматно мероприятие, както беше при избора й за шеф на Юнеско. Интелигентна жена със славно комунистическо потекло, дори и апартамент в Ню Йорк на няколко преки от централата на ООН си е купила, ама на! Мръсните империалисти не приемат тези аргументи и това е! Хайде, другарко Бокова оттеглете се по-живо, по-здраво!

Защо да се оттегля,ти от чие име я подканваш?Това е кандидатура на България и трябва да бъде подкрепяна, представлява държавата,има качества и по какви причини трябва да се оттегля ,а и винаги е работила в ООН и в ЮНЕСКО.Дори не може да се говори за комунистическо минало в пълен обем при положение че баща й се пенсионира през 1976г. и то като редактор на вестник.Цялата помия е недостойна и само помага на другите кандидати да излязат напред.Още ли не сте разбрали че всеки участва с личните си качества,а не с тези на роднините си или като бившите комунисти гледате дали в родата има партизани или ятаци,а човека може и да не е читав.Прекалено ограничено и тоталитарно мислене!

Моля да се разберем- не е кандидатура на цяла България...а Филип Боков кой беше, а сина и автокрадеца къде е? Въобще фамилията и с какво е допринесла за просперитета на цялата България дето е зад нея??? Компрометирана е и затова няма шанс ако ще и Обама и Путин да застанат зад нея....не, че от ООН-то има някакъв смисъл въобще...

ама много про..ст. Вето на Бокова налагат САЩ и Великобритания.Държави със супер мощни тайни служби. Със десетки хиляди експерти и анализатори във всяка област. Те много добре са проучили Бокова и знаят какво представлява.Наистина ли вярвате,че САЩ и Великобритания се влияят от мнението на някакъв си Евгени?

Какви тайни служби,при тези ненормални откачалки ,правещи се на антикомунисти които писаха доноси,заради онази овца Сталинка,България се изложи като държава изобщо.Държава на откачалки,това е имиджа!Да не би в западните държави да няма комунистически партии,има и във Франция и в Испания и в Португалия и особено в Китай но са на друга плоскост.

Мъжка баня - за жените вход забранен. Ирина е първата жена-директор на такава огромна организация като ЮНЕСКО от1945 година насам. Вместо да се гордеем с такива личности ние пишем доноси и си сечем клона под г.зовете. Е, как да ни уважават в Европа и по света. Жалки, дребнави душички, за които светът се е събрал в една точка от миналото - точката на раздора между леви и десни.

ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!!!!! ТОВА БЕШЕ ЯСНО ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН, НО НА ТЪПИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ИМ ДАЙ ДА СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ!!!! СЪЩОТО Е ПОЛОЖЕНИЕТО И С ГАЗОВИЯ ХЪБ!?!?!?! РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ РЕЧЕ И ОТСЕЧЕ: 'ЗАБРАВЕТЕ ЗА ЮЖНИЯ ПОТОК!!'', НО НЕ ЕЛА ДА ВИДИШ Н А Д П Р И К А З В А Н Е. ПО. ВЪПРОСА! КАК ХЪБ-а НЕ ЗАВИСИ ОТ РУСКАТА ГАЗ, ТЪЙ КАТО ИМА И ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ!!! А КОЙ НИ ГАРАНТИРА, ЧЕ ТУРЦИЯ ЩЕ ПУСНЕ ГАЗТА ОТ ДРУГИТЕ ИЗТОЧНИЦИ ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ НЕЙНАТА ТЕРИТОРИЯ???? ИЗОБЩО, С Ъ Ч И Н Е Н И Я ПО К.А Р Т И Н К И, С М Е Т К И БЕЗ КРЪЧМАР, Б Л А Ж Е Н Н И. С А. В Е Р У Ю Щ И Т Е!!! К О Г А Т О. Ц Ъ Ф Н А Т. Н А Л Ъ М И Т Е!!! КОЙ К О Е Т О. С И. И З Б Е Р Е!!!!!!!!!

Който се държи за Русия, е бита карта. Щом Бокова не го знае, следва, че няма компетентност за такъв пост. То и от много други данни следва, но и това е индикатор.

Все още има време да се номинира нова кандидатура, обща за няколко страни от Източна Европа! Тези кандидати не могат да съберат пълно одобрение.

Кристалинка ви е на сърце и за това май говорят последните ''консултации'' на боко за нея защото явно дебелизма им и текстовете които трябва да се пишат срещу Бокова и в защита на кристалинката срещу заплащане пускани с имейли май са свършили работа да и се отвори ''демократично'' парашута и за там както стана с първото и комисарстване предложена пак от боко след като орезели първия си представен комисар Желева....Мутренско мафиотски игри бокови подкрепяни от краварите заради техния човек кристалина мислейки че хората не схващат игрите им...

