САЩ заменят своите военни в Сирия с арабски части

Вашингтон планира да изведе своя военен контингент от Сирия и да го замени с военни части от арабски държави.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ бягат презглава от Сирия. Те са силни само срещу слабаци. Срещу равностоен противник не смеят да излязат.

Нещо май подвиха опашки.То не било тъй както си го мислеха.

на виетнамското фиаско!

Аз пък си мисля че 72 часа ще се случи нещо.

Ами принципно.. това си е доктрината за прокси-войните на сащ и и арабските 'съюзници', от самото начало, както всички казваме... - Съвета за сигърност на ООН не дава разрешение за интервенция ?? - Прескачаме го като въоръжаваме джихадисти...! Но и тази свърши... РТ и СпУтнИк напляскаха CNN и BBC и вече света научи масово какво правят нато...Много ''leaks''... много безпомощни, жалки опити да се съчинят предтекстове за намеса в епохата на масова информираност :) .....

Явно американците трескаво търсят вариант да напуснат войната, която отдавна загубиха, но този акт да не прилича на виетнамския позор.

Ако САЩ оставят сами арабите, арабите ще се изколят сами. Не говоря, че Сирия се управлява от шиита Асад, който се подкрепя и военно от шиитски неарабски Иран. Саудитска Арабия не може да се справи с бедуините в Йемен, камо ли със сирийската държавна армия подкрепяна от Русия. САЩ в случай че изтеглят редовната армия, 100 процента ще остави Академията (новото име на частната Блекуотър). В момента е борба за бъдещето на Сирия - цяла или на части, също и инвеститорите които ще я възстановяват и останат там поне 100 години.

янките не могат да воъуват пряко с турсите и за това тıрсят пушечно месо и за това наъ удобни са кüрдите а арабин да воъува -никога.

И как ще се казва следващата терористична организация създадена от америка и изпусната от контрол? Предишни версии: Ал Кайда; Ислямска Държава; Следва: ИД2?

САЩ заменят своите военни в Сирия с арабски части Араби да пазят араби ми се вижда невъзможно. Виж араби да се бият с араби си е нещо "истинско".

бе създадена да възпре ИД, или нещо се омотаха

До тоя дето се надява на комунизма , ама няма да го види! Шапка им свалям на евреите!Много има да учим от тях!Умни хора са.

Тъй е тя-някои имат да се учат от тях,а някои са ги учили!Важно е да са научили нещо.Йес!Даа...Да!

САЩ искат: 1. Други да им върши работата; 2. Други да им плаща белите, които те създадоха; 3. Други да приема бежанци, последица от тяхните действия; 4. Други да налагат тяхното мнение в страни и да воюват срещу официалната власт. Е може ли да са толкова безсрамно нахални?

А как мислиш се плащат заплати от по 5-10-50 хиляди долара! Сега разбрали защо в България и русия заплатите са малки? Може да сме в задния двор на Европа , ама не сме отвън! Гледай климата навън! И помисли!

САЩ заменят своите военни в Сирия с арабски части Вкарайте арабски части там,и ще гледате 100- годишната война.

Будет,будет! През следващите сто години.

Май сирийците, с помощта на руснаците наистина са свалили 71 от 103 ракети. Кикикикикики

Краварите предадоха кюрдите и последните ще се обърнат срещу господарите-лъжци. Та по-добре кюрди срещу араби, вместо кюрди срещу кравари. Но по-големият проблем е, че ще има Кюрдистан и на бай Ердо му се пече яйцето на гъ.за.

От арабин войник не става.

То беше ясно, че колониалните наглеци нямат полезен ход. И сега, за да не обявят гръмката си загуба в Сирия, се правят на променящи присъствието в Сирия.

Вдигнаха шум, че има загинали руски военни, явно е последвал реципрочен удар, но руснаците нищо не казват.

замисъл!!!!!

Всъщност е правилно. Руснаците би трябвало да крият, ако са ударили американци и американците би трябвало да крият, ако са ударили руснаци. Защото противното би накърнило и достойнството на другия, а от там конфликта да прерастне неясно как. Руснаците очевидно не са знаели и за онези наемници и затова са казали, че там нямат части. Онзи дето го гласят за шеф на ЦРУ, дето се хвалеше с това, явно е просто глупав. ВСВ започва отчасти заради накърненото самочувствие на немците от ПСВ, след която са им се подигравали.

Ами досега кво правеха? не от арабски д-ви, а от арабската и мюсли сбирщина от емигрантите,вкл. и т.н. даеш,сега Тръмп няма им плаща, а ще плащат разни шейхчета и крале от Бл. и по-далечен Изток, вкл. и оръжията и боеприпасите им вкл. и тизш от гуантанамо.

''Военни части'' от ИД ,ли?

