Саудитците предотвратиха атентат в Голямата джамия в Мека

Саудитските власти обявиха, че са предотвратили терористична атака срещу Голямата джамия в Мека.

Обратно в новината

Коментари - Саудитците предотвратиха атентат в Голямата джамия в Мека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фалшив атентат!

ТИЯ СИ НЯМАТ И ПРЕДСТАВА КАКВА УСЛУГА ЩЕ НАПРАВЯТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО АКО ВЗЕМАТ И СЕ САМООНИЩОЖАТ !

самоУнищожат с се пише. и по възможност с малки буквички!

Да се чудим ли?- тактиката на червения терор в комбинация с идеологията на религиозен фундаментализъм от най-свиреп вид, дава такива "плодове". Всъщност, грешката е на идеолозите, философите и поповете.- Човек не живее, за да умре. И душата му не умира, като тялото. Но дори "праведните" души не остават в рая, освен за малко. Понеже, умираш ли, ти не си истински праведен. И идваш пак на земята, живот след живот, докато станеш толкова благороден и силен, здрав,съвършен, че се научиш да побеждаваш смъртта. Праведникът се жертва без насилие и възкръсва истински, осезаемо, материално- като Христа. А после вече и раят, и целият космос е и негов... Следователно, всяка война, всяко разединение на човечеството, е безсмислено. И за какво са споровете? За власт, слава и богатство. Но!- "Малкото е повече!" Човеко- християниин, мюсюлманини, юдей, будист... или обикновен атеист- помни това.

..И КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ КАТО УМРЕШ,ИДВАШ ПАК НА ЗЕМЯТА ?

Не. -Като умреш, душата ти скита, като разумна енергия, из пространството на различни места.Душите на пияниците се роят край кръчмите, алчните- край местата с много пари, развратните- край местата на разврат, а лакомниците- край кухните...всички те страдат, че не могат да имат това, което им е харесвало приживе..Само душите на горе-долу праведните са допускани в рая- да видят, за какво иде реч. Идваш пак на земята, когато двама души, свързани с теб от преди, се съберат и си родят дете- ти си тяхното дете, с ново тяло и стара съдба... Ако искаш- вярвай, ако искаш- недей. Човек има свободна воля.

И за това е виновен Катар зер той е на мушката на американските подлоги и им пречи да използват Русия в този случай...

Сунитско поле-включва СА,Катар,Египет,Тунис,Либия,Турция и странно Азербейджан В случай на война с Иран са обещали тлъсто парче от Иран,населено с коренни азербейджанци.Съюзник САЩ.Шиитска дъга-Иран,Ливан,,Ирак,/болшинството шиити/и Сирия Главен съюзник Русия.Една от причините за съчувствие към шиитите ,че сунитите от СА,Катр само лоши неща.Те спонсорират тероризма и уахабизма .Те възпитават радикални ислямисти.СА и Катар внасят огромни пари в Турция като съюзник.Целта на сунитският полумесец да спре Иран.Сунитите изгубиха Ирак,там командват шиити,искат да компенсират това за сметка на Сирия.

"..осуетили атентат..."Сигурно е шиитски такъв.Финансиран и логистично подготвен в Иран.Поне това ще е официалната версия на"Кралството". Мракобесна държава-Кралство.Прости уахабитски фанатици.Верни САЩ партньори.Хамилари,племенни структури,шейхове,попаднали на правилното място в съответното време. Не съм жена.Чудя се,ако се бях родил такава,къде е по-зле-в Сауди Арабия,Индия,Афганистан или Пакистан.......

Това е вътрешна работа! Но пък, ако беше станало, щеше да има няколко хиляди прости орки по-малко!

,а умира тъп .

Може да си създават алиби, за нахлуване в Катар. Политика.

Да се покръстят станат християни и много по-лесно ще могат да обвиняват ислямистите. Сега им е по-трудно :))

Споко. следващата е с ракета!!!!

няма нищо странно в СА имаше много атентати тва си е тяхна работа само да не се запукат с иранците че тогава става сложно щото едните чалми са пазени от запада а другите аятолласи от русия но като цяло интерес от разбутването имат производителите на петрол за да се вдигнат цените които пак падат запада има интерес от спокойствие и ниски цени

производителите на петрол? Защо запада да е нещо отделно от тях?

На сложни въпроси този не отговаря. Абсолютен трол.

Филка, ти ли си бе. брат :)

Фейк нюз, или сценично изпълнение.

Трябва да поканим и саудитците в ЕС, защото се чувстват застрашени и преследвани поради своята раса и вероизповедание на своята територия!

В пакет с Израел. Другите баш "демократи" в Близкия изток.

Нали скачат много, за да защитават религията си. Да ги видим сега, когато тя наистина е заплашена от сатанисти и врагове на човечеството.

Просто, все още режат демонстративно глави по площадите. Заради религията, но и за забавление.

Залагам 5 кинта, че терористите са или иранци или катарци. Всичко е истина като новините на CNN...

До обяд ще се разбере. Ако се окажат (си измислят), че са катарци, до няколко часа ще ги бомбардират. С Иран, нещата са по- сложни. Там, имат големи ракети, които, донякъде ги пазят от НЕфалшивите новини.

jingiby

Драскашите тук мурзилки едва ли си спомнят превземането на Голямата джамия през 1979 г., когато стотици ислямистки бунтовници, призоваващи за свалянето на Саудитската династия превзеха джамията. Бунтовниците обявявайки, че техният лидер е махди (избавител на исляма) призоваваха мюсюлманите да му се подчиняват. Превземането на най-свещената джамия шокира ислямския свят. Обсадата приключва две седмици след превземането, като имаше стотици жертви - заложници, ислямисти и полицаи...

Това не значи,че сегашният случай не е постановка.

Да бе, С. Арабия противник на тероризма - прекалено плоско.

Щом са почнали - ще я срутят!

Стига ревахте, това е масовка, за да види целият свят, че ето как Саудитска Арабия никак даже не подкрепя тероризма! Само, че ние вече не сме толкова плоски за тяхно огромно съжаление!

Русия е световният терорист No 1 Русия неистово иска цената на петрола да скочи и е готова за това да унищожи целият свят ако трябва

Да, Путин е виновен за всичко - сектата на Инджев.

Сега, в тея горещини, не е лошо да носиш шапка. Най-добре панамена.

Да ви удари метеорит мръсна мюсулманска гнас!

ФЕСОВЕ ПРОСТИ - ЯХИЯ Е ПРОРОК И В ИСЛЯМА :)))