Бивш агент на ЦРУ ще се кандидатира срещу Тръмп

Очаква се бивш агент на ЦРУ да обяви кандидатурата си за президент на САЩ като алтернатива на кандидата на Републиканската партия Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Бивш агент на ЦРУ ще се кандидатира срещу Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

адсф

нагледали сме се на "патриоти" от службите дето се бутат да управляват. Уж интелигентни, ама нещо не се представят добре изобщо. Примери бол и от двете страни на желязната завеса.

.."Бивш агент на ЦРУ..." в службите няма бивши...

само мъртвите са бивши

Скромно се предлагал за президент, хахахахаха. Тия съвсем изплискаха легена хахахахаха

Те изборите в САЩ стават като в България бре.

И кой ще гласува за него? Никой не е чувал за него и не го познава. И каква алтернатива изобщо може да бъде на Тръмп? Поредната журналистическа изцепка с която търсят сензация. Трябваше дедко Бърни да отиде на изборите като независим кандидат и да разцепи демократическата партия, а сега доста от неговите поддръжници ще гласуват за Тръмп.

Работил е 11 години за ЦРУ, а през 2010 г. напуска агенцията и започва работа в "Голдмън сакс" (БАНКА) ... ТВА ОБЕСНЯВА ВСИЧКО :)))

Ох, успокоих се. Че с тези двама малоумници - Тръм и Клинтън започнах сериозно да се притеснявам.

Съвсем друго си е трима малоумници!

Уплашиха се от това което може да последва ако Д. Тръмп стане президент на щатите и всички почуствали се лично застрашени или със застрашени интереси от бъдещите му действия започнаха да наддавата неистов вой срещу него и всячески да се стремят той (Д. Тръмп) никога да не стане държавен глава на САЩ!

Ми естествено, че ще се уплашат като видят негоден и опасен за всички популист тръгнал към властта. Това руските слуги КОЙ ви втълпи, че господарят ви иска Тръмп за президент никой не знае, то е толкова тъпанарско допускане че сами трябва да сте си го съчинили. Потрябвало му е на Путин нестабилен и безрасъден, непредсказуем тип насреща, що за ГЛУПОСТ.

Кой не скача е "червен". Кой не слуша Обонго е "диктатор". А, пък който смята, че Тръмп е по-малко ненормален от Килъри е "мурзилка". Честно, див примитив си.

Това като някава шега звучи. Мормон, хидроцефалис от щата Юта, бивш агент на ЦРУ а понастоящем работещ за Голдмън Сакс... А аз си мислех, че Тръмп и Хилари са най-жалките кандидати на всички времена.

забрави

Не го виждам избран тоя нов кандидат но явно много народ сред републиканците виждат сериозна заплаха за националната сигурност ако Тръмп стане президент (50 водещи експерта републикански експерта по национална сигурност го смята, че е "reckless" - безрасъден). И сега му подливат вода, явно виждат по-малкото зло в загуба на изборите.

Такива ''експерти'' разбуниха арабския свят, наводниха европа с бежанци ама и джобовете си напълниха. Само защото Тръмп заяви че е крайно време сащ да престанат да сеят смърт по света на тия им светна как ще им секнат доходите от терористичната им дейност по света. Някой ще ми обясни ли в коя държава има държавна терористична организация която НЯМА право да действа на нейна територия???

Пазят се от някой кандидат президент с идентични идеи като на Кенеди! Ужасната за Ротшилд Изпълнителна заповед 11110 на Кенеди!

Чета коментарите и си мисля: толкова са зле американофилите в този форум, че граничат с възможно най-откаченото сектантство. Според тях, който е за Тръмп е мурзилка. Още малко ще изкарат по-голямата част от американските избиратели мурзилки. Какво повече мога да кажа за тези объркани хорица. Вие осъзнавате ли въобще какво говорите? Чувате ли какво говорите? Осъзнавате ли какво означават думите, които излизат от устите ви? В смисъл, чудя се какво се случва в главите ви за да достигнете до такива епохални заключения?!?!? Ще да е нещо много, ама много сериозно!!! Представям си някой от вас, да каже нещо подобно на някой от съседите ми или приятелите ми в САЩ. Сигурно ще ви гледат като умствено-изостанали!

kolko vreme ti otne da go napishesh tova?

i_iskren@mail.bg

Защо питаш? Изглежда ти като обемно писание ли? Като пораснеш може и ти да станеш писател. Умствено израстване имам предвид. Само не се предавай!!! Ти можеш. Yes you can - следвай девиза на твоя талибан-водач в Белия дом!

