САЩ-НАТО-ЕС срещу Русия: Дипломация или война

Тотално разминаване - с тези две думи може да се определи резултатът от опитите за намаляване на напрежението в Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нас какво ни засяга, каква полза ще имаме, освен окончателно да я няма България на картата, ако тук се настанят натовсите сили и ядрени оръжия?

"Вие" си обирайте крушите и изчезвайте от България, а мие Българите ще сме доволни да има още НАТО-вско присъствие, защото сме ви сърбали попарата …. Айде сега чиба !!!

_stankow

Не е лошо да отидете до авиобазата Граф Игнатиево, да видите там има ли американски самолети, как можете да се хванете за колесника, колко ще издържите след излитането. И вижте кадрите от Кабул, няма и година откакто американците захвърлиха ей такива верни и предани техни хора ...

И "ние" и "вие" и не само България, но и Европа може да изчезне - след няколко ядрени бомби по тази територия - то бомбите не правят разлика дали са "ние" или "вие"!

бий врага за да те уважава!

Ама нали със задниците си ще "биете" враговете …. Как само ще ми смажете рязаното бутало

каквото кажете, това ще ви се стовари върху главите! Русия не вярва на сълзи!

Рускините още въздишат по белите пuшku на немците, при обсадата на Ленинград

.

Съвсем скоро Пymaн ще припламне и ще изгори като метеорит в атмосферата, след което никой няма да си спомня за неговото съществуване ….

Американските санкции са буря в чаша вода щото Русия е в добри отношения и има обща граница с Китай. Буря в чаша вода са и заплахите на Русия към Запада освен ако руснаците приемат ролята на камикадзе . Както знаем камикадзето загива , но нанася тежки удари и на противника. В случая тежките удари може да са и смъртоносни. Едва ли Путин е камикадзе.

Оххх мамин сладък "икономисте", а защо рублата поевтинява … че и Китай не може да помогне ….

Не става въпрос за поевтиняване на рублата. Става въпрос за ОЦЕЛЯВАНЕ на Русия въпреки санкциите на мразени от мнозинството руснаци държави. Щом Иран успява ще успеят и руснаците.

Между другото ако си чел цялата статия и на Запад са го разбрали. Със здраве.

Щтолтенберг,след като си толкова навит да се биеш срещу Русия, защо не тръгнеш с пушка в ръка към Сталинград? В момента времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

кой ти е разрешил да пишеш в коментарника под сайт от НАТО-вска държава бе чебурашке ??? В изостанала пPocuя да не би коментарите против Пymaн да са забранени ….

Путин няма да направи нищо. Колкото и да се прави на луд, той е страхливец, а не самоубиец. Очертаващият се кошмар с разпадането на Руската федерация, който той вероятно сънува всяка нощ, започва с нахлуване в Украйна.

_stankow

Да споменем и кошмара на американците - военен съюз на Русия и Китай. След което няма и да си спомнят за Украйна. В момента някой спомня ли си за Грузия ? За Белорусия ? И Крим забравиха даже.

ИСКАТ ВОЙНА ЩЕ Я ИМАТ,НО ТОВА ЩЕ Е КРАЯ НА ЦЕВИЛИЗАЦИЯТА. НАЙ-ПОСЛЕ ВСИЧКО ЩЕ СВЪРШИ

Нормалните хора, НЯМА да позволим на някой си самозабравил се Путин, да разруши тази планета !!!! Ще бъде изваден червеят от бункера и съден от международен трибунал !!!!

Но преди това ТИ ще умреш както и родата ти до девето коляно. Щото козяците сте си го заслужили.

