Сърбите са обърнати към Русия със сърцата си и към Запада с портмонетата си

За членство на страната в ЕС биха гласували 44%, а против – 42%, показват резултатите от проучване на общественото мнение

Обратно в новината

Коментари - Сърбите са обърнати към Русия със сърцата си и към Запада с портмонетата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мое така ... с лицемерие към прогрес.

на върбе. Българите нямат по зли душмани от сърбите.

Глупости! По време на нашия комунизъм си бяха напълно запад и ядяха тоблероните и носеха дънки Ли Купър, а ние тук потънали в сива мизерия! Сърбите не обичат никакви руснаци, просто сега ситуацията е такава, че национализма им разруши Югославия и ги наказаха жестоко с жертви и Косово! Инак сърбите винаги са ни се подигравали на мизерията и също се подиграваха и на руснаците! Те ще се оправят и все им е в главата да цицат от две майки- това им е върха на сладоледа!

А при българите същото.

Ама някой иска ли ги в ЕС?

НАС , ни ГРАБЯТ и ШИБАТ всички щото сме с гъз към всички !

да

Каква смешка! Сърбите дори орез комунизма гледаха на Запад и не ги еняше за Русия. Милеят само крайно десните, понеже си искат диктатура и Великоюгославия.

Българите също са така обичаме Русия но сме притиснати от Америка.

Как са те притиснали, бе, глупендрий? Сигурно още стоиш нелегален там, след студентска бригада, и миеш чинии, ама айде.

От НАТО попитали сърбите, кога ще издигнат паметник на краварите, които ги бомбардираха, в знак на признателност, както го направиха българите. Отговорът не се чува ясно. Само се открояват думите за някаква пичка матерна.

ти си знаеш

Ми сме И ТАКО И ВАКО како сме дошли у Панония.

Как се върти колелото, едно време се правеха на велики, понеже ходеха на запад. А сега? Клоаката на Путлер.

Сърбите са мързеливи тарикати и направиха всичко възможно Макетата да не влязат в ЕС.

Не е ясно Русия или Сърбия спря макетата. Май поръчката идва от Кремъл ... а крайния изпълнител е Сърбия.

Никога няма да забравят кой ги бомбандира и изби децата им! Защото имат памет и родолюбие за разлика от нас!

Русия и нас ни е бомбардирала, ама и на теб ти се губи паметта явно.

сърцата на изток, погледа на запад, а задника към България - ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ

Вярвам на проучвания които съм си платил сам. Чърчил. Мокри сънища....

Има само една нация по-проста от нас в Европа! И това са сърбите! Какви сърца към Русия, какви пет лева? Колония на Мордор икономически поробени потънали в дългове на руски и китайски фашисти и комунисти! Сърбите като дойдат в София и гледат като пребозали, сякаш влизат в Ню Йорк! Асимилираха българите в Западните покрайнини и откъснаха Македония от майката Родина България. В шок са сега, че от нас зависи приемането им в ЕС. Едно време ни се подиграваха и ни наричаха ебани бугарски глави, сякаш ние бяхме виновни, че руснаците ни окупираха и наложиха безпрецедентен терор и унищожиха елита на българската нация. Вечна благодарност на американците освободили ни от половин век руско робство!

Може и да си Българин по паспорт , но от Ню Йорк се вижда че си ЛАЙНЯН МУХЛЬО и БЕЗРОДНИК по душа !! Гледали София като Ню Йорк - Само че има един малък НЮАНС в СИВО : София прилича по-скоро на ХАРЛЕМ ( и той е в Ню Йорк ) ако не знаеш , да не си мислиш че виждат Манхатън , Бродуей или Тайм Скуеър ?! Бием се в гърдите , че сме "голямата работа " , но бездомните глутници да разкъсват хора , го няма и в Индия сельо ! Нали уж си бил в "Клуба на богатите "- Къде другаде в Европа чу да е изяден някой на улицата - По-скоро бих предположил , че Сърбите ни гледат със СЪЖАЛЕНИЕ , защото НИЩО от това което приказваме и представяме за пред чужденците НЕ отговаря на истината , а реалността си е че сме си диви Анадолци , но се правим на много важни !!!

