Нов рекорд на мигранти в Сърбия и Унгария

Унгария отчете нов рекорден брой на влезли от Сърбия мигранти само за едно денонощие. В сряда сръбско-унгарската граница прекосиха 3241 бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Нов рекорд на мигранти в Сърбия и Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

келеметата не можаха да завземат Виена и Европа май беше през 13.. г. и кусур с бой ама с тая вълна със сигурност!

никой ни нъ ще Въ нищатнъ бегат като дявол от тамян!

Както виждаме, великото преселение на МЪРЗЕЛИВИТЕ, които само раждат деца( като нашите манговци) и са се втурнали към страните с ласкава социална политика, за да източват държавите, които да им отгледат бъдещите джихададисти, за каква "човещина" и мнима солидарност става дума тук??? Точно тези"нещастници" искат да им се осигурява Интернет в бежанските лагери, ааа за какво говорим...??? Вместо Меркелката да се изживява като благодетелка и да им предоставя фургони, да вземе да отвори газовите камери, това е единствения изход, УБЕДЕН СЪМ!!!

Да видим: на снимките онеправдани мили дечица, на видима възраст 2-3 годинки, сирийчета. Войната в Сирия е от малко по-отдавна. Бягат от армията на Асад и ИД. Излиза, че родителите, докато от една страна са обстрелвани от ИД, а от друга, от Асад, не са се крили, ами са се е....ли?!? Има и много бременни! Докато са бягали презглава от войната и не са имали време да си вземат документите, са имали време да се на.....т?!? Нещо не се връзват нещата! Пари за храна нямат, пък плащат хиляди долари на каналджии, смартфони и фотоапарати за над 500 долара... Защо баба Меркел и другите си траят ли? Ами нали се разбра, че я подслушват, какво ли са чули и дали с това не я държат послушна?

И отново вечните милозливи снимки на "мили дечица", които след някоя и друга година ще хванат ножа или калашника и ще почнат с див фанатизъм и жестокост да избиват белите европейски християни. Гнусни манипулатори!!!

ха на бас, че този рекорд много бързо ще бъде подобрен!

Да благодарим дружно на Другаря Путин и неговите приятели Чеченци в ИД! Без тях тази хубавиня нямаше да е възможна!

ти ли си?

Бежанците от Сирия и Афганистан могат през Турция и Ирак най-бързо да отидат в Туркмения, Узбекистан и Казахстан. Там няма да ги дразнят неверници, защото ще са сред свои. Още по-близо им е Саудитска Арабия, а до нея са Кувейт и Катар - все богати страни. Саудитска Арабия е с територия над 2 млн кв км и население от 26 млн души. Там са двете най-големи свещени джамии - в Мека и Медина. Всяка година милиони мюсюлмани отиват да се молят в Масджит ал-Харам и Масджит ал-Набауи. И ни агитират към съпричастност. Защо обаче не погледнем и другата страна на медала? Например, че нашите пенсионери са най-бедните в Европа. Че сме последни по всичко, нужно за нормален живот. Положението ни не само не е розово, но отива към черно. Не можем да се справим с демографската катастрофа, циганите ще ни претопят само след две-три десетилетия, ДПС ни готви бъдеще на санджак. "Ислямска държава" ни вижда в своя халифат. ЕС не ни бръсне за слива, докато за Гърция дава мило и драго, разбирай стотици милиарди. Но ние трябва да плачем не за за децата ни, пръснати по света, не за немили-недрагите ни родители, а за хора, които искат да живеят в Париж, Лондон, Берлин и Стокхолм. Ами плачете. Според ЕВРОСТАТ през 2050 г. шведите ще са малцинство в собствената си страна за сметка на потоците от Близкия Изток, Африка, Азия и Източна Европа. През 2060 същото ще е в Норвегия и Дания. След тях и други. Как му казвате на това? Помощ за бедните и оскърбените или нашествие? Нашествие е.

отправете тези запитвания към Меркел! Защо наистина тези хора не бягат в страни от тяхната вяра, а са се насочили именно към Германия и Великобритания. Ще бъде интересно да чуем отговора й. Не знам немски, и английския не ми е добър. Призовавам всички които могатда поставят този въпрос в интернет пространството и във всички медии, с каквото мога и аз ще се постарая. Това е целенасочен избор и на държави от Европа за преселение. Онзи либиец може да се окаже прав, че минаретата ще задминат църквите в Европа, и че жените им ще раждат децата си в самата Европа, това е най-добрата тактика за превземане.... Господи, какво чака този християнски свят?