На мен лично Кристалина ми е на сърце. Не знам доколко ще е на сърце на поляци, чехи, унгарци, румънци, хърватии албанци, които нямат собствени кандидати.

Лично на мен са ми на сърце умни, честни и кадърни хора. Бокова не отговаря на тези критерии. Тя е глушпава, щом се държи за Путин. Нечестна е, което докладва ревизиращата комисия на ЮНЕСКО, както и колегите й от ЮНЕСКО споделят масово пред пресата. А не некадърна, защото влоши организацията още през първия мандат. За целта преди избора за втори мансат назначи корумпирани хора, за да я подкрепят. Такъв образ не бих подкрепил, ако ще да е от моята фамилия, ако ще да е българка или която и да е. За мен принадлежността към моята географска общност или националност не е особен аргумент. Аз знам, че полезниат човек е полезен за всички, ако ще да е на налечен остров. А отровният човек е отровен за всички, ако и да е българин, ако и да е роднина. Не съм простак, който да реве, че сме отричали българската кандидатура и прочее - тов аса хора, свикнали с израза "наш човек", което моментално ги изключва от списъка на моите хора. Моите са с качества, изброени по-горе.

Кандидатурата на дъртата комунделка и москалска агентка отиде в небитието. Добре, че ни се размина такава никаквица да ни представлява пред света! Сега играе ролята на мюре, Путин сигурно ще я "отстреля" в полза на сръбското си протеже.

видяла жабата, че подковават вола и тя дигнала петалите

аз съм за Кристалина ли Сталинка ли - това да й е кусурът, ама да не е дъщеря ако не на сериен убиец, то убиец на Райко Алексиев и на много други и леля на крадец на не една и две коли .Ще се съгласите, че това е невъзможно.

При положение че е кръстена на Сталин,ти знаеш ли кой е баща й?Кой нормален човек би си кръстил дъщерята Сталинка,ако не е привърженик на режима му,чак го е обожествил!Нали се вижда как се държи,а и няма никакви качества освен пози,много добре си пролича при наводненията колко струва!

прочети в Гугъл докладът на Петър Младенов пред Пленума на ЦК на БКП, изнесен на 11 декември 1989 г. и ще разбереш.

В България имаше хора, които се опитваха да ни внушат, че едва ли не тая бокова е почти сигурна победителка или, едва ли не, ако не издигнем тая сталинистка щерка, ще настъпи национална катастрофа за България. Абе, комуняги, на тая ваш'та не само че не й свети високият пост, но тя се оказа на опашката. Ако не се бяхте пенили толкова, можеше да издигнем Кристалина, която, ако не на първо, то поне със сигурност нямаше да е на пето място!

то пък къде е разликата? от Баба Яга та на СтаЛинка... тя въобще не е била в БКП...и тя е от АБПФК котило.

Е, във всеки случай, баща й не е бил член на политбюро от сталинския период. Освен това, жената е от стар възрожденски род - Кършовски, и е била преподавател в университет, а не комунистически дипломат от МГИМО. Била ли е член на БКП не знам, но и да е била - голяма работа. Със сигурност не е била партиен функционер, за разлика от бокова, която е била член на ЦК. Важното е, че Кристалина е харесвана от цяла Европа, а и от други страни и има реален шанс да се пребори дори срещу евентуалното вето на Русия.

Аз пък мислех, че вече са я....

трудно е да помогнеш на хора , които не им се мисли , та камо ли нещо друго ! искам да си отговорите на въпросите : откъде дойде в BG цялата мръсотия(мизерия, цигания ,мафия и геноцид) и се превърнахме в бунището на ес ??кой ни убива психически и превръща в мутри , бг мутри , кой печели от това ???

много е просто: спомни си кой свали Тато и се огледй в града където живееш и ще видиш, че 90% от новите милионери са от властта преди 1989г.

Пиша, че съм Икар, защото брато ме пита какъв ми е въпросът. Да прочете един пост по-надолу.

Каквото и да ти говорят става дума за мънгизи и имоти. ЮНЕСКО ?

оон е оом -организация на обединената мафия , нормално е главният секретар да е българин , нашата мафия е най-силна и угоена и расте ли расте !

гутериш е европейски цоциалист, а кой е председател на пес? значи, пак боковците са на власт и в централата на организацията на обединените престъпници..

те са най-продажните сигурно и удобни за марионетки на цру и сащ , които им осигуряват най-добрата охрана !

не е първа, дори и вторият не е победител, значи не ме интересува.

....

На кой му пука кой си бе глупак. Може и Мика Стоичкова да си.

няма да получа отговор, а само минуси, а ми е интересно какво ще ми отговорите.

какво питаш брато?

