САЩ излезе от Съвета за човешките права към ООН, Нетаняху благодари

Организацията е недостойна за името си, предубедена е към Израел, заявиха от Вашингтон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е лапала толкова чурки,колкото кренвирши на съм ял когато бях студент.

е друга и Десислава се опитва да мамипулира. Хейли каза , че Съвета за човешките права, към ООН цитирам: “ е клоака за политическо пристрастие”. Разликата между написаното и действително казаното еогромна!

Говедарските краваристанци и юдите-помияри да. Си. Еб. Ат ма. Йка та.

Всичко в името на ЧОВЕКА!Всичко за благото на ЧОВЕКА!

Има и други държави освен САЩ и Израел. Това трябва да го разберат. Не може всички да се съобразяват с техните интереси.

Тръмп наложи самоизолация на страната си от много спогодби, договори, форуми и сега за капак ООН. Скара се със всичките си съседи и съюзници. Остана да е благоразположен към най-големите диктатори. САЩ загубиха облика си на демократична световна сила. Жалка работа.

ми така де - според евреите сички палестинци не са хора. така че какви права да им накърняват... все едно да ги съдят че трепят хлебарки. хамериканците изпитват подобно отвращение към разните отказващи да измрат индианци и въдещите се като хлебарки негри. така че очакваме първа стъпка - хамерика да помогне на евреите да прочистят територията си от недостойните за живот паразити, а след това очакват подобна подкрепа когато започнат да прочистват собствената си държава.

Понеже не могат да контролират съвета започват извиване на ръце, като го напускат. Обаче Европейските държави сами са си виновни, няма как да искаш да налгаш резолюции, ако няма как да пляснеш нарушаващия ги. Когато само един в съвета може да принуди силово налгане на резолюциите, то скоро той започва да иска и той да решава какви резолюции да се приемат.

Тая организация е тотална марионетка на "братя мюсюлмани" даже не го и крият вече.Председател им е саудитска арабия!Смятай за какви "човешки права"си говорим.Единственото което ги вълнува е унищожението на Израел и ислямизацията на Европа.Крайно време е да се сложат на мястото си тия талибани с вратовръзки.

Сега е момента и ние да последваме САЩ и да напуснем ш.баната двулична организация.Тогава вече няма разни разни престъпни елементи получили СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ ОТ БЪЛГАРСКИ СЪД да съдят там България и не само да се измъкват от правосъдие,ами и да им плащаме баснословни суми ОБЕЗЩЕТЕНИЕ,А СЪЩО И РАЗНОСКИТЕ ПО МЕЖДУНАРОДНОТО ДЕЛО!

Израел възниква с решение на ООН! В това решение тя граничи с арабска държава. Тогава не е наричана Палестина. Палестина е мястото върху което се намира и самият Израел. Един вид Израел нарушава разпоредбата на ООН, с която е създаден самият той. Да не говорим за окупираните територии. Като Голанските възвишения на Сирия, където са разположили бази и радари, и от там ги атакуват, и правят терористични актове. Като да ударят готвена атомна електроцентрала.

излизането от една дипломатическа организация означава само, че излизащият не желае да си говори с другите. САЩ уверено вървят по пътя на СССР. Затваряне към света и дрънкане на оръжие. И ДА! За това е виновен Путин!

САЩ се държи като управлявана от евреи държава. Къде им е демокрацията? Уж трябва да служат на народа. Но какво ли е учудващо, като президенти стават тези с по-малко гласове на избори. Голяма псевдодемокрация.

Дами и господа, не забравяйте Основния Закон на Демокрацията: "За кокошка, няма прошка, за милиони, няма закони!' Така че, сами си правете изводите ...

а кой обществен строй фаворизира ти? И кой е основният му закон? Питам за един приятел.

оон е вредна организация всички проблеми идват от нея, кризата с мигрантите, гей политиките, въпроса с името на македония, безпрецесентното увеличаване на населението на азия и африка, лукса на чиновниците, рая за корпорациите, дрогите ...

Абсолютно си прав. ООН е една толерираща гейтаци и камилари организация в която сверените държави нямат място.

"Върховният комисар на ООН за правата на човека Зейд Раад Ал Хусейн..." тоя ясно чии права (по-точно привилегии) защитава. Нещо като ДПС.

Обикновенно страна неизпълняваща резолюция на ООН, е бомбардирана или са и налагани санкции от американците, но има едно изключение - Израел, който не изпълнява голям брой от решения на ООН по женевската конвенция (които са задължителни) и не само не е бомбардиран, а дори получава ежегодна помощ от американците...

Ако съдиш по имената , излиза че половината "свободен...демократичен" свят се управлява от юдей ! Включително България. Това добре ли е ?

Сега могат и Ку-клукс-клан да върнат. Вече никой копче не може да им каже! Както са тръгнали САЩ ще излязат от всички световни организации и ще станат една затворена, самозадоволяваща се, самодостатъчна страна. Дали?