Накрая пак ще разбереш че Ти си ПРЕЦАКАНИЯТ , както беше и преди , затова Сърбите винаги са били по-добре от нас !!

Бе тъпе ти бил ли си сега в Сърбия та говориш кои може да се похвали с по хубава магистрала и чистота.

Асфалтът не се яде.

Нямам спомен някога да е било различно. Те много добре се възползваха от противопоставянето на Соцлагера срещу Запада.

И БГ ганчовците са така. Вси еснафи-селендури са така, понеже много обичат да покрадват и ненавиждат ред и закон.

Не правете грешка да влизате в разпадащия се ЕС

Болни шовинисти, дърпащи конците на марионетките си в Скопие. Боли ме к...у..р...а за тях.. да се гърчат.

А с гъзът накъде са обърнати тези руски подлоги?

Накъдето и майка ти, помиар

То в новината е казано: след като сърцата са към Русия, а джобът към Европа, гъзът е обърнат към Косово... Просто няма как иначе...

“Руските подлоги “ селяко прост имат Храната си я пройзвеждат, че даже мн от нас пазаруват в сръбско а не само в лидл. Хубаво ги хулиш на подлога ама в нас бг не сере само сащ а и ес. А ти чак на другите смееш

Шизофренията не води към нищо положително.

От 2 стола - на земята. Щото и към Китай намигват... Значи, от 3 стола...

А дано. Те са ни душманите управлявани от Русия. Нищо добро не сме видели от тях.

Българите са обърнати към Русия със сърцата си, към Европа с портмнетата си и към САШ с дупетата си.

a ти си раzградил Zадното си дворче Za прави кожени лопати

Със СЪРЦАТА към РУСИЯ; С ПОРТМОНЕТАТА на ЗАПАД; А с ГЛАВИТЕ?!

Винаги побеждават... доказано е най-вече от държавната администрация и правосъдието. Затова, най-добре вътрешния джоб да е от страната на сърцето !

Са обърнати към запада и ориента със задниците си!

Нас си ни приеха на общо основание... :D И в НАТО и в ЕС и в Междугаластическата коалиция! :D Никой не ни пита.

србите ще влезнат в ес когато разрушат и последния паметник от времето на ссср! србите ще влезнат в ес когато забравят, че са били югославия- малкото ссср!

В ЕССР никой повече няма да влиза, само ще се излиза.

ЕС нахраниха България, сега ще нахрнят и Сърбия. Льохманите от ЕС наистина си мислят че ни издържат. И така си цъкат прогандата. че скандинавци и германци реват в интернет колко им е тежко да ни изхранват.

Ами те си те хранят буквално и си плащаш затова, което пак е нормално. И не ни е виновен никой чужденец, а тези за които ще гласуваме в неделя.

Сърбите по времето на Тито можеха да избират къде да ходят. И нито един не избра Русия, а всички ходеха по Запада. След това, като и ние можехме да избираме, в Русия я има 100 българи да са се преселили, я не. В омразния Запад българите гонят 2 милиона. Това е истинският избор, а другото са тролски истории, на които и самите тролове не вярват.

Те и сега могат да избират,но пак не отиват в любимата им россия а на запад. Лицемерни мърши,като всички русофили са и те.

И той не емигрира...той е гастарбаитер... Както и магарето на сватба не е сватбар...а си е магаре и е там да го товарят и да носи нещо...

Да де, ама Тито имаше перфектен английски и продаде "космическа програма" на САЩ, после се издължи в Юго-та за смях на цяла Америка... Втори Тито няма да имат, със сигурност!

Едно време българите ни пускаха в чужбина да бачкаме в КОМИ Се се се се сере. Тогиз имаше лаф отиде нак гошо в коми да си купу волга па се върна с ОЛГА. 600 рубли на месец….бая бяха. Имаше си и партиен секретар и проф председател и други кла….рци в това време сърбите бачкаха в цяла германия и ни се присмиваха с пълен глас. Време е сърболята да идат в коми, магадан, сибир да побачкат нали са русофилистици….да видят хубаво ли е там или не е!

