Саркози: Да прехвърлим на британците „Джунглата“ от Кале

Бившият френски президент Никола Саркози заяви, че „Джунглата“ в град Кале трябва да бъде преместена във Великобритания, пише "Индипендънт", цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Саркози: Да прехвърлим на британците „Джунглата“ от Кале | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сарко, младата ти жена съвсем ти изпи акъла! Как ще принудиш Англия да приеме всички емигранти от лагера, а? Те са остров и доста по-лесно могат да се опазят, отколкото Европа с нейните разградени дворове и Меркел и Оланд начело. И тоя иска да печели избори за президент, леле.

И като идат в Англия после? Въпросът е защо не се стреля по пришълците? Физическата принуда е основното, с което държавата се отличава от останалите субекти в правото. Но само божия народ и наместниците му ползват това право

Ако Саркози не беше бомбандирал Либия, Кадафи не би допуснал този лагер в Кале. Французинът е последният, който има право да се възмущава от "Джунглата". Сега да си ги хранят, да си ги интегрират! И да носят срама и греха заради участието в разрухата на Европа!

Да построят няколко ешафода + два, три крематориома и проблема е решен.

Голямото мнозинство от "бежанците" не са бежанци и не идват от Сирия.

Саркозито е просто един корумпиран циганин.

Джунглата" не трябва да бъде в Кале или някъде другаде, защото това е република и тези, които нямат право да са тук, трябва да се върнат в своята страна". Ето това е изхода за влезлите. За останалите просто не трябва да влизат. Това го казва политик от европейски мащаб-Саркози. Хайде изпълнете го.

А как се влезнали във Франция ? Да си отглеждат. Англия си отива и си гледат бажанците от Британската общност - империята. Те са друга бира. Саркозито не бомбардира ли Кадафито.

В Англия мандалото хлопна. Саркозито ще дава акъл за Англия. Англичаните казаха чао. Нито един няма да припари на острова.

защо да са смешни? те искат да отидат в ук. франця ги пуска нататък и англичаните да се оправят.французите не са им длъжни да ги пазят.

Правото на избор на убежище е върхът на либералната наглост... Българите луди ни направиха през 90-те години за визи, а сега няма граници... значи просто са се гаврели с победения комунистически враг, а ние сме били опитни зайчета.

В Европа няма граници ама на Балканите все още има. И понеже показаха, че не ни искат добре е да влезем в Османската империя. Така ще можем да ходим от Диарбекир до Виена без да спираме по границите. Както го правят в Шенгенската зона.

Като го направят концлагер ще си решат проблема!

Що не ги интегрирате бе ? Както давахте на нац акъл да интегрираме циганите и се чудехте защо не можем. А сега интегрирайте тази паплач да ви вида

Първо тичат да приемат бежанци,а после реват от тях и обвиняват другите,че не приемат откачалките! Алчните европейски политици си мислеха,че в Европа ще влязат милиони евтини работници,които ще работят за без пари,а алчните богаташи ще станат още по богати на техния гръб,да но уви,влязоха само неграмотни изверзи,изнасилвачи,бивши затворници,главорези и ислямски проповедници,които не искат да работят и искат да налагат културата си в Европа на сила!!!!! Никой не иска от тези да работи,а да лежат на гърба на европейците,да им се раздават помощи,да им се раздават жилища,а те да мародерстват,да изнасилват жени и деца,че и атентати да правят с десетки убити... Това ни докараха алчните Европейски политици!!!!!!!!!!!

Анализа ви е повърхностен. Нещата са много по-разлчини от това което мислите. Целат е унищожаване на християнството и установвяване на световната вавилонска религия с еднинно световно управлние под ококореното око висящо над пирамидата и подпечатано с белегът на звярът неделният закон. Голяма грешка е да си мислиш, че европейските политици не знаят какво правят. Много добре знаят и се забавляват каъо се правят на шутове пред обществото и играят пърформанси. Тяхната основна сециалност е театъра. Изпълняват точките по плана организирано защото са от трупата на зидарите които отъхвърлиха крайъгълният камък, който е единсвената стабилна основа върху която можем да градим.

