Майкъл Флин ще откаже да предостави документи на Сената

Майкъл Флин ще се позове на Петата поправка на конституцията на САЩ, за да откаже да предостави документи на Сената.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Флин ще откаже да предостави документи на Сената | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е за електрическия стол или смъртоносната инжекция. Предател!

Ами тогава да поправят петата поправка-щом отказва да се самообвини,да се счита виновен.Както у нас-отказваш алкохолна проба,значи караш пил.

до къде стигнаха новите ни братя, да считат за престъпление дето си седял до руснак. Ако ти е платила клинтъница по-малко престъпление ли е?!

Този отказ от свидетелстване е заложен и в българския наказателно- процесуален кодекс. Лицето има право да откаже да свидетелства ако би обвинило себе си в престъпление. Интересното е, че това е много спекулативна новина, защото е САЩ е достатъчно да каже това и друг да го обвини. А генерал като този определено може да говори само пред ограничен кръг хора. Още по- важното е, до колко руснаците държат властта в САЩ и могат да окажат влияние? Така или иначе взаимните отношения са важни, но не е допустимо да се дава възможност друга държава да има власт и информация върху съдбоносни решения.

Президент США Дональд Трамп обращался с просьбой с руководителям спецслужб страны с просьбой публично опровергнуть сообщения о якобы имевших место связях его самого и его окружения с Россией.

Ловния сезон в САЩ е отворен. Ловът на вещици започна!

по-скоро ловът на русски шпиони накрая на Путkин ще му стане лошо

Аз съм много толерантен човек, но като гледам колко са неграмотни някои мучащи наши политици и управници, както и други, като тъпоглавите човекоподобни тролове във форума, и си мисля, че не е зле да се въведе и в България някакъв адаптиран аналог на 5-тата поправка на американската Кинституция - но за идиоти, кретени и тъпанари да си мълчат когато са сред хора.

Древногръцки мъдреци--са си лекували говорните и умствени дефекти като са си слагали камъчета в устата..... .... За твоя случай--СКАЛИСТИТЕ ПЛАНИНИ--ще стигнат ли?:))

интересно ми е и как говориш тогава:)

info, това ако стане ти ще си първия пострадал

Не, няма! Да ти кажа ли и защо, или и сам ще се сетиш? Шегувам се, разбира се, знам колко ви е акъла и колко сте досетливи:) Няма, най-малкото защото не живея в България, Айнщайн, досетливкото на батко:)

info, виждам че всички те дразнят до полуда, ходи се гръмни, да се не мъчиш

Макартизма се завърна в САЩ триумфално в 2017-та. Кой не скача е червен! Информацията идва от анонимен, но добре осведомен източник! Последно кой е восокопоставения доносник? Явно е някой от старата администрация, защото новата няма сама да си стреля в краката!

Като разстрелят Флинт, Тръмп и Путин ще заживеем в един много по-добър свят. А ако към тях прибавят и Борисов, Станишев, Доган, всЕкви патриоти, комунисти и т.н. е много вероятно и България да стане водеща сила в Света!

Извинете Соломоне, а евреите ще ги пращате ли в камерите?

"скалъпен процес" - скриха ми коментара макар че за половин час получих 14 плюса, това е силата на медийте ... Клинтън е извършила престъпления не този кото я е разкрил, тя трбва да отговаря пред съда, ...какъвто и документ да им даде Майкъл Флин, ще го използват да го инкриминират още повече, защото целия процес е скалъпен с единиствената цел да свалят от власт избранника на американския народ Тръмр, ...обвинявт го даже че е разговарял с руския външен министър Лавров, което всъщност му е служебно задължение п п Дир какво в коментара ми не е по темата ?

