Коментари - Сърфист почина след нападение на акула в Австралия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ми изглежда по-скоро умрял от страх, а не от кръвозагуба. Акулата го гризнала, а той се изплашил и - бегом към одъра да мре ;)

га раната ти се понася на тепсия лапаш! Кефа цена няма!

Пичът е сърирал 3 часа. Т.е. акулата му е дала достатъчно време. Няма случай в историята акула да е излязла на брега да убива.

сърфирал

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

догодина и в Австрия така ....

Сърфиране край Австралия, тичане на полярния кръг....места все за сърдечен АРЕСТ. Няма време дори да се напикае от страх....

Каквото е търсил, си го е получил. Майка си ли търсеше на то сърф? Ама сърфистите са такова племе, гледат все да се изфукат пред другите хора, да ги шашнат. Вижте ни на, кои сме ние. Можем да караме върху една дъска във водата, а вие не можете като нас. Голям праз!

Много си тъп...

Panelnia pluh se e izkendzal:)

Егати колко си тъп само! Не е истина. Как си се научил да пишеш? Или диктуваш на някого? А какъв си комплексар пък да не говорим.

Веднъж на няколко месеца стават такива работи. А на ден хиляди акули биват убивани.

Щях да напиша същото... Всеки ден хиляди акули губят живота си... Голяма част от тях само заради перките си... Дано по скоро земята се отърве от грешката си наречена "Човек"...

Фаштай ножа и отърви земята от тебе!

Народна поговорка: "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората". Този явно не го е било страх, но страхът е полезен в някои случаи.