САЩ: Иран е нападнал с дронове петролни обекти в Саудитска Арабия

Техеран отвърна, че американските бази и самолетоносачи са в обсега на иранските ракети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Времето използвано в заглавието обвинява САЩ в лицемерие.

Аятоласите в скоро време ще им запари под задниците,а и брадите им може да пламнат ако оцелеят след американо израелско арабските удари които ще понесат! Стават все по нагли и со просят бомбите

освободи задържани американски моряци които твърдяха че заради калпавият им ДжиПиЕс са се оказали в ирански териториални води... от тогава САЩисаните кораби много внимават да не влизат повече в Иранско-)

САЩ и Израел отчаяно искат война с Иран, но никой не иска да им стане съюзник в такава война, затова те сега се опитват да намерят някоя прокси държава, която да започне война под някакъв предлог - "инсценирана атака под чужд флаг", и те да се намесят, точно това е и тази "атака", същата като "нападението" над танкерите преди няколко месеца, проблема обаче е, че вече никой не им се връзва

Там надпреварата в лъжити продължава...

Това не прилича на нападение с дронове. Изглежда, нещо е било по сериозно от дрон. Разстоянието от най североизточният ъгъл на Йемен до Абкейк (където са рафинериите е над 800 км по права линия.

Да бе Иранците били виновни... малко предистория: "Саудитският принц Алуалид бен Талал обеща да награди 100 пилоти, участващи в бомбардировките в Йемен, с луксозни автомобили “Бентли”. Междувременно Саудитска Арабия спря операцията “Решителна буря” заради “постигнати военни цели”. За последно бяха нанесени 4 удара по бунтовниците в Йемен. Страните от арабската коалиция обявиха, че преминават към смесена политико-силова кампания “Възраждане на надеждата”. Поддържаният от тях в изгнание йеменски президент Мансур Хади е готов да се върне и да ликвидира хутите."

Вълк, вълк! Помощ! Вълк! - крещяло лъжливото овчарче.

Приказка за лъжливото краварче няма, защото никой и никога не е очаквал от него да каже истина.

"Нападението ще се отрази негативно на американската и глобалната икономика, е заявил Тръмп." Най-вече на американската :)

До кога ще ни информират краварите си за поредните си действия сякаш не сме ги научили вече... Убиват, разрушават и все някой ''друг'' го направил ама те знаят всичко с подробности... Направо краварските ''демократи'' са акредитирани навсякъде където са им надупени по институциите както монито сам си призна за акредитацията на кравари от службите им в нашите служби..

Кой има полза от това? Според Цицерон съмнението при всяко престъпление се насочва към този който има най-голяма полза, а в случая както и да се гледа Иран има най-малка файда .

Добре, че ние си купихме Ф16-70. Така никакви дронове не са страшни за нас. Нямаме ПВО установки, ама те не ни трябват, защото като видим, че се задава атака от дронове и още нещо, Ф-ките ще ги унищожат веднагически с ядрените ракети, които ще купим допълнително. Дано дотогава да не измислят нови оръжия, ама от САЩ ни увериха, че няма такава опастност.

Шило

Имах си хас, нещо друго да кажат! А не е ли възможно янките да стоят зад това? Една провокация и евентуална война в този район са добре дошли за тях-търговия с оръжие, повишаване на влияние, държане в подчиненост.

След епруветките на Колин Пауъл в ООН вече никой не вярва на провокациите и пропагандата ви.

Я иди да удариш един секс с циганката, след това и кажи да ти направи една салатка Що си тормозиш кратуната с неща, дето не разбираш

Не си убедителен, ще ти спра грантовете. Я измисли нещо по-убедително!

Аха, те Йемен не са преставали да пускат ракети срещу Саудитска Арабия, ама нали сега врага е Иран.....Помпейо лъже като циганин, защото знае, че няма кой да му търси отговорност. Номерата на САЩ са до болка познати. Ако утре саудитския крал хване трипер -пак Иран ще е виновен....Изобщо какво дели Иран със Саудитска Арабия, че да ш напада?

Не си прост мангал от Столипиново

Хубавото на съвременните медии е, че веднага показват какво НЕ се е случило. .. та вариантите са ЦР или Мос*

набеждаване, досущ като събарянето на кулите.

