Конгресмен: Престанете да дирите руски призраци в килера

Председателят на комисията по разузнаване на конгреса на САЩ Девин Нунес заяви, че „никога не е имало какъвто и да е контакт между Доналд Тръмп и руснаците“.

Обратно в новината

Коментари - Конгресмен: Престанете да дирите руски призраци в килера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-лесно е да си заровиш главата в пясъка. Особено ако ти е платено по един или друг начин. Радостта в Русия бе неподправена, когато Тръмп спечели. Истина, която се знае от двама, се научава и от трети.

Най-лесно е да си заровиш главата в пясъка. Особено ако ти е платено по един или друг начин. Радостта в Русия бе неподправена, когато Тръмп спечели. Истина, която се знае от двама, се научава и от трети.

При една лустрация в САЩ, този от снимката ще цъфне с досие от ГРУ. Лавров лично го е вербовал.

Ти като дърт агент на Сорос всичко май знаеш, А ? Селски спукан бърдук !!!

Съвсем сте загубили чувството си за хумор и не забелязвате иронията, дори да Ви тресне по челото.

Изглежда, че са зад гърба му.

И служи като член на преходния екип на президента Тръмп.

Този още не знае,че в русия всичко става с много кръв и много пари

Кой те бръсне теб за слива бе глупако прост !Шеф на Комисията по разузнаването не на Балканско джудже като България не знаел ???А един тъп евротрол знаел? Украйна много знаеше и сега квичи, че ще има Северен поток 2. Ще купува газ от Германия, руска ,но по 280 долара за кубик.

Българските европлъхове от килера коментират САЩ и Русия..Марш да чистите еврокенефите боклуци с боклуците.

Единствените призрази са тия на ордите Араби и Негри нападащи Европа и САЩ... А за това е виновен Баррак Обама, който трябва да бъде съден за Държавна измяна и предателство спрямо САЩ... В България има един такъв арабски Шпионин- Лютви Местан, а в САЩ има някакъв арабски Ходжа- Гюлен. Първото нещо което трябва да направят, е щут към Африка на всички араби и негри.

се измъкват от дупките се, тоя е поредният самоосветен, честито, скоростта на тромп по пързалката се ускори.

Сигурен съм, че тръмп ще изкара поне още 5-6 месеца, но американците са нащрек и няма да му позволят да си развява коня по волята на азиатското джудже.

Няколко лобита по света се пердашат люто за власт и пари. А кой ни пита нас? Ела, Господи, спаси ни.

само Хитър Петър ще ни спаси ,много Хитър и най-Хитър !

Елеонора: Манюел, ты Уволен!

На този без съмнение може да се вярва. Само трябва човек да знае и да си спомня "състезателната му кариера" в политиката и как подкрепяше всички лъжи на Буш, дори и най-глупавите и очевидните. Същият Буш, който започна войната в Ирак с глупави лъжи.

И на когото Путин бе пръв приятел, както и на Тръмп, но Перуката е по-срмежлив за да си признае, както направи Татковия на времето...

В документа за новите санкции срещу Русия имало един абзац, че за назидание на руснаците, когато американец посещава България, може да влиза в спалнята и да опъва булката...

Що не си ЕПМ, нали беше предоволен, когато руските братя те опъваха, сега си се закахърил за некакви хамерикани. Вече си разработен и само им пра'иш кеф с т'ва шаване.

Там призраците са маскирани в зелено и носят документи за отпуск.

ами не са в килера, тука в дир-бг то са

на 21 век, те са навсякъде ,най-много в сащ,израел,бюксел,анкара,москва ,софия ...хем са тук-хем ги няма .

Путин ги бил купил....ха,ха...ами като се продавате толкова евтинко и Ердоган ще ви напазарува яко...може и севернокорееца да ви купи....продажни говняри...

Тоя е от наште

Другарю Нунес ! "Руските призраци " не са в "килера" ,а в болните ви глави ; ))

То, купени от руския фашизъм изроди има навсякъде.

,,Не гледайте какво правя ,а слушайте какво ви казвам...."

ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!!!! Кой го казва... на вас руснаците ви го начукаха без да разберете и сега ги изкарвате ангели да не си личи колко срамна работа са ви направили.

Наивник... Да вземе да си препрочете "Кандидат за Губернатор" от Марк Твен. Па да видим дали вестинкарски заглавия като това: "ЗНАМЕНАТЕЛНО. Трябва да се отбележи, че г. Твен многозначително мълчи по въпроса за лъжесвидетелството в Кошиншина. (Забележка: До края на предизборната кампания този вестник не ме наричаше иначе, освен Позорния лъжесвидетел Твен.) няма да му се сторят познати-)

Абе вие още простотии ще си признаете ама .... Путин им е виновен и за дъжда, и вятъра.Сега сами почнаха да си признават мръсотиите .....кравари малоумни !))

Този и той като Тръмп е рубладжия на хранилка при Путин. Как не го е срам гласували са му такова доверие, а той предава опората на световната демокрация и евроатлантическите ценности

Срам го е бе. Даже много го е срам! Ма нали фалиралия Путин му е хакнал лаптопа, и му е кракнал системата и му е пачнал отчетността - няма де да иде!