ЯПОНИЯ И МЮСЮЛМАНИТЕ: - Япония не дава гражданство на мюсюлманите. Мюсюлманите нямат право на продължителен престой на територията на Япония. - Японското законодателство забранява разпространяването на исляма. Всеки, който разпространява ислям се преследва от закона. В Япония това се счита за углавно престъпление. - В Япония няма нито едно училище, или школа, където се преподава арабски език. Корана е забранена книга и притежанието й също е нарушение на закона. Позволена е само съкратена версия, адаптирана на японски. - Пребиваващите в страната мюсюлмани имат право на молитви само в закрити помещения. Ако направят традиционната си молитва на публично място нарушават закона и могат да бъдат вкарани в затвора. - Говоренето на арабски е строго забранено! - В Япония дори няма посолство на нито една арабска държава. - Точно 0.00% японци изповядват ислям. - Пребиваващите мюсюлмани в Япония могат да работят само в чужди компании. Японските компании не приемат мюсюлмани на работа. - Много е трудно, а и рядко, даването на визи на мюсюлмани. Дори, ако става въпрос за известни личности, учени и т.н., които изповядват исляма. - В трудовите договори в Япония често се записва, че ако работодателя узнае, че неговия работник изповядва ислям има право незабавно да го уволни. - Преводите на техническа документация от японски на арабски език се извършва от НЕ японски компании. - Мюсюлманите в Япония нямат право да купуват имоти или земя.

Кой ти я каза тази просотия. Това са пълни глупости в Токио има джамия, лично съм я виждал а според японскити правителство има над 100 джамии в япония. Да не говорим, че е пълно с пакистанци и малайци, които са мюсюлмани. Ей аман от тролове, пропагандни тъпизми и опити за насаждане на омраза.

В Япония има джамии, също и ислямски училища, молитвите на открито не са забранение, има японски посолства в арабските страни, както и арабски посолства в Япония. А забраната за говорене пък е смешна измислица.

О, тая демагогия с отчаяните хора, дето търсели по-добър живот, вече ми е втръснала! Ние не можем да търсим по-добър живот в Европа (справка- Меркели оня ден за българите и румънците), ние не можем да търсим по-добър живот - дори и в собствената си страна, в която имаме по-малко права ит прииждащите "търсачи"! Те имат само права и привилегии - ревем за това, че на военни и ченгета им плащали осигуровките. А на тези защо им ги плащат? Идвет тук от години - колко са, колко от тях работят, колко плащат данъци, осигуровки - 0, нула, зеро! Айде стига сме бли толерантни и съпричастни към ония дето съсипват собствената си страна, и безмилостни към собствените си родители, съграждани изпаднали в беда, към децата ни...

Тези орди защо не пътуват на изток, там има Сибир, земя колкото искат.На явно има диспечери, които ги направляват, а и ги финансират, колко пари ще ми трябват да отида до някоя африканска държава или азиатска едва ли с 1000лв. ще пропътувам. Всичко това е нагласена работа от елита, който управлява света. Самите мигранти коментират, че са им обещали на местно ниво всичко да е о кей!!Светът влиза в някаква катастрофа и войни!!

Ама много си прав - за финансирането и насочването. В австрийските медии пуснаха информация от тяхното разузнаване (австрийското военно разузнаване) - е, нищо неочаквано, де. Финансират се от НПО-та, спонсорирани от Сорос и НПО-та в САЩ. И понеже се сещам, кво ще попитате - напр. в списание Инфо Директ.

защо да емигрира от собствената си държава ? някой дава ли си сметка, че половината идват от райони с ебола ??????

Шумадийците го туриха пръста в Г--а на Западна Европа с това пропускане на "бежанците от Сирия" безпрепятствено през Сърбия.

Днес 40 хиляди, предимно мъже, минават граница след граница, от юг на север, въоръжени с мобилни телефони. Смартфони. Ако се замислите сериозно ще усетите колко страшно може да е това. И как ще продължи. Знаете ли защо не напират към България, а продължават на север? Защото вече сме завладяни. Тук няма какво да правят. Тука вече е тяхно, но не го казват по телевизията. Преди време Тома Томов, последният мислещ човек наоколо, ми каза, че до десет години Америка ще воюва със Европа. Не му повярвах. Днес Америка стреля с човешки торпеда по Стария континент. Причинява на Европа това, което никога няма да позволи на своя територия. Перфидна война.

