Коментари - САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия в отговор на атака с дрон | Днес.dir.bg

САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия в отговор на атака с дрон

Мишени на американската атака са групировки, свързани с иранския Корпус на гвардейците на ислямската революция

Обратно в новината

Коментари - САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия в отговор на атака с дрон | Днес.dir.bg

Коментари

Лъчо явно нищо нямаш от южната Корея. Самсунг и всички честни хора да загинат защото работят. Но не такива комунисти и болшевики като. Теб са обречени този път прошка няма да има ще ви из.....пем до крак колкото и да сте хлъзгави

Не знам северна корея какво чака аз съм сигурен че веднага русия и китай и индия южна африка ще ги подкрепят

Това не е инвазия това е засяване на демокрация

Какво правят някакви коалиционни сили в Сирия, без да са поканени от официалната власт? Май са тези, окупирали нефтените кладенци и точещи безплатно нефт и газ, прехвърляна в САЩ. И омбардиращи всеки, който се опита да им попречи на кражбата. Но санкции няма, няма и да има под знамео на борба за демокрация.

Които петнят името на САЩ да си купят нещо сирийско и руско не от Европа.

От 12 години САЩ са Окупирали със Сила 15% от територията на Сирия. Окупирали са 90% от петролните кладенци на Сирия и крадат петрол за 5 милиарда от Сирия...годишно! ... САЩ бомбандират Сирия когато и където си искат.... .... Да сте чули някой от ЕС и запада да се притесни за Сирия ,сирийците и да критикува Американската Агресия в Сирия

Тролове, що не ревете, когато господарите ви от сатаНато нападат чужди държави? Няма ли да се закичите със Сирийски знаменца по профилите? Или това не се брои?? САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия! Американските военни извършиха "прецизни въздушни удари" в Сирия вчера вечерта, след като петима американски военнослужещи и един служител по договор бяха ранени при нападение по-рано през деня, съобщи Пентагонът, предаде Ройтерс. "По заповед на президента (на САЩ Джо) Байдън упълномощих силите на Централното командване на САЩ да извършат тази вечер високоточни въздушни удари в Източна Сирия по цели, използвани от групировки, свързани с иранския Корпус на гвардейците на ислямската революция (КГИР)", цитира пресслужбата на Пентагона думите на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин.

Объркан съм . Американците си стояли мирно и тихо в USA и някой ги нападнал с дрон ???? Баси ужаса !

Не американците са избавили Сирия от гнусните иранци. Нямат място иранските ислямисти в Сирия

Никой не е викал САЩ в Сирия. Там са окупатори.

Иранците са окупатори. Да си ходят в Иран

Не, не си объркан-сбъркан си

Сащ крадат петрол и с парите спонсорират терроризъм..Кюрди и умерени опозиционери,,,

Дано Господ помага на сирийския народ и даде на всеки,който си мисли,че е по-велик от другите справедлива присъда

Мръсни евро-?ейски утрепки, мръсни гербаджийски подлоги оставете България да се развива да върви по демократичен път и да забогатее, мръсни натовски изчадия на Ада, не водете България към война, мизерия и глад където има само в Нато оставете българите на мира, оставете бъл-гарина да ползва всички високи технологии на Руската федерация, у вас нищо нямате купено от САЩ мръсни гербаво-сифилистически идиоти само коршуми за вас шибани лайна; мамицата ви гербава няма ли кой да ви натовари на Американски зилове и да ви закара в Алкатраз мръсни боклуци американски подлоги шибани промити мозъци, само глад за вас и мизерия в НАТО защо не живеете в САЩ и не ползвате благата му бе шибани полуидиоти мръсни марш в САЩ!

Сащ са жалки помияри...Сега въоръжават Кюрдите и ,,опозицията,,,... трябва да бъде война ...Самотрепане .и за ПОДЛОГИТЕ също..

