САЩ и Великобритания нанесоха удари срещу хусите в Йемен

Джо Байдън предупреди в изявление, че няма да се поколебае да предприеме допълнителни действия, lидерът на хусите обяви, че всяка атака ще получи отговор

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Великобритания нанесоха удари срещу хусите в Йемен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв ще е удара на хусите върху Англия Щатите в отговор на техните воени действия ще видим скоро.Римската империя се е разпаднала от алчност за власт и богатства и световния жандарм за глобален еднополюсен ред под неговото знаме ще последва съдбата на Рим.

А оня, героят от Покрайната, ако Бакърчето не беше бутнал Мавзолея, можеше да го турим там!

А бе, в Йорка и Лондон ннамират ли се още някакви кули?!@?

Те първа предстоят удари по всяка човеконенавистна, примитивна, човекоподобна слуз, като хути, руснаци, иранци, хизбула, хамас, северно-корейци ....

со краце со благо и малко кютек ке им дойде акъло че поемат фатката от дека слънцето грее ветер духа и славей пее...

че ако продължават ще дадът повод за война тия идиоти взеха властта и вместо да благоустроят Йемен след изтощтителната война с арабите и да търсят изход от продължаващата хуманитарна криза зорлен се навират между шамарите, мани че ся може и властта в Йемен да изгубят тръгнали да се правят на пирати шепа джихадисти терористи. А каква е съдбата на заложнициту към момента никой не знае.....

Един нереализиран педерунгел коментира тази сутрин по БНТ сектор “Сигурност”. Според педерунгела “много чужди служби оказвали неправомерно влияние в сектора”. Гледам го този глист и се чудя кой го пусна да излезе от задника, бе?! Кой му даде виза за истинския свят? По морски или по въздушен път този глист от Горна Оряховица се озова в парламента? Отвратително е, когато осъзнаеш, че те управлява гнусна тиня. Селяндури от Банкя – омазани до ушите с помия, педерасти от Разград, Хасково и Горна Оряховица клатят своите мазни задници в унизителен предателски танц към 1300 години история. Щели, моля ви се, да правят от юрист консулта на русенската психиатрия конституционен съдия! Представяте ли си, бе?! Юристката на лудницата в Русе ще тълкува Конституцията! Деса Песа става гений! Трагедия!Трагедия!Трагедия! Не стига всичко това, но и смятали да забранят “Аз съм българче”, щото нямало смисъл мигрантите да го учат. Педерасти, бате, педерасти с голяма “П” шетат из публичния дом, в който превърнаха родината ни. Но! Има и една добра новина! Уважаеми селяни, скъпи гейове и драги помияри, помнете едно: България и друг път е раждала сволач като вас. Какво да правим – много наведен гъз се пръква из тази наша територия. В същото време, обаче, никой не е останал забравен. Помнете, че в този живот има една голяма мистерия, а тя е, че никой не е успял да избяга от справедливостта. Никой! Така че ползвайте си дамските превръзки със здраве и търпете, щото много скоро и вашият задник ще бъде озарен от справедлива светлина!

Америкамските боклуци се мешат на всякъде ще си наметят майстора

И кой ще бъде майстора бе смешник.

Оня вмирисан на урина и изпражнения кремълски дребосък, с амбиция за "цар" на Света .... opsss ..... "полюс на света" ....

.....Индианците!

Хуси ли са, муси ли са, даже много ги бавиха...

Помощта за Украйна е вече спряна, ще я пренасочват към по-важни райони... а зеления "слуга на народа" стягал чемоданите към вилата на морето... засега не е ясно коя вила точно ще предпочете, но най-вероятно там където белото е най-евтино...

Представете си ако ги няма САЩ, каква олелия и безпорядък ще настъпи в света така че не си го пожелавайте!

дааа, а ако ги нямаше евреите нямаше да имам фейсбук, гугъл, l'oreal, кока кола, ... боожее нямаше да има слунце, луна, а може би и войни. какво ще правим бес вуйна!

Де да беше така?! ....Извънземните щяха да отлетят и ...,,да ни оставят в хаоса!

Краят на американският диктат не е катастрофа а по-скоро нова възможност за Света.

