САЩ обявиха за извънредна ситуация епидемията от маймунска шарка

Заразените са вече 6600 души в 48 щата, но се допуска, че са много повече

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Содом и Гомор са били унищожени от огън и жупел поради проява на Божия гняв (познайте защо?)... Май това трябва да очакваме в скоро време!

Пляс, пляс пе.... евроарлантическите ценности. Хахахахаха, няма по-бързодщ деградиращи хора от представителите на Запада(щата цивилизация). Със сигурност мюслитата и чайниците имат пълното право да ни се подиграват.

Нищо чудно поливаната от американците са педераси да не кажа две трети

Аре стига !!!! Ебати пеерасите там !!!!

Десетдесет и няколко процента от тези случаи са на ЛГБТ или хомосексуални, травестити, транс и т.н.

Не е точно така. Вирусът може да попадне в открита рана, лигавица на устата, в носа или в око.

Педали. Едно време педерасите поне изгелждаха мъжествено, днес са направо гнусни дори за гледане.

Което е поредното доказателство за НЕнормалноста на Фаготите! И при хетеро-семействата има изневери и разнасяне на болести, но по-скоро е рядкост. Докато при фаготите е постоянно сменяне на партньор и по-лесно разпространение на болеста. И тия изроди дето не могат да си чешат задника само с една ….., искат да осиновяват деца……-Ами Пееееаси, Сър!

Когато има много хомосексуалисти ,демек педерасти ,това е нормално ,пане до момента такава е информацията. Обичайте жени и това заболяване няма да се разпространява.

Гейската шарка е опасност за определени групи. Природата се чисти от безполезни мутации.

Чак пък мутации, това си е най-обикновена перверзия.

Нямат поколение.и не предават гени. Чао. И изчезват от лицето на Земята. Сега ги държи пропагандата. А по света има къде по-неоправдани групи - сакати, слепи и какви ли не. Но за тях няма такава пропаганда.

там де пед.расията е религия и попове без попадий е така от тамо иде Злото на талази

все пак,какви "мерки" да се вземат? Не става ясно.

За подаръка от маймунска шарка

Новия “враг” е готов - че им закъса доходоносната война в УкраинЕ…

Цаката на педерасите.

да се има предвид и от всички, които в този форум непрекъснато обясняват на други колко щастливи/нещастни щели да ги правят изотзад. Ще ни докарате локдаун като едното нищо както сте я подкарали тази страстна мъжка лИбов. Дай те го малко по-хетеро. Може и да ви хареса.

"Готови сме да дадем нашия отговор на следващо ниво в справянето с този вирус. Призоваваме всеки американец да приеме сериозно маймунската шарка и да поеме отговорност, за да ни помогне да се справим с този вирус" - ами преставате да заглеждате дупето на колегата.

Пещерата на Али Баба, където влизат 40 разбойника...

Ще затварят гейовете в лагери?

! И без това са брак

По руската телевизия Дожд казаха, че в русия има много гейове, но се крият от властите, а случаите се увеличават...ако случайно някой ходи на екскурзия в Русия

Нарочно направихте всички вируси! Фашисти! Изкуствено по светът имате лабораторий за правене на вируси почти , навсякъде! И после НАТО , с техните самолети пръскат вирусите в небето! Падат долу при хората, хората дишат изкуственно направените вируси от сатанистите и НАТО! То хубаво ваксини , ама , като ти я бодат като прасе и искат да те убият , няма как , аз не съм опитно зайче! Нямате никакъв лек , за лекуване ни на ковида нито на маймунския грип! Едни ваксини дето убиват хора , нищо повече! Ама това е "Новият ред" , на сатанистите , които управляват САЩ! Намерете си маймунските ваксини отзад , ако има задължително боцкане , бодете ми я ваксината в говната в клозета! Няма да ми е лошо да чувствам странични ефекти, и на вас фашисти ви е мястото там с вашите ваксини в лайната! В лайната е мястото на вашите ваксини! Аз обявявам СЗО , САЩ и другите западни , за извънредна и световна заплаха , дето искат за унищожат светът и хората!

Ке има нова вакса...

За-СЪЖАЛЕНИЕ,НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗАРАЗНА,СМЪРТОНОСНА!!!!!! ИНАЧЕ,АКО ОТ-ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА,ИЗЧЕЗНАТ-ВСИЧКИ ПЕДАЛИ,РЕПТИЛО-ЛИХВАРСКАТА РЕПУБЛИКА-САЩ…ЩЕ Е-ИСТИНСКИ ПРАЗНИК!

