Коментари - САЩ одобриха продажбата на противотанкови ракети и комплекси на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те колко години по рано ще ги платят или ще ги получат от застоялите при тях????

Ми ко да се прави, трябва да се подкрепя братската американска икономика.

Както вървят нещата в Украйна, скоро ще поискат да си купят и атомни бомби от САЩ и САЩ с удоволствие ще им ги продадат, под условие, че с тях ще трепят в Русия.

Ще има и за препродажба и за руската армия. Те също обичат да си играят с американски дрънкулки и да им намират контрамерки.

Украинците наистина са идиоти. Стараят се да купя тези Джевелини като истинско нацистко Вундервафее вече 7 година, все едно ще им помогнат нещо. Само дето обсега на тези ПТРК е двойно, тройно по малък от обсега на руските ракети. А ако танковете са снабдени с модерна реактивна броня ефекта им е нулев. Както видяхме как краварските ТОУ в Сирия, имаха нулев ефект срещу модерните руски Т 72М и Т 90.

видял бе цървул?

Ами туба видях достатъчно бе п влез и гледай скапана козиятцка подлога! И тогава сери през устата.

Ти си единственния цървул тука.

Да предположим, хипотетично,че между Русия и Украйна избухне война? Дали руснаците ще пуснат първо танковете!?Струва ми се много по-реално ,една война да започне с нансяне на ракетни удари за обезвреждане на важни инфраструктурни обекти,после в действие влизат системите за радиоелектронна борба -трябва да се извадят по възможност от строя системите за управление,после ударната авиация,после далекобойна и др.артилерия и миномети,които ще бият по определени цели.След тръгват танковете ,комбинирани с десанти и снайперски групи!Като се има пред вид за какво трябва да се използват Джавелините -за тях просто няма да има поле за действие и тези ,които ще искат да употребят Джавелините,ще бъдат неутрализирани-Това важи всъщност не само за Джавелините ,а и за всички устройства от този вид за терен като Украйна.В градове и планински райони неутрализирането е доста по -сложно!

По правилно е да се каже: САЩ натиснаха Укр. да купи противотанкови ракети и комплекси. Причината е че напоследък печалбите във военно произв. индустрия бележат спад.

Както накараха Боко и Демби да платят едни прескъпи стари Ф16 и да чакат да излезе ф36 за да получим Ф16. А иначе по границата ни който не е искал то не е влизал и излизал, ни набутаха да пазим небето на НАТО от въобръжаеми врагове и да плащаме десетки години!

Господи какво тъпо било само куршум aretha

Скъпички са. Но също така са мобилни и с висока ефективност

Е мобилни са, как да ги дадат на съхранение в Полша след това...

Не са на съхранение в Полша ,а чакат заповед да изпържат руските танкове в Източна Украина!

Абе хора не разбрахте ли, че това е рекет! Украйна няма нужда от тези ракети. ако някой е пропуснал новината предишните джавелини на Украйна бяха дадени на съхранение в Полша?!?! И сега ще купят още, които не могат да съхраняват и хайде и тях в Полша. И какъв е изводът? Украйна няма нужда от тези ракети просто си плаща вноската към мутрите от САЩ...

Как да няма нужда Украина от противотанкови ракети?Руската армия анексира Крим и окупира Източна Украина където загинаха хиляди цивилни и военни украинци! Украина не само ги има ами и би трябвало да ги използва срещу руският окупатор! Полша си има свои противотанкови и по същество противоруско,,освободителни” средства!

От служещите в украинската армия намираща се в Крим 85% в момента са на служба в руската армия, а 98% от служилите в Крим украински полицаи и офицери от СВУ в момента работят за руснаците, та от толкова калабалък руската армия просто нямаше как да се вреди в присъединяването на Крим към Русия-)

Фашистите в наречената държава Украйна се прегрупират за смъкване на Зеления- цари пълна "демокрация" с подкрепата на" най-демократичната" държава в света...

Когато Русия продава ракети на Турция - бива А когато САЩ продават на Украйна - тогава не бива и не може ?????

Не са безпокойте за цената на ракетите! Те ще се използват САМО върху танкове които са запалили и са успели да влязат в Украйна.

Мисля ,че Ванга е наричала Зеленски, зеленият крал, но от него много няма да зависи,8 крал той ще повдигне Украйна, Зеленски е 6 крал.