И какво предлага насреща изпърдяната ти пРоссия ?!

Нагло-саксите заедно с ционистите нагазиха в едни лайна. Ситуацията за тях върви леко неочаквано. Ще си налея едно хубаво питие и ще им пожелая все по-нови изненади.

Абе тъпанари прости ООН разреши да бомбят сащ и Англия тия терористи дето застрашават и без друго между.търговия и тукашни лакеи на мацква забравихте че имаме пленени българи и кораби там вместо да пратим наши миротворци там лошите сащ и англетата би вършат работата щото нашите тъпунгери нямали капацитет,те сами си го казаха

Я дай линк :)

Ако на всеки селянин почнат да обясняват кой бил разрешил.Слушай ,,Московская правда,, и живей.

Време беше тия йеменски терористи и всички такива да си го получат но трябват още и още удари както повече охрана през целия път през пролива.

Забрави за Червено море :)

ядохте кифтетата, не ривахте! Сега що ривете?

То ест, Хуси нападат цивилни кораби и сега крещят "това е расизъм и изтребление на мюсюлмани, ционизъм!" когато някой идва да ги пердаши?

Нашите путинофили и русоблизци се мятат да защитават всякаква паплач, терористи, фанатични мозъци ниво 13 век, не им пука изобщо, че тези добри хора отвлякоха и наши сънародници, ама това не е важно за тях.

аве пидал скапан, кък да ни са 13 век, къто няма къкво да иде мамуната, няма и плудуроднъ зимя, ... няма ивреи да им направи пъри, както нъ ъмериканцят

Ското няма да се плава из Червеното море :)

Едно време нашите "приятели" така са разрушили половин София!

Да бомбят аборигени отдалече. Никога няма да го направят срещу сериозна военна сила !

Коя ще е тази сериозна военна сила? Нали путин се бие в гърдите, че воювал в Украйна к НАТО. Ако НАТО го зашлапа, няма да остане камък върху камък от Кремъл. Пази го само куфарчето с кодовете за ракетите с ядрени глави. Но и това ще свърши скоро. Зимата се оказа най-студена за мацква, понеже Копейкин не събира за генератори, а само за лични цели. И сега руснаците са по улиците с украински знамена.

Пак ли си в Крим, Руснаците бягат, Путин в бункера :-). Как не ви писна да пишете лъжи и шизофрении, а и да си вярвате. Лекувайте се.

Те ще са следващите !

Идвам, приготви си вазелин. Ще ги обсъдим нещата !

В момент, в който терористите държат в плен много български моряци, да има индивиди вземащи страната на хутите говори достатъчно за деградиралия профил на русофила-путинофил.

Кой е агресор по целият свят ??? Кой прави войни ? Кой печели Пт смърт ? Идиално !!! Целият свят вижда какво правят Западните колунизатори !!!!!!

Маските паднаха и се видя некрамотноста ти какви са тия "кУлонисатори" , кули ли строят? Относно хусите, какво очакваха да им се случи след като почнаха да пиратсват и да нападат търгоски кораби в червено море. Да ги галят с перце или да им дадат награда ?

Това са вгъзрожденските тролове, те са толкова неграмотни ха ха

Преди известно време, едни мародери по джапанки и с калашници, с 4ри лодки се опитаха да плячкосат някакъв датски кораб. Тогава 3те лодки бяха анихилирани от два "черни ястреба", а последната беше оставена за да може екипажа ѝ да разкаже какво ще последва при други такива опити за пиратски набези. Явно не са били много описателни в разказа си и урокът не е бил научен, затова сега следва урок №2, в който учителите са Ефките, ако и след него има неразбиране, ще следват уроци №3, 4... и така нататък, а след това ще гледаме новия рилийс на Кептън Филипс. :-))))

Докато не почнат дапотъват американски кораби! Тогава идва пустинна буря, а после? Затова едновременно се атаките Блинкен обикаля да моли за мир арабският свят!

Ми не знам, целия морски трафик го пренасочиха, не ти знам ястребите какво правят. Да чакаме ли ефките ?

Защо САЩ се опитват да сложат циганетата на място. Да поясня за русофилите, ами опитват се хората да ви намалят сметките в магазините. Просто по-просто, най-просто, руска подлога.