Препоръчвам да почетеш история преди да пишеш тук. За каква Вавилонска религия става въпрос тук? Исляма е създаден много векове по-късно и няма нищо общо с древния Вавилон и религията му.

Съвременните европейски лидери, с много малки изключения са заложници на една зла отвъдокеанска сила. Хубавото е, че европейците вече го осъзнават.

Така наречените евролидери за сетен път показват безпомощност и безгръбначност , тотална неспособност за справяне с подобни цански проблеми. А всичко може да се реши толкова лесно и бързо , малко воля да има само и твърдост...

Вярно е, но защо ги ТЪРПИМ?????

Така и не чухме поне едно "извинете" за злото, което толкова безразсъдно изтърсеното от Меркел "Вилкоммен", донесе на цяла Европа. Впрочем дали е било безразсъдно е въпрос. Лично аз съм по-склонен да повярвам, че и е било подсказано... т.е. заповядано, да го произнесе. Ясно от кой.

или Сатурн

Я, тиквите започнали да узряват?! Оказва се че медът от INWADERS е горчив, а жилото им е смъртоносно ..., но еврогейовете нямат друга алтернатива за подобряване на генофонда си.

за неговата кандидатура расте...34% е в момента.

и нашия Балкански регион да стане утайник за мигранти. Май паметта на някои писачи тук е твърде къса и не помнят за плана"Саркузи" за мигрантите.

Много просто ,защото те искат на острова ...

Защо на британците, да ги прати на баба меркелица, която ги покани да се влачат из Европа...!?

Пожелавам си и ние да имаме такъв политик от ранга на г-н Саркози.И м-у другото ,не е бил никога неприятел за България, по скоро ,обратно . Айде ,останете със здраве ...

Мерси за здравето. Но си пропуснал следната новина: "Саркози предложи да бъдат създадени центрове за задържане на мигранти в страни като Сърбия и България."

Заглавието на друга статия гласи, че мюсюлманското нашествие в Европа е неизбежно! Така и ще стане ,защото през 14-15 век всички държави на континента са ВОЮВАЛИ С МЮСЮЛМАНИТЕ ,А СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ ПЪРВО ГИ КАНЯТ, А ПОСЛЕ РЕВАТ ОТ ТЯХ. И в крайна сметка страдат обикновените хора ,които с данъците ,които плащат ги издържат насила. Крепостта "Европа" е предадена от вътре! :-((((

Европа ако не бе предадена отвъртре, може лесно да се справи с мюсюлманското нашествие, понеже е стотици години напред технологично. Ама както каза Путин: Европа ще я съсипе исляма и педерастията.

Кога е казвал Путин подобна глупост?

Талгат Таджутдин: "У российских мусульман уже есть халифат, имя ему - Святая Русь" Кажи ако имаш нужда от превод.

Саркози не е стока, внимавайте с него! В момента той говори неща, които си мисли, че ще го вкарат в политиката! Саркози е човек със съмнителни качества и е нагаждач! Саркози е лош избор за България! Помните ли за близкото минало на мистър " Х.." му пречеха румънците и българите, а турците и ИД му бяха първа любов! Не забравяйте този лицемер и долната му природа!!!

Помниме обаче, че натовари жена си на самолет за Либия, звънна един телефон на Кадафито и той докато кацне самолета пусна нашите мед. сестри дето щеха да ги трепат скоро и всичките мгли се бяха наточили за това. Булгарските пък политици неможеха с години да решат проблема.

Саркози я прати, за да уреди 3 големи финансови сделки за Франция и да си уреди спокойствието с големите играчи милиардери във Франция, после заряза жена си, като мръсен парцал, въпреки, че той я прати да му решава проблемите! Уважавам жената, която помогна на българите и не уважавам лицемера, който я използва, като изтривалка!!!

Именно Саркози разчита на късата памет на неграмотници като теб!!!