Дачич: За Сърбия целта е ЕС, а не Русия

Сръбският външен министър Ивица Дачич заяви пред американския държавен секретар Джон Кери, че стратегическата цел Белград е присъединяване към ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Дачич: За Сърбия целта е ЕС, а не Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дачич да си направи сверка на следващите избори. Сърбия не е България и сърбите не прощават нагъзванките към реднеците.

"реднеците"?

Ех, ама нали беха братя, нали Пути беше на великия парад. Как може? Явно евразийския съюз не е толкова готин. Иначе, ако тези влезат в ЕС и наще безродници ги подкрепят, ще ида да ги заплюя лично в парламента. Тези подлеци, дето ни направиха толкова мръсотии, дето избиваха българите и разршаваха всички българско, нямат място в ЕС.

Истинският троянски кон на Русия в ЕС ще бъде Сърбия. България е едно троянско магаре на Русия, което се дърпа само назад ....

че да не си троянски кон (въобще, но особено на Русия) е много по-достойна позиция? Пък и много по-благонадеждна?

Питат тука защо всички викат по ЕС но искат в ЕС. Нека отговоря: СУБСИИДИ!!!!!! Без ЕС, държавен бюджет $1 и от тоз $1 требва да се открадне към 0.50с. ЕС, държавен бюджет $1 и субсииди $2! Ама сега "елита" мое открадне цял $1.50! Защо ЕС го прави това? Защото така си купува народи, региони и държави. Това е официален рушвет към политическата класа на една страна дет корупцията е 99% от гена и - както е по наще ширини! Вие кво видехте от субсиидите? По високи заплати? По малко разходи? По добър и щастлив живот? Чат ли сте му?!

Ама от това, което пишеш си личи, че ти не си му "чат"! НЕма по-примитивен начин от това да си мислиш, че някой ще ти помогне ако ти даде пари за заплати! Пфу, че увредени от социализЪма и постсоциалистическия мафиотизъм мозъци!...

че под "троянски кон" руснячетата най-много разбираха, че по този начин ще могат да цоцат от европейските субсидии за България? Разбира се със съучастието на "братски" български мафиотски фирми. Чат ли си, че и затова малко българи се докосват до субсидиите? Но ще ти отговоря и какво сме видели - сравнително бързо разширяване на метрото, нови тролейбуси и трамваи, нови 50 (най-добрият в момента европейски модел!) екоавтобуси, нови информационни табла по спирките (които слава Богу, още не са изпотрошени от воленовите вандали) и т.н...

Е па не им личи...

аз четох материала и не видях дачич да е казал думите, които са в заглавието му, което е странно. може би заглавието цели да накара хората да не четат материала, тъи като съвсем очевидно, сърбия не може да се стреми да влезе в русия, това е невъзможно чисто географски.

"евразийско" шамарче за Вовата?

кой се пъне. Че иска и шпалир да му прави некой...

Сърбите винаги са водили независима политика. По време на соца единствено те работеха и имаха връзки със запада.Сега искат в ЕС, но и с Русия.Ако го постигнат ще най-умното.Нашият Росинант обяви Русия за враг.Това Бълг .народ няма да му прости.Това е недоразумението -президент.А Боце ,ако стане президент ( не дай боже),още по "мъдри"ще ги ръси.

повечето българи са наясно с историята ни, която по категоричен начин ни показва, че русия е по-скоро враг, отколкото приятелска страна, камо ли братска.

Русия обяви България (като част от ЕС и НАТО) за враг. Нашият президент определи Русия като опасност.

сръбският манталитет ще трябва бая хляб да изяде, за да стане част от общо европейското семейство. И все пак добре е, че са се изплюли в лицето на путеф, като са казали това!

А перхидролената златка кво измяука по въпроса от папура на варадеро? Нали бомбандираната от нато сърбия не иска да чуе за загниващия запад ,а мре за москалската джамахирия и само ние предаваме путинския рай!

в нелегаланост е нали е партизанин

до кога ляв мигач и завои на дясно,докога бе братя "ич"!

