Съветничка на Тръмп предизвика скандал със снимки

Снимки на скандалната съветничка на Доналд Тръмп Келиан Конуей в непринудена поза на диван в Овалния кабинет на Белия дом породи полемика в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Съветничка на Тръмп предизвика скандал със снимки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е добре де, тръмпистите, за нормално поведение ли го намирате? Нали същата тази патка роди гениалната мисъл за "алтернативната истина". Ако не с друго, ще остане в историята с "алтернативно" име на лъжата. Ама и той Дъмпи и антуража му много ви затруднява да обясняване как винаги е прав във всичките им простотии. Дерзайте!

Ух, малииииий!

Меркел завижда.

Еий тези хюсеин-обонгови приятели какво подсъзнание имат. И пръст да им покажеш все за секс си мислят. Не дай си боже жена да видят.

отявленият комунист инфо пламенния защитник на американските комунисти (демократи) гледа да се докара като антикомунист пред балгарския форум. що за обаркан човек. ако балгарин в америца ти се прави на голям антикомунист питаи го на коя партия симпатизира. 90% от тези хора са приварженици на американските комунисти ( демоцрати). боклуци кото инфо.

президентството на ФАЩ е няма такъв цирк то не беше селфита, туитове, влажни погледи, снимки хахахах краварите от догодина ще поливат житото с кока кола...

Аз

Ми кво пък... Да ѝ шибнат там едно "мъмрене" и готово... ... и да изпере калъфките!

Обратните са в ужас, това е добре за света ,ТРЪМП Е НА ПРАВ ПЪТ

И Путин, предводителят им е вцепенен от ужас! Тръмп се оказа голям неблагодарник, след като цяла Русия, воглаве с Путин го избра за президент!

Аз

Е чакай ся... Путин не ви ли дереше пдрсите живи в Русия?! Кво става - нещо май не можете да си намерите задниците, а?!

Я обясни, като Тръмп е здравата и конструктивна сила в Америка и обяви нова надпревара във въоръжаването и чувствително увеличаване на бюджета на военните, и той срещу кого точно се кани да воюва, и от кого ще защитава Америка, вкл. с ядрени ракети, от "Ислямска държава" ли, дето обеща да я унщожи за три месеца, които почти изтекоха ли? Я ни светни кой и кои точно в света са враговете на Тръмп и Америка, според тиквата ти, кои са онези, които са против "здравите и конструктивни сили" а Америка и представляват такава голяма и сериозна военна заплаха:)

Тръмп възражда Америка, такава, каквато тя наистина трябва да бъде. Силна, разумна. Той създава отново онова, което О'Бонго и най вече кукловодите му разрушиха. Военната сила, в т.ч. вдрените сили са само един от елементите на тази силна Америка.

Не разбрах, не ми отговори, срещу кого точно и конкретно се въоръжава Тръмп толкова усилено, кой му е конкретно (потенциалния) враг - не са толкова много по света от този мащаб, срещу кого се готви да пази Америка с толкова много оръжия и военен бюджет? Можеш ли конкретно да отговориш без да иузползваш думички като Сорос, Хилъри, Обама, еврогейове и прочие, КОНКРЕТНО:) Това е прост конкретен въпрос с прост конкретен отговор!

И да се наакаш от злоба ,ТРЪМП Е ПРЕЗИДЕНТ ,ПЛЮЙ КОЛКОТО ИСКАШ И СЕ ЗАДАВИ В ПОМИЯТА КОЯТО СИ НАПИСАЛ.

Дреме ми на шпайдела, лично за мен това е много добре и голям шанс да се смея и не да казвам, а да им се показва НА ПРАКТИКА и на някои кухи лейки тук, около мен, на американци, които няма да ви обяснявам как сега говорят под сурдинка и коментират ....:) В службата има няколко подобни кухи лейки - не смеят и дума вече да изрекат по темата...голям ташак! Събират си се по групички и по къшета скрито и конспиративно и си разменят имейли и линкове като партизани... Това всъщност е уникален шанс и наистина му се наслаждавам:) По-весело и смешно не можеше да стане и да се развият нещата за мен тук! А аз от всичко най-много обичам смеха и да се смея на тъпаци и ахмаци с прегтенции и гласовити, които умират винаги и навсякъде да си мерят п.ките за щяло и нещяло и винаги да повтарят как са по- и най-великите, както и други идиоти, които им се връзват съвсем сериозно, щото имат нужда от кумири и идоли, от бащици, които да им казват какво да говорят и мислят и какво и кого да обичат и кого (всичко останало) да мразят:)