Лумпен - путинофил и тръмпофил, медиЙ се пише с И а не с Й, в случая никога няма Й, дори и в ед.ч., защото е от женски род. Опитай да научиш поне малко българския език, поне това правило, преди да се занимаваш и пишеш сред хората. Не знам колко плюсчета си преброил - всеки с акъла и заниманията и прехраната си - бо ако наистина са ти изтрили коментара, възможно е да са преброили повече грешки от преброените от теб плюсчета или да не са разпознаки езика, на който си писал.

Диро, какво общо има горния коментар с темата?

може българският му да не е супер, но логиката му е наред, а при теб - обратното,

Не само коментарът ти - самият ти целият си "извън темата", пространството, българския език и разума. Ти просто си друга, съвсем друга тема, с останалите неграмотни тролове и недоразумения тука:)

ганьо, придържай се към темата, моята личност ирелевантна и не е темата която се разисква тук

Стига си плакал, бе, ще взема да ти върна неграмотната простотия, дето си изходил и толкова страдаш по нея:) Мен колко пъти тенденциозно и безпричинно са ме трили! Не е загуба. че не може хората да четат неграмотните ти нечленоразделни опорни точки на тъпата ви бригада, и без това всички ги научихме по-добре от вас, тъпанари:)

смях

Правилно решение. Някой трябва да спре плещенето на глупостите, а това може да стане само с мълчание.

Като мълчи пред сенатска комисия, така ли?

Мълчанието е за пред глупостите, а сенатът е само носителя!

той не е предател и няма какво да крие, но ще откаже ей така на инат

Именно, той е много честен и почтен, човек на честта и един от най-близките и доверени хора на Тръмп, генерал!, много обича Америка и не е продажен и корумпиран, не е извършил абсолютно нищо нередно и престъпно И МНОГО ИСКА ДА СЕ РАЗКРИЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА, но ... НАСТОЯВА НА ВСЯКА ЦЕНА ЗА ИМУНИТЕТ ПРЕДИ ТОВА И СЕ ПАЗАРИ БЕ КАТО ГЕНЕРАЛ, А КАТО ЦИГАНИН И ТЪРГАШ, И НЕ ИСКА НИТО ДА ГОВОРИ, НИТО ДА ПРЕДСТАВИ ДОРИ И ДОКУМЕНТИ!?! Всичко е напълно ясно и логично, и нормално - ЗА ИДИОТИТЕ И ТЪПАНАРИТЕ, за онези без грам мозък (и морал).

Как е възможно да се стартира разследване, в което се разрешава отказ да се предостави на комисията на Сената за разузнаването искани от нея документи? Ами то така може да се започне процедура с обвинение за абсолютно всичко. Обвиняват ви в каквото си поискат, но доказателствата за обвинение са невъзможни за представяне.

САЩ са страната на неограничените възможности.

1/един/ процент от доказателствата, щяха да екзекутират поне 15-тина генерали от кагебе и гереу.

Каква е тази държава "путлеристан" за която вие сте писали?Явно съществува само във вашата глава!

Пред "за която" се слага ЗАПЕТАЯ, АМА ВИЙ СТЕ ПОРЕДНИЯТ ПУТЛЕРАСТКИ ФАСУЛКОВЕЦ !

путлерастки ко.елета ги чака гуантанаму, да си гугат с тем подобните гангстери, работещи срещу Великата Американска Демокррация.

колеги, внимаваите, ако казвате, че руснаците са пияници и некадърници и слаби противници, а путин - путлер. ще ви пишат много минуси в дир.бг

Колега, това не са го казали на оперативката. кога го пуснаха?