И как ще се самозадоволяват, като не произвеждат почти нищо, освен финансови инструменти ...

световен производител на царевица и соя са! ще ядат пуканки и кренвирши.

Шило

САЩ и човешки права? Да, но зависи от това, кой е човека.

До сега вече не би трябвало да са останали съмнение в това което ви казах преди да изберат Тръмп: Мосад го направи Президент. Путин...Русия? Не ме карайте да се смея! Те на са способни на това дори и да искат. Израел си избра и сложи на власт президента Тръмп.

Правилна стъпка на САЩ. Този съвет системно заема пропалестински позиции в конфликта с Израел.

Хайде стига, реално отделни елементи на палестинците нарушават правата не само на евреите, но и на всички в Израел. Това е правилно решение, което се надявам да бъде последвано и от други.

Мда от палестина оттделни елементи, Израел като държава от 1947 година, нарушава всички международни договори и споразумения, за признатои граници и човешки права ...

Ние ще заместим краварите в съвета. Знаем как се пазят човешките права.

Най-големият нарушител на човешки права и убиец на хора решили да напускат организацията. Че къде е тук новината? Да излизат от всички организации и да изпадат в забвение.

Правилно решение, а сега е момента да изхвърлиме БХК, по същия начин за лицемерното отношение по отношение на термина "човешки права", предубедеността към българите и толерирането на нарушаването на реда и закона в държавата.

Ах, колко нетолерантен е този свят. Добре че са Америка и Израел - двата стожера на демокрацията и толерантността. Биби и Тръмп са като Пижо и Пенда. Направо не знам защо оживях онзи ад, в Ауш.виц сега е още по-зле. Трябват репарации!!!

сега стана по-ясно кой управлява САЩ и тероризира света! Не случайно римляните са ги били разхвърлили по света в продължение на хиляди години!

Сега ще почнат да трепят негрите , индианците и циганите...

Да, ного се навъдиха напоследък, и всички искат друг да ги храни!

Маските падат и ледът се пука господа офицери. Лицемерът смята,че всички са лицемери! След като не можаха да "реформират", тоест да командват съвета, се оттеглят. САЩ са се взели толкова на сериозно, че ако не командват някоя организация, съвет, комисия, то тя не трябва да съществува.

Така е! ООН трябва да обслужва САМО интересите на Израел и да им позволи свободното отстрелване на палестинци!

ООН отдавна е глутница подчинена в слугинаж. Да се разпада и чакаме новата измислена организация.

те така или иначе не ги спазват...

Съжалявам че го казвам , но евреите са една доста не толерантна нация , меко казано. Те са си чисто и просто империя на злото подкрепяна от друга империя на злото ФАЩ. Все някой ден ще им дойде края... Но въпреки това съм горд, че българите са спасили толкова евреи , все пак са човешки същества и тогава е било правилното решение , без съмнение..Но съм против това да се създава държава според писания от преди векове. Но пък и в същата тази книга е написано "камък върху камък, няма да остане" ... така че ще страдат цял живот за това че убиха Месията :)) Няма ненаказано зло, нали ?

Не е хубаво да се взимат митологийте на сериозно. Митология е Библията, Гръцката Митология и редица други. Еврейте не са лоши и не са зли. Те просто си гледат интереса и точно липсата им на толерантност води до всичките им супех и беди. Като народ който вярва че е специален и богоизбран (това е безплатно и всеки може да го вярва за себе си и за своят народ), си налага определни традиции които имат плюсове и минуси: Плюсове че се държат заедно, защитават си интересите заедно и без значение в коя страна живеят си следват техните закони и се женят само по между си което позволява да се съхрани сила, богатство и култура. Минуса е че тази им изолация ги прави подозрителни и лицемерни. Еврейте навсякъде искат права и равенствно но те самите не прадлагат такива на групите извън тяхната общност. Заслужаваш неприрязън когато с векове живееш в една страна и култура но упирито отказваш да се асимилираш и дори парадираш разликите с намека че ти може би си по добър! Никой няма да толерира такъв човек в дома си. Това са бедите на еврейте. Сега си имат своя държава сформирана така както са сформирани всички други държави...с кръв и несъгласие на тези около тебе.

Нали знаеш приказката за почистването на обора. Синът, цял ден чистил, а зет му се мотаел около него. Вечерта син т казал, че сам е изчистил боклука. Баща му казал, сине трай, че той изкара от к щи най - големиа боклук - сестра ти.

Ако САЩ се изтегли и от ООН, не знам дали се губи нещо?

Ами не, едва ли .. аз викам да им направим бойкот и да видим колко са велики ... ?

Шефа е наредил, Дони е изпълнил и шефа му благодари. Еврейте/парите управляват "велика" Америка. Дони става смешен. Толкова е жалък в слугинажа си към еврейте.