и ти си имаш кумир - Бил Махер. Той е син на еврейка, яростен поддръжник на гей-съюзите... да продължавам ли? :))))))

Щом Буш-синковеца го преживяхме, и този ще го преживеем някак си, Тръмп ще остави името си в американската история, и най-вече в комедийните шоута и програми със сигурност! А тия след него да му мислят - както Обама след Буш... Положението след републиканците в управлението в Америка е като това след комунистите в България след тяхно управление, и трябва наистина да си много тъп, предубеден и зависим, скаран с действителността и РЕАЛНИТЕ факти за да успееш да не го забележиш!

КВИЧЕТЕ СОРОСОИДИ ,ТОВА Е МУЗИКА В УШИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА ,КПОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ИСЛЯМИЗИРАНЕТО НА ХРИСТИЯНИ,НЕ ХАРЕСВАТ ТОАЛЕТНИ ЗА ПЕДЕРАСИ И ЛЕЗБИЙКИ,НЕ ХАРЕСВАТ ГЕЙ-ПАРАДИ

Тая парантия по какво точно ще го съветва??? Така щато я гледам тая е компетентна само по едно нещо, ама то е за околовръсттото,а не за Белиа дом..

Парантия си ти ,и всички като теб -соросоидни червей

Е не може от всяко нещо скандали и клюки

Може, може,не забравяй КОЙ е президент на Америка в момента! Той е професионален шоумен и кон артист! След като Тръмп е всеизвестен с расистките си и антисемитски изцепки и изказвания, а и с това, че Хитлер е негов идол и речите и книгата му "Майн Камп" са били настолни четива за дълго време, и дори е бил осъден с баща му за расизъм е много гоилям гъдел да се снима с благодарни черни в офиса си! Затова имаме възможност да се наслаждаваме на гънките и формите на тази застаряваща, отчаяно бореща се с възрастта и бръчките си Кони на диванчето му да му направи снимчицата...

Циркове в овалния кабинет, пошло шоу и дребна търговийка.

Неграта са зажаднели за бяло месо. Защо да не изплакнат окото?

За Путин гол до кръста ли намекваш? "Грабни го за п.тката", вика, а:)

:) Забавно, щото Важна е тази истерия на "медииите" около "езика на тялото" - жив расизъм, нетолерантност, ксенофобия... Нъл тъй, а?! Пък и да отвлече вниманието от бойкотирането на Оскарите. От около обяд в неделя, в социалните мрежи започна кампания на привържениците на Тръмп за бойкотиране (не гледане по ТВ) на церемонията по връчването на Оскарите - в протест срещу либералните замашки на холивудските звезди и плюенето им по Тръмп. Както казваха хората: писнало ни е от самодоволни звезди, седящи в техните позлатени клетки да ни поучават, какво да правим, как да живеем и за кого да гласуваме. В резултат - най-ниската гледаемост от 9 години. Според пийпълметрията - 21.4/37... Ако бяха почнали кампанията 2-3 дни по-рано, сигурно още по-малко щеше да бъде.

И като отявлена и всеизвестна група кресливи идиоти, с все по-намаляващ състав по разбираеми причини е бойотирала оскарите, всички останали си го преместихме от единия в другия:) Аз лично си изгубих съня тази нощ...не можах да го преживея, трябваше да идаря още няколко питиета по този повод. Те бойкотирует медиите, оскарите и Холивуд, емигранти и мюсюлмани, образованите американци и жените (които раждат и понякога им се налага и да абортират), бойкотират природата и климатичните промени,...бойкотират ЕС и НАТО, ООН и какво ли още не... И после се чудят и гневят защо не им вървят нещата и никой не ги е.ава и всички им се смеят и подиграват:) Накрая, последната фаза ще е когато тези започнат да се бойкотират сами себе си - само стойте и гледайте! Наистина много забавно.