"Тази седмица беше демонстрирано, че между двете страни - Запада и Русия, взаимното доверие е равно на нула, дори има взаимна неприязън. Положително изненадан бях от НАТО в посланията към Русия. Според мен Русия постигна обратното на това, което искаше - вместо Западът да се разцепи, той се консолидира още повече. От дипломатическа гледна точка Русия се провали", коментира пред БНР Бруно Лете от брюкселския офис на "Германския фонд Маршал" изхода от предизвиканите от Русия преговори и дали ще се уталожи или ще се увеличи напрежението след тях. "В серия от преговори тази седмица в Женева, в Брюксел и във Виена САЩ и европейските ѝ съюзници категорично дадоха на Русия да разбере, че няма шанс да ги върне 30 години назад във времето, за да предоговарят баланса на силите на Стария континент, все едно Студената война тъкмо е свършила с краха на Съветския съюз. "НАТО няма да отстъпи и сантиметър" е посланието към Москва - точно обратното на обещанието, което тя твърди, че е дадено навремето на Горбачов - "нито сантиметър на изток", добави Лете. По думите му, в дипломацията, когато някой поставя прекомерни искания, това не е добър знак и показва липса на добра воля, а "сдържането на Русия и разширяването на Алианса са в ДНК-то на НАТО". "Европейците бяха доволни, че не присъстваха на масата за преговорите. САЩ съобщиха лошите новини. Кремъл иска да възстанови значимостта и влиянието от времената на Руската империя и на Съветския съюз. Затова Русия иска да има осезаемо присъствие и влияние в Централна и в Източна Европа. Страните членки не са единни и руснаците умело експлоатират това разделение. Най-слабото място на Европа е енергийната сигурност и Русия използва природния газ като оръжие". Според него няма да има мащабна конфронтация, защото руснаците "не могат да си го позволят, но Украйна би пострадала тежко".

За мен конфликтът въобще не е "САЩ-НАТО-ЕС срещу Русия", а е по скоро цивилизационен сблъсък - напредналата част от човешката цивилизация срещу най-изостаналата евразийска сатрапия. Ако САЩ-НАТО-ЕС излязат победители, то нищо няма да се промени в развитието на човешката цивилизация и на живота на земята, но победи ли пPocuя, човечеството се връща най малко 200 години назад ….

Ако това забави моралната деградация на “демократичните” с 200 години, аз съм с две ръце ЗА! Сори джендър, но душата ми не струва колкото съдомиална с американски дизайн, произведена в Китай, с ресурси от Русия!

А защо от "моралната демокрация" на Путин всеки иска да избяга ??? Защо дъщерята на Путин живее във НАТО-вска Франция, защо Маша Захарова отиде в "гнездото на осите" - Ню Йорк да прави сватба, защо наследниците на Лавров живеят в "омразна" Америка, защо печалбите от търговията с природни ресурси се съхранява в Западни банки …. Защо се все се врем "неморалния" Запад ….

Поръчкова слугинажка статия написана така, че да се хареса на господарите и да заблуди овцете, нагнетявайки в главите на читателите, че единствения виновен за ескалиране на напрежението е Русия, а Европа, НАТО и САЩ са едва ли не жертвите от тая ситуация. Забравя се кой направи Майдана и кой беше на път да изгради база в града-герой от ВСВ Севастопол инвестирайки 5 милиарда в тая операция. Автора говори за анексия отхвърляйки правото на народа на Крим сам да избира с референдум принадлежноста и съдбата си, а трябвало чужди интереси и държави да решават вместо него. Автора умишлено и угоднически внушава вина в Русия, че била струпала войски по границата си с Украйна, забравяйки да спомене, че миротворците по Минските споразумения Франция и Германия наред със Англия и САЩ вкараха военни съветници и съвременна военна техника за милиарди в Украйна! Угодно се забравя да се спомене, че това е и в отговор и на ескалацията, която НАТО прави в Прибалтийските републики, в Полша, Финландия, Швеция и Румъния! Мисля, че отдавна мина времето на такива долнопробни манипулации и че в информационния век, в какъвто сме днес тоя номер вече не минава! Истината е, че Запада с наглостта си докара света до прага на нова световна война и както вървят нещата съвсем скоро някой ще бъде изпържен!

Кой анексира Крим незаконно, кой създаде конфликтите в Донецк и Луганск, кой воюва в Чечня и с Грузия …. Кой строи газопроводи с една единствена цел, да заобиколи Украйна Не е ли онова малко злобно кремълско gжygжe …..

Излезе с референдум и то законен от Украйна. Няма изобщо намерение да се връща там. Пейте си пляските и честушките, че Крим е анексиран, ама с референдум.

Глупостите как "Крим е Автономна република" са само и единствено за вътрешна употреба в Русия. За пред нормалният свят, Крим не е руски и е насилствено окупирана украинска територия!

Пymaн е като мaймyна с граната - не знаеш накъде ще я захвърли … Ето защо Пymaн трябва да се ОТСТРЕЛЯ, след koeto напрежението ще намалее ...

Както се казва: "На всеки 100 години целият "цивилизован" свят се изправя срещу Русия, за да си изяде шамарите и да се успокои за следващите стотина години..."

Натиск на всички срещу една страна, това е!

