САЩ обвиниха Иран в ядрен шантаж

Призоваха страните по сделката да не се поддават на изнудването

Обратно в новината

Коментари - САЩ обвиниха Иран в ядрен шантаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е за ядрен шантаж да се обвинят Индиянците, да те са виновни отпреди 400години, че са допуснали заселване на скитници преследвани от Англия в Северна Америка. Чудно защо Япония не е обвинена в ядрен шантаж през 1945г., а трябва. Куба и те са виновни в шантаж, че генералите си изцапали гащите и да не им мерише дръпнали една железна завеса. След завесата тук таме кой не скача по команда е обесен за назидание като средновековен лов на вещици Има едни непослушни Руснаци ама кой ги пипне после реве 100години. Останаха неокрадени само Иранците, не щат да продават на безценица ,Индиянците му нейдни, а има петрол за крадене, направо си е за ядрен шантаж сценарий.

ЯРИНА

Трябва да си изясните ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ И В РЪЦЕТЕ НА РИСКОВИ ДЪРЖАВИ И ДОСТАТЪЧНО ЛИ СА СЕГАШНИТЕ ДЪРЖАТЕЛИ НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ВЗАИМНО СДЪРЖАНЕ ?? Аз мисля, че са достатъчни! Кой еал, еал, от сега натаък кака Мара е омъжена!

Ядрен шантаж могат да правят държави , притежаващи ядрено оръжие.Иран не е сред тях ! Но Изсраел е!!!

Малко се поизложиха тук кравите. Безпомощността им личи от километри.

Малко шизофренично ми се струва поведението на американците, ама като знаем президентът Тръмп какъв психар е, всичко си идва на мястото. САЩ излезе едностранно от сделката с Иран, всички други държави вкл. тези от ЕС останаха. След това САЩ наложиха санкции не само на Иран, но и на всяка компания, която би купувала ирански нефт. Това си е жив шантаж. После що Иран не спазвали сделката. Ами вие като не я спазвате защо другата страна да я спазва. И през цялото време били готови да преговарят за нова сделка. Че кой ще ви има доверие за нови преговори. Как става тая работа да подпишеш някакъв договор, пък после да кажеш: Ами не, не ми харесва, няма да го спазвам. Че ти след време може да решиш и новия договор, ако се сключи такъв, да не го спазваш. Изобщо тръмпизмите на Тръмп нямат край: оттегли САЩ от: - ядрената сделка с Иран - от Парижкото споразумение за климатичните промени - от довора с Русия за забрана производството и разпространението на ядрени ракети със среден и малък обсег - от Организацията за защита на правата на човека - от Северноамериканското икономическо споразумение НАФТА и накара Канада и Мексико да го предоговорят с по-неизгодни за тях условия, иначе мита. Е това ако не е изнудване, какво е? То има ли международен договор или споразумение, който САЩ да са продължили да спазват откакто Тръмп стана президент? Като са си избрали луд човек да ги управлява американците поне да му зачислят на щат и читав лекар, който да следи дали си пие редовно лекарствата за шизофренията, че иначе целия свят е под напрежение какво ще стане утре: нова търговска война, регионален военен конфликт или ще се разминем само с някой медиен скандал при поредната изцепка на неврастеника. Та и в конкретния случай крадецът вика: Дръжте крадеца!

Трябва да си изясните ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ И В РЪЦЕТЕ НА РИСКОВИ ДЪРЖАВИ И ДОСТАТЪЧНО ЛИ СА СЕГАШНИТЕ ДЪРЖАТЕЛИ НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ВЗАИМНО СДЪРЖАНЕ ?? Аз мисля, че са достатъчни! Кой еал, еал, от сега натаък кака Мара е омъжена!

Значи това било шантаж , а налагането на санкции сигурно е приятелско потупване по рамото.Един вид ти трябва да правиш това , което ти казвам и нямаш никакво право да протестираш.Странно разбиране за равнопоставеност .

някой може ли да обясни всъщност какво точно не му харесва на тръмп на това споразумение, че се оттегли от него ?!.....иранците се чувстват излъгани и заради това и те не го спазват вече ....губещи сме европейците от гледна точка на личната ни сигурност....големите европейски сили позволиха техните компании да се съобразяват с американските санкции, за да не си загубят печалбите от американския пазар .....да искаш само едната страна да спазва споразумението е или наивност или лицемерие.....та още веднъж какво точно не му харесва на тръмп ???

като пръв и най-верен съюзник на американците, САЩ ще изпратят нашата армия, състояща се от един хеликоптер и два джипа - да превземе Иран и да установи контрол върху петролните залежи на иранците. Нищо че иранската армия е от 12 милиона души - 1 милион общо действащи военни + 11 милиона резерв.

тези американци дрогирани ли са или какво? тази простотия ли успяха да измислят сега? клоуни!

В иран няма амер. Посолство споко преврат няма да има.

идва края на краварските дивотии,и тръмп ненапразно е назначен от ПУТИН

Аман от червени ненормалници.

САЩ да обвинят някого в шантаж? Това не е нагло, това е безочливо!

САЩ спокойно могат да подухват супата. Колкото и да са тъпи, напълно им е ясно, че Иран не е Ирак (99% от американците не правят разлика) и не могат с пръст да го пипнат. Могат само да ривът.

Какви пари щял да изтръгва Иран?! САЩ едностранно излезе от споразумението, че и санкции им наложи! Санкции - спря износът им на петрол, за да може да продава шистовия си петрол. Същото направи и с Венецуела.