те и без това Оскарите се превърнаха в упражнение по това кой е по-толерантен. В скоро време ще има поне една категория, която черен трябва да печели задължително, иначе това ще е расизъм, сексизъм, популизъм, и т.н.

Кели Конуей съвсем се е сбъркала. На времето тя започна като демократка и придоби публичност, като бе поканена и анонсирана в шоуто на Бил Махер (същичт, когото Тръмп се опита да осъди затова, че Махер направи шега за цвета на косата му и че това поражда основателни съмнения, че самият Тръмп е плод на сношението на майка му с оранжев орангутан, за онези, които не са в течение Тръмп изгуби и това дело, след като Махер го напряви ПАК за смях и много се изложи, вижте коментарите му по и на Фокс Нюз по темата, ако обичате да се смеете..._ Който се интересува повечко може да потърси и намери последното гостуване на Кели Конуей при Бил Махер (връзката бе чрез мрежата, видео разговор) и да се посмее от сърце на майтапа, който наистина големият Бил Махер си прави с нея:) А, и знаете ли защо Тръмп НИКОГА няма да гостува лично, лице в лице с ерудит като Бил Мабер, който отдавна е доказал, че не му пука да казва истината на всеки в очите, и на демократи, и на републиканци:) Дори и да се подиграва със самите американци, и то понякога много саркастично и остро? Всъщност той това го прави много често, почти непрекъснато. Кели оставя впечатление на симпатична застряла жена - все още става, ако човек не е претенциозен, но се е заела с кауза, която е предварително обречена и само се излага. А и пластичните й операции вече станаха малко множко, мисля, но това е правило за хората около Тръмп, може би и по това ги подбират.

И изобщо Тръмп е мръсен комунист и агент на злодея Путин и всички #простестъри, незабавно трябва да организират гей-парад срещу него и да го свалят от власт.

Има нещо вярно в думите ти, ПО ЕДНО МНОГО ГОЛЯМО И НЕОБЯСНИМО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, при чукундур като тебе. Ти да не си болен или на нещо по-силно? А, сетих се - нали съм си досетливко - ти си се понапрегнал да измислиш нещо, което да минава за находчиво и иронично:) Деразй, лумпен, и колегите ти от бригадата ви! Пътят е дълъг, но затова пък труден, и невъзможен за вас - говоря за пътя кък очовечаването ви, дори бих казал - мисия невъзможна!

И още по лошо, пада си по жени

murena

интересно инфо

Още по-интересно ще ви стане ако си направите труда (и ползвате английски) и сами да се убедите от цялото въпросно шоу на Бил Махер. Той за мен е един от най-добрите живи комици с текущо комедийно шоу на живо в момента, в него има нещо от остротата и изключителната остроумност и находчивост, прямота на великия, незабравимият Джордж Кадлин. Ако човек наистина иска да узнае какво и защо точно става в Америка и по света и обича хумора, истинския и наистина остроумен и базиран на действителността и фактологията хумор в реално време, достатъчно е да изгледа комедиийните шоута на тези двама титани в този бранш! И да чуе и разбере какво те казват, какви ясни послания излъчват в думите и въпросите си, поднесени с неподражаем хумор и стил! Именно заради комици като Бил Махер аз бях раздовен за това искам или не Тръмп да спечели изборите, колкото и егоистично да е, защото победата на Тръмп на президентските избори ще захрани комедийните шоута в Америка за години напред, подобно на появата на Сара Палин, друга много комична фигура, която изнамериха великите тинк танкове на репубиканците на времето, срещу Хилъри Клинтън на предни избори, защото тогава ако си спомняте Клинтън бе прогнозния победител при демократите преди Обама...

Аз бих предложил на Американците, всички бели и азиатци да се заселят в Африка а негрите да останат в САЩ щом като се чустват толкова подтиснати. Можем да се обзаложим че до 10г САЩ ще бъде мръсно и бедно гето а Африка ше тръгне нагоре. ЮР е прекрасен пример.

Вие комунистите много обичате да гледате мащабно на живота НА ДРУГИТЕ, и да разполагате и да се разпореждате със съдбата на ДРУГИТЕ, и да давате акъл без да ви го искат и дори и без да го имате, дори и за себе си! Абе гледайте си вашите посрани червени задници и не давайте акъл на хора, които са толкова напред с материала, че вие и за три живота не може да ги доближите. След като реши световните проблеми и им обясни на африканци, азиатци и американци къде да ходят и как да живеят, защо не вземеш да идеш да си намериш истинска работа, за да се прехранваш, а не да тролиш за да ти подхвърлят по някоя и друга рубла?