Тея американци мноо прости бе!!! Въртят,сучат,чудят се как да му скроят шапката на Трамп,а той наш "info" вече го измислил...макар,че много е гледал Али Макбийл,но това е друга тема,нека си вярва!!! ХАХАХАХХААА ХО ХО ХО

Ако случайно си спомняш, между тъпите ти вметки, още дълго преди Тръмп да успеят да го добутат до Белия дом с решаващата намеса на Коми, шефът на ФБР тогава, когото Тръмп превъзнасяше, докато разбра, че този няма да смачка тазследването срещу съветника му и шеф на кампанията му Флин и побърза да го уволни, вкарвайки си голям автогол, аз още преди време писах, че Путин и руснаците отдавна "СА КРЪСТИЛИ" алчния, нарцистичен и простоват, тоест много удобен Тръмп. Което се и вижда вече от всички, например е особено забавен изтеклият запис между двама от републиканските лидери в Сената, когато единият казва на Пол Райън: "АБЕ ЧЕ ТРЪМП Е ВЗИМАЛ ПАРИ ОТ РУСНАЦИТЕ Е ЯСНО, АМА СЕГА НЕ Е ЯСНО КАКВО ДА ПРАВИМЕ!?!?!" Майтап, бе Уили. А, на времето казах и, че ако Тръмп успее Статуквото да го инсталира в Белия Дом ще се изкефя, защото ще има много автентичен готин материал, което също е факт - почти цяла Америка се смее на простотиите на Тръмп и го цитира и имитира. Казах още, и че е малко вероятно да изкара мандата и е възможно да го импийчмънт - цялата американска преса и медиите без американската Прас-прес - Фокс нюз, тоест Фейк нюз ГО КОМЕНТИРАТ И ТОВА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ:) Майтап бе, Тръмпи!

Като става дума за използването на 5-тата поправка на американската Конституция за правото на обвиняем да не дава показания, които го обвиняват (не знаех, че се отнася и за служебни лица и документи), да ви разкажа за Рик Скот, губернатор на Флорида. Той е републиканец, заклет противник и ревностен критик на Обама и Обамакеър доста преди Тръмп, който дори упорито отказваше да направи нужното за да получи щата полагаемите му се милиарди за застраховки на най-бедните, защото - забележете - НЕ ИСКАЛ ФЕДЕРАЛНИ ПАРИ, ПАРИ НА АМЕРИКАНСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ. Вижте през годините само някои негови "геройства": 2015 година: "Former Florida Department of Law Enforcement commissioner Gerald Bailey says he resisted attempts by Gov. Rick Scott and his aides to interfere in the operations of the agency." First, Gov. Rick Scott scared the bejesus out of seniors with an online ad claiming that Medicare rate cuts would lead them to lose access to their doctors, hospitals and preventive care. Тоест гувернаторът лъга пенсионерите, плашейки ги, че с Обамакеър нямало да имат дистъп до докторите и болниците си... Дотук добре, ще каже някой, какво толкова... Ами ето какво:

Същият губернатор на Флорида, Рик Скот, ВИДЕН РЕПУБЛИКАНЕЦ И ЗАКЛЕТ ПРОТИВНИК НА ОБАМА И ДЪРЖАВНИТЕ И СОЦИАЛНИ, ВКЛ. МЕДИЦИНСКИ ПОМОЩИ И ПАЗИТЕ НА ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА СЕ ПОЗОВА НА 5-тата ПОПРАВКА НА КОНСТИТУЦИЯТА ПРЕД СТДА 74 пПЪТИ, СЕДЕМДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ПЪТИ В ДЕЛОТО ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА С МЕДИКЕЪР В АМЕРИКАНСКАТА ИСТОРИЯ - мисля за над 1.5 МИЛИАРДА ДОЛАРА, НА БОЛНИЦАТА Columbia Hospital: Rick Scott 'oversaw the largest Medicare fraud' in U.S. history During Scotts 2010 race for governor, PolitiFact fact-checked multiple claims related to his tenure at Columbia/HCA. Now, well recap some of our earlier discussion of the investigation and fine. Scott started what was first Columbia in 1987, purchasing two El Paso, Texas, hospitals. Over the next decade he would add hundreds of hospitals, surgery centers and home health locations. In 1994, Scotts Columbia purchased Tennessee-headquartered HCA and its 100 hospitals, and merged the companies. In 1997, federal agents went public with an investigation into the company, first seizing records from four El Paso-area hospitals and then expanding across the country. The investigation focused on whether Columbia/HCA had committed Medicare and Medicaid fraud.