Ей ами като е толкова зле вече в Европа и България.Емигрирай някъде!В Русия.Или в Канада.Или си сложи, ,вратовръзката с големия възел" и се отървай.Докато е време.

Това съвет към карбовски ли е или просто си изпускаш нервичките?

Абе идт, кой си ти че да гониш човек от родината му? Тебе ако не ти харесва нещо у дома, сигур зарязваш къщата си, и отиваш да се нанасяш в чужда?

синчето на гаулайтера на конлагера белене

Населението на Европа скоро няма да е застаряващо вече.

Урааа - рекорд!!! Путин е диктатор! Да живей САЩ:))) Да живей демокрацията!!! Ураааа!

И докога ще продължи това нашествие!? Май никой не си дава сметка, че до европейската зима има достатъчно време да нахълтат още няколко милиона т.н. мигранти.А и няма никаква гаранция, че идващата зима ще ограничи наплива, да не говорим, че ИД разширява влиянието си и ще има още милиони тръгнали към Европа. Все в един момент това преселение трябва да бъде спряно със сила било то военна или каквато и да е, тоест границите да се затворят. Как ще го обясним тогава това на тълпите по границите ни или ще си ги подхвърляме от държава на държава.Ами тези, които се вече вътре няма ли да отворят вратите на ЕС ако ще и НАСИЛА, за да не останат братята им навън.Жална и майка тогава на Европа и всичко цивилизовано в нея......

Ще продължи докато се изпълни плана за броя орки,които трябва да превземат Европа ,ресурсите и земята. Колко са и кога ще спре знае само Антихриста,който е окупирал САЩ, ЕС, БГ и други държави.

ТОВА СТАВА КАТО СЕ ВКАРВАТ НАЙ-ВЕЧЕ БРЕМЕННИ АРАБКИ И ДЕЦА, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ИМАТ ПРАВО ДА ДОКАРВАТ ЦЕЛИТЕ СИ СЕМЕЙСТВА ОТ ПО 10 ЧОВЕКА, СЪГЛАСНО Закона за убежището и бежанците: Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България

по пътя на тарикатлъшкото изземване на суверенна територия.

Западът ще се събуди едва след,като започнат кланетата!!!

Може и да ги изколят заспал или в полусън. Без да разбере кво става. Само да усети, че нещо му е влязло отзад.

защо ли снимките с всякакви си там деца са само в едър план? защото, ако поне е една крачка да се отдалечат от тях, в кадъра ще попаднат минимум десет здрави и добре охранени мъже. И това е минимум, може ще са двадесет. най-важното, че няма нито един без охранена муцуна. Повечето от тях дори са с наднормено тегло - значи не изпитват никакви трудности. И децата, между другото, не са изтощени

Братя и сестри бг, да си спазваме нашите обичаи и култура,православна религия както в мултиетническата Османска империя така и в проамериканските евро щати,за да оцелеем като народ. На нашата улица винаги изгрява слънце. Късно,но изгрява. Запада да му мисли. Въпреки,че с тези прогнози,че в следващите години ще намалеем това са като издадени смъртни присъди за всеки от нас,а пред очите ни се заселват новите удобни български граждани.

Невъзможното за човека, е възможно за Бога.

Аз съм нетолерантен към всички араби и тяхната религия и обичаи И НИЩО И НИКОЙ НЯМА ДА ПРОМЕНИ ТОВА !

Въпросът е, че след 10 години твоята нетолерантност ще е по-слаба от тяхната спрямо теб.

Виж за латинският корен на думата.

Кой има интерес и кой може да го организира - хората с много пари - тоест световните лихвари!

И ДРУГАРЯ ПУТИН, ЛИЧ-НО!!!

Имаш право на мнение ... па дори ида е идиотско.

А, ето къде си бил!

И аз мисля като "копи пейст". Някой яко плаща за да се превзема Европа. Те си съсипаха природата и държавите и сега идват наготово да ошушкат и нашите страни.Как да повярвам, че тия със забрадките искат да учат и да работят като са понесли 5-6 деца и едно в корема. Правят секс под бомбите ли?

