САЩ започнаха да изтеглят военните си от Ирак

Американците запазват военното си присъствие само в две бази

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще изтеглят, щото ще барат меча.

Със съвременнитевоенни и комуникационни технологии които владеят и постоянно усъвършенстват.САЩ могат да поразят всякаква цел по Земното кълбо за броени минути до наколко часа.И го правят както демонстрираха с убийството на иранския генерал и с ликвидацията на по голямата част от ИД,ръководителите им и постоянния обстрел и избиване на талибанските главатари в Афганистан и Пакистан

Те ще се изнесат, но после да не идете да им плачете да се върнат.

ами те се изтеглиха поетапно от 2008 г. до 2011 г. , а после се върнаха чак 2014 г. да помагат срещу Ислямска Държава. Ама ако питаш русоробите - окупирали са държавата още от 2003 г. и смучат ли,смучат петрол . На тях само петрол и газ им е в акъла - гледат как арабите от пустиня направиха рай , само дето в Русия нещо не се получава , чудно защо ?

Американците се върнаха след като само три батальона от Ал Кудс помляха главорезите на Ал Кайда, които "обърнаха" в бяг обучаваните от американци иракски части като само в Мосул американските протежета си предадоха едни на други 2300 Хъмвита, няколко самоходни артилерийски установки и над 70 000 автомата;)

Трябва не само от Ирак да се махнат от целия свят трябва изчезнат-

Тия доброволно от никъде не са си тръгвали, няма да си тръгнаи и от Ирак и Сирия просто ей така ...

и от дира да ги изтеглят

Крайно време е янките да се изнесат и от Европа, заедно със ядренното си оръжие, за да може континента да си отдахне свободна от тези окупатори, които се задържаха след Втората Св. Война тук.

И като се изнесат какво? Твоите мърлячи пак никой няма да ги иска в Европа - да се учат да прислужват на китайците на Васток.

Ако не са били американците ,нито руснаците щяха да имат подкрепа през цялата война с продоволствие и техника,нито англичаните,франсетата са подвили опашки като бити лисици,а великата им съпротива се е водела от бойци от САС и от американски десантчици!Панимаеш?А за плана Маршал за изправянето на крака на Европейските държави след войната ,идзяло финансиран от СаЩ !Панимаеш?Ма сте такива овци тъпи та блеете без да слагате фактите на масата!Да се изтеглят от Ирак ,и без това дадоха ценни жертви за тая пасмина мангалска,да ги оставят да се колят и цесят където им падне и да ядат бахура!Не си струва да се жертват свестни бойци за каквито и да било боклуци!И тука у нас е пълно с отпадъци с ушанки ,дето се кефят на американско,немско и всичко сътворено от западните технологии ,ама припадат от оргазъм като видят червена петолъчка,а някои се кефят и на мюслитата!ОТПАДЪК НАВСЯКЪДЕ!

Корифеи, като теб казват, че от петолъчката, като им я "подадат" отзад викали: "вече за "слоули" съм".

Дори американците си признават че ако не са били доставките на Стандарт Ойл, Форд и АйБиЕм за хитлеровата армия втората световна война е щяла да свърши по-бързо. А плана Маршал няма как да е помогнал на Европа защото според него САЩ отпуска заеми на определени страни с които те трябва да купуват американски стоки;)

Свършиха памперсите,а?! И сега ви бият шута.

Само в две? То само посолството им стига да наоравят войната

САЩ бих ги посъветвал да усилят инвестициите и влиянието си в България, за да се опарят на миризливата мечка от север лапите.

Такива неприятни Типчета с неопределена полова ориентация се опитват да продадат България ! За няколко долара в повече ?!???

А бе, тя си е точно определена, ама ще ме изтрият. И в интерес на истината, доста са изтъргашили!

"безпрецедентни санкции" Те преживяха безпрецедентните им бомбандировки, ще надживеят и санкциите. Свободата е по-важна.

А от България кога?

Никога!В България американските ни съюзници са добре дошли!Руските главочи да мрът в Украина,Крим и Сирия!

Толкова жалка Америка не е била от столетие, поне. Жълтокосия вместо да я направи велика, прави маньоври на които се смее целия свят. За сметка на това, другите сили стават все по-силни в региона.

Доходите на американците в реално изражение се вдигнаха с 4.6% само миналата година. Продължавайте да се смеете там в Рашка-Гавняшка - там толкова ви е инфлацията..

След две войни, свален режим с танковете Ейбрахам, не знам си колко изхарчени милиарда, половин милион войници на терен с години, обучение и превоъръжаване на иракската армия, американците се изтеглят и практически са оставили Ирак на Иран, с когото преди тази страна воюваше, а Иран е основният враг на САЩ в региона. Е на това му се вика да реализираш дължгосрочните си политически цели. Аятолахът трябва всеки ден да благодари за подаръка.

Той се зарече да им "благодари"! А от историята знаем, че си изпълняват обещанията!

Виж сега, някой кръгове в САЩ (основно производители и доставчици на оръжие) нямат никакъв интерес войната да свършва.

Имат 2 бази и в България. Тук за какво са? Пазят бойко от народа ли!?

BRCK

Не са 2 - повече са.

Докато има и 1 омазан в кръв американски ботуш там не са се изтеглили! Това е. Бой по гейско-краварските джендъри! Бой и ракети! Където и да убиеш неканен американски рейнджър е за доброто на целия свят!

Пак ли ще ги изтеглят?

Ако не се изтеглят, ще ги "натеглят"!

Всички видяха, че базите им нямат защита срепщу нападение с ракети

Мда, в северната част! Пазят заграбения нефт...ма и него няма да опазят: както казваше дядоми лека му пръст: Дойдоа аслани, тръгнаа си посрани

Отвсякъде започнаха да ги изритват! Най-накрая Светът разбра каква пасмина са краварите.

США не се изтеглят от Ирак! Нека сега радоста путиноидска спре немедленно! БУХАХАХАХАХА

Да,да така е. Сега се успокой. Изпий си хапчетата и ходи при дежурната сестра на процедури.

"Не се изтеглят" - "само" от 15 бази "предислоцират" 13. Извън Ирак. На майната си.

То Тръмп каза че няма и ранени войници при иранската атака пък какво се оказа.

Получили сътресение от взривовете. Лоша работа!

Сега Шуткин ще се настани в ирак и ще процъвти държавата им като сирия!

кво прави оджата

Още един звучен шамар за задокеанските агресори...

САЩ започнаха да изтеглят военните си от Ирак любовта към демократизаторите дава първи плодове !!!

ЯНКЕ, ГОУ ХОУМ!

Пиши им го по "амерички", щото те друг език не знаят!

значи там където е нефта РАЗБОЙНИЦИТЕ ОСТАВАТ

да не би арабите с лопати да са го изкопали този нефт? Сещаш ли се кой е правил проучвания, дълбаене, установки, инфраструктура? Камиларя????

че нефта е на рабойника който го краде,а за проучванията е платено нали,и защо не фанете да се погледнете в огледалото,че сте гладни горките

Начи, където правят проучвания американски фирми, нефтът става американски!? Правилно ли съм разбрал!?