17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах от коя секта са....

...а бащата бил с висше медицинско образование???Може пък всичко това да е обикновен бизнес - сума фирми ще ги спонсорират за реклама...британска простотия...

Не е лекар, пекар е

Трябва да ги поканим да се преселят в България и да разрешат демографския проблем.

добре, че не е в Норвегия, че щяха щяха да й ги вземат всичките

на снимката са 23 бройки а на тази обувки изобщо ни и трябват! все е с разтворени крака-или правят, или е на консултация, или ражда!

Да са живи и здрави.

тия надминаха нащи цигани

На това му се казва да не знаеш кога да спреш :D

Майка с подобен брой деца е била гост в шоуто на Граучо Маркс навремето. Запитана защо се е стигнало до толкова деца, тя казва ‘много си обичам съпруга’. Граучо пък казва ‘абе, и аз много си обичам пурата, ма я вадя от време на време’.

Хлебарките пасти да ядът...

Новината е стара - вече чакат 22-ро парче - таман за два отбора!

Браво. :) Попаднала е на добри гинеколози. Късмет.

Не е до съдене! На 14 години едно дете НЕ МОЖЕ ДА РАЖДА!!!! Това е извращение-и се чудя как не ес съден въпросния оплождач за педофилия!

Явно може. Кой си ти, че да спориш с природата?

Ненормална работа .........

Идиоти !!!

Оооо, чудесно, но все пак е прекалено, за една жена това е много изтощително, но да са живи и здрави и добре, че не са от друга раса, че онези направо ни превзеха, мале колко са много, хехехе, странно ми е!

Значи когато първото еване паднало - тя била на максимум 13 години а той на 17... Абе педофилска работа, ко ми ги хвалите тия по новините! Горките му дъщери, за съжаление - педофил веднъж, педофил за винаги...

Само така, няма белите да им се даваме на мургавите от всякакви националности. Я веднага всички жени да започнат да раждат по едно на година! Ама за целта ще трябват и истински мъже, пък те и такива не останаха...

Някои сме правили толкова пъти секс през целия си семеен живот, колко тази жена е раждала.

Kenn1111

това не е нормално на 14 първо дете и после нонстоп всяка година по едно сякаш е фабрика.

Това е по нормално/да раждат/отколкото ролята на КИФЛИ:)))

Егати, завода.........

виждам, българките дето и едно дете не искат да "родят" (слагам кавички, щото тези дето "раждат" е с цезарово сечение, щото са разглезени лигли) и отгледат и едно дете, здраво коментират под мене. разберете, нормалните хора, тези дето са съхранили европеидната раса хилядолетия, не са като вас, за това и до 30 вас няма да ви има!!

Ами дъщеря ти (която опредежено нямаш, като ти чета простотийте) като стане на 12-13: давай води я при нерезите, щом си такъв фен.

Ти жена ли си? Ако не си, нямаш право да коментираш как да раждаме и кой е разглезен. Загубеняк!

Едва са дочакали фотографа най после да се разкара, за да си продължат работата по 22-рото.

Епа ако и някой българки (НЕ ИНДИАНЦИ) правеха така, то нямаше да сме на това дередже в момента!

За правене - правят, само че не с българи, понеже те "все не са готови", а за правенето са нужни двама. Познавам много жени, на които им се изчака чакалото, и понеже не стават по-млади, прибягват до донори и си ги гледат сами децата.

Католици, почти сигурно. За тях контрацепцията е табу.... И ето го резултата.

В Англия е пълно с католици, ша знайш.

10% от населението. Явно достатъчно.

Не искам да съдя нито да оправдавам... родила първото си дете на 14... и в България имаме такива, само че при нас са доста по-мургави

В близкото минало и при нас българите се е случвало на 14 да родят , а доста често на 16 да са женени.Стига сте страдали от скрупули.

Ама в миналото

Е и ? Много модерни ли се правим или просто да мърморим на всеки и за всичко ?

Тая като котките. Здрава да е.

...нямаме право да съдим, но на мен лично ми се вижда абсурдно, въпреки че е реалност....

От Софи имат вече три внучета, а тя по прости изчисления е на 26. А като се навъдят и останалите внуци... Къща с десет спални е малко. Купете си село...

Най трагичното е, че могат да си купят едно малко село в България

Сектанти! Снимали са се в църква. Геройство или глупост е да родиш 21 деца? Божия благодат или наказание? Как издържа тази жена? Изглежда доста прилично в тялото при толкова бременности. А толкова семейства се молят дори само за едно......

Тая жена няма време да се отпусне нито физически, нито психически. Интересно ще е колко ще издържи така, дори това да е последното й раждане. Защото докато ги порасти, а и покрай роящите се внуци, едва ли ще й остане време да мисли и да се състари от това. Пробваме лимитите на жената. Според някои секти, тя трябва да ражда докато може. Такива семейства обикновено не пращат децата си на училище.

Ама кои сте вие да ги съдите ? Ако иска ще роди и 100 деца , това си е лично право на жената.Гледай ги как се развилняли.

Съденето е съвсем друго. Това са мнения, и всеки има право на такова.