Идват с по 10 х долара, и се правят на нещастни. кой им даде тия пари ? Кой плаща на тия хора, за да си грабнат децата и да тръгнат към Европа ? Защо не на изток към Индия и Китай ? Всички ли са били милионери преди да тръгнат към Европа ??

В момента назрява конфликт. И нищо чудно след 10-тина годинки да му жънем плодовете. Спомнете си историята - угнетеният от плащането на репарации германски народ избира националсоциалистите и те наистина измъкват Германия от кризата. Но с цената на 50милиона жертви в цял свят. Няма да е късно денят, в който на власт в някоя европейска сдържава ще дойде втори хитлер, който обаче този път ще праща в газовите камери не евреи, а араби. Защото търпимостта е до време. И повтарям - след десетина години ще е страшно в Еврапата. У нас - доста по-рано

Дядо е бил фашисти и аз ща ги биа!!

Вземи направо се обрязвай - да си готов за новото началство. Нагаждач си като дядо си.

То вече търпението на хората се изчерпа. В Германия палят общежитията, където са настанени "бежанци". Ама това по нашите медии не се появява. Защо ли?

Едни въпроси не ми дават мира: Може ли един голтак от Нигерия или не знам откъде си да пропътува разстоянието до Европа, БЕЗ ДА ПЛАТИ... НА НИКОГО, НИТО НА КОРУМПИРАНИ ГРАНИЧНИ СЛУЖБИ НА ДЪРЖАВИ, ПРЕЗ КОИТО МИНАВА, НИТО НА ТРАФИКАНТИ НА ХОРА И ДА ПРЕМИНЕ СРЕДИЗЕМНО МОРЕ?Huh? КОЙ ЗАПЛАЩА ПЪТНИТЕ РАЗХОДИ НА ЦЯЛАТА ТАЗИ ТЪЛПА?? СЛЕД КАТО ИМАТ ПАРИ ДА НАПРАВЯТ ЦЕЛИЯ ТОЗИ ПРЕХОД, ЗАЩО НЕ СИ СЕДЯТ В ДЪРЖАВИТЕ/със суми от порядъка на 15-20 000 долара в Афганистан ще са царе/?? КОЙ РАЗВЪРЗА ЗДРАВО КЕСИЯТА, ЗА ДА ФИНАНСИРА ТОВА ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ??? ТОЛКОВА ЛИ СА БОГАТИ ВСИЧКИ ТАМ СЛЕД ТОЛКОВА ВОЙНИ,ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ КРИЗИ??? Далеч не мисля, че 95% от тази паплач ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ПЛАТИ РАЗХОДИТЕ ЗА ПЪТ НЕ ДО ДРУГ КОНТИНЕНТ, А ДО СЪСЕДНОТО СЕЛО, В БЛИЗОСТ ДО КОЕТО ЖИВЕЕ!!!"

С ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ОТ ГЪЗПРОМ И ЛУКОЙЛ!!!

За Лукойл си прав - като се има пред вид че е собственост на фамилия Ротшилд!

Може да се допълни:откъде се появиха толкова плавателни съдове които превозиха милион мигранти кой ги поръча къде и как ги доставиха; през целият преход от незнам къде си какво са яли тези хора кой ги снабдява с храна и вода от къде в пустинята и полупустинята такива запаси?

ЕРДОГАН И ЦИПРАС КЪДЕ ХОДЯТ НА СПЯВКА???

Нали са членове на нато? Къде да ходят на спявка в квартирата на шефа!

Милосърдие не означава саможертва. Състрадание не означава себеотрицание. Смирение не означава мазохизъм. Западът трябва да се събуди! Ориана Фалачи

Президентът на Чехия Милош Земан: Европа жъне плодовете на войните на САЩ във вид на нелегални мигранти

На запад а Латинската Империя а на Изток са ислямските халифати. Историята е колело и непрекъсното се повтаря а ние сме се по средата...

Ами като си по средата - на едните даваш дупе, а другите с уста! А да и да ти припомня - ний СМЕ били част от Латинската империя - 500+ години! Културата ни е латинска! Битието ни е латинско! Наши съплеменници са били Латински императори!

karabastun@abv.bg

Кога е било това ????