Дерзай, ша залебиш таа вечер, на квадрат ли ти плаща чорбаджията?

Абе, вие да не пишете директно от посолството? Много до късно ви държат. Поне плащат ли извънредни?

Тръмп, ако знае каква АНАЛИЗАТОРКА си----веднага ще те вземе в екипа!:))) Нали си там, пиши му--ко се стоварваш по българските форуми---досущ самосвал със ШИТС!:)))))

имаше една песен на Shaggy - "КараЛайна"(Oh Carolina, 1993)

Работата е пределно ясна не само за този Флин, не само за връзките с основния противник на САЩ, които са на практика национално предателство, но и с предстоящия импичмънт на орангутана, позволил си да предаде секретна информация на основната вражеска страна, да се намеси неправомерно върху работата на ФБР и куп други простотии, които никой американски пезидент не си е позволявал, а вероятно не си е и помислял. Въпрос на време е отстраняването, вероятно към края на годината, тъй като все пак там е демокрация (не като Россия) и се спазват определени от закона процедури.

Значи, недопустимо е Тръмп да даде информация на Лавров, че предстои терористичен акт с използване на лаптоп, а е допустимо медиите да го публикуват по целия свят. Нещо, да се замисли по въпроса?

МАККЕИН Е ГОВНИШАР В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА - ПОЛУДЯЛ Е ТОВА ЧЕ Е БИЛ В ПЛЕН ВЪВ ВИЕТНАМ КЪДЕТО И ГО ПУСКАТ В ЯМА С ГОВ=А И ЗА ДА МУДОЙДЕ АКЪЛА НО СЕ ВИЖДА ЧЕ И ТОВА НЕ МУ ПОМАГА - ТОЗИ И ОЩЕ НЯКОЛКО ПРАВЯТ МРЪСНА ПОЛИТИКАТА НА ФАЩ- А ПРИ ЕДИН СЪД КАТО В НЮРЕНБЕРГ ДА Е ОСЪДЕН ПОНЕ ДО ЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА СМЪРТА НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖИТЕЛИ НА ПЛАНЕТАТА И ИМЕННО ПО НЕГОВА ВИНА - НО ТОВА Е И АМЕРИКА ЧЕ НЕ СЪДЯТ ЗА МИЛИОНИ УБИСТВА А ЗА НЯКОЛКО - КАТО СЪДЪТ БЪЛГАРСКИТЕ КРАДЦИ - ОСТАВЕЛИ КРАВЕТЕ ДА УМИРАТ ЗАЕНО СЪС СИНЖИРИТЕ ЗА ДОИДЪТ НА ВЛАСТ (ПОМНИТЕ Ж ЖЕЛЕВ)

Не човек, а желязо!

Работата много се разсмърдя...

Те, службите всъщност нямат нужда да им ги дава, и той го знае - те ги знаят, този просто се опитва да се спаси, да запази поне малко от остатъците на честта и репутацията си. Аз не съм оптимист за тези му опити, че ще се увенчаят с успех.Ако назначеният специален независим прокурор е наистина почтен и разследва и си свърши работата докрай, този в някакъв момент ще се моли да сътрудничи, още повече, че е пределно ясно, че не той е най-интересният в тези нарушения, престъпления и КОРУПЦИЯ!

Ама много ги знаеш... Да бе би от Белия дом да черпиш директно информация? или пък он някое посолство?

Корупцията--докажи!...:))) Щото аз казвам , че си нервозна машинопистка, отдавна не сайдисвана и със скъсан чорапогащник!:))) И няма нужда да доказвам---всички виждат!:)))

Е кой да я уважи бе, господине? Освен да се обадя на Алиш от Баталова воденица, дето гребе септичните ями, ако се прежали момчето...