Не знам дали си за Тръмп, но че си мурзилка е 100% сигурно.

i_iskren@mail.bg

Прощавам ти. Не си виновен.

i_iskren@mail.bg

Ако кажеш на някой поддръжник на Тръмп в САЩ, че е мурзилка, сигурно ще ти даде 20 долара. Също така, може да те пита дали си гладен дали си жаден. Ще те третират като човек с мозъчни проблеми. Знам, че не си виновен - хората така се раждат. Не се притеснявай. Можеш да пишеш каквото искаш по мой адрес - простено ти е.

новият кандидат , ако не го изберат , да си пусне брада и да кандидатства за идил , там ще го вземат сигурно, може и шеф да стане !

досега имахме сащ срещу русия ,сега ще е директно цру срещу кгб,а моссада ще подава топките ! моля , направете място за участниците и останете на достатъчна дистанция , ако държите поне малко на живота си !

как се управлява държава , където е адски трудно да се намерят нормални хора и защо такава държава не е под карантина ?

ФЕД-а ще се счупи! Ще се мъчат да го поправят!

в последната минута и аз ще се кандидатирам , така никой няма да има време да ме оплюе !

Застраховат се да не се появи един нов президент като Андрю Джаксън! Той беше казал- Вие сте разбойническа банда змии, и аз възнамерявам да ви разкрия и се кълна в Бог, аз ще ви разгромя. И го прави!През 1836 година изхвърля Ротшилдовите банки от сащ,като това състояние се запазва до 1913 година!

От ЦРУ в Голдман Съкс и обратно! Тоя освен да стане за посмешица друго няма да постигне! Освен ако не каже, че има три вида полови органи и безброй много сексуалност, тогава може би ще намери избиратели...

За едно място дето плащат 400 хиляди годишно и 200 хиляди доживотна пенсия след мандата плюс здравни услуги и транспорт и офис безплатно -цял бивш агент на ЦРУ да хабят?

Майчице ... Иска ми се да отида в Америка и да гласувам за него. Ще се разплача от умиление.

Ох, разчуствах се от трогателната история на другаря Макмълин. На всичкото отгоре - такава невероятна снимка - ще взема да преосмисля цялостния си мироглед и да се покая, че съм поддържал Тръмп.

Не се напъвай толкова. Когато човек е глупав е глупав за цял живото. Ти сега срещу течението ли ще плуваш? :))

Означава,че се възражда платформа на Макартизма-врагът пред нашата порта! Кой ще е врагът обаче? Досега беше борбата със терора! Преди беше борбата с комунизма! И двете идеи се изтъркаха! Нито едната победи комунизма-Северна Корея,нито пък втората терора-Идил! Струва ми се че остава- бой по каските на надигащото се негодуване от гладът и мизерията в самото сащ!

Тия съвсем за мезе взеха американците. хахах :-)

Хилъри е вербувана от Димитър Иванов-a.k.a Митьо Гестапото и досието и е 200 страници доноси.Работи и за КГБ.

Дето викаше един от наште-На този пост и магаре да сложиш -няма кой знае какво значение! И обонго беше живо доказателство за това!

Е да де, обаче ако сложиш Кенеди или Тръмп - има значение.

чекай,чекай,чекай.......... ДОСЕГА ЩО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА? То конференции, то делегати,то избори. И съга, да точно съгъ, ти се появява некой за кандидат, че и за президент. Гуей ся, предлагам РЕВОЛЮЦИОНЕН ПОДХОД. ИЗБИРАТ ТРЪМП, А ТЕ НАЗНАЧАВАТ ТЕБЕ. ДИИЛ? БОКЛУК СМОТАН.... СЕ ЕНО Цв.Цв ти води кампаниата и ходовете и президентството.

Следваща новина: независимият Еван Макмълин поднесе цветя на гробовете на Джейкъб Шиф и Едмонд де Ротшилд. Америка е обляна в сълзи: другарю Макмълин - управлявайте ни!!!

После, в детските градини ще учат децата, за непорочното детство на другаря Макмълин, който е бил по-примерно дете, дори и от Хилъри Клинтън (невероятно но факт). Веднъж, когато играели на топка, другарчетата на Макмълин ритнали силно топката и счупили прозореца на една къща. Всчики избягали, само Макмълин останал и въпреки, че не бил виновен - казал че е и понесъл наказанието наместо приятелите си. Представете си щом другаря Макмълнин е бил толкова добро дете, колко по-добри деца са били спонсорите му: от рода на Ротшилд, на Рокфелер и на други. Дори не пишат за тях в учебниците по история, защото са толкова добри и скромни, че чак не искат да чуваме за тях. Същински пионери в един нов и смел свят!!!