Тьжно е положението на Европа - зависимост от руския газ, внос от Китай на какво ли не, включително на стоки от първа необходимост! Каква война ще води и с кого?! Може и да са добре вьорьжение някои европейски страни, но само с това войни не се печелят! И не ме разбирайте погрешно - аз сьм отявлен русофоб, но истината е, че Европа не е в завидно положение! И точно тази липса на далновидност и изпадането в зависимости ме ядосва. А сега сьс зелената сделка сьвсем увисваме като прани гащи! Това са фактите, за сьжаление!

Дотук се стигна, защото Европа разчиташе на коректни търговски отношения с пPocия, но за пореден път пPocия доказа че целите и не са само търговски, че пPocия е дивашка и изостанала държава, желаеща да владее и поробва още народи - тези от бившите соц. държави … Трябва ли да се съгласим с това, да приемем че принадлежим на Пymaн ….

Ние не трябва да се съгласяваме с нищо, което не е в наш интерес! Гадното е, че на никой не му пука реално с какво сме съгласни и с какво не! И не мога да приема, че някой е очаквал друго развитие и е останал изненадан! Ти сам го каза - за пореден път!

Кои са "некоректните" отношения"? Има газопровод и не искат газ от него, не знам си защо ли си отговори преди да пляскаш глупости!

Тези изтръпляци на снимката са на много силни амфетамини явно за да се заиграват с думата "война". А бе, вие ненормални ли сте, бе? Кой ще ви я води тази война? Обикновените хора. А вие ще си ядете хайвера и ще пиете шампанско. Аз във война за да ни занулите пак и да станете още по-богати няма да участвам!

Започне ли инвазията целия регион, даже континентът ще се разпали и дори никой няма да разбере как са се разпалил света за нула време. Гръмне ли вече нищо няма да е както преди.

Тези, ВСИЧКИТЕ на снимката нито са виждали , нито са участвали , нито знаят КАКВО е ВОЙНА !!;) Дано не се стигне до ВОЙНА !! Американците подбутват ...евентуално война да има в Европа , НО ...никога на техният континент !!;) Не оценят факта обаче , че сега не е 1940-45 година на миналият век и ядрените ракети стигат за минути до другият край на света !!;) Путин им го каза : Защо ми е този свят , без Русия !! Той няма да се замисли нито за секунда , АКО се наложи да натисне кнопките на ядреното куфарче !! Бедна им е фантазията на тези гейове какво ги очаква !!;)

Ти явно много обичаш Путин да те яхне , както ти се разтеклили лиглите..

Добро утро!Току що направих 10коремни и 50 лицеви опори и ми дойде прозрението че Крим е руски ,аз също.

Не харесвам руснаците, но историята казва, че до момента нямат загубена война. Как ще участваме ние със нашите смешните шест детски самолетчета от които три са повредени ?

Просто е. Пак ще бъдем пушечно месо . Не си извадихме поука след две световни войни, че трябва да запазим нетралитет.

Хахахаах Кои ние бре? Аз не познавам българин, изкарал казарма който ще стреля по руснаци! Циганите и мюсюлманите с български паспорти не се броят, те не са българи, при конфликт, те ще стрелят по теб!

Европейските държави се управляват в момента от наркомани, гейове, лесбийки и зависими политици. Аз няма да участвам в тяхната извратена война.

Аз ще участвам но срещу тях.

А не може ли и двете страни да поставят едно единствено условие - мир?

Ами да де, ама Наркоманците не ги свърта!

Военщината бленува и докарва само войни !? А на последък и пандемии от БОВ ? Ние искаме МИР да си воюват у тях , та те са 52 държави !

Добре че сме в НАТО! Колкото повече НАТО в България по добре.

Ние българското нато сме с Русия, и ще я защитаваме с най модерните натовски оръжия !

се радва като теб, че е в натото, ама щото го сърби повече, къде се сравняваш с него.

Коректното заглавие е САЩ и неговите слуги срещу Русия.

Колхозниците са долни боклуци, само бой по тъпите им кратуни ще ги оправи, тея пияни чебурашки от думи не разбират. Как така ще анексират, все едно комшията да ти вземе половината двор!? Ми ши му подпаля къщата, така и с руските мурзилки, бой и пак бой, те от блага дума не разбират!

Ти руснак си виждал само на американски филм. Със сигурност повечето са в пъти по интелигентни от теб.

Стига се напъва, боклук! Май яко са те драли руснаците, за да не спираш тука да кензаш. Червей, викай ура че си жив и продължавай да си пълзиш!

