Тръмп: Моят ядрен бутон е по-голям от този на Ким Чен-ун

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се подигра със севернокорейския си колега Ким Чен-ун, като заяви, че има по-голям ядрен бутон от неговия.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Моят ядрен бутон е по-голям от този на Ким Чен-ун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям му е бутона на Доналд ама се огъваааа. Те затова тръгнах с шофьорчето от охраната. Имаше твърди аргументи.

За сега Ким и Тръмп си мерят ядрените бутони. Войната ще избухне когато започнат да си мерят онази работа.

Айдеее, и тези почнаха да се мерят... бутоните. Стане ли обаче някой сакатлък при меренето, отнася го цялото човечество, всички ние.

Не е важно на кого е по-голям, а кой ще го използва пръв...

Я съм дърт, турете ми голам бутон та да го видя!?!

Така е, а Ким едва ли си е виждал бутончето с това шкембе. Колкото до участие на севернокорейски състезатели в олимпиада, това ще доведе до затварянето на роднините им, като заложници. Не е хуманно.

Браво на Дони! Така се реагира! А не като нашите мишоци, веднага клякат и като папагали дрънкат каквото им наредят - сега от Запад, преди от СССР. Силният човек може да си прави майтап с всеки и за всичко!

Да, като за дете от детската градина става, но не мислите ли, че е дебилно да го казва човек на такава позиция, а още повече и да му се възхищавате.

голям бутон - малка пиш...

Тези двамата явно толкова си могат - да си ги мерят... бутоните. Баси инфантилите!

бутона на тръмпи може да е по голям, ама ракетите му са много старички, от 70-те години на миналия век, такава е и системата която ги управлява, от онези с 8 инчови дискети, които даже в музей е трудно да се видят. Докато на кимчо ракетите са чисто новички, в целофанчето дето се вика и миришат на ново.

значи рашките трябва да се пазят и те от кимчо, а?

Много си кух бе!На Щатите ракетите били старички ,а лошото копие на Фау-2 на дебелия Ким е по съвременно от Американските? Нали видяхме как въоражените с руски имитации на Фау-2 Садамчовци,Милошевци,Кадафита,Асадовци дадоха фира?! Ред е на въртоглавия Путин и дибелият Ким да опитат ,,флопи,,дисковете на Американците!

ми айде де, нали щяхме да ядем свинско по коледа от северна корея ? ко стана ?

Не са им големи бутоните на азиатците. Говоря от опит.

Поредното изопачаване с премълчаване на част от истината. Да. Ким това го каза, но беше в допълнение на нещо друго, и то е че няма да нападне пръв, а разработва оръжията, за да не се озоват в ситуацията на Либия, Ирак, Сирия и т.н.. А относно Тръмп, дето се бил подиграл. Да, като за дете от детската градина става, но не мислите ли, че е дебилно да го казва човек на такава позиция, а и да му се възхищавате.

Той Ким каквото казва го прави!Изстрелва ракети към Япония и заплашва,че може да изпепели Гуам,Южна Корея и Щатите! За разлика от съюзника си Путин който нападна Украйна,опустоши Донбас,свали пътнически самолет и изби над 10000 украинци и продължава да твърди,че това не е вярно!И че няма руски войски в Донбас!

Това с Руските войски, даже началниците ти не го твърдят. Но как трол, като теб да не спомене Русия? Как да ти платят мизерните центове иначе?

Може и да е по-голям от неговия, но ако Тръмп го използва, Южна Корея изчезва от картата, а след нея и Япония. А Кимчо е достатъчно да взриви само 1 атомна бомба на достатъчно голяма височина над САЩ и ЕМПулс ще свърши останалото. САЩ ще се върнат в каменната ера, без електричество, без електроника, с неработещи помпи за вода, без транспорт, без медицина... африканска държава! А най-хубавото от всичко е, че ще замине електрониката на охлаждането на АЕЦ-овете. Ще си имат множество малки Фукушими, ама на сушата. Така че, Тръмпчо, не го вади голям, а се моли да не се стигне до там, че севернокорейските силози са близо до границата с Русия и Китай, и ако ги удариш, нали знаеш...

той кимчо много добре знае историята на японците, които нападнаха САЩ, какво им се случи.. сега в япония слушат рок, кънтри и гледат американски сапунки.

и един долар = 120 йени

ЕМП от 60 мегатонна бомба има ефект на около 70-90 км от центъра на взрива. Ракетчо май ще трябва да взриви много, много, много бомби за да покрие територията на САЩ. Съжалявам, ако това което написах убива ерекцията ти, но... така е.

Не е важен ядрения бутон, важна е печатницата за долари къде се намира :) Това Кимчо го знае, също и Китай и Русия го знаят много добре;)

и тази печатница не е нито при ким, нито при путеф, нито при си... за което много ги е яд тези тримата.

Буу-тона ми, е много по-голям от буу-тона ти :))

Не е важно на Дончо или на Кимчо колко им са големи бутоните, важно е на Китай и на Русия какви са бутоните.

Абсолютно си прав - каквото и да правят американците и корейците, важното е какво ще изреве Раша баба меца !

баба меца реве от глад вече дълго. Хранителното ембарго и ниските цени на нафтата ги тормозят много.

Тия все едно си мерят онази работа. ;) А на Тръмп наскоро му отрязаха възможността сам да решава за ядрен удар. Така че в ситуацията не е прав.

Що за ПРО системи има САЩ и в Полша и Румъния от които Путев се плаши когато Ким се ежи с ракети първобитни със скорост 900 км. като хеликоптер??!!