Русия окупира Изсрайна както сащ окупираха ,Ирак , Афганистан и Сирия

до тук 1:3 но мисля, че резултатът не е съвсем обективен

Ало сороспиите, защо нещо не ви чуваме да виете, и да крякате, когато господарите ви нападат други държави?? Я кажете, правите ли всеки ден ниски поклони с чупка в кръста на американския ви господар?

Пак Лъжат Янките ! Тероризирате Населението по Цял Свят и си измисляте причини ! Те Руснаците ще ви го върнат за Северен Поток !

Само да неса бомбили по,,грешка" някоя свадба.

Трибунал за Байдон ..и за остин..

Гърнето и мерудията, нали я знаеш ...

Сащ нямат нищо в Сирия на 12000 км от Вашингтон...Там няма американци..Дърт за убиеца Сащ..и за ПОДЛОГИТЕ..

САЩ неофициално подкрепят кюрдите, затова са там!

САЩ държат кладенците с петрол и си то чат петрол без пари ,затова са там.

Има само една разлика между колонизатор и диктатор, при първите има търговия, дори след "освобождението"!

Санкции и международен съд.

На Асад няма да му се размине! Направо разруши държавата!

А САЩ какво правят в Сирия? Нямат работа там.

Разпространителите на демокрация се оказаха просто едни разпространители на бомби.

Да, може би трябваше да поканят на кафе джихадистите и да си направят селфита

освен, че ги канят даже ги и финансират

Какви са тези "коалиционни сили в Сирия"? А, момент, част са от "специалната военна операция" на САЩ в Сирия.

Объркана съм ...."Байдън: упълномощих силите на Централното командване на САЩ да извършат тази вечер високоточни въздушни удари в Източна Сирия".Санкции на САЩ !ЕС защо спи ?!?

САЩ и ЕС отдавна санкционираха режима на Асад! Даже по време на земетресението не можеха да се изпращат помощи, бързо забравяме!

Чий го търсят американците в Сирия?! Те нахлуха там без разрешение от ООН дори! За такова от Сирия и дума не може да става! И се окопаха около най-богатите нефтени находища в страната и си точат нефт за техни си нужди! Най-нагли крадци и убийци са сащниците! Ни повече, ни по-малко! Да не говорим, че преди Сирия да покани Русия, коалицията на краварите и евро-атлантическите им аверчета подкрепяха финансово и военно ИД, която наричаха "умерена опозиция"! И чак като дойдоха руснаците, тия изведнъж разбраха, че опозиционерите били ИД! Ти да видиш!

Международният съд, спите ли, марионетки долни ?!? Световните мародери и терористи пак нападат суверенна държава!

lu4ka

…"прецизни въздушни удари"…Правилно са го сложили в кавички. Пак в Сирия , а? Защото в Усрайна е уср@ха, а в Китайско Тайпе не им се получава.

Слава на Сирия! САщ са агресор и окупатор, да напуснат веднага Сирия!

САЩ не се намират в Сирия тъпако! Те просто бомбят от време на време разни разпищолили се мюслита! Които си мислят, че дядя Путя ще ги пази!

Аха ...не е нападение на суверенна държава,казваш ?!?

След като не се намират в Сирия защо има убит техен американски войник там? Да не е бил на туристическа разходка случайно?

Мандата на Байдън си отива, а нещата изглеждат доста по-зле от при Тръмп.

Слава на Сирия, смърт за Идил/САЩ! ...

Окупаторите вън от Сирийската земя! Съд и наказанаие за агресорите срещу сирийския народ и крадците на ресурсите им!

И като му го каза това на дядя Путя, той какво ти отговори?

Да не би да искате да кажете, че сащ чрез агресия са нахлули в Сирия и са окупирали сирийска територия, която съвсем случайно е най-богатата на петрол и зърнопроизводтво, които отнемат и нанасят въздушни удари срещу сирийците? Някакви санкции ще наложи ли ес, ще има ли международно осъждане, блокиране на американски сметки и военна помощ за Сирия?