Миналата година на парада дето направиха в Белград сърбите аплодираха Путя и викаха винаги с Путя ..."ласточиките" руските изтребители били на хорошие... и цялото "кале мегдан" викаш руснаците са наши братя а украйна са ... За кво са ни сърби в ЕС? Американците да си ге вземат за щат към САЩ! Бългрският интерес е сърбите с Русия ние с Европа! Без сърби в ЕС!

лЕвото е за леваците!

Сърбия да не прави грешката на България, ако разбира се не я шантажират усарите и техните госпоради. Кери вън от Балгански полуостров...

мурзилка визата ти истече трябва да се прибирас в русия

Спести си личните препоръки, научи се да пишеш и си вземи седмичната надница за хейтване...

Нормално... На никой не му се занимава с путинистан.

Типичната наглост на американците. Направиха Сърбия на нищо с бомбандировките си преди години. Сега очакват сърбите да ги обичат. Добре че края на САЩ се вижда и света ще стане едно по-добро място за живеене.

В САЩ учат най-умните студенти от целият свят, ти по умен ли си от тях?

В уса най-умни са не американските студенти, местните са пълни идиоти, назобани с гмо малоумници.

"Сръбино" Дачич , янките те бомбардираха ,избиваха невинни граждани , а ти отиваш да лижеш задника на Кери !" Ща е сръбин,се е юнак ".......

Е да, ама сърбите и до ден днешен си пият американска кока-кола, носят американски дънки "Лий Вайс" и гледат американски филми по телевизията и в кината. Не виждам по какво си личи че не ги обичат. Това между другото не е мое мнение - чух го в един документален филм по сръбската телевизия. А що се отнася до САЩ: Има бая да чакаш да се разпаднат. Аз ги чаках от 1964 година та до ден днешен - оттогава говореха как аха да се разпаднат.

и японците, и виетнамците, и сега сърбите предпочитат американската демокрация пред руската "свобода"?

В АМЕРИКА НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ОТ КАКВО Е НАПРАВИЛ ПАРИТЕ, АКО ГО Е СТОРИЛ ИЗВЪН Ю-ЕС-ЕЙ - РЕКЕТЬОРИ , НАРКОБОСОВЕ , КАНИБАЛИ - ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ :))))

лягаи си че много чинии те чакат сутринта

отгоре на всичко...Говори от името на Америка руската ушанка.

С риск да вдигна кръвното на сръбските шовинисти, ще каза, че без България са нищо. Историята го е доказала. Османлиите им го начукаха, след като няколко века ни забиваха ножове в гърба.

Прав си, но това не важи само за сърбите...

Прав си имаме си братушки, врагове не ни трябват.

Хубаво, ама според разузнаването на Е.С. в Сърбия Русия се разхожда, като у дома си.

Ех, сега сърбите изведнъж станаха лоши според русофилите, а довчера като посрещаха Путин като император бяха добри хехе

Още една опорна точка на мурзилките отпадна :(

Сърбите са предатели, като българите

Ние не сме, нали сме в НАТО, за Сърбите те си знаят.

вие ватенка предавате сами себеси

Сърбите с техния великосръбски шувинизъм и руска ориентация останаха в тотална изолация и страна им е видимо изостанала и по-бедна дори от България, какво остава за Хърватстко и Словения.

по-бедна от България??? ти май Сърбия си я виждал само на снимка

в Сърбия ходя почти всеки месец и то в Белград, който е в окаяно състояние

Дадич и Вучич първо да обеснят защо не екстрадират Цветан Василев. Няма как БГ да се съгси Сърбия да стане член на ЕС, след като те закрилят извършителя на най-големия обир в България.

ЛЕЛЕ ПУТИНОИДЕ, КАК СКАЧА МИСЪЛТА ТИ, ХАХАХА

О, словотвореца, дали имаш нещо за казване?

От ЕС доста се надяваха за санкции от страна на СЪРБИЯ и ТУРЦИЯ да наложат санкции на РУСИЯ но нещо не им се получава и си ги е яд и започнаха да заплашват сърбите обаче ефектът е нулев

Защо бе, Русия е такова прекрасно място...Ще си спретнете една Сръбска мафийка, ще си имате олигарси докато народа умира от глад....Как може да се откажете от такъв рай тип Рашанският????

