Сапунена опера или лов на вещици: Започва делото срещу Тръмп "пари срещу мълчание"

След маратонско препитване 12-те съдебни заседатели и шестима резервни бяха избрани и делото трябва да започне по същество

Обратно в новината

Коментари - Сапунена опера или лов на вещици: Започва делото срещу Тръмп "пари срещу мълчание" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези мероприятия винаги покачват рейтинга на Тръмп. Чрез тях наследствен милиардер от олигархична фамилия може да бъде представен на простолюдието като "борец срещу системата". Махнаха всички конкуренти от републиканската партия на предварителните избори. Това може да означава едно единствено нещо - Олигархията му разчиства пътя за втори мандат. Всички които се надяват че Тръмп щял да точи блатото и да мачка олигархията ще останат отново с пръст в... устата.

искат да докажат че парите са от предизборната му кампания събирани от дарители...което е престъпление.Само че ако идват от негова сметка си е ОК и са си разходи ...дали се признават от данъчните е въпрос на глоба но определено не е криминално.Та успех с доказването от каде идват тези пари.

Хънтър Байдън кога ще го съдят, че е плащал на проститутки с пари за лечение от наркозависимост? Измамната схема е същата... Или "независимият" и "безпристрастен" съд в САЩ не съди демократи?

си го каза, американците трябва да избират между Свобода и... Демокрация;)

Дай Боже, Тръмп пак да стане президент и да смаже либерал-болевиките, защото те тласкат света към Трета световна война!

Не знам кои си представяш че са либерал-болшевиките. Изглежда си презобил с евтина пропаганда и пишеш глупости. Тръмп нищо няма да смаже. Ще използва президентската институция да ги изнудва за по-голям дял от печалбите. Мисирките като теб ще останете отново излъгани. Не изпитвам съжаление защото толкова акъл си заслужавате съдбата.

Това което ще стане е, че новите комунисти ще направят Тръмп президент за втори път.

Ще го оправдаят. Вече е ясна картинката. Щом републиканците пуснаха помоща за украйна сделката е сключена. Ще полаят малко за пред хората и готово. Жалко е,че и там нещата са "ала-бала" . Парата диктува всичко, човекът е без значение.

Това е истинското лице на САЩ, тоталитарна държава под контрола на евреите и опасна за цял свят. Няма правосъдие, няма нищо.

Се мъчат да спрат историята и да отнемат оръжието на американците Ама. Няма да я бъде Докато в ръцете на американците има близо 2 милиарда бройки огнестрелни оръжия ( средно по 6 на всеки американец ) Демокрацията ще в жива

злокобен

и този е здал багажа не по -малко от Байдън - и двамата са за бърза смяна.