Не я ли изяде тази баничка, не я ли изпи тази боза, че вече се вкисна и да ходиш да поработиш?

Латинската империя е една смешна държавица едва изкарала педесетина години съществуване в земите около Константинопол и част от днешна Гърция.

когато една държава се интегрира, процесът е изискващ и дълъг, като например за пълноправно членство в ЕС. преговорни глави, реформи, изпълнение, наблюдение, интегриращият изисква от интегриращия се изпълнението на определени критерии, иначе няма интеграция. какво са ни занавирали под носа шалвари, бурки, чалми и неграмотност, това ценности ли са или дадености, заради които, в комбинация с фактори, се е стигнало дотук. физичката от ГДР ще докара дотам швабите да я изгонят с колянови валове на голф единичка, барабар с френския мазник с холандска фамилия, дето двамцата хипократи играят мотора на европейските общности

Евродебилите няма ли да проверят дали пък сърбите не печелят от транзит на "бежанци"? Дреме им на тях че влизат в страната им, при положение че и армия си имат и полиция, а тия вероятно им плащат за да преминат към Централна Европа.

Ако слуховете за световна икономическа криза,която ще доведе до разпад и фалит на ЕС, после Япония и накрая САЩ са верни какво ще правим с БГ? Напълно вероятно е и световна гореща война когато има финансова криза.

Абе писна ми да ми слагат тука разни снимкит на арабчета и арабки - явно трябва да ми потекат сълзите?? къде е Сирия, къде е Европа? тия скакалци не бягат да си спасят живота а да се натресат в Централна Европа за да увиснат на врата на данъкоплатците там... с какво им е длъжна Европа? да отиват в братска Йордания, там и езика е същия, и културата и всичко... е да ама там няма кой да ги настанява в общежития и да им дава помощи, както в Германия - всеки трябва да си търси работа... ама за какво да ходи да се блъска тая със забрадката и хлапетата да си търси работа в Йордания, като може да мине нелегално 5-6 граници и да цъфне в Германия, където разни тъпаци като Меркел и Габриел се застъпват за тях без да им пука за коренното население?

КРЕМЪЛСКОТО ДЖУДЖЕ СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ МОЖЕ ДА УПЛАШИ ЕВРОПА С 100-200 000 ИМИГРАНТИ И ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ БОЯ В УКРАЙНА И САНКЦИИТЕ :) ТЪП СМЕШНИК, МИ ТЕ САМО ТУРЦИТЕ В ГЕРМАНИЯ СА 5МЛН. СЕГА АМЕРИКА МНОГО ПО-ЛЕСНО, ЩЕ УБЕДИ ЕВРОПА ДА ЗАТЕГНЕ САНКЦИИТЕ ЗА ТИЯ НЕНОРМАЛНИЦИ :)

Абе ти още ли си тук? Айде тръгвай да нападаш русия!!!

КАКВО ОБЩО ИМА ПУТИН,БЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦО? НЕЩО ДА СИ ЧУВАЛ,ЗА АМЕРИКА ДЕТО РАЗБУТА МАЙМУНСКИЯ КОНТИНЕТ ЗА ДА УНЕЩОЖИ ЕВРОПА?

Как какво общо? Путин подържа Асад в Сирия и така се създаде ИС! Ако не беше Путин вече всичко щеше да е приключило в Сирия, също като в Египет и Либия!

На кого да вярваме - на медийните мантри, че у нас текат реки от мед и масло, няма безработица, бедност, престъпност, или на очебийния факт, че сме по-бедни от африканци?

Австралиецът ни го каза в прав текст - не ги пускайте, ще дойдат още. Европа е с ампутация на чувството за самосъхранение. Превземат ни бавно и сигурно. Продължаването на каналите от Турция и Гърция през досегашните им "трасета" постепенно ще бъде ограничено. Иде нашият ред. Въпреки заклинанията, че границите ни били охранявани "по-добре", хаоса ще бъде пълен. Просто не ми се мисли с наличния "капацитет" (полицейски и военен най-вече) докъде ще я докараме. Тежко ни.

Те милиционерите затова взеха да напускат масово. Иначе са смелчаци ама ще го показват по нататък и друг път.

края на европейския съюз идва.Октомври излиза първа франция .Крах на еврото.Последна напуска германия.

