Със спор по процедурни правила приключи над 15-часовото пленарно заседание на парламента

Никола Минчев обеща да бъдат изяснени случаите на неотложни ангажименти, в които правилникът на НС позволява членовете на кабинета да не се явят на контрол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как започнала Френската революция питал Костадинов Първо със смъртта на Краля Слънце през 1715 г. Второ с връщане на календара да заработи отново с 1700 година също и в Россия. После се изяви чичото на Сен Симон като прегледа известна част от кралската архива. После булата на папа Климент 14-ти от 1753 г. за забрана на Инквизицията, останала неприложена само в германия и россия която е призната само за местност. Следва Бостън и 04 Юли 1776 г. И накрая-внесен проект за конституция на Франция изготвена лично от Томас Джеферсън и поднесена на краля от граф Лафайет. Не е станала както ни будалка Близнашки с някакъв си абат Сийес

Защо снимката не е направена в 23:58, за да видим колко депутата са в залата? Само "Възраждане" и още 10-на. Другите са си тръгнали???!!!!

ПП трябва много да внимават и ако искат да оцелеят да действат бързо и без благословията на Радев, защото той подготвя своя партия, която да го бегонира на президентския пост докато е жив! Та, привържениците и най-вече Кирил Петков и хората около него трябва да си дадат сметка искат ли да работят за България и за българите или за едноличния владелец Радев!

Нещо не си си пил хапчетата май. Пипи е партията на президента, той си готви нова, понеже вижда че тези се дънят. Това нещо ще се случи поне 5 пъти за следващите години, понеже имаме за президент алчен и прост некадърник.

Тва същите наглеци дето преди няколко месеца правеха комисии в НС водеха сульо и пульо като циркови мечки и се тръшкаха че Борисов не можели да го принудят задължително да се явява - като обикновен гражданин?! Сега били заети.

Тука някакви защитават абсурдите на тези новите - наистина ли сте толкова зле или ви се плаща?

Като неотложни ангажименти да включат: игра на футбол, пак скъсан менискус, на фризьор, имам записан час за секс, неотложна среща с олигарси, инспектиране на магистрали, оглед на свлачища,....

Споко сега магистрали през крив макарон ... и макарони през крив макарон скоро.

е като петле в калчища....

Къде беше Деса и цялата Герб да се възмутен, когато ББ не ходеше на парламентарен контрол с години и неотлажните му ангажименти бяха дя плещи глупости на живо от джипката?

Да де ама калинките му бяха на разположение. Тук въпроса е, че дори калинките станаха заети .. кой да отговаря в НС ... поне една секретарка да пратят. Като ви спре тока друга песен ще пеете .. баце ще ви липсва тогава. И като никой не е виновен и никой не е в джипката да пусне тока и водата тогава ще се сетите.

Оставка, скапаняци некадърни!!!! Само пари профуквате и нищооооо!!!

Много Мангал в ГРОБ !

Всички процедурни хватки бяха на смешните ТИКВИ ! Дано Господ реши кой е прав ! Много черни в ГРОБ !

Продължаваме...... Свиквайте Що ревете

Среднощен парламент за язовирите?Нинова иди на лекар. Канадец лелее,ти кога дойде в България да живееш, до вчера бе канадец,как 10 г разбра,че не е имало в България позиция и то натовска? Келеш мръсен. Не е имало предпоставка за конфликт с НАТО. Проблем направи Турция като купи руски ракети и с Гърция имаха закани и кво направи Бойко? ЛАЙНЬО!Събра ги във Варна и ги помири. Мама ти измамник. Ей говеда, още малко ще ви търпим и идваме за вас.

Същите са тия"новите",дето крякаха,че Боко не дошъл в парламента.Те така и Гешев ще сменят.

Путин като дойде до Дни и Българският Парламент и без друго ще бъде разпуснат!