оставете Бокова - бита карта. Аз питам, като сте толкова против това децата особено на комунистите да учат и живеят в омразния сАЩ и точно когато има борба за надмощие с Русия защо избрахте точно Корнелия за най висш пост на БСП - тя идва от СДС, а нейният син и той в САЩ. Знам, че няма да получа отговор.

Ами то и боко идва от мутренските ''бизнесмени'' ама си го подкрепяте срещу кебепче или длъжност???Престанете да загърбвате реалността като търсите под вола теле за да оправдаете недоразумението в себе си

космополит, хаха. Така ли вече им се вика на безродниците, дето избягаха на Запад от алчност ? Космополит - глобалист, а всъщност човек без корен, отрекъл се от най-святото- Родината си.

По твоята логика и прабългарите са безродници, щото са се преселили отвъд Дунава.

каква била Бокова всъщност - на това му се вика КОСМОПОЛИТ и е точно за това място -ха-ха-ха.

на Путин човек. Там е проблема, че Бокова уж с никой не е, но и с България не е, и накрая май май само с кинтите и заради кинтите е там, където е.

Организация на ОБЕДИНЕНИТЕ нации!Каква България,това е световно обединение,много ограничено мислите!

Ами от самото и натрапване и беше казано,дректно в очите,от САЩ и Англия,че никога няма да я допуснат до поста в ООН,най-вече ,че тя е протеже на Путин и българите имат негативно отношение към нея и то в огромно мнозинство!Бокова да се откаже ,ако има малко достойнство,но от Кремъл не и позволяват!Комуно нахалството продължава!

Бокова е кандидатът на ФРАНЦИЯ. Русия гласува досега винаги за Лайчак! Поне се интересувайте малко,преди да пишете измишльотини.

ако бяхме достоен народ , тази с баща и щяха отдавна да са минали пред народния съд и получили заслуженото наказание , но явно от държавна сигурност са против подобно развитие у нас ! те знаят , че са извършили престъпления срещу бг народ , затова изчезват на запад с децата си , просто се страхуват от народната любов ...

Ако бяхме достоен народ нямаше да допуснем мутри да ни управляват и да заменят държавата с мафия:((((

Пак се изхвърли неподготвен!Какво престъпление,какви пет лева,какви деца,какъв народен съд!Тоталитарния режим ти е промил мозъка,а и Бокова не е извършила никакво престъпление,и ти изобщо не знаеш в кой свят живееш!Ибъркана глава!

какво значи "ибъркана глава" ? главата ми е много по-добре от твоята и нямаме еднакви представи за морал и ценности

нека не забравяме, че антониу гутериш бе един от онези, които най-много пропагандираха заливането на Европа с умерени главорези, като ги наричаха "бежанци". един от най-големите предатели на европейските народи е въпросният гутериш, за това е най-горе в листата на нпо-то на сащ наречено перверзно, но за благозвучие оон. типичен цоциалист.

Гутериш явно е човек, на когото САЩ могат да вярват. А Бокова е нито със САЩ, произлиза от БКП, нито е с Русия /децата й са във ФАЩ, купила си е там и апартамент/, и най-важното и с България не е. Коя е Бокова всъщност ? Никой. Подлога на всеки може да е, стига да падат кинти. Затова тя няма грам шанс за поста в ООН.

така ли? и защо аз трябва и съм задължен да вярвам на сащ, а не на себе си и каквото АЗ виждам, м, умнице?

като към безродници и предатели е към всички побягнали на Запад и изоставили род и Родина. Те не са на Запад защото милеят за България. Те са там от алчност.

Сами се порязахме по нашенски. Онзи психар кинаджията пусна донос и колко му е да се прецакаме

не съм бил. Но презирам безродниците и предателите. А такива, освен Бокова, са и тези които управляват България или се пишат опозиция. Но поне не се кандидатират за шеф на ООН.

Зашто, свива устето, като на дърта кокошка дупето! И, не събра пари, да се боядиса?

Ама кой идиот ви каза,че комунизма е нещо лошо? Комунизма е идеал,който за съжаление няма да се сбъдне скоро,но ще го има!!! И не знам защо слагате знак за равенство между омразата ви към собственото слабоумие и комунизма.Въпреки напъните ви,плюенето срещу Бокова не е антикомунизъм,а антибългаризъм.

бг комунисти трябва да си платят милионите грехове ! те унищожиха България и българския народ ,те ни направиха роби и просяци без чест и достойнство и милиарди дългове !!! Те ни отнеха всичко и ни превръщат в ислямска държава !! По -голямо престъпление от това има ли ??????????

Идеал?! Заради този т.н. идеал изпълнители като Ленин,Сталин,Мао унищожиха над 100 млн души през 20 век. И никога няма да се случи този идеал,защото противоречи на най-важния природен закон - че за да има движение и развитие трябва да има неравенство. Ако всички са равни,както повелява марксизма,то тогава спира всякакво движение и всичко застива на място. Чети повече Ницше вместо Маркс,Енгелс и Ленин.