едно време, по българо-съветската дружба...от немай къде пускаха руснаците и то в европейския Сибир (Коми) и из степите на Казахстан... Сега вече на евронивата - немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари и слугини в Гърция... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Такава ти е средата, вата - не са ти виновни нито Сорос нито 'международното положение'. Аз пък познавам българи мениджъри, програмисти (и то високо ниво), АйТи специалисти и инфраструктурни инженери - май немате много такива във вГъзраждане, а?

Ма как бе...може ли се да не познаваш!? Супер...а майките и бащите си взеха ли ги...или ги оставиха тука ние да им плащаме пенсията!? Щото нали знаеш че на един работещ се пада по един пенсионер !? А деца имат ли!? Или ги оставиха и тях тука...да ги образоваме безплатно...безплатен транспорт, закуски, здравеопазване... И когато станат на 18...готови отгледани и функционално грамотни да ги пратим при татю...в Хамерикания... Ех тия американски милионери...дето като дойдат тука първата им работа е да отидат на зъболекар...

А, бе, да не бъркаш думата „вата“ с на майка си путката, в която са се бърсали и тренирали голобради русначета, докато е била на студентска бригада в СССР, по линия на ДКМС и Ленинския Комсомол? Я поговори с нея, попитай я, доста време е минало и може да си признае, че лайното което е изсрала, е с руски гени!

'да не бъркаш думата ..' Ти бъркаш думите щото май си нещо нервен и недоволен от живота.. :)))

Ми не, много съм си доволен даже... Нямам нужда да си измислям фиктивни програмисти, докато плащам пенсията на майките на залупените гастарбайтери...дето се правят на милионери онлаин

И да...на девчонките из тайгата си им си се струвал западняк... Ма сега на рускините по морето и за теляк не ставаш

Днес Русия обяви Унгария за неприятелска държава(тоест враг) В ДИРА нито дума по въпроса. Що тъй?

Добре че не стана проекта на Сталин да няма България и българска държана и да сме част от Югославия. Македонската нация беше първа стъпка на БКП към това предателство.

Аааааа,не се притеснявай...Румен Радев работи по въпроса. Сталин не успя,но Румбата така се е надупил на Путин,че може и да успее. Не сме имали такава подлога за президент преди,дори Чехлю и Желю остават далече зад Мунчо

Тя са измета на света

За членство на Сърбия в ЕС биха гласували 44%, а против – 42%, показват резултатите от проучване на общественото мнение, каквото в България не беше проведено, а беше гласуваоно в НС набързо приемането ни в НАТО и ЕС, тъй както по рвреме на ВСВ Народното събрание с подкреипа на правителството гласува обявяване на война на САЩ и Великобритания от което последваха бомбандировсите на София и други български гродове.

за бомбите от Югославия и СССР?..удобно препусна.

са обърнати към Запада с портмонето си, или поне с мечти за дебели пачки. Никой не е обърнат към Запада със сърцето си.

Това което казваш се отнася за проститутки и може да си прав

Сега разбрах защо само сърбите имат общтност в Русия и отиват да работят там. На запад е трудно да видиш сърбин. Любовта няма граници

С задника си - познайте към кого..???

А нашите промити овчи глави с дупетата са обърнати към Русия, ххаххахахах, ама, хубаво надупени, хахахаххх.....

Рякък си тиии, рякъъъккк.

Същите като българите - Русия това, Русия онова, но децата на запад да се образоват и ако може/искат да останат там. Необразованите гастарбйтери са същите - седят там, но недоволни, че не успяват да достигнат средния доход обвиняват местната система и си мислят, че в Русия е OK. Странно защо обаче не заминават да си пробват късмета в Русия.

Под сърца да се чете: дупета

значи имат глави на раменете си ,не к...р в анала.И българите така мислим.