САЩ и Великобритания, показаха на сиганите по света( ислямски и руслямски), кой е шефа!

Нападенията над цивилни граждани (ХАМАС), както и нападенията с ракети над цивилни търговски кораби и отвличането на цивилен, невъоръжен персонал (ХУТИТЕ) не са тероризъм. Тероризъм е, когато се бомбят извършителите на гореописаните героични актове!

Значи глупако, да кажем че гласуваме в Бг за правителство, което не се харесва на Запада, но по някаква случайност е про-руско и например анти-турско. Ако забраним на турците да минават с камиони през държавата, но те продължават да го правят напук на нашата забрана, кой ще бъде в правото си?

От вгъзраждани, акъл не искаме, русороб смотан

И от кога Чевено море стана собсвеност на хутите, че да казват кой да минава оттам. Само изрожденец може да измисли такава тъпотия

Поредните ислямски екстремисти които ги сложиха на мястото им. Типично за тях да атакуват цивилни кораби на различни държави, терористите винаги си остават терористи.

са истинските терористи - САЩ и Великобритания

идат като тигри, бягат като овци, а то били войски от натовци

Крайно време е цивилизованият свет да наложи санкции на англосакските диваци и да изолира самозабравилите се видове кравари. Санкции и изолация

ми давай бе, кой те спира? За санкции разрешение не се иска - ей на руснаците ги изолираха и си останаха само с Китай дружки. Цъфнаха!

Наблюдаваме как една разпаднала се империя и една разлагаща се империя извършват престъпления срещу човечеството и геноцид. Ще го ядат дебелия.

След атаката на "Хамас" срещу Израел на 7 октомври, при която 1200 души загинаха, а 240 бяха отвлечени

Заради която Израел целенасочено вече няколко месеца избива десетки хиляди в Газа! С редовна армия! Защите ни от корабите на Западната коалиция! Варварщина в действие!

дали ударите ще умирят хусите или ще ги мотивират за още по ожесточени действия!? Корабоплаването в този регион е геополитически въпрос ,но пряко касае жизнения стандарт на всеки от нас!!! Дано конфликта в Близкия изток не избухне в неконтролируеми от Запада мащаби!!

Западът както винаги гаси пожарът с бензин!

И ако си мислят, че ще гарантират сигурността на корабите в Червено море като бомбардират Йемен много се лъжат. Дори да повторят клането, което Израел направи в Газа, нищо няма да постигнат.

ама не пречи да се опита, нали? Все пак, има и по-големи бомби от конвенционалните и Русия разруши табуто за заплаха за тяхната употреба

Ти какво предлагаш на терористите да им дадат пари за да си купят още оръжия? Или имаш някакво друго решение?

решението беше просто! СПИРАТ ИЗРАЕЛ ОТ ИЗБИВАНЕТО НА ЦИВИЛНИ В ГАЗА! Написах го по наедро за да вземе и да ти влезе в главата! :-)

сащ се разчекнаха на два фронта до тук, задават се още два, тайван, дългов и мигрантски батака от юг....не дали а колко ще издържи е въпросът? и как ше о пътя надолу

Ще бъде стремглав.

Ми те тия твоите приказки вървят от хора, които мислят като теб, от 80 г. Ще почакаме още малко, за да видим разпадащите се САЩ, няма проблем...

лошото е, че техните проблеми успяват да ги прехвърлят върху света!

как англосаксонците решиха отново да се правят на мъже срещу хора с джапанки докато на руският мужик правят свирки и пращат хохли да им вършат мръсната работа. Ще ядат кура с тия хусити.

Много ме кефят тъпите русороби как квичат на умряло. Оста на съпротивата е ясна ИРАН ХУСИ КИТАЙЦИ и СКАПАНИ РУСНАЦИ. Всички скоро ще ядат лайна

тъп си хари. Много. В либералната ти празна лейка има ссмо лайна.

Не ми били православни русофили, а най-били радикални хусофили! Муахахахахахахахаха

Вън от олимпийските игри и всякакви други спортни събития на американски и британски отбори! Нека мерим с един аршин!