На всичкото отгоре крадат този нефт и го продават,както и много други неща.Сега пък и въздушни удари нанасят.Няма санкции срещу тях,а ЕС е наложил санкции срещу Сирия. Няма осъждане на тая агресия,с която съсипаха Сирия. Нито пък ООН се е загрижило. И сега ние си патим също от тази агресия-защото сирийците идват у нас като мигранти .

и какво правят тея американски военни в Сирия? някой да реве нещо за санкции, заповеди за арест от Хага или?

Хм, САЩ си атакуват държави и си хвъркат, и взривяват ракетки и никой нищо не казва?! Няма го Сирийското знаме, няма медийна истерия? Какво се случва? Двоен стандарт, лъжи и краварска пропаганда! Но спокойно чичо Сам си отива! I

Къде е Беър Грилс, да се снима в Сирия и да пита, как оцеляват срещу американската и турската агресия?

Добави към тези и израелската агресия!

ЕХИДНАТА УСМИВКА НА ТОЗИ МАЙМУН !! ТОГАВА ЩЕ СЕ СМЕЕМ НИЕ !

Кои сте вие? Ако има народ, който руснаците да мразят наравно с украинците, това сме българите... А вие кои сте...на никой не му пука... Пак казвам: МРАЗЯТ НИ... Американците дори не подозират за нашето съществуване... За този на снимката сте прав - н*гър е!

Руснаците мразят това, че изпращаме оръжие, но това не го прави българския народ, а подставени марионетки на сащ в българската политика. Скоро те ще пожелят да ни пратят пушечно месо за интересите на сащ в украйна и тогава ще приключват и ще си дойдат нещата на мястото. Руснаците помнят истинските българи и какво България е направила за Русия и как сме си помагали през общата ни история. Дори Дугин каза, че не са забравили.

Окупатори ! Убийци ! 800 бази по целият сват !!! И после другите били лоши защото си стояли в държавите ! Ти да видиш !!!!

Смърт за американските империалисти !

ами сирия да внесе в оон искане за санкции срещу сащ за присъствието им там? какво чакат?

Кога ще обявят Бай$Дън за арест?

САЩ обявиха международния съд в Хага за незаконен бе троле. Как ще ги осъдиш Байдън?

Ми те и Русия направиха същото .... няма да остават по назад .... троле

Всъщност американците се намърдаха в Сирия под предлог, че се бият с ислямска държава, още по време на управлението на Обама!

Вече ни управляват от планетата на маймуните. А нашите политици могат само да отговарят с йес сър.

Сащ да се заемат и с руските терористи.

булка

Русофилите ако живееха в русия нямаше да имат нито демокрация, нито свобода на простия си език. Много моля да се изнасяте от Европейска България към диктаторска страна по избор.

Ти защо не се изнесеш към Усрайна да браниш любимия Зеленски ?

той не иска да го брани, той иска да го люби

Хората на Запад и в България нямат нищо от това което си написал! За Русия не сме сигурни,но изглежда са по свободни от нас.

Каква демокрация сънуваш? Болен ли си? Не ползвай името на Левски - не заслужаваш дори да го изговаряш. Чети писмата на Г. Марков - да видим какво пише за т.нар. демокрация в Англия...има ли я, няма ли я? Като са толкова демократични защо нямаше тук референдум за НАТО и ЕС? Наложиха ги чрез платените си слуги... Даже правно основение нямат да ги размахват и да твърдят, че трябва да спазваме измислените им норми.

Докога с тази пропаганда? Министерство на отбраната на САЩ...!?! Краварите трябва да сменят името на това министерство и да стане "Министерство на войната" каквото всъщност е!

Американските окупатори ще се изнесат от Сирия и ще спрат да смучат петрола на страната като кърлежи ?

САЩ реално са освободили част от Сирия и сирийците от режима на Асад. Не сравнявайте освободителите САЩ с агресора Русия.