Ти си спецът от Столипиново Дето ги разбира тия неща

Иранските шиити, както и хусите, са дегенерати и неверници, а твърденията им, че са мюслюмани, са тежко оскърбление към Ислямя. Те ще бъдат наказани още на земята за злосторството си, а след смъртта им Аллах та'ала ще ги осъди на вечен огън в пламтящия Джендем при техния господар, шейтанът Иблис!

върви да се биеш с неверниците. Какво драскаш тука и чакаш на Аллаха? Досущ като българин, пък се пишеш Мурат.

Всемогъщият и Всемилостив Аллах е вече решил неверните шиитски кучета да бъдат наказани на земята чрез ръцете на други неверници - американците, а в съда на Аллах та'ала аз като обикновен човек не мога да се меся!

И за сведение, аз съм българин, изповядващ правата вяра.

Мурате, виж календара.Сега е 21 век. Или ти си по мюсюлманския календар в 14 век?

От няколко дена сме в 1441 година. Не е 14 век.

джехенем е адът в Исляма ;)

Така е, но ние винаги сме му казвали джендем.

А какво мислите за следната версия. Хранилищата на суров петрол в Кравария са пълни и кравамомчетата искат малко да ги пораздвижат. От друга страна чаршафите трябва да бъдат сплашени, за да купят нови краварски оръжия за много милиарди. Кого тогава сочи логиката като поръчител? Иран или Кравария?

Горе пише: "след извършеното от йеменските хуси нападение с дронове" Но на САЩ е по-изгодно да обвинят Иран. То не е ясно дали е по-изгодно, но такива са им политиците. После кой ми свалил кулите близнаци? Мнозинството бяха саудитци. Но даже не разрешиха да съдят СА за обезщетение. Нарязали някакъв си Кашоги. Важното е, че им продават оръжие. Бизнеса да върви. А после, че с американска бомба купена около година по-рано нацелват училищен автобус и убиват 51 човека, от които 40 деца, това няма значение. САЩ и СА а добрите, а Иран и онези от Йемен са лошите. А основната борба там е на суните срещу шиити. Макар сунитете да са срещу всички, включително христяните. Суните са ИДИЛ, СА и много в региона. Основно шиите са Сирия, Ирак, Иран. Но е мешано. Това защото държави създават колонизаторите. Сирия е била на Франция, а Ирак на Великобритания. Турция исторически също е към сунитите.

След отговора - имало едно време едни иеменски хуси.

По-скоро ще има едно вдигане на пушилка в остри изказвания. След това - още някоя рафинерийка на СА ще пламне. Така, докато не се махнат от държавата, която бомбят по американски пример. Справка - събитията в Сирия.

В България няма чума по кравите защото те са свещени животни в Америка

Путин им е виновен наредил е атаката за да се вдигне цената на петрола!

Високопоствени английски служители, пожелали анонимност, заявили, че това нападение е организирано от руските тайни служби, както бяха организирали и мероприятието "скрипал", защото били най-добрите !

Английският служител м-р Бийн.

Няма начин и някои от нашите служители да не им е показал ''доказателства'' за това......че иначе мангизите от краварите ще да с екнат ако не пеят според музиката им...

По-добре да си враг на америка и англия отколкото окупиран от тях като НАС

По-добре иди на психиатър да освободи окупираната ти глава.

и англичаните нямат вечни приятели. Също така няма и бивши врагове. Винаги гледат да си отмъстят. Противодействието е да бъдат унищожени или най-малкото да бъдат докарани в състояние на слабост и държани така.

Представете си до каква степен добивната промишленост на СА страда от липса на качествено ПВО (все американска изработка), щом някакви си безпилотници правят така, че половината от нефтодобива на кралството да отива по дяволите. Впрочем, СА спешно изпраща свой преговарящ за окончателно договаряне на руски ПвО комплекси "Панцир 1". Видя се, че американските скъпи игрушки Пейтриът не вършат никаква работа.

Ами, Иран - руснаците са били. Путин.

Абе има ли още някой да им вярва на тиа кравари

Ми кат плащат как да не им верваш.

САЩ са царете на провокациите.

Бе те собствените си небостъргачи сринаха, че сега, една рафинерия в СА ще пожалят.