ще го има в празните ви кратуни!

От начало се знаеше че няма как да я изберът след като издигналите я всячески действаха против нея, оплюваха я безцеремонно, саботираха я с машата кристалина и какви ли не мръсотии сътвориха без да се замислят както винаги че се подлагат СРЕЩУ България. Не я мисля защото тя има опита, знанията, интелегентността и няма да остане без работа но се ядосвам че продължаваме да търпим тия дето работят против България толкова време използвайки властта

Хахахахааааааааа!

тя си получава само заслуженото , нищо повече !!!

Де да бяхте получили 1/100 от нейното ''заслужено'' ама няма как с толкова акъл в кратуната..Ще и накривите капата като я оплювате ли??ще и намалите знанията интелегентността постигнатото от нея ли???

българските комунисти и техните деца са хамелеони и човекоядци , в тях няма нищо , нищо, нищо българско и човешко , те са пример за това , което не трябва да бъдем като нация ! за мое най-голямо съжаление , много хора ги смятат за нормални хора , но нормално ли е да лъжеш собствения си народ и да го унищожаваш ??

Не си много наред,при положение че минаха 26 години и още мътите и се оправдавате с един приключил строй,а не гледате бъдещето и няма да го видите!Почти 90% от хората преди 1989г. са били комунисти по задължение,но поколението не може да носи товара на минал строй,нито е нужно!Щом са завършили на запад това са хора открити към света,а не ограничени и образованието на запад не е порок,а предимство!Другото е лошо че връщайки се тук и попадайки в ненормална среда те не могат да се реализират,а бъдат оплетени и използвани от кой ли не за лични интереси и корупция в която се включват,защото държавата я няма!

"защото държ авата я няма "!!! браво ! те(комунистите и държавна сигурност), в името на личните си (предателски) интереси унищожиха държавата ! и продължават с пълна сила , необезпокоявани от никой !

туй комунетата се разлютиха - защо децата на Бокова учат в САЩ - да ви светна - ако не учат за професори и академици - те отдавна вече са завършили и сигурно работят там. Тя е дъртичко. А защо не питате и себе си защо избрахте Корнелия за ваш баш комунист - не знаете ли къде учи синът ѝ - пак в САЩ. Ако не друго това показва предимствата на САЩ пред нас и Русия.

А щерката на боко в банкя ли завърши????А децата на бая гербераси в България ли учиха и останаха???Как пък малко не ви се размърдаха мозъчните клетки да проумеете реалността но явно оплюването ви докарва прехраната

ама със сигурност няма да е фурнаджийска лопата, каквато е Бокова. За това става въпрос.

се самиш да пишеш на български. Сравнява Меркел с Бокова. Съгласен - и двете комунистки. Меркел - единствено нейното семейство отива от Западна Германия в Изтомна, когато за обратно другите дават живота си. Известно е че демократите са пълни наивници, като Кол, който я предложи и поддържа, а после си блъска главата. Европа - Меркел, та Меркел - сега си бълска главата. Добре, че българите са прагматици и овреме отвориха очите на света поне за Боковата.

aнтониу гутериш - сеп блатера на оонето - една организация на/за организираната престъпност.

НИКОЙ. Тя няма Родина. А това е най-важното, когато се кандидатираш за такъв пост. По-иначе щяха да гледат на нея и на който и да е българин, ако показва съпричастност и ангажираност към собствения си народ и Родина, ако децата му растат и живеят в Родината си, а не са пратени на обучение в еничарство. Така че, Бокова никога не е имала какъвто и да е шанс за шеф на ООН. Просто никой не обича БЕЗРОДНИЦИ.

Ирина Бокова е най подходяща и би направила много повече за ООН!Но попадна в обкръжение на властолюбиви конкуренти,по точно конкурентка от бг,но заемаща пост в ЕК, с големите претенциибез да има същите качества.Под егидата уж от антикомунисти,а всъщност от безродници,кампанията се използва от чужди правителства в полза на свои кандидати!С тази изфабрикувана чернилка самата България показа лош имидж на примат,една объркана държава на идиоти!

Родилни напъни на ялова кондидатура. Пари на вятъра.

къде е учила Бокова. Питам какво е направила за България ??? И защо децата й учат във ФАЩ - нашите колонизатори и поробители, които ни готвят за фронтова държава и пушечно месо. Тя възпротиви ли се на това ??? Ей така от кумова срама и да покаже, че не е безродница. А ?

Защото е чела заглавието:"Руската икономика удари дъното, но още копаят..."Ами на всички комунисти(даже внучката на Сталин) са в загнилия запад..ха.ха