Samo deto Asad e izbran a ISIS i USA sa zavoevateli

Надявам се и руснаците да освободят Украйна от фашистите !

От 12 години САЩ са Окупирали със Сила 15% от територията на Сирия. Окупирали са 90% от петролните кладенци на Сирия и крадат петрол за 5 милиарда от Сирия...годишно! ... САЩ бомбандират Сирия когато и където си искат.... .... Да сте чули някой от ЕС и запада да се притесни за Сирия ,сирийците и да критикува Американската Агресия в Сирия?

Веднага да се предприемат стъпки за налагане на санкции срещу Съединените Краварски Щати! Да се заведе дело в Хага срещу Бай Дън! Да се замразят всички активи на СКЩ и на техни граждани, фирми и глобалистки вериги, а някои директно да се конфискуват! Да се достави оръжие на Сирия и на Ким Юнг в достатъчни количества, с които да противодействат на краварската агресия!

Действай, какво чакаш? Само да не те чуе някой сириец.

Това е специална хуманна операция.

Да и после шо Путин си прави шо сака у Украйна....

Мда, Русия в Украйна е агресия,а САЩ в Сирия е демократично.

Това не е ли агресия срещу суверенна държава?! Ей демократите!!! Направили си база в Сирия с военна агресия без никой да ги кани и то забележете, в района с нефтените полета и зърнопроизводителния район на Сирия!!! Ей крадци!!! Естествено, че ще ви атакуват като сте нападнали суверенна държава без да ви е нападала!!! САЩ нямат разрешение от ООН да нападат Сирия. Докато не дойдоха руснаците/поканени официално от законното правителство на Сирия/, Ислямска държава си съществуваше въпреки присъствието на САЩ, които явно само нефта ги интересуваше!!! Дойде Русия и вече няма Ислямска държава!!! Та кой ли е създал Ислямска държава?! Логиката е ЦРУ, за да се настаним в Сирия май?! А защо не си заминават, като я няма Ислямска държава?!

Коментари - САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия в отговор на атака с дрон | Днес.dir.bg

САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия в отговор на атака с дрон

Мишени на американската атака са групировки, свързани с иранския Корпус на гвардейците на ислямската революция

Обратно в новината

Коментари - САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия в отговор на атака с дрон | Днес.dir.bg

Коментари

Лъчо явно нищо нямаш от южната Корея. Самсунг и всички честни хора да загинат защото работят. Но не такива комунисти и болшевики като. Теб са обречени този път прошка няма да има ще ви из.....пем до крак колкото и да сте хлъзгави

Не знам северна корея какво чака аз съм сигурен че веднага русия и китай и индия южна африка ще ги подкрепят

Това не е инвазия това е засяване на демокрация

Какво правят някакви коалиционни сили в Сирия, без да са поканени от официалната власт? Май са тези, окупирали нефтените кладенци и точещи безплатно нефт и газ, прехвърляна в САЩ. И омбардиращи всеки, който се опита да им попречи на кражбата. Но санкции няма, няма и да има под знамео на борба за демокрация.

Които петнят името на САЩ да си купят нещо сирийско и руско не от Европа.

От 12 години САЩ са Окупирали със Сила 15% от територията на Сирия. Окупирали са 90% от петролните кладенци на Сирия и крадат петрол за 5 милиарда от Сирия...годишно! ... САЩ бомбандират Сирия когато и където си искат.... .... Да сте чули някой от ЕС и запада да се притесни за Сирия ,сирийците и да критикува Американската Агресия в Сирия

Тролове, що не ревете, когато господарите ви от сатаНато нападат чужди държави? Няма ли да се закичите със Сирийски знаменца по профилите? Или това не се брои?? САЩ нанесоха въздушни удари в Сирия! Американските военни извършиха "прецизни въздушни удари" в Сирия вчера вечерта, след като петима американски военнослужещи и един служител по договор бяха ранени при нападение по-рано през деня, съобщи Пентагонът, предаде Ройтерс. "По заповед на президента (на САЩ Джо) Байдън упълномощих силите на Централното командване на САЩ да извършат тази вечер високоточни въздушни удари в Източна Сирия по цели, използвани от групировки, свързани с иранския Корпус на гвардейците на ислямската революция (КГИР)", цитира пресслужбата на Пентагона думите на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин.