Има САЩ има страдание и кръв,няма САЩ мир и спокойствие за земята...

Абсолютно си прав в първата част. Ако не са краварите обаче, ще са руснаците, германците, китайците или великобританците и всякакви други по-силни държави, търсещи регионална или световна доминация.

Поредните лъжи и проводници на сащ.

Америка живее от войните и кравата на другите те са опасни за човечеството.

САЩ с в икономически и социален колапс и криза и търсят кой да ограбят,те са държава терорист и агресор.

Иранските чалми си заминаха

Ади ба. Верно ли.

И вие комунягите също

Леко. Да не направиш беля.

че много се пързаля на жълтото....

От саудитските чалми по-вредни и гнусни няма.

Глупости, че отде дронове у фалирал Иран бе ?? И технологии трябват за тия дронове, а Иран нали имаше само прашки?!

Те това, не прашките им е най страшното оръжие На тях се возят ирански хубавици по прашки Това е тайния коз на Иран Разбра ли сега

САЩ и инцинирал нападение с дронове от Иран на петролни обекти в Саудитска Арабия на първия приятел на Боко тиквата принц Мохамед бин Салман .Боко ще изпълни танц с саби за гонене на зли духове.

а иранците твърдят. че това са фейк нюз и американците сами са инсценирали тая атака за да обвинят Иран а сега да видим кой крив кой прав?

Вървят ли още тези измислици? Май не си чел статията и се надяваш като тебе да четем само заглавията.

на 11/9/2001 побожението беше същото!!! Вътрешна работа!!!

Ама доказателства има ли, или действаме като подготовката на войната в Ирак. ЛЪЖИ и милиони убити цивилни.

Точно на важен мишок като тебе ще дадем доказателства Държавния секретар на САЩ идва с чартърен полет да те осветли

нали знаеш какво става с лъжците рано или късно?

И на мен ми е запушен канала в кухнята. И аз мисля че Иран е виновен!

Като са в обсега, най много да пратят група цигани да им преровят боклука и да върнат старото желязо Друго иранските роми не могат да направят А Америка може Един път да пръцне и цял Иран барабар с брадата на аятолаха ще се изпари

дали? щото на американците нещо не им стиска тоя път и между другото циганите са малко по-нагоре, в Иран са перси и са почти толкова бели като теб

Щото ги е страх от иранските дронове и моторни лодки И то си е за страх, ако питаш мен

Няма саудитски демократичен нефт има санкциониран ирански и комунистически венецеуелски и то по евтин от демократичния,така че лакомиите от сащ да се готвят за война в която ще бъдат сами,а помним те където са сами как ги бият като псета

Краварите пак забъркват едни фъшкии!!!

ша са забакнат с еврейската си лакомия за иранския петрол

Ето до тук води политика тип а'ла Болтън! Като нямаш достатъчно козове, стигаш най-много да "едно без коз" и не се зъбиш.Тия се правят на ощипани момета - едните воюват с хусите за петрола им, другите с Иран по същата причина, а сега -сакън?!? Кой ми свали гащите? Ама защо така, на площада? Пред всички, да разберат къде е слабото място. С реване работа не се върши. Ако някой още не е разбрал - ето така се налагат санкции. Бързо, тихо, ефективно. На масата сега се вадят опции как в бъдеще да защитят рафинерията, щото иначе всичката пара отива в свирката и зъбенето по посока Иран става трагично в собствените им очи.

Бре !!! Този път Путин НЕ Е виновен !?!?!?! Нещата нещо НЕ СА читави ...

САЩ обвинили Иран крадецът вика дръжте крадеца

Рязани карабини ще се пренесат при пророка с милиони!!! Само, че няма да срешнат обещаните им девици , а сатаната!!! Става въпрос за всякахми Мохамедовци и Могамедомци, от всичките мюсулмански страни от Северният полюс до Екватора, пък и южно от него!!!

УСАта пак върти енергийни провокации на дребно!

Ааааххааааахааааа....Ще се пръсна от смях. 3 - 4 дни притоплят новината и накрая - Иран виновен! Толкова ли можете би, кретени?

Лошо, забравихте руснаците и Путин....

Путин е дал перките за дроновете, бе!

само дето дроновете били пуснати от краварника и израел