Банката на великият Ротшилд влиза в действие!

може да си дращат колкото си щат, цената на петрола няма да мръдне над $50, което гарантира неизбежния фалит на поредното змийско, античовешко, азиат-кагебишко гнездо.

Така е ние демократите знаем , че и Хилъри и този изкаран на пожар анонимник са агенти на КГБ.

В РУСИЯ БЕНЗИНЪТ Е 1ЛВ. ЗА ЛИТЪР !!! ПУКНИ СЕ ОТ ЯД !!!

О, Америка ... какви агенти си раждала и раждаш ... Готов е човека даже да се кандидатира за президент - в името на демократичната "демокрация". Тази, която само истински демократи като Ротшилд и Сорос могат да дефинират. Каква самоотверженост, какъв ярък герой на демократичския строй ... Вечна слава на гентите на ЦРУ!!! Слава!!!

Поредното муле - Мунчо на неоконите. Но пасаран!

Бивш на ЦРУ и настоящ агент на фамилията Клинтът и уолстрийтските разбойници.

Този е бивш агент на ЦРУ и настоящ на КГБ.

Този бивш агент е такава влиятелна фигура, с такъв сериозен поглед върху света и такива сериозни ценности, че няма как да не го отразят, дори и в България. Сигурно ще го снимат как плаче на митинг на Доналд Тръмп - оплаквайки злата участ на Америка. И как казва на майка си: "мамо направаих всичко възможно да спася Америка, но хората не ме разбират". Разбира се, и това ще го отразят всички медии. Партенки, не ами ... не знам какво ...

Споко. Пуснали са го да дръпне някой глас от тръмпи, че да е сигурна победата на парясаната хилари. Няма как да стане ПОТУС сега, но за следващите избори може да го пуснат като вице.

i_iskren@mail.bg

Все едно чета заглавна статия отпреди 1989г. Ударничката, другарката Ценка, издои 3 крави едновременно и каза, че ако всяка доячка достигне постижението й - с империализма е свършено. И скапания им уолстрийтски агент няма да може да спре Тръмп. Прекалено груби станаха лъжите и уолстрийтци имат нужда от криза, за да натикат американците в ъгъла. Но първо искат да им вземат оръжието - ако може да мине без излишни драми.

Тия па се изтепая кой да затрие Света. Изглежда им е страшно голема мечта да си последния американски Президент. Питам се кой ли ще го знае това , ама янките са си малко улави.

... бестселъра за здраве - книгата Завещавам Ви Здраве - търси в Гугъл - www . zaveshtavamvizdrave .  com

Полезни неща сте Събрали. ... Елегантно са поднесени. ... Цветовата палитра има пинч. Намирам за Задължително : А. Изрично да се Предпазите от евентуални неочакваности. - Изписаните лимитации са Слабовати. Б. Да уточните - като какъв се Явявате - кои Са източниците/референциите. Успех !

Това са пълни глупости- по норвежският интернет пише за Тръмп който иска американизъм, а не глобализъм и обещава нова политика за данъчната система.

Когато беше служител на Голдмън Сакс. Един истински християнин мормон, който ако стане Президент на ЩАТИТЕ ще ликвидира разпространението на азиат-болшевишката зараза по света.

Мормоните са толкова християни, колкото аз съм трамвай, ама карай да върви! След като ще спира 'болшевишката зараза' ще го подкрепим, няма как!

Мирише на уолстрийтска соцпартенка. Уолстрийт Джърнъл трябва да го прекръстят на "Комсомолски джърнъл".

Тоя Ебан Макмълин голем рапон бе! Да не е нещо роднина на нашего Рапоня бе? Нищо чудно щом "скромно" се самопредлага за президент........

"Той също така осъжда антимюсюлманската реторика на бизнесмена." Е те това ще ти изяде главата. В тия години, ако се заиграваш с мюслитата, гледай да ги критикуваш. Или си против тях или не ги споменваш, щото това плаши обикновенния гласоподавател. Килъри ше ви такова таковата на държавата. Тая психопатка ще ви завърти в такива интриги и конфликти, че ще горите отвсякъде.