Объркан съм . Американците си стояли мирно и тихо в USA и някой ги нападнал с дрон ???? Баси ужаса !

Не американците са избавили Сирия от гнусните иранци. Нямат място иранските ислямисти в Сирия

Никой не е викал САЩ в Сирия. Там са окупатори.

Иранците са окупатори. Да си ходят в Иран

Не, не си объркан-сбъркан си

Сащ крадат петрол и с парите спонсорират терроризъм..Кюрди и умерени опозиционери,,,

Дано Господ помага на сирийския народ и даде на всеки,който си мисли,че е по-велик от другите справедлива присъда

Мръсни евро-?ейски утрепки, мръсни гербаджийски подлоги оставете България да се развива да върви по демократичен път и да забогатее, мръсни натовски изчадия на Ада, не водете България към война, мизерия и глад където има само в Нато оставете българите на мира, оставете бъл-гарина да ползва всички високи технологии на Руската федерация, у вас нищо нямате купено от САЩ мръсни гербаво-сифилистически идиоти само коршуми за вас шибани лайна; мамицата ви гербава няма ли кой да ви натовари на Американски зилове и да ви закара в Алкатраз мръсни боклуци американски подлоги шибани промити мозъци, само глад за вас и мизерия в НАТО защо не живеете в САЩ и не ползвате благата му бе шибани полуидиоти мръсни марш в САЩ!

Сащ са жалки помияри...Сега въоръжават Кюрдите и ,,опозицията,,,... трябва да бъде война ...Самотрепане .и за ПОДЛОГИТЕ също..

Русия окупира Изсрайна както сащ окупираха ,Ирак , Афганистан и Сирия

до тук 1:3 но мисля, че резултатът не е съвсем обективен

Ало сороспиите, защо нещо не ви чуваме да виете, и да крякате, когато господарите ви нападат други държави?? Я кажете, правите ли всеки ден ниски поклони с чупка в кръста на американския ви господар?

Пак Лъжат Янките ! Тероризирате Населението по Цял Свят и си измисляте причини ! Те Руснаците ще ви го върнат за Северен Поток !

Само да неса бомбили по,,грешка" някоя свадба.

Трибунал за Байдон ..и за остин..

Гърнето и мерудията, нали я знаеш ...

Сащ нямат нищо в Сирия на 12000 км от Вашингтон...Там няма американци..Дърт за убиеца Сащ..и за ПОДЛОГИТЕ..

САЩ неофициално подкрепят кюрдите, затова са там!

САЩ държат кладенците с петрол и си то чат петрол без пари ,затова са там.

Има само една разлика между колонизатор и диктатор, при първите има търговия, дори след "освобождението"!

Санкции и международен съд.

На Асад няма да му се размине! Направо разруши държавата!

А САЩ какво правят в Сирия? Нямат работа там.

Разпространителите на демокрация се оказаха просто едни разпространители на бомби.

Да, може би трябваше да поканят на кафе джихадистите и да си направят селфита

освен, че ги канят даже ги и финансират

Какви са тези "коалиционни сили в Сирия"? А, момент, част са от "специалната военна операция" на САЩ в Сирия.

Объркана съм ...."Байдън: упълномощих силите на Централното командване на САЩ да извършат тази вечер високоточни въздушни удари в Източна Сирия".Санкции на САЩ !ЕС защо спи ?!?

САЩ и ЕС отдавна санкционираха режима на Асад! Даже по време на земетресението не можеха да се изпращат помощи, бързо забравяме!