Ей, тва направихте Ванга мерудия за всяка манджа. Ванга никога не е говорила в стила на Нострадамус - " Осмия крал, зеления крал ", и т.н. Тя си говореше съвсем простонародно, без завоалирани, неразбираеми предсказания които всеки може да тълкува както си иска

Крал и то много от руският бюджет е Путин и приятелите му!

ФАЩ успяха да пробутат дефектните бройки на двойна цена. Въобще, това е стандартната им политика с колониалните им администрации. Казвам аднинистрации, защото където се целува г.... американските посланици - сахиби, държави няма. И на Балканите има една колониална администрация, която изсипа милиарди за скрап от пустията Аризона, нищо че се води на адрес блок 70, вх.А, ет.1, последния да затвори вратата. Ей ви прехвалените джавелини, ако изтрият линка (в тубата javelin fails). https://www.youtube.com/watch?v=ZAUYgi86vWE

А на Байдън ще му застанат ли отзад, на цената на благоволението ?

другите Джевели ви чакат в Полша. Качени са на въртолети и чакат.

Руснаците няма какво да се сърдят. Те нали не участват в тази война, конфликт или каквото и да е там?

Ти пък къде чу че руснаците се сърдят. Явно тази новина за тях не е съществена.

Демокрация значи да си купуваш американско оръжие на двойна цена.

Демократична република. ПАРТИЯТА са две ПАРТИЯ. Демократическата и Републиканската. Чудя се, дали БКП беше по-лошо.

вам пришол дедо Коледа Ши ва тричат

хазарските ционисти и задокеанските терористи винаги са били най големите врагове на бугарите и европа!

10 джавлина на цената на 10 танка. Е, те това е алъш-вериш! Също като "наште" ф-ки. Ръжда, ама в кеш.

Тез джавлини и ефки са демократични. Затуй така... с цената...

Ами че те ракетите по-скъпи от танковете бе. ЗА тия пари можеха да купят бая танкове дето щяха да свършат много повече работа. Ама нейсе. Сега опълченците ще имат още нови Джавелини.

Ще имат ама само ако стигнат до Полша да си ги вземат, щото предишните там се съхраняват... Сигурно наще самолети че съхраняват в САЩ за по-безопасно... Чудя се как не са ни поискали златният резерв на съхранение ама има време..

През 2014 година американският конгрес спря доставката на купените от Ирак Ф-16 ... защото там се водели военни действия, не ги трогна дори това че тези самолети на официална церемония вече бяха предадени във владение на Ирак;)

Заплати от по $50 на месец и пенсии по $30 ама джавлини колко сакаш. Голяма помощ

Шило

Мдааа, и това са пари, които Украйна ще получи като кредит. Вярно, по 1 долар на човек, ама в общия куп от кредити, вече стават доста.

Точно така! Срещу всеки долар изгорял танк с 5 русначета вътре. Не криминална утайка, която в МАсква наричат "опълченци" и "антифашисти", а мамини руски донаборници.

да не са одобрили някой (идиот) да им налее парички...

Тамъм на домбасците им трябваха такива оръжия.

Руското нахлуване в Украйна стана невъзможно или ще струва хиляди танкове. един Джавелим може спокойно в рамките на няколко минути да унищожи десетки риски танкове още преди да са разбрали пт къде им е дошло.. Включително и парадните армати дето още един изстрел не са дали.

Аве РОМмлянин, кой пък на тебе чалгаджията ти е казал , чё ако решим да сможем уропските въшки ще го правим с танковые? Ама мноо си тъп ве! Тисерем на джевлините допотопни.!. мбууухахаха

де?

Шило

Хиляди танкове? От 150 джавелина?

Нали искаха да ги подаряват???

Малка бройка на хартия да не ви плаши, останалото под масата.

Защо американците си фантазират, че едно ръчно оръжие в количество 10 броя може да обърне хода на каквато и да е война?

Русия води война от 2014г и не може да победи Украйна..ха.ха

Това в коя реалност се случва?

Има една виртуална игра за соросоидиоти.

опипване на почвата. До края на другата година - Абрамс и Ф-35.

Мишени за обучение на руски летци и танкисти. Жалко за глупавите укри.

Ще се съглася само за едно: ЖАЛКО. Брат срещу брата, за кефа на задморски гейове и педофили (спомнете си Острова на децата)

Браво на САЩ! Слава на Украйна. Българите винаги сме били с Украйна!

само дето в украйна тормозят и убиват Българи.