Ще празнуваме скоро като Шорош пукне заедно със Байдън!

"демокрацията" и "толерантността" на сащ превърна Земята в планетата на маймуните. просто нямаше начин да няма последствия за тази "филантропска" политика на сбърканяците. и ако някой крепи все още бай-гьон това е фактът, че тази зад него е по-страшна и от смъртта. Природата с нас Бог с нас

Разработваме си ги, сър...направихме хората на маймуни и без шарка,разбираш ли...

Документи и факти доказващи парични потоци и пряко участие на САЩ в разработката на сарс вируси и разпространението им през USAID. Нещо Дира? По темата да кажете? Щото не става с руска опорка. Данните ще бъдат предоставени за проверка на всички разузнавания. Китай ще е особено заинтересуван, особено при жалките опити на Тръмп да им лепне вината на тях.

Байдън болен от ковид, дано го стигне и шарка.

Байдън с колко буферни дози, без някоя друга седмица лови наново ковида. Вярно че едрата шарка като тази, не е тип грип, но там дори старите хора са си ваксинирани.

Те са създатели на ковид, сега и на тази шарка. Моля наложете им санкции. Целия свят побъркаха

Дежурните щатчета са винаги на разположение…! Това е поредния отчаян политически ход на “демократите”!

Според учените над 90% са педерасти... Как е възможно щати с население обратни....

Уф, писна ми да чета за щатите това, от щатите онова... Аман от таз Империя на злото... Няма ли кой да й сложи край на мъките ?

Има кой , но в момента е зает с други дебили:))

И какво ще стане сега? Пак ваксини, пак много шум до небесата, и като видят как кризата ср задълбочава, ще търсят други източници, да отклонят вниманието на хората, от наболелите проблеми - зараждащата се финансова криза.

Спокойно, днес в щатите, утре по цял свят (съюзниците им)!

Който е мераклия да го ваксинират, първо ще го еВат. Щото само педали прихващат, та са сигурни, че дозата няма да отиде нахалост.

Че три години малко ли ни... То от нас зависи...

Да бяха обявили извънредна ситуация преди 20 години, свързана с епидемията от педерастия, сега нямаше да им се налага да се занимават с маймунски проблеми.

Спират да се шибат безразборно и ще се отървем А дано, ама надали:))

Много педали, какво да очакваме...

Да забранят полетите от страните с маймунска шарка!

се позволява на тия в посолството да излизат сред нормалните хора

Много педали имат.. педалите им си правят масови оргии какво искаш ... а и кво ни занимавате с педалски глупости...

Навсякъде при тях и аз щях да обявя извънредно положение, хахахаха.

Ами те самите я пуснаха, а сега се вайкат! Или рецесията не им понася?! А може би изборите за сената????

Няма по-голям Тоталитаризъм от Демокрацията ...

"САЩ обявиха за извънредна ситуация епидемията от маймунска шарка" Мъките за американците едва сега започват. Ако знаеха какво ги чака, щяха да влязат в пещерите и да кажат на камъните: "Паднете върху нас и ни скрийте от гнева на Бога".

Ми кра.

В евро-атлантическия свят има ЕПИДЕМИЯ от ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ.

Педераска държава, кво са чудите, голяма ценност.

Колкото повече педали ,толкова повече заразени. Да живей западната демокрация и българската също.

Първи симптом на маймунската шарка - усещаш как ти расте опашка. Отзад. Навътре....

НЕ ПОЗНА. СИМПТОМИТЕ СА .....ТОРЕЩ ДЪХ ВЪВ ВРАТА И ОСТРИ БОЛКИ В ГАЗА .

на 300 млн. население 6600 пидираста създадоха извънредна обстановка:)))))Че само имащите менструални болки жени са в пъти повече!Какво е следващото-извънредна ситуация при болки в корема или главоболие???Идиотщината започва да завзема все повече територии,скоро всичко,което преди 2-3 години ни изглеждаше нормално,ще бъде обявявано като невероятно бедствие...сякаш никога не е имало болести...Това вече минава всякави граници...

много ЛБГД същества има там вече !!!

В Австрия има регистрирани около 400. 392 са хомо. Ама това не е там. Почти е тук.