Чий го търсят американците в Сирия?! Те нахлуха там без разрешение от ООН дори! За такова от Сирия и дума не може да става! И се окопаха около най-богатите нефтени находища в страната и си точат нефт за техни си нужди! Най-нагли крадци и убийци са сащниците! Ни повече, ни по-малко! Да не говорим, че преди Сирия да покани Русия, коалицията на краварите и евро-атлантическите им аверчета подкрепяха финансово и военно ИД, която наричаха "умерена опозиция"! И чак като дойдоха руснаците, тия изведнъж разбраха, че опозиционерите били ИД! Ти да видиш!

Международният съд, спите ли, марионетки долни ?!? Световните мародери и терористи пак нападат суверенна държава!

lu4ka

…"прецизни въздушни удари"…Правилно са го сложили в кавички. Пак в Сирия , а? Защото в Усрайна е уср@ха, а в Китайско Тайпе не им се получава.

Слава на Сирия! САщ са агресор и окупатор, да напуснат веднага Сирия!

САЩ не се намират в Сирия тъпако! Те просто бомбят от време на време разни разпищолили се мюслита! Които си мислят, че дядя Путя ще ги пази!

Аха ...не е нападение на суверенна държава,казваш ?!?

След като не се намират в Сирия защо има убит техен американски войник там? Да не е бил на туристическа разходка случайно?

Мандата на Байдън си отива, а нещата изглеждат доста по-зле от при Тръмп.

Слава на Сирия, смърт за Идил/САЩ! ...

Окупаторите вън от Сирийската земя! Съд и наказанаие за агресорите срещу сирийския народ и крадците на ресурсите им!

И като му го каза това на дядя Путя, той какво ти отговори?

Да не би да искате да кажете, че сащ чрез агресия са нахлули в Сирия и са окупирали сирийска територия, която съвсем случайно е най-богатата на петрол и зърнопроизводтво, които отнемат и нанасят въздушни удари срещу сирийците? Някакви санкции ще наложи ли ес, ще има ли международно осъждане, блокиране на американски сметки и военна помощ за Сирия?

На всичкото отгоре крадат този нефт и го продават,както и много други неща.Сега пък и въздушни удари нанасят.Няма санкции срещу тях,а ЕС е наложил санкции срещу Сирия. Няма осъждане на тая агресия,с която съсипаха Сирия. Нито пък ООН се е загрижило. И сега ние си патим също от тази агресия-защото сирийците идват у нас като мигранти .

и какво правят тея американски военни в Сирия? някой да реве нещо за санкции, заповеди за арест от Хага или?

Хм, САЩ си атакуват държави и си хвъркат, и взривяват ракетки и никой нищо не казва?! Няма го Сирийското знаме, няма медийна истерия? Какво се случва? Двоен стандарт, лъжи и краварска пропаганда! Но спокойно чичо Сам си отива! I

Къде е Беър Грилс, да се снима в Сирия и да пита, как оцеляват срещу американската и турската агресия?

Добави към тези и израелската агресия!

ЕХИДНАТА УСМИВКА НА ТОЗИ МАЙМУН !! ТОГАВА ЩЕ СЕ СМЕЕМ НИЕ !

Кои сте вие? Ако има народ, който руснаците да мразят наравно с украинците, това сме българите... А вие кои сте...на никой не му пука... Пак казвам: МРАЗЯТ НИ... Американците дори не подозират за нашето съществуване... За този на снимката сте прав - н*гър е!

Руснаците мразят това, че изпращаме оръжие, но това не го прави българския народ, а подставени марионетки на сащ в българската политика. Скоро те ще пожелят да ни пратят пушечно месо за интересите на сащ в украйна и тогава ще приключват и ще си дойдат нещата на мястото. Руснаците помнят истинските българи и какво България е направила за Русия и как сме си помагали през общата ни история. Дори Дугин каза, че не са забравили.

Окупатори ! Убийци ! 800 бази по целият сват !!! И после другите били лоши защото си стояли в държавите ! Ти да видиш !!!!