Унгария предупреждава всички: Това не са бежанци, а преселение на народите !Тук не става въпрос за бежанци, а за преселение на народите, което може да застраши европейските ценности и начин на живот, предупреди още той и поясни: Унгарското правителство не може да разреши само този глобален проблем, но е длъжно да защити националния суверенитет и държавните си граници.

Нашата цел не е да затворим границата, а да отправим хората към официалните гранични пунктове и да предотвратим търговията с хора, поясни още началникът на кабинета на Орбан. Янош Лазар очаква на 18 август правителството в Будапеща да вземе решение за изграждането на втора стена по унгарско-сръбската граница. Според него няколко политически лидери от Европейския съюз са оценили положително взетите мерки от Будапеща. Той припомни, че Унгария до момента е получила от еврофондовете 61.5 млн. евро помощ за разрешаване на имиграционна криза. Това е направо смешна сума в сравнение със сумите, които получиха Гърция, Италия и Испания по 450-500 млн. евро, подчерта Янош Лазар и определи Унгария, като най-застрашената страна в ЕС от бежанската вълна. За по-малко от два месеца в страната официално са пристигнали близо 35 000 души. Всички те влизат през границата от Гърция. В Сърбия има около 70 000 бежанци.

"Комсомолская правда" публикува неин репортаж от Сърбия и Унгария. В сръбския град Канижа тя се запознава с доктор Ахмад от Либия /така се е представил мъжът/ . Двамата разговарят за "модерните" и "немодерните" войни, за това, че всички бежанци уверяват местните власти, че са от Сирия."Нямам претенции към сърбите. Засега продължава мъжът. - Но Гърция, Унгария, Словакия, Хърватия са членки на НАТО. Да, те не бомбардираха моята страна, но не плащат ли вноски във военния бюджет на НАТО? Не изпращат ли свои войници в Афганистан и Ирак? Те няма да могат да избегнат наказанието. НАТО потопи в кръв целия Близък изток и сега слаба Европа, предала властта над себе си на американския Сатана, ще бъде унищожена. Нашите жени ще раждат деца. След пет години Европа напълно ще се промени. Аз не се радвам на това. Уважавам великата европейска култура и не искам вместо църкви тук да има минарета. Но така ще бъде. Това е възмездие", заявява Ахмад.

Абе превзеха ли мюсюлманите Християнски Йерусалим? Превзеха го! Превзеха ли мюсюлманите Християнски Цариград - превзеха го! Обзаждаха ли Виена? Два пъти! Владяха ли Иберия? 700 години! Е? Ако си говорим за възмездие - трябва с водородни бомби Мека и Медина да се направят на стъкло!

Халид и приятелите му са избягали от Сирия, за да не ги вземат в армията. "Защо да воювам за Асад? По-добре да отида в Германия", обяснява той. Запитан защо не е поискал убежище в Гърция, Македония, Сърбия той презрително сбръчва нос и казва: Това са бедни страни. Аз дори не знаех, че Европа е толкова бедна. Преди войната ние в Сирия живеехме много богато. Само за пътя до Белград съм платил 3 000 долара. А до Германия ще трябва да дам още 1 500. Имам пари. Мога да платя за петзвезден хотел в Белград, но не ме пускат там, защото местните власти ни дават само 72 часа за пребиваване в страната. Моята регистрация приключи днес. Дори тук, в парка, плащам за душ и тоалетна. Затова пък после в Германия всичко ще бъде безплатно: образование, помощи, жилище за имигрантите. Там е хубаво. Искам да уча икономика. Когато се устроя, цялото ми семейство ще дойде при мен: двамата ми братя, баща ми, майка ми, баба ми и трите ми сестри, казва младият мъж...

Имал си пари, живеел си богато, млад бил ,здрав, а стратегията му са помощи и безплатни услуги в Германия.

Не луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.

Журналистката разказва и за срещата си в Белград с Халид от Дамаск, на 21 години. Аз съм истински сириец с гордост казва той. - Не като тези тук. Той с презрителен жест сочи хората на площада. Те всички лъжат, че са от Сирия. Просто Сирия в момента е нещо модерно. Пишат във всички вестници. Никого не интересуват бежанците от Ирак, Афганистан, Либия, Тунис. Дори афганистанците казват, че са сирийци.

Ха... ми те като са живяли толкоз богато там, защо не си защитават богатството ами са хукнали като цигани на безплатното?