Коалиция водена от Саудитска Арабия води война с хусите от 2018 насам но нещо русоробите са пропуснали тоя момент. Тръмп избра да НЕ намесва САЩ тогава но виждаме до какво доведе това. Нападнати кораби, намален трафик, високи застраховки, и 50% намалени приходи за Египет от Суецкия Канал. Няма държава в региона която да не иска елиминацията на тези терористи.

Шило

Интересно, хусите що въстанаха в Йемен и чий го крепи Саудитска арабия и компания там?

И какво првят краварите в Йемен ?! Световен ,,МИРОТВОРЕЦ" ?! Или такава е играта им мръсна - мигранска вълна , за да унищожат Европата . А пък тези Еврогейове и без това съвсем съзнателно ни водят към гибел .

Конгресменката Марджъри Тейлър Грийн потвърди слуховете, че по време на задграничната си визита, Байдън паднал и започнал да изпуска газове. Такова състояние е свойствено за хората над 80 години, влезли в късния етап на живота си, особено в съчетание с късния стадий на деменция или Алцхаймер. На този етап от живота не рядко на човека отказват едни или други функции. За съжаление тази участ постигна и Джо Байдън на поста президент на САЩ. Това е още една причина поради която Байдън вероятно ще бъде заменен с някой подобен на Мишел Обама, добави Грийн.

Безпилотника на остра на злото, чрез който е осъществявана навигацията МMQ-9 Rapear за 30 милиона , е свален от хусистите и е на дъното на Червено море….. приятна новина

Оказа се, че това е само един от 5 такива безпилотни самолета, използвани в операцията. Колко са $30 милиона бе батко Колко цели на чалмите са унищожени? Ако ми струва един пиклив безпилотник да размажа стотици джагали с едно натискане на бутон, дали $30 милиона са нещо?

Шило

Колко цели са унищожени?

Санкции за англосаксонските терористи , кога? Деева и боклуците!

Нема да има повече джепане за Укронация. Чичо Сам и пуделите му си организираха нова война и часовникът методично отброява последните часове на Зеления наркоман. А "цивилизования запад" ще види зор в Йемен. 2000 години никой не е успял да подчини местните племена и Афганистан ще им се види като цвете. А и Иран е наблизо и ако ФАЩ и по-малкото фашистко изкуствено образувание край ивицата Газа искат да направят нещо, ще трябва да ползват ядрено оръжие.

защо да ги подчинявам, като мога просто да ги унищожа? Иран кво ще направи? От октомври насам само осъждат Израел и запада. Значи Иран са по големи педали от ЕС, само приказки, къде са кудс мудс? През тва време техните братчеди джагали ги избомбиха

Какво ще направи ЕС за да накаже агресорите САЩ и Великобритания заради агресията им срещу независима държава Йемен? Как ЕС,ще накаже държавата на евреите Израел,за геноцида който извършват от 3 месец досега срещу палестинците в Газа? Защо ЕС не санкционира САЩ и Израел за агресиите и геноцида който извършват пред очите им?

Пу.ин и Си да дават милиарди за оръжие и военни системи наЙемен, задададат отпор на западните бесни кучета. На тях не им трябва много , няколко хиляди избити и ще избягат. После ще нанесат ядрен удар, понеже са слаби войници и конвенциални ще ги бият. Офицерите им се провалиха в Усрайна. Стотици милиарди, чужда смела войска, и пак осрани до ушите.

Дебилите в този сайт са в състояние на транс. Скочиха да защитават някакви откровени терористи, атакуващи целенасочено от месеци цивилни кораби, в това число и български. На зло куче - зъл прът, бомбене до дупка. Там и в Газа всичко живо е башибозук с мозък от 13 век, който не го разбира - да взима да ги интегрира вкъщи.

Няма български кораби. Демокрацията ликвидира флота и вече дори флаг нямаме!

Няма кораб с български моряци, така ли родоотстъпнико? Или тях кучета ги яли?

Хутите атакуваха Само кораби които отиваха към пристанища на Израел!!! Заради геноцида който държавата на евреите Израел извършва безкрупулно срещу палестинците.

Лъжеш, не правят никаква разлика

И там хвърчат лайна, чалми и петолъчки ,затуй нашите руски тролчета педерастчета са особено зли!