Смърт за американските империалисти !

ами сирия да внесе в оон искане за санкции срещу сащ за присъствието им там? какво чакат?

Кога ще обявят Бай$Дън за арест?

САЩ обявиха международния съд в Хага за незаконен бе троле. Как ще ги осъдиш Байдън?

Ми те и Русия направиха същото .... няма да остават по назад .... троле

Всъщност американците се намърдаха в Сирия под предлог, че се бият с ислямска държава, още по време на управлението на Обама!

Вече ни управляват от планетата на маймуните. А нашите политици могат само да отговарят с йес сър.

Сащ да се заемат и с руските терористи.

булка

Русофилите ако живееха в русия нямаше да имат нито демокрация, нито свобода на простия си език. Много моля да се изнасяте от Европейска България към диктаторска страна по избор.

Ти защо не се изнесеш към Усрайна да браниш любимия Зеленски ?

той не иска да го брани, той иска да го люби

Хората на Запад и в България нямат нищо от това което си написал! За Русия не сме сигурни,но изглежда са по свободни от нас.

Каква демокрация сънуваш? Болен ли си? Не ползвай името на Левски - не заслужаваш дори да го изговаряш. Чети писмата на Г. Марков - да видим какво пише за т.нар. демокрация в Англия...има ли я, няма ли я? Като са толкова демократични защо нямаше тук референдум за НАТО и ЕС? Наложиха ги чрез платените си слуги... Даже правно основение нямат да ги размахват и да твърдят, че трябва да спазваме измислените им норми.

Докога с тази пропаганда? Министерство на отбраната на САЩ...!?! Краварите трябва да сменят името на това министерство и да стане "Министерство на войната" каквото всъщност е!

Американските окупатори ще се изнесат от Сирия и ще спрат да смучат петрола на страната като кърлежи ?

САЩ реално са освободили част от Сирия и сирийците от режима на Асад. Не сравнявайте освободителите САЩ с агресора Русия.

Samo deto Asad e izbran a ISIS i USA sa zavoevateli

Надявам се и руснаците да освободят Украйна от фашистите !

От 12 години САЩ са Окупирали със Сила 15% от територията на Сирия. Окупирали са 90% от петролните кладенци на Сирия и крадат петрол за 5 милиарда от Сирия...годишно! ... САЩ бомбандират Сирия когато и където си искат.... .... Да сте чули някой от ЕС и запада да се притесни за Сирия ,сирийците и да критикува Американската Агресия в Сирия?

Веднага да се предприемат стъпки за налагане на санкции срещу Съединените Краварски Щати! Да се заведе дело в Хага срещу Бай Дън! Да се замразят всички активи на СКЩ и на техни граждани, фирми и глобалистки вериги, а някои директно да се конфискуват! Да се достави оръжие на Сирия и на Ким Юнг в достатъчни количества, с които да противодействат на краварската агресия!

Действай, какво чакаш? Само да не те чуе някой сириец.

Това е специална хуманна операция.

Да и после шо Путин си прави шо сака у Украйна....

Мда, Русия в Украйна е агресия,а САЩ в Сирия е демократично.

Това не е ли агресия срещу суверенна държава?! Ей демократите!!! Направили си база в Сирия с военна агресия без никой да ги кани и то забележете, в района с нефтените полета и зърнопроизводителния район на Сирия!!! Ей крадци!!! Естествено, че ще ви атакуват като сте нападнали суверенна държава без да ви е нападала!!! САЩ нямат разрешение от ООН да нападат Сирия. Докато не дойдоха руснаците/поканени официално от законното правителство на Сирия/, Ислямска държава си съществуваше въпреки присъствието на САЩ, които явно само нефта ги интересуваше!!! Дойде Русия и вече няма Ислямска държава!!! Та кой ли е създал Ислямска държава?! Логиката е ЦРУ, за да се настаним в Сирия май?! А защо не си заминават, като я няма Ислямска държава?!