Само да допълня - цялото му семейство ще дойде при него с десетете му братя и двайсете му сестри - и Германия ще стане като Сирия и после война!

Не си правете илюзии,когато запада пресее орките и вземе тези,които стават за нещо, ще изсипе боклука на сметището си Балканските страни. Въпроса е вие тук да натиснем ББ и това да не се случи.

За ББ в УСА имат сигур поне един компютър пълен с компромати. Как ше го притиснем ние?

Представям си колко зарази разнасят тези чернилки, и как вони около тях!

Сигурно по-малко,отколкото в български автобус...

Някой въобще държи ли сметка колко пришълци нахлуват? При положение, че границата се пази от една джипка, зер само през едно КПП могат да нахлуят нарушители.

Сърбите говорят така защото знаят че мангалите отиват на запад! И просто искат да го върнат на западняците за дето ги пре.баха и дадоха косово на шиптърите! Европа е обречена и бялата раса е на изчезване това е извода.

Има нещо неясно за мен в цялата тази ситуация.Не мога да разбера идеята за интегриране на араби в Европа.Как става това?Как и за колко време тези бежанци ще се пренастроят на европейска вълна по отношение на начин на живот,по отношение на работни навици?Как ще успеят да си намерят работа?Каква ще е тази работа - висококвалифицирана или каква да е?Ако е висококвалифицирана,евентуално биха могли да си посрецнат нуждите със това,което ще полу1ават като заплата.Ако е каква да е,как ще покриват нуждите си?С аккво ще плащат съществуването и бита си?Или те не идват в Европа да работят,а само да живеят като българските цигани,консумирайки само от системата?Питам,защото много други европейси,с образование,квалифицирани и с богат трудов стаж не успяват да си намерят работа....та,затова питам...но май отговорът е ясен на всички...

Само да припомня на орките от форума. Едно време, когато Византийския император помолил нашия цар за помощ, нашият му отказал. Тогава Византийският рекъл - "Така ли" и пуснал османците да ходят спокойно на Балканите. Останалото го знаете - 500 години!!! А да и на Византийския император му клъцнаха тиквеца! Или демек - който копае гроб другиму сам пада в него!

ЛИКВИДИРАНЕТО НА РУСИЯ И ДЖУДЖЕТО, ЩЕ ПРЕМАХНЕ ИМИГРАНТСКИЯ ПОТОК КЪМ ЕВРОПА!!!

Недей да се маеш и помотваш още а тръгвай...да им удариш един гол задник...по демократичному!

Ти за джуджето Наполеон ли намекваш ? Той също си верваше , че може да удари Братска Русия ...

Защо е измислена думата расизъм,защо е измислен геноцид или сегрегация.Сега стана ли ви ясно господа.Европейците се бласкат 70 години да създадат нещо цивилизовано а тези гечмиши се калнят на имами и се плодят като мишоци.Днес гледах наглите чернилки в един лагер.Такива трябва да ги товарят на самолети по родните места без парашути. Джихадисти в боеспособна възраст които трябва да защитават семействата си, а не да бягат пред жените.Ако искаме да оцелеем трябва да сме безмилостни.Никакъв ислям в Европа -смяна на имена и религия-нали от нея бягат.

Вучич е запял неолиберални и толерастки песнички, защото драпа да вкара Сърбия в Еврогейския съюз. Поредния купен европе-ал. Интересно обаче какво мисли обикновения сърбин по въпроса. Защото народът е едно, управляващите друго. И всеки лидер трябва да знае, че от него много по-умен е НАРОДЪТ. И че народът търпи - търпи, ама в един момент като му причернее... става страшно.

Странно, тези дето навремето тръгнаха да гонят 2 милиона албанци, а преди това изтрепаха 200 000 в Босна, искаха да прочистят и половин Хърватия, да не говорим за Македония и Западните покрайнини... точно тия нямало да спират бежанците :D Много човечни станаха отведнъж сърбите!

Сърбите не изтрепаха хървати и албанци,сърбите защитаваха с оръжие в ръка земите си.всичко друго е фалшив американско-чифутски популизъм,който даде криле на косоварите и албанците да дерибействат в западна Европа и САЩ,ама не им е удобно на хамбургерите да споделят болката си от това,което им донесе албанската и косоварската мафия...