макартизма се завръща

Това не е вярно. Макартизма е движение срещу СССР, който тогава беше куманиЗки. Русия сега не е куманиЗка. В момента естанблишмента държи Тръмп зает с отбранителни действия за да нема енергия да прави истински реформи. Това е зионизма в действие, защото Тръмп показа, че иска да направи света отново нормален, и не одобрева нов световен зиониЗки рет. И куманягите лайнаха срещу Тръмп също, защото те са платени слуги на зионизтите. Това не е макартизъм. Макарти беще срещу куманягите като слуги на зиониЗтите. Сега баш куманягите са срещу тръмп, и зиониЗката мафия представе нещата нарочно наобратно. Баш зиониЗитите и куманягите в момента масивно атакуват тръмп - защото тръмп иска нормалност и връщане на границите, връщане на бялата цивилизация и постижения, иска Америка отново велика - и зиониЗтите гаЗ пикаят, защото това включва Федералния резерв върнат на американците!

куманизке, да ти кажа само едно: на печелещите от 'борбата със СССР' им е много тъжно, а някои от тях не искат или не са разбрали, че борбата с 'куманизма' е свършила. примерно, патки като тебе, дето си мислят, че с изкривяване на имена и названия са много модерни. модерни бяха през 80-90-те, по време на 'бригадите'.

Видьов ден ще дойде с отношението на Тръмп към Путев и Русия при по-важни решения. Ние тук сме нон стоп по рускаму. Всичко добро за Путев и Русия се тръби и сме все в курса делам.....??! В САЩ хората си правят бизнеса и си живучкат 19 трил.д. ВБП !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А в Русия рецесия с години спад под 1,5 трил.д БВП !!???? Даже онзи ден Путев със свален гард казва,че се живее зле в Русия. Но те били свикнали през ВСВойна и през Соца-СССР !!!!!!!!!! Жалко за мужиците нищо добро в стандарта им не се види.

Ама, тия руснаците, не фалираха ли още 2014-а?

А ти шлемче, ходил ли си в САЩ изобщо? Особено в южните щати. Отиди в Луйзиана да видиш какви мизерници има, и каква беснотия. Недей да гледаш само холивудските филми.

Ако спрат да обвиняват руснаците, ще излезе, че Тръмп се е оказал по-харизматичен от Хилари... Абсурд!

Един американски политик, който да каже самата истина...а истината никога не е в полза на военнопромишлените комплекси и банкери!

Как пък ще е,че той тромбона нали работи точно за военно оръжейният комплекс.Нали затова продаде оръжие на най големите терористи ,саудитците.Да не говорим че искат да разрешат на всички психари да си купуват свободно оръжие.Ама сигурно в "комсомоская правда "не ги пишат тия,а?

Като че ли американците се опитват да блокират властните пълномощия на президента си. Но ако с Тръмп стане, ще стане и с всеки следващ. Т.е. да правят нещо като нашия модел, президента да има бутафорни функции, а всичко ще се решава от далаверките между партиите. Най-забавното е, че от тук излиза че не само стигнахме американците, ами сме ги и изпреварили :)

Гласът на разума ще бъде удавен в истеричните крясъци на машината за фейк нюз на нео-либералния фашизъм. Особен вид поведение имат стремящите се към световно господство. Щом не могат да управляват САЩ някои кръгове предпочитат дори да унищожат държавата на която уж служат.

Прав е човекът,не ги търсете в килера,те са в гостната.

те и в спалнята им бяха.. и правиха разни неща.

Прав е човека. Но вероятно да си остане глас в пустиня. Коя от всичките сатанистки медии на запад ще му даде трибуна за изява?

Републиканците са некадърни да представят сносна алтернатива за здравеопазване /без електората им да ги заплюе/ и сега си намират оправдание. В действителност САЩ станаха за смях, но за това основна заслуга има самия Тръмп. "Списъкът с некомпетентните, безсмислени, озадачаващи и създаващи конфликти изявления на президента по международни въпроси е безкрайно дълъг."

Шило

Ей, най-накрая някой, който не страда от параноя!

Имало е и умни хамериканци!!!!

За разлика от руснаци

То не е американец бе. Или е англичанин, или германец, или швед, или французин, или поляк, или унгарец, или китаец, или виетнамец, или евреин, или руснак, или българин, или испанец, или грък, или румънец, или италианец, или японец, или кореец, или норвежец, или холандец, или...

Само латиноамериканец ,може да се казва Нунес.

Venceremos, Амиго! Какво става с темата за гей парада в Киев?

Спряха всички коментари. Направо се накефих, от този вид протест срещу модерацията.

симо

Умните хора не са власт в САЩ....Ако един се появи Сорос и дълбоката държава ще го освинят,импиичмънът или просто убият...Но шоуто трябва да продължи.Заблудата също.

Тъпите демократи си казали- защо като в цял свят правиме интриги, протести и преврати, да не опитаме и у нас.....

....рептилите ще му изпiят кравта и на него.....после и тои ще се дере че Pусiя е виновна за всичко.

Русия е виновна за всичко

Лудо Ленче, на какъв език пишеш?

симо

...на ЛУД....То нормален има ли?????Освен в ДИР.....Но и тук от тролове и ......вече натискат става такъв.

Ей, има все пак умни хора в тая пуста Америка!