Скандално! Черни да се снимат самодоволно нахилени до големия бял!!! Позор! Предадоха дедите си...

ОСТАВЕТЕ ЖЕНАТА, ЛИЧИ СИ ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ.

като ви наръга сега още 5% от бюджета за военните и ви махне здравните осигуровки... и ще ядете бомби като в Русия.

Не е ли по-скандало, че Хилъри, дето едно време дрънкаше за уважаване на избора на хората и мирно предаване на властта, сега пуска клипове в името на някаква "съпротива" срещу Тръмп ??? Или то май медиите още са на вълна - няма значение какво прави Хилъри, важно е какво бил казал Тръмп ? (още от предизборната кампания насам).

Пак ли Хиилъри, Обама и демонът ви Сорос са и зад тази атака над целия в бяло Доналд, а:) Ей, тези явно се чеда на Сатаната, и са толкова могъщи и вездесъщи (вкл. старецът и старата и болнава, но много войнолюбива бабка...), като сторъкия Шива са...:) В празните ви тикви!

А вие защо биете негрите, а?

хайде кажи, де- защо ги биете?

Рубладжийска разпоретина ,лика прилика си е с курнела нинова!

О да, добре, че жена ти е католичка (по-голяма от папата), дето се е пазила само за тебе и откакто сте заченали чавето на първа брачна, спазвате благоприличие и не смеете да се погледнете по бельо, а?

Прави са хората да протестират, на фона на преобладаващо грозните американки тази изглежда неприлично добре и това е дискриминация спрямо останалите

Бяла, че и руса...

тия вече ще изкарат "скандал" и, че някой от екипа на Тръмп е дишал неправилно.

Mедиите са обсебени от омраза към Тръмп.

явно има причина. Никой няма толкова пари че да плати за тази омраза на милиони хора и организации. ДА да да... Сорос е виновен за всичко и той плаща на всички.... детски приказки за лека нощ на ЮРУШчиите. Аре мислете.

Всъщност, преди 2 месеца Сорос съвсем официално си призна, че започвал някаква кампания да помага на "бежанците" в Европа, отпуска им половин милиард в помощ за оправяне на документите, здравна помощ и т.н. А иначе тия като тебе се присмиват на "конспирациите", че Сорос има пръст в тая бежанска вълна. Та за медиите същата работа. Ние тука сме в Африка и нямаме ток и не сме гледали СНН, Фокс и останалите какви простотии ръсеха и продължават да ръсят и как ОЧЕИЗВАДНО манипулират. Кво стана с най-добрите световни експерти (канени именно в тия телевизии, дето им отделяха необичайно огромно внимание), дето даваха 20+ процента преднина на Хилари?

Снимка като снимка. Не виждам нищо скандално.

Сложи си специалните очила на гугъл за соросоидиотско виждане.

при канеиеца и при перчема независимо кой му е помогнал да стане президент-клоунадата наречена америка си остава един средно статистически цирк надминаващ бойко борисовото сутришно и вечерно изказване с разликса 180 градуса

Готина мацка. Тея пози на дивана дават много идеи ;-)

още един загорял. що не я погледнеш в лице?

sonibvc@gmail.com

Щото не си мислим да играем шах с нея.

Не сте прав Ьовиги, много сте разглезен, я да дойдете в Америка, ще видите ,че тази си е наистина красавица на фона на всичко останало.

sonibvc@gmail.com

Разбира се, на възраст е и дори да имаме шанс с нея, едва ли бихме се възползвали. Но, мога да кажа едно. Надявам се жена ми като стане на такава възраст да има такова тяло и фигура.

Някой американци даже си спят с обувките и правят секс

Негърите са настръхнали, като са видяли бяла блондинка да заеме поза "партер".

те за друго не стават.

Кои, негърите или блондинките?

И какво, свалила си е обувките, не е с обувки на дивана. Хванали са я докато се извърта, не е стояла така през цялото време ! От всички действия на Тръмп това ли видяха за грешно - как се снима ?

