Саркози като Макрон - говори за упадъка на Европа

Да се обединят 27 големи държави в един съюз, визирайки ЕС, е практически невъзможно, казва той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За европа ме боли фара ако щат да пукнат гадовете но вече се убеждавам че тоя ЕС е вреден за народа той обслужва интересите на мафията и олигархията и най вече КОРУМПИРАНО И ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО и България няма работа в такъв съюз

Упадъкът си личи само като погледнеш кой е премиер на БГ.

добре ве, кой ти пречи ти да станеш премиер ? Аз съм сигурен че ще си по-добър премиер и ще гласувам за тебе

Аз виждам упадъка на Европа поне от 20 години. Тепърва европолитиците с половин уста се опитват да кажат нещо. В един момент може да се окаже късно .

Французите подготвят периферията на ЕС, където е и цялата източна Европа за промените, които Париж и Берлин ще предприемат много скоро в ЕС. С две думи, ние бедните, оставаме зад борда!

Саркози и Макрон какво ви става?боко ще съжеви алианса и нато.а България ще погуби ,но това няма значение за него.Питайте като не знаете.Спете спокойно.Не сте стигнали нащо дъно,ние още го търсим и все по надолу слизаме.

ВИЖДАТ УПАДЪКА НА ЕВРОПА И ЗНАЯТ ЗАЩО СЕ СТИГНА ДО ТОВА ! НЕ Е НУЖНО ПОЛИТИЦИ ДА ПОДХВЪРЛЯТ ПРОБЛЕМА ЗА ОДУМВАНЕ !!! ТЯХНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е ДА ИЗГОВОРЯТ ИСТИНАТА !!!! САМО КАЗАНАТА ДИРЕКТНО ИСТИНА ЩЕ ИМА СИЛАТА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ЛЕЧЕНИЕТО НА ТАЗИ БОЛЕСТ !!! ИНАЧЕ - ЕВРОПА И ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ЩЕ СИ ЗАМИНЕ - ДО ДЕСЕТИНА ГОДИНИ НИКОЙ НЯМА ДА ПОЗНАВА ХРИСТИЯНСКИТЕ ХОРА И ЦЕННОСТИ !

Модела на ЕС е грешен. Съсредоточаването на толкова власт и пари в безотговорни чиновници в Брюксел е грешка, коя

Продължение: която води до пагубни последици във всяко едно отношение. ЕС трябва да се върне към към своя първоначален вид икономическа общност за свободна търговия, свободно движение на стоки и хора...

Загнивающий капитализм,но хорошо пахнущий. Това май сме го учили. Загнива капитализъма и навлиза в последната си фаза Имепериализъм, Война и Световната Соц Революция е Накануне.... после знаем каво следва.

евросъюза е вече във това положение

Kaкъв ЕС,какви 5 евро. Янките си намират продажници във всяка страна и я мачкат,китайците са превзели целия пазар,само шепа мишоци още намират кой да им плаща за кривите краставици

Щом е Съюз той рано или късно се разпада. Имало е много съюзи. Тя Римската империя се е разпаднала, та този съюз от джендъри и безполови същества и неграмотни араби и негри. Това е агония. Щом вече се ръководи от представители на бивши соц. страни е ясно. Работата утихва и някой друг трябва да е отговорен. Нещо като Румен Овчаров дето го съдиха накрая за краха при соца. Последният гаси тока и носи отговорностите.

Е, от време на време се казват някои неща така, както са си. Но това не спира устрема на брюкселските бюрократи. Тъпото е, че пак сме от прецаканата страна и този път може да ни е за последно.