Истината е че ако Путин го няма и подобните му в Китай,Северна Корея и Венесуела,света ще е по +добър.

Истината е , че ако можеше да мислиш , щеше да се ужасиш от това , колко си тъп .

Навремето руснаците пробваха докаде ще мине номера при кубинската криза. Сега американците и НАТО пробват.

Да го духат американците и техните слуги

Колкото познати имам и плюятпо комунистите и СССР, до един се оказват, я баща, а дядо бил шеф на някой завод , прокурор, генерал, активен борец. Всичко това все през комунизма. Ама как да не им се радвам на тези "чисто кръвни" демократи?!

Не искаме САЩ и НАТО,искаме МИР.

Кога най-сетне НАТО ще обяви война на Русия? Тези подчовеци, руснаците трябва да получат заслуженото. Ще си платят за всичко!!! Ние също ще воюваме на източния фронт. Тази изостанала азиатска държава най-сетне трябва да бъде насила цивилизована Да се научат руските маймуни да спазват високите западни стандарти и морални принципи.

Ти, глупако, нямаш ли баба и дядо да ти разкажат какво е война ?!

Като гледам си възприел много добре западните стандарти И други ги мислеха така за под-човеци, ама каква излезе тя Това, че джавкаш в краката на свръхчовеците, няма да те направи свръхчовек.

Както винаги, българският народ е на страната на братска Русия, нашата двойна освободителка.

Срещу двойна освободителка не се рита, нали така? Иначе ще вземе да ни освободи и трети път.

То това е целта, да ни освободи за трети път. И то колкото по-скоро, толкова по-добре.

Другари от Драган Цанков пак бавят плащането. Ейй писна ми. Почвам да хваля бай Ви Байдън и приятеля му Ердо Султан. А бай Ви Ердо каква пачка направи от Украйна. Военните заводи в Турция бичат извънреден труд от ланската пролет. Що дрони, що бронирани коли и автомати направиха..... В Турция паметник на руския будала ще вдигнат

Айде стига глупости. Войни няма да правите. Кражбите и лъжите са ви достатъчни на лакомията. Луди хора за връзване. Освестете се.

След като изчетох и изгледах почти всичко от Русия, Луганск и Донбас почти съм сигурен какво ще направи Русия. След като преговорите се провалят Русия ще анексира Луганск, Донбас, Абхазия и Южна Осетия. По този начин ще провали плановете на Украйна и Грузия от евентуално членство в НАТО и ЕС. Може би ще се опитат да се свържат и с Крим но това не е сигурно.

...за,,ферментираща,, Федерация.

Общо взето на краварите им трябва война. Долара е много нисък и няма стойност. Само една война ще им реши проблемите . Лошото е че е близо до нас.

За вечни времена. Завинаги!

Им трябва война ,в която те да да гледат от страни и да "помагат" , дежурните кретени на европа са Полша и Балтите, плюс западна Украйна.

Тъп, по-тъп, най-тъп...

Утре мисля да си разположа канапето и кухненската маса пред вратата на съседа да видя как ще реагира

Зависи! ...А и ако и булята изледе и ...се опъне там.

Руско-гръцкото предложение е Българският екзарх да бъде отдалечен от Цариград и седалището му да бъде преместено далеч в тогавашните турски провинции или в столицата на България - София. Като място в провинцията Цариградската патриаршия е имала предвид старата българска столица и седалище на независима българска патриаршия (архиепископия) – град Охрид. Преследвайки своите „империалистически интереси“ тогава руската страна е била готова да признае официално, че Македония е българска и Охридската архиепископия е също българска. Има сведения, че и Скопие е било един от вариантите за седалище на Българския екзарх, но към Скопие вече имат претенции и сърбите. Дори Чариков отива още по-далеч като се съгласява да се говори със сръбската страна да се реши и въпроса за две от македонските епархии – Скопската и Дебърската, към които Сърбия, с руска, гръцка и турска подкрепа е развила вълчи апетит. Тук си заслужава да си припомним и факта, че само преди едно десетилетие в Скопие тази тройна антибългарска коалиция беше настанила за скопски патриаршенски митрополит сърбина Фирмилиян.

Българите много мразим русия, защото сме от 140 години под руско робство. Запада, заедно с Китай, южна Америка, Австралия трябва да изгоним тези азиатски кърлежи в космоса завинаги. Руснакът на снимка да го видиш и бой, а рускините само ебан, ама с презерватив, за да не се размножава травестита му мръсен.