И аз бих искал да видя ирански и сирийски войници в СА и Катар! А още по-добре и в САЩ и Израел!

Снежанке събуди се 100 години минаха, а принца комунизма/все така го няма!

Иди в някой публичен дом в СА и там можеш да си наемеш ирански и сирийски войници за една нощ щом си мераклия.

Сега е ред на Путин: - Или да се спазари с арабите или да воюва с тях! Ха как го насадиха англосаксонските евреи!

Хамериканците намериха щатна служба на обучените от тях джихадисти че завалиите ще измрът от глад като спрат да ги спонсорират....

запада явно не иска мир, а иска война

А не трябва ли тези араби да са американци след като е техен контингент па макар и натрапел се къде не го искат защото незнам да има база сащ там разрешена от Сирия????В противен случай си е окупация на чужда държава от непоканени окупатори...

Демек, ИДИЛ най-после става част от хамериканската официално!

Първо трябва да се раздели с Русия и Башар, ама отроче от родители трудно се отделя.

petrovito

луд ли е някой да го насадят на пачи яйца и да вади чуждите прегорели кестени с голи ръце... пълен провал на САЩ в близкия изток а с ракетните удари се изложиха съвсем... от всички набелязани цели, поразени две....това показаха в новините - две цели преди и след...

Това с кестените ми хареса. Тази алегория е използвана още от Сталин при преговорите около сключването на пакта Рибентроп-Молотов. И тогава, и сега, този подход е важал в пълна сила за англо-саксите.

Рамбовците се уплашиха как пиратките им са безсилни и си бият камшика. Сега слагат пушечно месо от камилари.

Значи има военни в Сирия, вероятно и са пострадали, затова измислиха това с химическото оръжие, да бомбардират и изтеглят оцелелите.

petrovito

Единствения им съюзник - кюрдите ги изгониха безславно, защото позволиха на Турция да ги нападне...

Казано с 2 думи - бягат и оставят пушечното месо да се оправя.

Съвсем правилно решение! Видяхме арабите от белите каски как бодро джапат по сандали и къси гащи в локви със зарин. Как без маски на лицата и без ръкавици пренасят окъпани със зарин жертви. Това нито един американски, британски или френски войник не може да го направи, без да си изповръща червените кръвни телца.

A САЩ не искат ли Мексико да плати за Северна Сирия? Просто предположение,помислете г-х Тръмп

Ето това е политика! А не да пращаш собствените си солдати!

Така е...Когато собствените джендъри не стават,търсиш кой ...

bluedagger

Ако те чуе Леонид -до тука си!

Така воюват американците-друг да се жертва за техните интереси, ама да не са те...

Ковачът не си гори ръцете ,когато има клещи!

Да де, ама тук става въпрос за хора...Или-арабския свят-маша в ръцете на американците.

аС СЪМ НЕСПОСОБНА ДА СИ ПРЕТСТАВИМ САУДИ АРАБИА ДА ЛЕЖИ В КАЛТА И ДА ВОЮВА И ДА РАБОТИ ДА КОПА ОКОПИ И ДА ЯДЕ В КАЛТА. Кой Сауди ке върши това, те научени да живеат в дворци и с годишен доход като на британската кралица. Това ако Тъмп постигне, ас заклевъм се, ке го имъм за идол и ке му се кланем денем и нощем!

Явно ще се наложи да се кланяш! Сауди Арабия има пари :плаща и солдати многооооо мюслим от Афганистан и т.н!

Е нека се позибият малко и те едни други, нема саму е Европа да има световни войни и белите хора да мрът саму. Нека малко араПчета поизмрът, това афганистанчета, иракчета, бахрейнчета, саудита..... И те да усетът малко ко е война. После и африканчета..... кату не искът гумички и флуорирана водица ше се избивът у война.

Roxana, престани да пишеш и да се излагаш повече. Толкова неграмотен човек не съм срещал! Пише се "аз" а не "ас". Урок от първи клас. "Имам, а не имъм. И още много, много елементарни грешки.

Имали са предвид, да бъдат заместени от техните приятели ИД и Алкайда.

Не бе тия ще са против Русия и Башар, а следователно и против ИДИЛ и АлКайда.

НИЕ С ГОТОВНОСТ ЩЕ ПРАТИМ НАШИ ЧАСТИ.

първа пушка там.

По-добре е да се изтеглят от България и да бъдат заменени от Български войници

Поредното доказателства за целта на САЩ в близкия изток - война. И то да я водят други. Но не виждам как СА ще влезе в Сирия - не знам дали ще и е лесно срещу Русия и Иран...

Дааа Видяха, че Томахавките не работят и давай да бегаме. Наакаха всичко и сега месните да се спасяват

аиде 16 репубика на ссср

Може би 22-ра. Така като гледам. Кофти работа а? Не работят гадовете ракети и това е