Коментари - САЩ променят правилата: Двойки без брак няма да имат право на Зелена карта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...а мне туда не надо!". Аз не искам да живея и работя в умираща измислена еврейско- негърска държава! Самата лотария " Зелена карта" пък е една от най- великите американски измами! Фактът, че има цели помашки села с такива карти е достатъчно показателен за това колко е " лотария" самата лотария!!!

Ами недей. Някой кара ли те насила! Уверявам те, че никой не умира точно за тебе. Имаше една приказка за лисицата и сиренето...

Айде айде, не ми хвали негърско латинска държава, в която макдоналдс е престижен ресторант, а къщите са дървени бунгала, и гащи на задника ти на кредит

Плюя на краварската зелена карта, на Фащ и техния световен "мир"!

Край! Накриви им шапката!

Направо ги разби, че не иска да ги удостои с присъствието си...:)

Столюбовъ

Както ти, така и аз съм тук, за да си чеша езика :)

Даже съм решил да се оженя в Лас Вегас с мацката... а зелена карта не и трябва ако имам гражданство...

Българите в Щатите са на 19-то място по доход от всички общности там. Всичките ми приятели са на ниво upper middle class. Чикаго е един от най-мощните български градове. Може би само София може да го бие. Тук нямаш вуйчо владика и леля партийка и се възползваш от предоставените ти условия да учиш, работиш и развиваш бизнес, независимо от религия, култура и произход. Пристигат перфектно подготвени хора, за които Щатите не са дали и един лев. Щях да пропусна. В България се закриват училища. В Щатите българските училища се множат, а конкретно в Илинойс българският е признат в щатската учебна система наравно с френският, немсият испанският и руският. Като има и специалност за учители- двуезичен с преподаване на български.

Щом и ТИР-аджиите там са ъппер мидъл клас и са станали аристократи ясна е работата.....

ами мой приятел в Чикаго кара тир ама синът му завърши студент наскоро и си джитка със джип мерцедес 2017 година и това с тираджийската скапана заплата.... аз като представител на ИТ класата карам Поло щото ако карах мерцедес вече ще му липсват половината лайсни, катализатора а най вероятно и целия мерцедес....

Ами като са си купили по 10 камиона за 10 години работа и благодарение, че никой не ги е ракетирал! Ех Шишооо такива като теб могат да раснат само на тумбак.

"Тираджиите" сме с по няколко български дипломи. Имах колега, когато започвах "тираджийството", доцент по математика от СУ. В САЩ няма срамна работа. Днес повечето "българи-тираджии" сме собственици на транспортни фирми-превозвачи. Сами си финансиране камионите, сами си диспечваме товарите с брокерите, сами си извършваме счетоводството. Един интелигентен човек може да си отвори бизнес и да работи без да има "крыша"- застрахователи като Митьо Очите. Да плаща данъци и да спи спокойно със семейството си.

Всичките ми близки приятели българи тук са (сме) в първите 20% по доходи в Америка, тоест - по-добре от поне 80% от американците, и сме го постигнали без рамо и помощ от родители, с нова държава и започвайки отново...

Вярно е! Започнахме от нулата и с усърден труд и много усилия изградихме добър живот за семействата си!

:) И какво - в свободното време малко реклама на зелената карта в България. Ние пък имаме държава за оправяне, нашата държава...така че наистина не ни интерисува.

Похвално е, че сте успели, но не се надувайте и не се възгордявайте. Не сте по-горе и от най-изпадналия просяк в България от това, че сте успели там, където сте. А на бедстващите си сънародници тук помогнали ли сте с нещо или само за себе си трупате?

Ако ще напълно да забраните - пак за нашите комунисти и социалисти няма да има никаква преграда да живеят в щатите , както и техните деца . Така че там става соцкомунистически резерват . Я опитайте да ограничите някой комунистически изедник или децата му да не ходят в щатите . . . Хайде да ви видим ограничителния режим !

Да ви се изтропам на зелената карта!

Каква стана тя ,нали либералите ни насаждаха ,колко е ...модерно и фиешън да се живее без брак и ,че семейството е отживелица ,а децата ,кучета ги яли ,като им промениш ценностите ,1са провалени ,но нали това беше целта ? Слава Богу ,че някои хора спряха "свободното падане " на обществото ,но лъжицата с катран вече е хвърлена ...!