Но Тръмп въобще няма бутон. Ядреният бутон на САЩ се контролира от други хора.

Може и да му е по-голям бутона на Дъмпи-Тръмпи , но е увиснал , а на Ким е твърд и решителен ! Никога няма да посмее да нападне С.Корея ! Не е далече деня когато двете Кореи ще се слеят , но едва ли големите държави ще се радват на това !

германският модел - yй за кимчо и соца и възход на демокрацията и капитала.

Той на Ракетчо дядо му вече пробва да ги слее.. преди 65 години и бе натикан обратно в комунистическата кочина, заено със съюзниците си СССР и Китай. А и Южна Корея едва ли иска на гърба си 25 милиона невидели нищо корейци. Не знам дали знаеш, но избягалите от С. Корея първо преминават тримесечни "курсове" как се живее на запад, тъй като всичко това наведнъж им идва малко в повече. А ти си мисли, че някой иска да живее в комунистическа кочина. Дори и ти, дето ги възхваляваш не искаш.

Шило

Тръмп отново се проявява като махленка. А бе, Президент си на страна, която претендира да е номер 1 в света. Що се държиш като палячо? Ким бил казал това, Ким бил казал - онова. Ами като му се връзваш, ще си ги говори.

Тръмпи въобще няма бутон. Някакви сенатори го контролират. Тръмп има едно копче на бюрото, което може да натиска, когато пожелае. Ефект няма

някаква комисия искаше да контролира бутончето на тръмп,не знам докъде стигнаха .

Култов както винаги ! Това ще е и репликата на 2018 година ! Тръмп може да е всякакъв, но точно на блъфовете на Северна Корея трябва да се отговаря точно по този начин. Самият КимИр ВНУК е наясно, че блъфовете му си имат граница отвъд която най-много Той и Режима му да дадат фира....

На Тръмп бутона дава фира и трудно сработва. Трябва да го натиска Мелани

Култов тъпак сте, Вие, драги ! Номер едно сте !

Тези налудничави лидери си мерят пиш... т.е. бутоните. И то ядрените ... Във всички случаи бутонът на Тръмп е по-голям, но на Ким расте непрекъснато

Твоят е по-голям, ама не става :) Просто не можеш да избягаш от възрастта :)

Хип Хоп-ът мьи е мнооу по-добър от хип-хопа тьии!

Кой е по-голям тъпанар - Ким или Тръмп ????

Перхидролът се оказа голям тъпанар.

Трябва да се забрани на официални правителствени лица и президенти да се изказват в интернет и да се обиждат по между си. Има си дипломация, има си протокол, има си официални начини и канали за обмен на информация.

Има нещо много изкривено в демокрацията щом на избори се избират за президенти такива откачалки.

За сметка на това акълът на Ким очевидно се оказва повече ;)

този дигитален свят, ще ни доведе до самоубийство!

Но е по-къс - Ким може 40г да управлява БУТОНА а ТРЪМП само няколко...

по тъпи копелета, от тия двамата не бях виждал!

Единя е по млад и по глупав, но другия е стар и би трябвало да е по умен....но бай Дончо се оказа и по глупав!

тръдно е да се определи кой от двамата е по-голям кретен но май май Гръмп малко натделява

така едно време като бяхме деца си мерехме пишките!!чий батко ,татко ит.н. е по-силен!!жалкото е ,че това го правят хора с претенций да управляват света !!каква дивотия!!!

"претенций" - а колко по-добре излежда "претенциИ" ... :)

lльольовци, пише се "претензии"

Аз явно съм много прост, ама продължавам да не разбирам защо е всичкото това. Някой може ли да ми обясни?

За да накарат колебаещите се да плащат повече за охрана, да купуват повече оръжие, да си предоставят територията безвъзмездно, да се разположат ракетни бази между Русия и Китай, да се държат под контрол най-големите кредитори на Ам- Япония и Китай, да се убият конкурентите, да се върне производството в Ам, да направим Ам велика отново...

децата си мерят ...,,пи.ките,, а политиците ....,,бутоните,,...!!!

като гледам,че тате идва с кожата на козата,да знаеш,че на козата не и е добре.

две декоративни петлета се ежат и типично за пъпчивите пубери са тръгнали да си го мерят (бутона) на кой е по-голям. преди 30 години съюзът имаха 3 пъти повече адрени ракети от всички останали взети заедно. после уж почнаха да ги съкращават, но дълбоко се съмнявам това да е станало. при всички положения на Путин бутона ще е по-голям от на изкуфелия старчок. и какво? дреме ми. ние в България си нямаме бутон и съвестта ни е чиста. спим нормално нощем.

На путин нито бутона му е по голям от на Щатите нито акълът му е толкова малко,че да си го мери със Американския!

май си противоречиш

Достатъчно е един да замижи и да натисне бутона, за да се включат всички останали с малки и големи... и ще настане такава вакханалия... всички ще отидат под ножа и тези с чиста и тези с нечиста съвест - ама те и те са с чиста съвест според тяхната съвест.

И на дедо е чората е голяма, ама вече е спаружена, мека и увиснала до колената...Няма значение колко е голям, важно е каква работа върши... Даже и малък, бутонът на Ким му гарантира независимост, суверенитет и го защитава от американските джандари, военолюбци и миротворци... Видяхте какво се случи с държавите без ядрен бутон- Ирак, Агфанистан, Сирия, Либия, Сърбия....

Ами убедихме се,че и Садам,Кадафи,Милошевич,Багдади си мислеха,че им е много голям ама се оказа,че на Американците е най голям

Боже, опази!

Е, убедихте ли се че размера има значение?