САЩ отменят всички федерални присъди за притежание на марихуана

Президентът Джо Байдън е наредил на главния прокурор Мерик Гарланд да разработи административна процедура за издаване на удостоверения за помилване на онези, които отговарят на условията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вмирисани са се на на марихуана щатите...из квартали,по пътищата,няма няма те лъхне тая гадна миризма...

по -добре ли мирише?

Да

Колкото повече надрусани навън толкова по спокойно властване, защото при розовите им сънища няма как да има време за реално негодувание...

За пръв път започва революция срещу системата

Сметай тия колко са отчаяни да задържат властта...

Наркомонизиран престъпен, безбожен ,съставен от убийци и мързеливи негри и бели негодници ,впиянчена, брутална извратена измет-това са сащ.Нещо друго да сте очаквали?Когато няколко пъти посетих,тази извратена страна,със секти ,необразовани и неграмотни индивиди, тоалетни пред караваните ,в които живеят/богатите квартали са на евреите,които управляват ,тази престъпна страна/.Не ни натрапвайте наркоманията,която е тяхна запазена марка още от създаването на този извратен народ-сащ.

Доказана че е от марихуана. От алкохол и цигари умират милиони всяка година. И когато някой си пие ракията всяка вечер а говори срещу марихуаната е просто смешно .

За селяците всичко непознато (марихуаната) е страшно. А иначе жулят домашнярката до припадък ,дърпат тютюнеца и се чувстват мъже. Пази боже от простотия.

Мизерниците имат нужда от стимуланти за да се почувстват значими и щастливи поне за малко. Като отминат ефектите, после пак в реалността. Толкова са жалки.

Също е стимулант, който те откъсва от реалността- много по силен и вреден от марихуаната

В Ссср е имало огромни територии за производство на канабис които са били под контрола на армията.

Кога ?

Разлагането и видиотяването на света под мъдрото ръководство но Големия задокеански брат продължава до пълното му самоунищожение.Последиците от дивотиите им ги виждаме по пътищата и навсякъде.

Който пуши зло не мисли

Абе, изобщо нищо не мисли.

Това е падението на сащ. Марихуаната, има изследвания, че убива мозъчни клетки. Доказано е, че предизвиква психически проблеми, като депресия и параноя, освен това е водната врата към всички други опасни наркотици. Тоест сащ създават глупави, психично болни наркомани. Успех с такъв народ! П.П.Поне ще си приличат с текущия президент.

Това, което пишете е абсобютно невярно. Не случайно се ползва в медицината, лекуват с нея множествена склероза, облекчават раково болни /та за някои случаи маслото даже лекува/. Скоро четох за човек с множествена склероза, който казваше, да, ще ме арестуват, но само с това аз мога да водя пълноценен живот, т.е. помага ми. В България също има легално олио от канабис, но съдържащо само едното вещество .... Спирам, някак се ядосах. Все тая, вие вече сте си с психоза, тъй че ... спирам да пиша и да се обяснявам.

То и алкохолът е в челната десятка на причините за смърт по света ама се наливате до безпаметност, нали? Хайде да си гледате в чашката и да си решавате вашите проблеми, а? Апропо досега не съм чул за напушено сбиване, в което един напушалник е убил друг напушалник ама през седмица четем за пиянски побои и убийства.

Това е целта, господство над идиоти. Нашият пример им хареса.

идват избори и трябва да сме добри!

И там пред избори започват от ухажване на махалите им.

Популизим преди изботите :-)

"белите и чернокожите употребявали еднакво количество ....." тоя е яко напушен :))

Много ясно, само може да се поучим от този ход!

Пропадналите американци се наркоманизираха вече масово и сега ще го обявят за нормално. И това ще им реши всичките проблеми :)

Да, да не го правим.

Не можеш да го обясниш на закоравелите рептили, те си знаят че това било опасно и децата им ще станат наркомани, а не си дават сметка, че алкохолът е в пъти по-опасен, но е легален .... и всеки може да си купи.

То така или иначе се знае че расте поколение на пропаднали наркоманизирани trash people - какво ще се хабим и съд и присъди - да си е ясно :-).

Друго си е алкохолизирани ганювци от кръчмата да пеят възрожденски песни и да не знаят на кой свят са. Хайде стига, поне не дрънкайте на общо основание.

Каза бай дъно и завъртя една тревица като за последно.