Либералната идея няма нищо общо с брак или без брак с живее. КАКТО много добре знаеш съвместното съжителсто в България е подкрепено и от ДЕСНИ и от ЛЕВИ партии и не е въведено от либерална партия, защото такава не е управлявала България последните няколко десетки години. Баси и неграмотните тролове!!!

Глупости, либералите са против брака. Аз почти не познавам либерал с брак. Един психодесен, дето го нищят в последно време заради два милиона, които успял да завлече, и който се беше кандидатирал за президент, имаше две извънбрачни деца, но нямаше брак. Беше тръгнал да гласува с приятелката си тя пък се беше издокарала с "дънки" и с невчесана коса. Извинявай, ама на нормален човек му идват малко в повече такива либерални селски изцепки.

СПОКО,НЕМАМЕ НАМЕРЕНИЕ ДА ИДВАМЕ!!!

Поредната порция от зелената карта, предназначена за миене и бърсане на американски старчески зад ни ци. Или подобно

тази лотария не е лотария. ако беше - на следващия ден след затварянето на регистрацията щяха да обявят реултата. Те обаче имат един доста дълъг процес на.. "случайно" подбиране. Образованието ги вълнува, но има и доста други психо анализи които правят. революционери и бунтари не им трябват. Само покорни работници, доволни да мият чинии. За по-умните има доста други държави

"ИДИО Т-та" си е ИДИОТ,вари го,печи го на цървул си мирише и не признава нищо от това което не разбира....добре,че сте пътници и още дълго няма да тровите въздуха в нашата държава

И до сега беше така , двойка без брак бе лишена от много облаги , вкл. и зелена карата , зелената карта важеше само за единият от двамата . Този който пише тази статия не знае ли ?

Демокрацията е по-зверска диктатура и от най-бъгавия комунизъм.

Споко сорките, за гейовете това не важи.

Значи с гей-брак можи?

Да, особенно ако е между различни малцинствени групи. За обогатяване.

Изтичането на мозъци от нещастната ни България продължава и продължава.

За съжаление, емиграцията ни е същата като народа тук. Мит е, че само умните и кадърните емигрират, а тук стоим балъците и тези, на които не им стиска. Голяма част от емигрантите са си типични български боклуци и неслучайно който бяга, тябва да спазва правилото с българи в чужбина да не общува - това не съм го измислил аз.

зависи от чужбината... от личен опит - на 17 000 км разстояние бг боклуците не могат да стигнат :) проверено. има няколко стотин българи и нито един боклук

Няколкостотин българи и нито един боклук?! Все едно за парламента ни говориш - ха, ха. Не знам за Папуа ли говориш или за Огнена земя, обаче имама известни впечатления от нашенци и в Сингапур, и в Нанавут. Изобщо не споделям оптимизма ти. Каквато и утопия да правим, с какъвто и конкурс да се филтрираме, сред малко по-представителна извадка, 80% са си същита, каквито и тук. То, като се замисля, в най-тесен кръг след сума години заедно какви неща са лъсвали за определени хора - интриги, лъжи, предателство и всякаква мръсотия. Това с хора, с които се познаваме от стедунтските години още. Ти кога отиде и кога разбра, че няколкостотин души са все читави... Доста наивно и лековато твърдение.

Супер лотария, като държавната почти, ама не се бориш за милионите да търкаш билетчета, ами се бориш да търкаш пода на някоя закусвалня в Бронкс. Уау...

тва го кажи на приятеля ми във Филаделфия - доктор по физика!

Аз пък ссъм тираджия и печеля повече от него! !

И с колко повече ще печелиш, след някоя друга година, като вкарат автономните камиони?

един преподавател в елитен университет в САЩ взима по-малко от преподавател на някви помощтни/полузатворнически училища.

Тъпако в тази лотарията подбират ("печелят") само високо квалифицирани хора, чисто изсмукване на мозъци от прбити страни като БГ. Не се бъркай с това какво работят майка ти и сестра ти в чужбина..

Няма толкова голямо изискване за квалификация, искат като минимум средно образование или в краен случай висока квалификация по някаква професия.

Глупости, аз тези, които познавам и които заминаха със зелена карта, съвсем не пращят от ум. Станал т. нар у нас "салонен управител" в някакъв туристически комплекс във Флорида. Голееемия мозък. Ами жив кръчмар си е човечеца и тука беше такъв и там.