Както се вижда не си е свалила обувките. Второ това е тотално неприемливо поведение на човек от антуража на Президента. Още по-малко на съветничка на Президента. Има си президентски фотограф, който го следва през целия му мандат (или два). Етикет, даже прост етикет е това.

А върхът на етикета е да си вирнеш краката на президентското бюро !

АБЕ НЕЩО ПУТКИН НЕ ГО ЧУВАМЕ ПО МЕДИИТЕ. ДА НЕ Е В МАВЗОЛЕЯ ВЕЧЕ? ИЛИ Е НА НОВАТА ДЖАМИЯ В МОСКВА ДЕТО ПОЧНА МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ДА СТРОИ?

Шило

Без работа ли остана?

Ей, евала! Най-сетне някой да измисли как да спомене Путин в коментарите на това матрялче. Нищо че няма никаква връзка. Поне се опита.

Всички тия дето квичат срещу Тръмп могат само да ме врътнат една тутурутка и нищо повече. На хората им писна от меки китки!

Защо и ние в Бг нямаме такива ''проблеми'' ?

Абе, верно ли, че Сорос вече бил загубил говор от безсилна злоба и можел само да ръмжи, квичи, грухти, вие, съска... с пяна на уста и в гърчове?

вярно е, но не е сорос, а путин.

Той и да е, армията му - не е.

Явно така и е било по-удобно да ги синма. Какъв е проблема? Важното е снимакта да е ок.

да... ок е. За вестниците и списанията на на който си свикнал да остриш моливчето

Квиченето на гладни сороси е музика за ушите на всеки човек!

така е, за наймуната всичко е скандал

Хубава бяла жена снима снима афро-американци (по-новому). Къде е скандала не знам. Ако беше чернокожа, надали щеше да има проблем... Тръмп пръста си да мръдне, и някоя измислена медия на левичарите ще сътвори скандал.

Нормална снимка?? какво толкова???

Гледах, гледах... Нищо скандално не видях. Колко ли злоба и завист трябва да те ядат отвътре, че да се заяждаш по този начин?

Ха ха соросоидите си лаят, а кервана си върви ... Все си мисля, че най-бруталната обида към поста бе на тъмният обама, който си сложи краката върху бюрото ... можеше и четирите да си ги сложи ... Но тогава сорос мълчеше, защото обама му беше удобен !

Типично за медиите, целящи да дискредитират и Тръмп и всички около него. А дир.бг се е влкючил в тяхната игра - вижте залавието, човек ще си помисли, че наистина има някакъв скандал! А като прочете - не скандал, а нищо и половина!

СЪВЕТНИЧКА???? Колко трябва да ти е празна главата, за да те съветва руса патка разкрачена на мека мебел? От нея ли взима акъл ТрАмп? Нищо чудно че през ден все някоя простотия прави... съветничка :))))

Я, смугличкият, замълчи - и бай Тръмп е рус.

И Хилъри е руса. Забравихте ли?

Дреме ми за Килъри. само ми кажи колко му е акъла на този щом ще взема акъл от тази? :))))

Е, чудо голямо е станало! И какво? На церемонията за Оскарите с какви тоалети излизаха? Трайно се налага новата мода да ходят без бельо. Това не е ли почти същото? Аз даже бих се учудил, ако се окаже че тази дето са я снимали в тези "неприлични" пози има бельо отдолу. А на Барак Обама наистина му видях подметките на обувките върху бюрото в кабинета му. Както казваха навремето старите кучета в казармата преди 1989 г.: "Ударил го е на уволнявка". И наистина, прави впечатление че Тръмп се е оградил от черни. Не знам с каква цел и на какво точно мероприятие.

А като му видя на Обама подметките, видя ли пък как един чепик, барбар с подметката полетя срещу друг републикански нефелник, които тези кретени си бяха пробутали на мериканците за президент - Джордж Буш-син? А да си спомняш случайно за един друг кретен, който на среща на най-високо ниво си свали цървула и започна да тропа на масата пред смаяните погледи на всички останали, като най-силният му възможен аргумент? Така че да видиш просто и само подметката на политик, и то в неподвижно положение, а не да те удари по празната тиква например, или по нещо друго празно и неодушевено, не е прецедент или нещп ново!