Еххх, а преди това какъв живот беше??! Ма, и от време на време някой пройдоха- корабен терорист, я професионален комита създаваше главоболия и бунеше народа.

Бой и ебан ти е девизът ,баба! Ама требе да съ внимава, щото може да съ обърне,,работата,,.

А.а.а така, братчед.

Не случайно Сталин е искал Южнославинска Федерация тука!? ...много етнос,....

Ей, семената на върха на гръстите/конопа/ не е Космосът, нищо че към небето гледаш!?

Отступать нет куда, поэади Масква

вярно ли е че Путин не е роден по естествения начин, а излезнал от задния изход на майка си та за това е такова лайно.

Е, братчед, при леля така беше. Що да разкриваме тайни.? Стават и такива работи.

Прекрасна е и църквата в Бачковския манастир. Тя е издигната в 1604 г, висока, широка, с купол. Факт е, че манастирите са имали много повече свобода от градовете, но това е и доказателство, че няма как да се говори за абсолютна забрана – че не сме строяли храмове, не сме отбелязвали празници и не сме говорили на езика си. Дори в най-тъмните векове, българите са строяли, изографисвали и опазвали традициите си. Можем да идем и да ги пипнем.

Вижте как го клецат в даркнета В сама осмокласници му скъсват гъза в една баня Колегите му от КГБ са му спретнали компромат най

къв е тоя путкин, аз чух, че ви бил преевал мнооооого лошо ! амчи как тъй , хем путкин, хем ви е преевал !!

Кво си чул на пазара няма значение Виж как му скъсват гъза ;))

евроджендърите и краварите се пънат ама знаят, че нямат никаква армия за такава война, кой нормален европеец ще отиде да се бие в Украйна? никой, американската армия пък е съставена от разни 20 годишни пръдльовци, имигранти които са отишли там заради визата и разни престъпници които е трябвало да избират между затвор и армия, та тея хора нямат абсолютно никаква мотивация да се бият с който и да било. така че всичко е само лаене и перчене (и не ми трий коментара ве комунист)

От статията разбрах едно реално нещо!!! сащ- англия- нато- ес ще приемат условията на Русия. Иначе всеки е свободен да си прави каквито си иска изявления по медиите, анализи и т.н.- от евро бюрократ до държавен секратар на някаква държава през океана, премиер на албиона и т.н..

Толкова са жалки руските роби в опита си да докажат, че руската кочина не е терористична държава. Русия е тумора на този свят.

....Да не си н Ню йорк.

Ти да не беше съветник на амерканците за ...Либия, Ирак...? Ма ,доста баламски грешки с този ,,тероризъм,, нещо?