Попълване на он-лайн бланки на английски, издаване на номер, който да пазиш, много сложно са го направили. Предлагам да става с търкане на билетчета от Лафка. Народа е свикнал, има опит и процеса ще върви много по-гладко.

Нали уж бяхме в ЕС, що така още има визи за по-тъмно зелените "европейци" - демек за бугарете?

Че то има ли още ненормални, дето да искат да живеят там ?

Не...всички отиват на изток там е рай

Само за бягане мислите, страхливите бягат, храбрите се борят

Добре де, а тия страхливите в каква посока бягат?

Ей така хипотетично да попитам...аз и гаджето ми играем по отделно в лотарията и двамата по отделно печелим. Тогава от къде чичо Сам ще знае че сме двойка или че изобщо се познаваме ?

Няма значение...ако и 2мата спечелите си печелите зелена карта. Това с двойките е друга виза

KOI OKRADE PARITE NA EVROPA OT 1 I 2 SVETOVNI VOINI ??? I S TEZI PARI SI KUPI MOZYCI ...TA KRAVARISTAN ZAPRILICHA ( SAMO OBACHE ) NA CIVILIZOVANA DYRJAVA ... I KOLKO BAZI DNES IMAT I MILIONI IZBITI HORA PO SVETA ??? COME ON YELLOWSTONE !!!

КОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ???

май има и друг "ДЕТРОИТ" НА ХРАНИЛКА НА Х'АМЕРИКАНЦИТЕ или по-точно на детето си там

Вие сте рядко ..... Текстът на английски изобщо не казва такова нещо - смисълът е, че ако няма брак, партньорът не се включва и кандидатства отделно. Ако нямате читав преводач, вместо да тълкувате текста, погледнете българската версия в сайта на посолството. Не е истина.

Това нищо не променя ,ще сключат някакъв фиктивен брак и толкова ,само малко неудобство.

Много сте далече от истината нито америка . Е българия, нитоселото е град

джендърите пак им го нашмулиха.

да живее в САЩ?

Е, ти си стой в Сибир, какъв ти е проблема?

Ми похвали се - не скромничи. Какви пари изкарваш с миенето на чинии, каква яка здравна застраховка имаш, която ще ти я спрат в мига, в който ти открият рак и такива работи. Кажи как сте там с огнестрелните оръжия, ти колко си имаш и кога очакваш да те гръмнат ориентировъчно.

Ти в коя комуноидна дупка живееш, че не си чул.

То толкова са общо всичките емигранти.

Между 200-300 хиляди българи.

За бройката го докарваш , но че не са българи не са, то си е доказано.

селските дебили не могат да разберат елементарни неща но то им е от възрастта и от това,че са им промили и малкото мозък който са имали по рождение-селски.от много отдавна има МИЯЛНИ МАШИНИ ако не си чувал това на село и ако ти с твоето малко и полирано мозъче можеш само чинии да миеш явно другите могат много повече но ти си пей,че гроздето е кисело и за това не го ядеш:))))))))

Що пък не? Отнема няколко минути, а тука губя много повече време. Ако пък спечеля интервю, винаги мога да им кажа, че президента им е клоун. :)) Въпреки, че 2020 може и да се поправили поне това вече. :)

Това платено съобщение ли е или е някаква новина? Достатъчно нашенци има в САЩ, пък в Чикаго са даже вповече от необходимото. Който може да си попълни формуляр за виза, с това няма да има никакъв проблем, защото е 50 пъти по-просто и формално. Останалите - къде са ръгнали изобщо...

Айде чао!

А тройки ...

Тройките са приоритет! Но само Шведските тройки!

Аз пък искам хАмериканците да идват само с визи в България докато не премахнат изцяло визовия режим за нас. Само ни лъжат. И рижия плъх (Бат Дони) да събира чукалата и дим... че не мога да го понасям.

Точно за това НИКОГА няма да получиш виза за САЩ!

Баси на козяците им вмениха вече и да следят на кой да се дава виза. Експлоатират ви другари - направете си синдикат!

Примрял съм пък за виза в тая мизерия там.... Много добре знам какво е

Русофилите попълват ли попълват в момента зелена карта и се женят на поразия.

Какво попълват ве нещастник? Я прочети текста!

КО ВЕЕЕ,айде гларусите в морето