Според теб кой управлява САЩ и ЕС, не са ли пак банкови и корпоративни олигарси чрез свои подставени политици? Какви са прозападните "демократи" които сега управляват Украйна? Вдигна ли се стандарта на живот в нашата страна, откакто се присъединихме към ЕС?

Ние българите както и сърбите пием ракия. Руснаците пият водка. Няма как да сме русофили просто. Няма как да споделяме общи ценности. Уважение към Русия - да, но идолопоклонничество - не! И пак можем да сме си братя славяни със сърбите.

Момче има една скрита тайна, Генетично сърбите са славяни, колкото и ние около 20%. Накратко казано са като нас. Не забравяй, че Белград е създаден като Българска крепост.

ще си пием заедно ракийката тогава.

Със сърбите специално никога не сме били "братя", а когато веднъж сме се съюзили с тях преди 100-на години впоследствие са се обърнали срещу нас, и са ни отнели територии, като след това са подложили българското население там на геноцид. Същото важи и за гърците. Както се казва, с такива "приятели" врагове не ни трябват!

защо по времето на Тито сръболята бегаха на Запад, да мият чинии, ке.ефи и пенсионерски за.ници, а не тичаха при лябимия им рашинистан да се трудят за благото на световния пролетариат ?

Сърбия няма как да влезе в Евросъюзът, докато не признае независимостта на Косово.

А Косово, Албания и Хърватия са нашите най-естествени приятели и партньори на Балканите.

В белград снегорини нямат ли бре та го оставиха този да кацне. И сърбите вече са гола вода.

ДА БЕ, ВСИЧКИ СА СРЕЩУ РУСИЯ, ХАХАХА

Не са срещу Русия, ами нещо забравиха кой ги бомбардираше, явно им е било малко. Трябваше като във Виетнам. Кофтито обаче е че щях да карам без оригинални сръбски плескавици... Аколко плескавици се изядоха от тогава....

еххххх....... ДРУГАРИ и ДРУГАРКИ, абре що така ВСИЧКИ искат да са част от кофтито ЕВРОПА, а НЕ от готината Руссия?!????

ЩОТО В РУСИЯ Е МИЗЕРИЯ И ТИРАНИЯ...

а вече и гречка няма

Никой нормален човек не иска да е част от ек, оон, нато, мф и др. еврейски организации. Никой не ни пита. Решенията се вземат от шепа лакеи и послушковци. Демокрацията е строго забранена в Европа и Америка. Защо когаго проведен референдум в Норвегия за членство в ес , многократно отговорите на народа са не...В други европейски страни не са провеждани референдуми.

да всеки иска ямболската народна република

защо не зачитате референдума в Украйна от 1991 г. когато 90,32% от украинците казаха, че не искат вече да са с Русия? Или признавате само направени от Путин "свободни" референдуми под дулата на шмайзерите или с рекетьорски заплахи?

Вижте бе, вижте му физиономията на Кери. Само за това трябва да го изгонят от политиката...

тои поне евисок

ico_all

Абе този Кери защо все тук си вре носа, нещо не съм чул да прави скоро обиколки например в Южна Америка, нещо там много май не го искат а пък са доста по-близо и би трябвало да си го обичат и тачат а ???

има един крадлю, на когото непрекъснато трябва да се напомня, че крадливите му номера няма да минават повече!

и този ли е купен бре - но една съща схеиа работът е започнаха с ЕЛЦИН

ico_all

Сръбския народ никога няма да забрави КОЙ ги бомбардираше и КОЙ отцепи исторически сръбската област Косово от държавата им А ЕС ще го д.ха под вода за санкции срещу Русия.

АМА И ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ, А В РУСИЯ Е ГЛАД...

Бозането от две майки е стар навик на хитрите агнета. Сърбите имат подобна практика. Просто да им завидиш. Не са като нашите управници циклопи. Гледат на света с едно око-или само на изток или само на запад. А може, иначе може. Хев а найс дей.

Този го пишете бегАл.Сърбите са маниакални русофили и не са забравили кой ги бомбардираше през 90-те. Какво,искат да влязат във фалиращото ЕС,където страните са в НАТО? Абсурд.

АБСУРДНА Е МИСЪЛТА ТИ, ПРЕГЛЕДАЙ СЕ.

1 оиро\70рубли незнам кои фалира