Косвено самопризнание на мистър Флин! Всичко е ясно.

Да влезе убитият!

Кой би очаквал, че соросоидите ще паднат до такова ниско ниво за да отстранят Тръмпоний? Вече хората взимат американците на подбив - или са тъпи кретени да разрешат руснаците да им се мешат в изборите, или са тъпи кретени да се оплакват наляво и надясно, че руснаците им са се месили в изборите. За съжаление и в двата случая изглеждат като клоуни.

Кои хора вземат американците на подбив? Россофилистимяните ли? Че те не са хора.

много хубава забележка :)

За сега българите- трезвомислещите.

Сейчас #ТремпНаш, или #ТремпНеНаш? Моля пояснете. Мурзи се оплете!

За такива случаи имаме поговорката, че на кривия х.й вълната му пречи!

Този си позволи най-нагло да лъже всички американци, колегите си, Конгреса, дори и вицепрезидента. (Интересно, че в тази дълга редица на подведсните и лъганите от Флин НЕ е президентът Тръмп, КОЙТО ГО Е НАЗНАЧИЛ ЗА СВОЙ СЪВЕТНИК ЗНАЕЙКИ, ЧЕ ТОЗИ Е РАЗСЛЕДВАН ЗА РАБОТА В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ СЛУЖБИ И ПРАВИТЕЛСТВА - турски и руски служби И Е КРИЛ, ЧЕ Е ПОЛУЧАВАЛ ПАРИ ОТ ТЯХ И ЧЕ СЕ Е СРЕЩАЛ И РАБОТИЛ ЗА ТЯХ! И дори опита да се пазари да говори, но срещу имунитет!?!?! Прекрасно ще пасне на нашите политици й ПарлаМент(а) ни.

Не се напиняй много, да се не опущиш!

до Второто пришествие. У нас това е позволено само на комуниста.

ще ги даде!! ще му гарантират имунитет, и ще ги даде! иначе ще разследват него, а не тръмп!!

"Майкъл Флин ще се позове на Петата поправка на конституцията на САЩ, за да откаже да предостави документи на Сената. Бившият съветник на президента на САЩ Доналд Тръмп по въпросите на националната сигурност Майкъл Флин ще използва правото си на мълчание съгласно Петата поправка на конституцията, за да не се самообвини в закононарушение, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА." С две думи - да поясня на подръжниците на Тръмп, защото повечето са много тромави в главите (да не кажа тъпи, прости и неграмотни) БИВШИЯТ СЪВЕТНИК НА ТРЪМП ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ (тоест най-важният от всички там) и шеф на предизборната му кампания ОТКАЗВА ДА ПРЕДСТАВИ ДОКУМЕНТИ, ЗАЩОТО ... ТЕ ЩЕ ДОКАЖАТ ВИНАТА МУ!!! Аз отдавна имам сериозни съмнения и възражения по отношение на тази прословута 5-та поправка на Конституцията, защото не за първи път се използва от нарушители да опитват да избягат от отговорност и във вреда на гражданите, държавата, държавността и справедливостта и с оглед на превенцията, поне по начина, по който се използва. А иначе - НЯМА ПО-ГОЛЯМО ПРИЗНАНИЕ ЗА ВИНАТА НА НЯКОГО ОТ ... САМОПРИЗНАНИЕТО, за каквото де факто става дума тук с Флин.

Вярвай си.

Нямам нужда да (си) вярвам, лумпен, защото (и когато) ЗНАМ! Вярването го оставям на вас, невежите, тъпаците и троловете, "вярващите":)

Царицата на копнатите текстове, страдащата от графомания Нимфо, отново ще радва почитателите си!

Завиждаш му. Човешко е. Разбирам.

боже,боже,русия се намесила във изборите на сащ!а какво да кажем за руската намеса във бедняшкият дом на европа-българия!а там където има бедност демокрацията е лукс!

Само където всички печеливши предприятия, банки и концесии са западна собственост.