Много лошо! Всъщност, това е резултата от натрупалия се КОЛОСАЛЕН дисбаланс в сферата на сигурността (а и в много други сфери) в Европа след края на Студената война. Всъщност, нека да си припомним че днешния световен ред е ПОДАРЪК, връчен на ЗЛАТЕН ПОДНОС от страна на СССР към САЩ. Именно СССР "подари" Варшавския пакт, Източна Германия и останалите соц. държави от Източна Европа включително България на "заклетия враг" - Запада. СССР подари и себе си и руснаците. Направиха го, защото Запада обеща на елита на СССР децата им да са в класата на новите капиталисти. Завеща им и върховни материални придобивки, които просто не успяха да откажат. Имоти, сметки, пари, привилегии и още... и реално, Запада наистина превърна вчерашните "комунисти" в новите "капиталисти". Както разбрахме от последните 30 години, няма по-жесток и свиреп капиталист от онзи, който до вчера е развявал знамето на СССР и е бил "заклет комунист". Пребоядисаните се оказаха най-опасните, сигурно поради вътрешните си угризения. Запада, обаче даде и устно обещание - НАТО нямало да се разширява на Изток. Опянени от ДОБРОВОЛНОТО, вътрешно ликвидиране на социалистическите системи в Европа, Варшавския пакт и СССР, САЩ и Запада осъзнаха, че вече няма конкурент, който да оспорва тяхното абсолютно господство в света. И това беше така. Само че, се оказа че когато една велика сила няма конкуренция, тя се извращава и просто започва да си прави каквото си иска с когото си пожелае, където си пожелае. Нещо като училищния побойник, който беснее за сметка на всички останали ученици. Беснее, до колкото някой не му се опълчи. САЩ, обхванати в примката на собствената си арогантност от върховната победа над съветския социализъм, направиха една колосална грешка. Те нарушиха основополагащото си обещание към СССР, именно благодарение на което им бе подарено световното господство. НАТО се разшири на Изток, и то доста. Същевременно, Русия заплати най-върховната, най-скъпата цена за това, че ПРОДАДЕ себе си и системата си от съюзници по света. Изправиха себе си и вече бившите си съюзници пред невиждани икономически катаклизми, граждански войни и още много тежки проблеми, които и 30 години по-късно, все още имат реално ехо. Омразата на Украйна и на останалите бивши соц. държави към Русия, т.нар. "русофобия" далеч въобще не е лишена от основа. Омразата към Русия е на основата, че след всичките обещания и след всичките "братски" прегръдки, руснаците забиха нож в гърба на съюзниците си поради собствената си страст към продобиването на материални облаги и привилегии. Само че, така простреляха и себе си не просто в крака, ами направо в корема. Не можеш да продадеш душата си, без да платиш цената за това. Цената, която Русия заплати за доброволното ликвидиране на СССР и соц. системата в полза раждането на нейния олигархичен капиталистически елит едва не изяде собствената ѝ глава. Днес, Русия явно желае да поправи колосалната грешка, която допусна преди 30 години. Или поне до толкова, до колкото може да бъде поправена. Русия не цели никакво връщане нито на СССР, нито на соц. системата, но тя цели връщането на онези обстоятелства, при които бе договорен днешния световен ред, а именно - умерено американско влияние в Европа и разположение на НАТОВСКИТЕ сили в Европа така, както са били разположени през 1997 година. САЩ и НАТО, обаче, на свой ред днес допускат собствената си колосална грешка. Пропити в крайна арогантност, макар и собствените си не малко проблеми, упорито отказват да освободят Източна Европа и границите около Русия от базите си. Нещо повече, те дори нагнетяват ситуацията още повече, като се опитват да раздразнят Русия допълнително. Резултатите ще бъдат взривоопасни, като избухването на война в Европа ще бъде неизбежно. Настоящем, САЩ и Запада, поради упоритата си арогантност, тласкат света към ръба на ядрена война. Русия заплаши, че ще разгърне ракетни установки и други руски оръжия в Куба и Венецуела. Но този днешен свят е формиран от два фактора. Първо, от колосалната грешка на СССР да самоунищожи себе си и съюзниците си, и второ - от колосалната грешка на САЩ и НАТО да не отстъпят в критичен момент, когато Русия има пълното морално право да поиска това. Русия, в качеството си на СССР, отстъпи, за да може Германия да се обедини, както и днешна Европа да бъде обединена под формата на Европейския съюз. Днес настъпи момента САЩ да остъпят на свой ред... само че, САЩ не знаят истинския ужас на войната на собствена територия и вероятно поради това позволяват да бъдат заложници на собствената си арогантност. В Библията е записано, че гордостта предшества падението. Историята също е доказвала тази максима безброй пъти. В този днешен критичен момент, трябва да си дадем сметка че света е на ръба на ядрена война. Ако при Кубинската ракетна криза, ключа бе в ръцете на СССР, то днес ключа е в САЩ. Както и самата Русия заяви, следващите ѝ стъпки зависят от решението на администрацията на Байдън така, както решенията на САЩ през 1962 г. зависеха от решението на Хрушчов дали да изтегли ракетните установки или не...

Тя Русия може и да не иска СС, ама ония от Беловежката ... като подпийнат, събират се и ...ПРАВЯТ Путин пак Президент на СССР. Къде ще ходи?

ама да питам Путин има ли си бункер като Кадафи, Садам и Бил Гладен? ... на там вървят работите.

Ама ние си нямаме, това е проблема

Ботоксовото джудже е балсамирано приживе, и мавзолей си има .. щом има и бункер значи всичко е уредено и предвидено.

Има си ...Силуз N* и го крепи там. И чака, да ощастливи накой... .

Интереса на ащ, не е интереса на България! Интереса на сащ и англия е българите да са им пушечно месо в евентуален военен конфликт, да разположат военни бази,и като евтини гастарбайтери за западноевропейките им вилаети( цяла западна европа окупирана с договори за сътрудничество от хитлер загуби ВСВ). Също да се правят външни дългове в долари и евро, за да се усвояват напечатаните евро и доларови хартийки( дигитални също). Затова приеха бълагрите в нато и ес.